- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Az sajnos csak ideig-óráig oldja meg, mikor kezdi a mizériát már azzal kezdem. Kicsit elegem van, hogy félévente-évente megy szervizbe, és előtte az adatmentés is már csak felhőbe megy, kábellel nem.
Persze most azt mondják, hogy ennyi történt. Szerencsére a Huawei ügyfélszolgálat kérésére előzetesen mindenről videót készítettem.
-
Amíg garanciában csinálja, addig azt cserél amit akar. De gari nélkül nem normális, hogy beviszed akkucserére és azt mondják, ötvenezer lesz, maradhat? A normális ebben az esetben az lenne, hogy csak az akkucseréért fizetsz. Aztán, hogy nekik a kijelzőt is cserélni kell emiatt, az legyen az ő bajuk. Az ilyen konstrukciós blamát nehogy már a felhasználóval fizettessék meg.
-
dave0825
őstag
500Ft?! Ugye, hogy sok? Annyiért én 3-at szoktam rendelni Aliról.
Törni az is jó...
Én, amennyire vigyázok a telefonra (semennyire), tök mindegy, mit teszek rá, 2-3 hetente úgyis cserélem, mert törik... Munkatársaim is onnan rendelnek, ennyiért, és működik...Nem mondom, hogy nem jobb a drágább, de arra, hogy összetörjük...
Trolee: hagyd rá.
-
Trolee
aktív tag
Bocs, nem tudtam hogy csak a Te véleményed létezik. Nem szerettem volna ezzel vitát nyitni, jó alternatívát ajánlottam azoknak, akik nem szánnak sok ezer Ft-ot tok-fólia kombóra(igen, van ilyen).
Ezekből már sokat vettem magamnak/másoknak, negatív visszajelzés nélkül.
Sajnálom hogy nem vagy nyitott más lehetőségekre a sajátodon kívül, de ez ne nekem legyen gond
Befejeztem, nem célom teleszemetelni a fórumot. -
g@norbert
tag
Köszi, nekem szines káva mentes 0.33as kellene, nem tetszik a káva 👍
Ami nagyon fontos, olyan nem kell, aminek a szélén egy vékony tapadó csík van, és úgy rögzül a kijelzőre, olyat szeretnék, ami magától rátapad a felületre, és nem nagyon kissebb a kijelzőnél, mert már sajnos olyannal is találkoztam, és univerzálist sem szeretnék venni 😂
Ilyet esetleg tud valaki ajánlani ? -
Trolee
aktív tag
Szerinted. Ezt nem írtad oda.
Majd azt másik elődöntik nekik mi rossz vagy sem, mi éri meg vagy sem.
Nem vagyunk egyformák, nem is kell.
De továbbra sem értem miért nem írsz ílyen arrogáns módon, én úgy érzem nem tettem ezt.
Ha visszaolvasol láthatod hogy rengetegen rendelnek külföldről (Ali, ebay, stb.) ennél még akár jóval olcsóbb tokokat, fóliákat.
Egyéni preferencia, fogadd el... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest