Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mjani1172
üzenetére
Az hagyján, de még a 2017-es Y6-ban is benne vannak ezek a funkciók
Jó telefon ez amúgy én se bánom konkrétan mert eme funkciókat soha nem használtam, de meglehet hogy ez néhány embert (teljesen jogosan) idegesithet mivel újabb/drágább eszköz vásárlása során nem vissza felé kéne fejlődni, logikusan belegondolva... -
Quqesz
nagyúr
válasz
mjani1172
üzenetére
Háhá, tényleg! Akkor mostmárkatyvaszazegész...

Ez csak egy kis extra volt/lett volna, nekem a mostani is megfelel. Amúgy téma válogatja, de pl a mi fit app nekem narisárga az aod-ban és kerekek az ikonok, nem négyzetesek mint az alap témákban. Lehet ebben lesz a varázs?(témák közt lesznek külön aod témák?)
Most is 2 fajta témák vannak fent
1.csak a zárképernyőt, a háttérképet és az ikonokat változtatja(legtöbb ingyenes téma)
2.mindent változtat: zárképernyő, háttérkép, gombok(wifi,bt,gps,stb)az ért sávban, üzenetek, aod.....(legtöbb fizetős) -
workin
senior tag
válasz
mjani1172
üzenetére
Köszönöm, , minden vélemény számít, viszont ugye kissebb a készülék mérete, ami jó, és nekem megfelel, ez is szempont volt, sajnos ezek a 6.4 -es készülékek már túl nagyok, nehezen hordhatók zsebben.
Sima statikus fotózásban is lehet nagyon rossz képeket készíteni MI9 -el, tapasztaltam

Feleségemnek P20-van, szerintem jobb képeket készít a gyerekekről, mint az MI9 -el én.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mjani1172
üzenetére
Sőt a monitorok is azok, ebben igazad van. Ezt múltkor már vhol kitárgyaltuk mi lehet az oka, de lassan minden gyártó dobta a 16:9 szenzort/képlehetőséget. Jelenleg csak módosítva lehet 16:9 képet csinálni, ami levágással jár. Ez van....
Sőt én most vettem észre egy furcsaságot, hogy a képernyő tükrözésnél após samu tvjén a p30 egy kicsinyített képet rak ki (mint a kép a képben funkció), míg a régi Honor 8-am meg teljesen kirakja....ki érti.... -
Mr.Silkó
veterán
válasz
mjani1172
üzenetére
Gyakorlatilag bármelyiket mondhatnám. Számomra feltűnően kevés a képeken a részlet, nagyon sok helyen beégtek a napos területek (pl.: járda az első sor képen), ugyanakkor a dinamikatartomány is elég szűkösnek hat, a zoom képek többnyire zajosak és sötétek, a fű gyakorlatilag mindenhol egy egybefüggő zöld massza, a szupermakrók sincsenek a topon, ahogy a beltéri közelképek sem (darts tábla), az éjszakai tesztfotók pedig kritikán aluliak, pedig ebben a témában a Huawei jeleskedni szokott. A videó minőségéről pedig inkább nem is mondanék véleményt, a használhatatlan kategóriába tartozik.
Minden kritikám természetesen az árkategóriában szereplő rivális eszközök hasonló téren mutatott produkciójához viszonyítva értendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest