Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
artid és szemesi69
Fóliát akkor rakok a kijelzőre
Gyári tárcsázót használtok? Nálam Truephone-al nem jelenik meg zárt állapotban a felvételi/lerakási lehetőség, ki kell nyissam hozzá, hogy fel tudjam venni a bejövő hívást.
Ébresztőt sem gyárit használok, szerintem ahhoz is ki kellett reggel nyissam, de félálomban kinyomtam, nem is emlékszem, hogy kinyitottam-e
-
Localmatador
tag
Na, megérkezett pár napja a gyári wireless töltő tokom. Itt vettem, ha valaki érdekel, már nem olyan vészes az ára:
https://www.ebay.com/itm/Official-Genuine-Huawei-P30-Qi-Wireless-Charging-Case-SparkleBlue-DynamicOrange/264838536638?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=564671817190&_trksid=p2057872.m2749.l2649
Jó minőségű, korrekt darab. Az amúgy kellemesen vékony telót eléggé vastagítja, más lesz a fogása, mint az eddigi Nillkinnel. De szépen körbe is fogja, nagyobb így a védelelm is.
De a nagyobb bajom az, hogy tuti nem hozza az ígért 10W-os teljesítményt. 3- féle töltőpaddal is teszteltem, alább a max. áramértékek, amik ~5W- nak felelnek meg. A töltőfej egy Blitzwolf QC3.0 18W változat, lila végű Huawei gyári supercharge kábellel. Gyári 22,5W supercharge töltőfejjel is próbálkoztam, de ott még kisebbek is ezek a számok kb. 150 mA- rel:Bliztwolf BW-FWC7 (15W) - 1.080 mA
Samsung EP-S charger, jó régi, S4- hez vettem (5W) - 900 mA
Skoda Octavia beépített (? W ez az akku 12V- járól üzemel) - 1.050 mAA céges Iphone XR-t mindegyikkel töltöttem már eddig, ott a teló max. 7,5 W- ra képes, de azt hozta a Blitzwolf és a Skoda indukciós töltője is. A Samsung persze eleve nem tudja a gyorstöltést, vagy 7 éves darab.
Ha csak a gyári Huawei wireless töltőlappal tudja a tok a 10W-ot, elég pipa lennék. Na, arra már nem ruháznék be. Jelen állás szerint a 3.650 mAh-s P30 akkut jó ~4 óráig kellene tölteni fullig az új tokkal, ami elég gyengusz. Az XR- hez elég 2,5 óra, persze a kisebb akkujával.
Röviden: nem vagyok megelégedve. -
Localmatador
tag
Wireless töltés témában én is futottam már pár kört.
Nillkin magic tag ótvar lassú ~3-400 mA-rel tölt. Összehasonlításként egy Huawei gyorstöltő 3000 mA, a gyárilag hozzáadott super charge pedig 4200 mA. Van egy ebay-es hasonló USB C tag-es, de noname, ugyanez a helyzet. Nillkin super frosted tokot használok, még ráadásul jól ki is nyomják középen ezek a kis chip-ek, bénán néz ki és zavar is a telót kézben tartva.Úton van az általad linkelt gyári wireless tok hozzám az ebay-ről, elvileg 1-2 hét és megjön. Majd beszámolok a tapasztalatokról. Attól nem tartok, hogy nem fog megfelelően működni, és szerintem az ígért 10W-ot is hozza majd. Csak vastag bumszli lesz tőle a teló, elnézve a marketing fotókat. Főleg az USB C aljzat áll el idétlenül.
-
hali_tomi
tag
Köszi, de hát már visszakerült a boltba a telefon.
Régen nagy android-fun voltam, de mióta van iOS telóm is elkényelmesedtem.
Szóval ha valami nem megy és mókolni kell, akkor az nem lehet jó.Az a vicces, hogy a céges kb 2 éves Redmi 4X-re poénból felraktam az AA-t, és hibátlanul megy.
Blaise: akkor nálam nem tudom mi van... passz.
-
Pompi
nagyúr
"Sajna az enyémre kéne üveg, vagy fólia, mert a gyári sajna megsérült, de akkor így az storno."
Én nem sztornóznám a képernyő külön védelmét flip tok esetében sem, sőt. A fedlap és a kijelző közé bekerült porszemek az ilyen flip tokoknál szépen meg tudják dolgozni (értsd karcolni) a kijelzőt.
-
AtHoS
nagyúr
Nálam van pár APP ami szerintem nem indokoltan szerepel az indítási előzményekben.
Most ránézve 8 óra 33 perckor indultak:
Opera mini, BRouter, CitiMaps2Go, Locus Map, Maps.ME, Translator, MyBackup Proamiket biztosan nem indítottam, mivel ma eddig még csak telefonáltam a készülékkel. (ébresztés + naptárbejegyzés jelzésen kívül)
Más:
Mivel nincs értesítési LED a készüléken (biztos nem volt összeegyeztethető a dizájnnal), így a "szerencsétlen" AoD helyett kipróbáltam a LED Blinker Lite verzióját, működött, de tartalom helyett színes kört dobott csak a képernyőre + az idő-dátum párost, így benéztem az Android szoftveres topikba, ahol többször is ajánlották a Missed Notifications Reminder programot. Ez egyénileg választott hangjelzéssel képes emlékeztetni a beállított APP-ok elmulasztott értesítéseit.
Energiatakarékos módot bekapcsolva nem tudtam alvó módnál működésre bírni (miután a képernyő élesztésre került viszont rendben jelezett), miközben saját APP-ot használok ébresztéshez (Caynax - Alarm Clock Pro), ami nem problémázik energiatakarékos módban sem. Viszont normál módban kitűnően teszi a dolgát. Egyelőre maradok ennél a figyelmeztető/emlékeztető megoldásnál
-
lovace
aktív tag
Igen, valóban érdekes helyen van az ujjlenyomat olvasó. Nekem mondjuk egyedül vezetés közben kardinális, egyébként megoldom. Akkor viszont nem feltétlen rossz az az oldalsó leolvasó, ha belegondolok. Jobb kezemnél tartom a telefont vezetés közben és úgy még kényelmes is lehet a feloldás.
Samsung mellett szól, hogy eddig is megelégedéssel használtam egy A-szériás Samsungot és szeretem a rendszert, méretileg is teljesen elég lenne. Hátránya számomra a kis akksi meg az a kameralyuk, amihez hasonló ocsmányságot szerintem még nem alkottak telefonra.
Huawei előnye ezzel szemben a nagyobb akksi és a notch miatt - szerintem, bár ez is teljesen szubjektív - szebb kinézet. (Kamera biztos jobb, de számomra a Samu is tökéletesen elég lenne ilyen szempontból.) Hátránya, hogy mivel még sose volt Huawei-em kicsit szokatlan számomra az EMUI, valamint ez a Huawei-mizéria.
Tehát kis akksi, kameralyuk <> EMUI, Trump. Így, hogy leírtam valószínű számomra is kevesebb kompromisszummal járna a P30... -
Nemrég váltottam én is erre. Az elején nekem is csúszós volt a hátulja. Szappanos vízzel megmostam a tokot és a kezemet is. Utána nem csúszott. A csúszósság attól függ mennyire izzad vagy mennyire zsírós a tenyered/ujjaid.
Én az oldalán fogom és csak 1 ujjal támasztom a hátlapot, így egész jó. -
Pompi
nagyúr
Google Mapsen egy ideje van ilyen AR (augmented reality) navigáció, szerintem az használja ezt a komponenst.
-
fravik
tag
Köszi, így már érthető, csak fura volt, mert többen használják különböző fintech topicokban és azt hittem valami más gond van. De valszeg trükköztek a régióval vagy ott élnek. 🙂
Igen, OTP-sként a Simple adott és használom is, de lenne más kártya is amit használnék és erre a GPay jobb lenne. 🙂 -
törölt tag
-
Pompi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
- iPhone SE 2020 64GB, 100% akkumulátorral, 12 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest