Hirdetés
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
üzenetére
Akkor sokat kell alakítgatom majd....
De egyenlőre nem váltok telefont, majd 1 év múlva.Nekem ez a meleg kinézet nem jön be. (Bocs ha megbántottam valakit de finomabban nem tuidom írni)
Nem a tudása a gond a telónak, sőt 1-2 téma elég szép. Csak keresgélni kell sokat.
Pl az átlátszó hatású tárcsázó gombjai szépek, csak 1-2 felirat a háttér szine miatt olvashatatlan. Lásd világos háttér fehér betü. (Ezeket kellett volna módosítgatnom amikor szöveget akartam szinezni.) De lehet szépet alkotni. Ami sz összefoglalőban van reális...jó a memória kezelés, telefonkezelő is jól üzemel, stb.stb.A móricka piktogrammok hát azt nem tudtam megszokni, inkább képet vagy a 2.3 asét tettem be.
De ezek javíthatók voltak, vagyis no para. (Csak nem értem ezt az irányvonalat, pedig szeretem az újat, ha gyorsabb jobban használhatóbb, kiforrottabb, de ez annyira letisztult volt, mint 80as évek elején az LCD játékok grafikája.
)(Olyan mint autóban az imádott cult stílus. Lényegében széria kocsi 4 alufelnivel, ültetve, króm és jel nélkül, lehetőleg minden színre fújva. Sőt lehet spékelni lefalazott kilincsel, távirányítós ajtónyitáéssal, mint az ikarusz buszokon. Vagyis semmi extra, néhány lada, skoda már a 81es amatőr rallyn így indult. Ehhez nem kell optikai tuning tudás
)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De egyenlőre nem váltok telefont, majd 1 év múlva.