- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bópapa
csendes tag
Köszi mindkettőtöknek, megnézem az alternatívákat.
-
Bópapa
csendes tag
válasz
#86973952 #10289 üzenetére
A verziószámokba belekeveredtem. Az biztos hogy B133 szoftveren még volt. Készítesz egy képernyőképet például ott van megosztás és szerkesztés lehetőség. A szerkesztésben pedig volt egy rajz vagy ilyesmi menüpont ahol kézzel, különböző színekkel bele lehetett rajzolni, írni.
-
Bópapa
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ami a 4.2. emui 2.3 rom-ban lévő gyári képszerkesztő. Az telepíthető vajon a 4.4 emui 3.0 rendszerre? Nekem minden gyári, de a képszerkesztőből nagyon hiányzik az a funkció, hogy kézzel bele tudjak firkálni.
A másik, egy ideje használom a B616 romot, ami hozott még egy kis teljesítménybeli javulást. Főként játék közben vehető észre. Az akksi idő is jó vele. Egyetlen hiba?? ha annak róható fel, időnként hiába jelzi a mobilnetet, mégsem lehet vele internetezni. Igaz melóhelyem is olyan, hogy kb 10 percenként nincs térerőm, szóval lehet ezt a folyton fel-le csatlakozást unja meg a telefon.
-
Bópapa
csendes tag
Szia!
Én 3 hete használom a B615 öt. A 609 hez képest a térerő javult egy picit, valamit egy leheletnyivel gyorsabb az egész, de lehet csak beképzelem. Ami legérdekesebb, ugyan olyan használati körülmények között még kevésbé melegszik mint eddig. Az akkuidőben nem tapasztaltam különbséget.Én így telepítettem teljes wipe, 3 gombos dload B609, wipe, 3 gombo install update.zipB615, wipe.
-
Bópapa
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja lettem tulajdonosa egy telekomnál vásárolt de független, fekete p7 nek.
Korábban az előző verziót használtam a p6 ost de úgy éreztem váltanom kell.
A telefonnal elégedett vagyok, nagyon szép, gyors, bár kissé hangulatfüggő. Valamikor akadozik a menü, máskor mindenhol villámgyors. Játszani a gta 3 mal és a plants vs zombies zal szoktam. Mindkettő hibátlanul fut.
Az akku idő nekem megfelel, ha egész nap a telefonnal játszom, filmezek, netezek, akkor napi 2 szer töltöm, ha jobb dolgom akad, akkor 2 napnál többet is simán kibír.Szoftver a B133SP1 van fent rootolva a témaösszefoglalós eljárással. Extraként az egykezes módot, és a híváshangrögzítést tettem bele.
Tegnap este fedeztem fel azt a módot ( energiatakarékosság, ROG mód ) ahol a kijelző felbontását veszi vissza 1280*720 ra. Most ezzel tesztelem, hogy mennyivel takarékosabb, de tényleg van benne valami. Bár a kép sem olyan éles.
Összességében megérte váltani, a mindennapokban nagyon jól használható, stabil, megbízható telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest