-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
theBigFace
tag
Sziasztok! Fontos kérdésem lenne. Valaki eltudná mondani nekem, hogy mi erre a készülékre a legfrissebb gyári rom? nem nekem kell Köszönöm!
-
theBigFace
tag
Sziasztok! Igazat megvallva nem követtem már az esemelyeket itt, de kap ez a készülék 6.0-át? Előre is köszönöm!
-
theBigFace
tag
Hali értesítési sávban megkeresed azt, hogy képernyőkímélés és megkérdi biztos azt rákkattolsz engedélyezem azt újraindul vagy a beállítások összes és képernyőkímélés azt ugyan ez. Vigyázz youtube be max minőség 720p vagy valamelyik game nál az fhd ra rakja az irányítást. Amúgy lényegesen gyors de elvileg kihajtja a gpu ugyan úgy az fhd pixeleket meg csak annyi amúgy, hogy mos a képen amit mutat de legjobban ikonon jön elő.
Szerk.: ez csak Emui 3.0 ás
-
theBigFace
tag
válasz
zeon.hu #9821 üzenetére
Szerencse, hogy te csak hitted éppen múlthét csütörtök meghalt a kijelzőm volt 1 ejtés a telefonnak az elötti szombaton akkor kifagyott 1-szer aztán nem kezdett érintkezni feltehetően a kijelző de amúgy meg érzékelt csinált mindent úgy is (fekete símán kijelző volt). A meghalás napján épp FB-ztem nagyba egyszer leraktam akkor elsötétült azt hívtak csak nem láttam ki felvettem de úgy, hogy fekete volt a kijelző kicsit megráztam aztán vissza jött 1-2 órát ment aztán a kijelző végleg megadta magát és érdekes fehéres alapon feketés sávozódás lett a készüléken. Bevittem szombat délelött a T-Mobile ba vagy Telekom tök mindegy mondta a csávó, hogy ejtéstől nem kell ilyet csinálniamert amúgy van rajta törés biztosítás azé mertem mondani aztán mondtja, szerinte a szervízbe elsőre valamit elbasztak már bocsánat. És akkor most el lett küldve teljes körű kivizsgálásra azt majd mehetek érte mikor sms-eznek. Lesz ami lesz remélem már jó lesz 3.-ra
-
theBigFace
tag
Facebook: http://www74.zippyshare.com/v/32345479/file.html
letöltöd, nincs rajta az új fb., feltelepíted élvezed.FB cuccos: https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001608389
letöltés: download begin rányomsz feldob egy kis ablakszerűt kiválasztod európa francia ország és le is jön. feltelepítés egyszerű ne legyen fent messenger éy jó is lesz ( ezek a régebbi verziók a jók amit messenger nélkül lehet ezzel használni mármint a face appban) -
theBigFace
tag
nekem nincs bajom a FB-appal igaz én teljesen mást használok mint az emberek többsége a jó régi 5.0.0.0.8 ast egy messenger átb.szó progival. Én mindíg minden értesítést megkapok üzikket is és amúgy ez a normálisabbik verzió nem ez az új használhatatlan trágya messenger azt hagyjuk ha van ami meg tud akasztani egy telefont na az az
-
theBigFace
tag
válasz
Alister71 #9665 üzenetére
az se mind1, hogy milyen módban van de ez ilyen ez a hotplug amúgy meg a hotplug krait magokra a jó azoknak 4 magra egy-egy magonkénti skálázója van ezek itt ebbe a telefonba 4 magra van 1 skálázó amúgy meg ilyen nek kéne lenni szóval nem tudom én ezt elhinni bár lehet
-
theBigFace
tag
az már viszont a gyártó ra kell bízni h rádobja e erre az M et de ha nem akk se lesz nagy baj, amúgy az vicces, hogy nexus mobilokon teljesen jó a gyári dolgozatlan Google rendszer de egy gyártó bele nyúl lásd nyalóka pl.: G3 az LG-n hát az valami atom f.s majd csak eldől.
-
theBigFace
tag
válasz
zeon.hu #9662 üzenetére
az az igazság, hogy jövő hónap tól egy Notr 4 tulajdonosa leszek ezt meg oda adom a tesómnak mert tetszik neki nem hiszem h bele nyúl de ő érzi ha frissíti vagy nem az az ő dolga így 5 hónqp után azt mondom nagyon jó készülék de most előfuzuba megéri a note 4. ha nem jön 5.1 vagy amit te is írtad 5.0.2 akkor tesóm se frissít
-
theBigFace
tag
Üdv! ennek örüljünk? http://mobilarena.hu/hir/bemutatkozott_az_android_m.html
-
theBigFace
tag
válasz
Atlantisz48 #9518 üzenetére
amint látod lehetséges sokat fotózol és videózol azért foglal annyit a DCIM az Android meg a programok segéd cucca a HWTheme hát igen ha sok témád van az is sokat megeszik ez a 3 dolog ami átlagba elő jön
-
theBigFace
tag
a saját téma szerkesztésnél a 2.3 as gb-s link elavult
-
theBigFace
tag
válasz
kutitomi73 #9509 üzenetére
hát nem tudom lasaan tölt de melegedni fog mert nagyobb a szüksége a telefonnak mint az a 700mA-s töltő. ideiglenesen jó de hosszuútávra nem nagyon használnám én.
-
theBigFace
tag
válasz
ricsike1995 #9456 üzenetére
nincs mit ami nekem alapból fentvan az optimális nem dadog de jó
-
theBigFace
tag
válasz
ricsike1995 #9446 üzenetére
Gondoltam amúgy a youtube frissítések vannak elcseszve már bocsánat a szóért de a legújabb egy note 3 nál is f.. volt felrakta ami nekem van alapból és az sokkal jobb amúgy ha a fejlesztőiben beállítod a 2D-t meg az összes animációnál a 0,5 öt akkor jó de ha akarod a hardver átfedések tiltása akkor gpu ból hajtja a kijelzőt de ezt az egy dolgot kell újra bepipálni minden ki és bekapcsolásnál
-
theBigFace
tag
válasz
ricsike1995 #9429 üzenetére
nincs mit reméljük segít
-
theBigFace
tag
válasz
#86973952 #9427 üzenetére
fent van az IGO de nem nagyon használom néha ha unatkozok elmegyek sétálni IGO-val szerintem ahhoz képest, hogy GPS-es navi program ahhozképest nállam teljesen akku barát ( ritka, hogy félóránál tovább használom de akkor is jó ha minimum 2 max 5% ot eszik de én nem is használom annyit.
Szerk.: kevés használat mellett észre vettem két nagyobb hibát 1. az egyik navigáció hangot nem engedi lefagy a telefon nehezen tér észhez, 2. limitált ideig volt csak elérhető ezáltal nincs semmi laggra optimalizálás
-
theBigFace
tag
válasz
ricsike1995 #9422 üzenetére
úh hát így most fejből nem de ha samsung lenne arra tusnék Elvileglehet az antutu cpu master pro val is de most hirtelen ez jutott eszembe szétnézek és akkor majd írok
-
theBigFace
tag
válasz
kutitomi73 #9386 üzenetére
-
theBigFace
tag
válasz
ricsike1995 #9409 üzenetére
először is üdv! másodszor amúgy segíteni fog egy gyáribeállítás vissza én is ezt csináltam mert nállam is néha jelentkezett bár lehet nállad nem van annyira összehányva a redszer hát próba szerencseén ezt tudom javasolni. De ha ROOT-olt akkor lehetne állítani a proci teljesítményen ahogy a GPU én is és akkor nem kéne dadognia annyit
-
theBigFace
tag
Üdv!
Gyári B609 re felmegy a mikesa által belepiszkált B609? -
theBigFace
tag
válasz
#86973952 #9365 üzenetére
akkor szerintem valamelyik nap neki hasalok azt rootolom meg valami jó kis kernelt kéne rakni amibe nem csak a hotplug van mert ez idegesít csak nem nagyon mertem hozzányúlni mert ha valami lesz akk nem tudtam h unroot után lehet e gariba küldeni
Szerk.: valami gyors root kéne mint pl a towelroot vagy hasonló app nem vagyok valami türelmes de ha rom ról van szó akkor ja amúgy az elöbb említett towelroot ezt a modellt nem támogatja sajna
-
theBigFace
tag
válasz
HellAbove #9362 üzenetére
én egy kék szilikon tokot nekem volt olyan érzésem, hogy leejtem ezért vettem rá mikor csak 1 hetet használtam amúgy aliexpress en van jó fém keret max 6 dollár azt hiszem de az megéri vastagabb lesz a telód és kicsit szélesebb elvileg jól véd én csak gondolkodom rajta, hogy bekéne szerezni (az oldalhoz azthiszem paypass kell)
-
theBigFace
tag
válasz
zeon.hu #9329 üzenetére
hello valaki tudna nekem segíteni ennek a csodának van egy baja iszonyú nagy hőttermel nállam az utóbbi 1 hétben. egyszer már járt szervízben mert akkor is elvileg túl melegedett és a kijelző szélén el rózsa színesedett a kép halványan ilyen csíkban. valakinél volt már ilyen gond? vagy csak nekem sikerül a selejt készülékeket kifogni?
-
theBigFace
tag
Hello valaki tud linkelni egy olyan oldalt ahol a legfrissebb nova van fent vagy apk ot elküldeni akár mega linkkel? lehetőleg ne a demo legyen fent előre is kösz !
-
theBigFace
tag
Hello valaki megtudná nekem mondani, hogy hogy van ez, hogy a 2.3-as emuiban benne volt a DLNA de a 3.0-ba nincs ez, hogy van?
-
theBigFace
tag
válasz
Atlantisz48 #8397 üzenetére
Ahhoz a játékhoz kell az a processzor ami ebben a készülékben nincs
esetleg ha root-olt a készüléked és viszi a 4.4 ed a grafika állítót akk kicsit jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged