- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
lol itt járt a szentlélek

úgy látszik az elelktronikai cuccoknak jól esik pár nap kihenő
nem jött a futár jó mondom akor előveszem vissza a dobozából hétvégén ugyse jönnek
erre berakom a sim kártyát mer mér ne és van hálózat 1 órája már és felismeri mindet vodát telenot telekomot
h+ E 3g ezek vannak is mnodjuk a H+ meg az E nemtom mi de szobába csak 2g van persze vodánál meg telenornál ír 3g -t is
de eddig akármit próbáltam miért nem volt istenem
mint a monitor másfél jhónaposan egyik este nekiállt villogni de kb 15 hz en és másnap is csinálta pedig kivolt huzva egész éjjel mondom kihül majd megunja
aztán edigi hivogatás emailozás persze nem válaszoltak ottse
meguntam bedugtam 3 nap pihenés utánazóta kb 2 szer csinálta meg de az eltünt másnapra
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Bocsi, lejárt a szerkesztési. Azt akartam írni, hogy NEM ronda...
Zotya21:
Gondolom hétvégén nincsenek? Mai napra mondták a futárt? Fel kell őket hívni.Karácsony környékén azért számíthatsz csúszásra. Már megszokott, hogy ilyenkor problémák vannak a futárszolgálatokkal.
-
Zotya21
senior tag
hát a futár nem ért ide a telóért
miért is nem lepődök meg ....... -
törölt tag
válasz
sanyee75
üzenetére
Na a narancsra én is kíváncsi leszek. Szerintem egy kicsit 90 -es évek "kukásdzseki" (akkor volt nagy divat) hatása lesz.
Ettől függetlenül még ronda, de fényesben már az lenne, szerintem. Képekre majd kíváncsi lennék, mert most gondolkozom 1-2 színesebb darabon is.Levenni jó nehéz lesz, meg így nem árt hozzá egy hátlapi fólia is, akár edzett üveges.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
pixelmester.
üzenetére
A hozzászólásodat amit nem tettél meg Remélem tudod mi az??
(#3863) pixelmester. 2014-12-19 16:40:22
2014-12-19 16:43:14 Ez pl belefért volna egy hsz-be bocs...(#3871)2014-12-19 16:56:30 (#3873) 2014-12-19 16:59:39 Ez a kettő is belefért volna
-
törölt tag
válasz
bubus66
üzenetére
2.3 alatt is lehet. Alapban sajnos csak a Vodafone FW -vel (vagy ha kintről származik a készülék sufniból). Vagy az összefoglaló szerint a többi alatt is (ROOT nélkül).

Tompie:
Szívesen, lesz mit szokni.
pixelmester.:
5 percen belül szerkeszthető a hozzászólás.sanyee75:
Ez keret, nem tok. Egyébként szuper. Én ilyet is használok.
Nagyon masszív, strapabíró. Leszedni nehéz lesz, de jó anyagból van. -
bubus66
nagyúr
válasz
pixelmester.
üzenetére
Egyébként minden van bent amit írtál.
Legközelebb a hozzászólásaidban használd a "Szerkesztés" gombot légyszíves (van rá 5 perced) köszi
A Virtuális gombokat a 602 FW-ben el lehet tüntetni csak olvasni kellene egy kicsit.
Nehogy elfáradjon a kezed a görgön ezért itt van neked itt gyönyörűen porterocka mester összefoglalta, illő lenne elolvasni...
-
Tompie
őstag
Hogy lehet a mappákat létrehozni és abba rendezni a telepített appokat ?

-
Solad
addikt
válasz
pixelmester.
üzenetére
Ki tudod tenni widgetbe a hotspotot

-
Zotya21
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
nem tudom a töltőre 1 amper van írva lehet a töltőd nem ad le annyit megkell nézni
ami mnodjuk nekem is érdekes mert a lumia 800 nál 1.2 amperes volt pedig majd fele ekkora akksija van

de van egy haverom az is panaszkodott az autós töltőre de samu s4 el annak is az volt a baja hogy rádugta de csak lasabban merült

-
törölt tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Én mezei autós csatlakozót használok és GPS mellett is tölt a telefon.
2.3 -nál talán még nem (már nem emlékszem), de EMUI 3 -nál már kint van a legördíthető menüben a hotspot.
2.3 -tól már legördíthető a navi gombsor, 3.0 -ban pedig már variálható is. Illetve egyes 2.3 -as FW alatt is. Tehát nem veszi el a helyet. Videónál meg játéknál meg FHD -be megy ki a kép, tehát ott nem látszik. Ahogy normálisabb app -oknál.
-
Zotya21
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
jah az igaz hogy elveszi a helyet de hát ez van xd
-
Zotya21
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
hát talán mert ennek nagyobb az akksija és a töltőd meg nem elég erős ?
nem mindegy hány amperrel tolja neki
amúgy miért rossz a virtuál gomb ? HTC ben más ? (nem ismerem)
-
sanyee75
tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Bár lesz még vagy egy hónap mire ideér(Aliexpressen vettem). -
sanyee75
tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
A virtuális gomboktól én is kész voltam, lassan szokok hozzá.
Hotspot
Beállítások/Továbbiak/Megosztás és hordozható csatlakozás -
-
válasz
pixelmester.
üzenetére
Ezen kérdésben inkább nem foglalnék állást.

Amúgy van benne, hogy pontosan hol, azt nem tudom, mert asszonypajti elvitte.
Ha jól emlékszem akkor a Beállítások/további/Internet megosztás és hotspot. -
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
egyébként a térerőnéll vettem, itt tök olcsó voltó: 75.523 ft

nem akarom őket reklámozni, csak olvastam picivel feljebb, hogy van, aki edigital-nál vette.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Ebben a telefonban frankón nincs wifi-hotspot, vagy csak én vagyok fogyatékos???
-
pixelmester.
aktív tag
Üdv!
Pár napja a HTC-met be kellett adni szervízbe, így rendeltem egy P7-es Huawei-t. most jött meg
hát, ez a virtuális gombsor az agyamra megy...
De külsőre nagyon tetszik a telefon.
Viszont azt tapasztaltam, hogy az autós töltőre dugva is merül... (persze futott a Waze, ami azért nem egy energiatakarékos app.) Ugyanez a töltő a HTC-t simán töltötte. Valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban? -
sanyee75
tag
Sziasztok! Egy hete vagyok tulajdonosa egy P7-es telefonnak és rendeltem hozzá egy ilyen tokot. Valaki használt már ilyet? Mennyire lehet tartós?
-
Tompie
őstag
Megérte kivárni, csináltam ma egy jó vételt edigitalban

Lement az ára 109.990-re + ehhez hozzá jött egy 15%-os Huawei kedvezmény kupon így 93.491 lett a vége
-
törölt tag
válasz
KKrisz751
üzenetére
Igazad van. M -nél nem 150 / 20 Mbit/s a maximális, hanem 10 / 2 Mbit/s. [link]
Elnéztem a csomagot, amikor azt írtam, hogy M -ben is van, mert végül csajszinak nem azt vettünk, hanem L -t... Csak sok volt a kavarás és nem jól emlékeztem.
GSPLR:
Nem fizetész érte, mert nem tartalmazza a csomag. Fenti link vagy ÁSZF 4. sz. melléklet.bubus66:
Nem tudom, szerintem nem lesz. Nekem az a tippem, hogy innen már 5 -ös droidra, vagy javított verzóra fog ugrani. Remélhetőleg inkább utóbbira. Majd ha az EMUI 3 -at alkalmassá teszik erre. Bár EMUI alatt szerintem ennek semmi jelentősége nem lesz, hogy az JB, KK vagy a legújabb fut alatta. Legalábbis 1-2 éven belül. Szerk.: Jó, talán JB -nél már igen. -
Merseyside
tag
A hozzáértőktől kérdezném: létezik olyan alkalmazás, ami felveszi a rádióműsort?
Vagy esetleg olyan rádió app ami RDS és benne van a felvételi lehetőség és ki lehet vele váltani a jelenlegi rádió app-ot? -
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Én elhiszem, meg tudom is hogy olcsó
, csak miután nekem nincs több költségem, mint az előfizetésem, így nem szükséges. Persze külföldnél ez jó dolog, ez már más kérdés. Bár bizonyos esetben az sem mindegy, hogy ki-kit hív.bubus66:
Bizony, egyik nagyszülőm még a netes felületét is kezeli (saját vállalkozás miatt), szóval semmi sem lehetetlen. Apám meg még egy SMS -t sem tud megírni, de nála leginkább a türelem hiánya a probléma, közel 60 évesen. -
KKrisz751
aktív tag
Megvan az !G jelzéshiány oka.
Egyszerű.
Átb..tak a 1220-on és a boltba is. Mert a AllIn-M Csomag nem támogatja a 4G-t.
Bosszantó, legalábbis, hogy a t..ömért nem mondják, hogy nem tudja a csomag ne erőlködj.
Mondjuk, nem éreztem eddig se hiányát a 4G-nmem, legalábbis net sebességben amit nézek abban nem érzem, itthon meg wifi megy.
De most legalább nem hiányolom a jelzést, és nem idegeskedem miatta, hogy lehet rossza telefon.
Vagyis a telefon jó, csak a csomag nem lép fel a 4G-re.Majd bedobom munkatársam kártyáját,és azzal ellenőrzöm.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
üzenetére
a vodás kártyám üres, csak az elérhetőség miatt van meg.
voiphoz ugye az állandó net a fontos, erre van a mifi, amit minden egyéb eszközhöz is használok (vezetékes net nem megoldható otthon).
skype, viber is megy ismerősök és család felé, asszonyt is, nagyobbik gyereket is így hívom, mert sokat beszélünk.
3 hónap alatt 3.5$ se ment el telefonálásra. igaz, nem lógok állandóan a vonalon, de átlagos felhasználás mellett ez szerintem komoly spórolás. -
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nekem 2 korlátlan előfizetésem van (Telenor), így nem nagyon szoktam használni. + a Voda, ahol csak hálózaton belül korlátlan, de az meg családi célra van, szóval ott megint nincs költség.
Néha egy-két lánynál/Nőnél rá vagyok kényszerülve. Pl.: Viber. Vagy nagyszülőknél Skype (90 évesen még ez is megy
)Nálam elsősorban az fontos, hogy jó legyen a GPS, jó minőségű legyen a beszéd (jópár óra beszélgetés van 1 nap nálam munka miatt), gyors/jó net, jó wifi, na meg hogy számomra tetszetős legyen a kinézet.
Szerk.: Na meg hogy EMUI vagy MIUI legyen rajta.
(legalábbis droid alatt) -
törölt tag
Aki nincs képben, de szeretne ismerkedni kicsit a MIUI felülettel (vagy csak kipróbálná), de nem feltétlen szeretne áttérni a gyári felületről, annak ajánlom figyelmébe ezt: [link] (ez egy launcher).
Angol nyelvtudás ehhez viszont kelleni fog. Magyarul csak régebbi verzó van fent 1-1 oldalon, azok viszont több funkcióban eltérnek. Nyilván nem lesz egy teljes értékű MIUI, de sok olyan funkció van benne, ami rámutat a ROM -ra.
Én tabra szedtem ezt le (azon sajnos csak gyári droid van..), nálam tökéletesen működik.
bubus66:
Köszönet. -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66
üzenetére
Szia!
Nekem szintén a telefonálás hangja a gond!
De nem mindig, teljesen mindegy 2G, 3G, vagy éppen 4G ha a teló úgy akarja, akkor normális a hangzás, ha nem akkor torzít.Ehez szerintem sem kellene szervíz, mert nem hangszoró hiba, hanem szoftveres. Minek legyünk telefon nélkül hetekig ha nem muszály.
Szóval kérünk szerezd meg az infót!
Üdv:Ui: 4G MT- szolg és 133 -as szoft.
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
Termesztésen csak annyit tudok, hogy rákötötte a laptopra, és elindított egy programot. Nem nagyon engedett a közelbe, de gondolom, hogy szervizes cucc amivel mélyebben tudnak turkálni a telefonba. Azt tudom, hogy a 133.as végű került rá, 3 x újra indult a telefon a program futtatása közben. Lehet, hogy legyalult róla mindent.
Szerintem, meg ha valakinek lesz ilyen akkor az vigye el a szervizbe, mert ez már a mi tudásunkat meghaladja.
Szívesen megtudakoltam volna de nem árult el semmit sem.
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Külföldnél szerintem nincs az a telefon, ami tökéletes hangot adna. Ez inkább szolgáltatói probléma. Érdekes dolog az, ha külföldről telefonálok másik külföldi számra, akkor meg jó a hang. Legalábbis németeknél és angliában biztos igaz ez.
Egyik ügyfelem egy india származású amerikai figura. Tehát elég sokat utazik, és ha mondjuk kint ér el telefonon, akkor össze sem lehet hasonlítani a minőséget...
Szerk.: Magyarország e tekintetben nagyon távol áll fejlettségét tekintve nyugati országokhoz képest. DE akár említhetjük a vezetékes netet, vagy a szolgáltatói kimaradásokat is. Vagy hogy miért vannak helyenként még mindig 1900 -as és 1910 -es főnyomócsövek Budapesten.
-
bubus66
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Valami szervizes programot lefuttat rajta, vagy 20 percig tekergett (azt hittem már telefon se lesz belőle), és lás csodát jó lett, legalább is eddig.
-
törölt tag
válasz
bubus66
üzenetére
Akkor szervíz.
Bár persze el is lehet adni, de nem igazán látom az összefüggést.

Vagy elmegy bukóval, vagy elküldöd javítani és ugyanott tartasz.Szoftvert hiába teszed vissza, ezt nem fogja befolyásolni.
Attól még hogy nem jellemző az ilyen hiba, mindenhol előfordulhat. Én biztos nem használnám így, hanem szervizbe küldeném.
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
Eddig csak a vonalasról érkező hívások voltak szarok most már a mobilé is az. Az az érzésem, hogy ez a telefon lesz meg a legkevesebb ideig.. Ez nem különbség hanem vagy az egész sz@r úgy ahogyan van, vagy csak az fls- része a sz@r ami valószínűnek tartok.
Nyilván lehet rossz egy telefon, vagy a hangszórója, de ez az én értelmezésben mindenhol rossz. Tök mindegy miről hívnak. Nyilván az ilyet javítani kell.
Nem nyílván, hanem biztos, hogy sz@r én ugyan meg nem javíttatom. akkor így marad vagy eladom..
Ja és vissza tette, 133-ast azzal is ugyan úgy csinálta.
-
törölt tag
válasz
bubus66
üzenetére
De ha nem válogatja külön, akkor hogy tesz különbséget a vezetékes és a mobilos hívások között? Egyáltalán technikaliag ezt hogy teszi meg? Ne viccből kérdezem, mert én még nem hallottam ilyenről.
Nyilván lehet rossz egy telefon, vagy a hangszorója, de ez az én értelmezésben mindenhol rossz. Tök mindegy miről hívnak. Nyilván az ilyet javítatni kell.
Szerk.:
Amúgy Telenor és Vodás vagyok. -
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem a telefonnak van valami gondja.
Pl.: az ügyfélszolgálatnál is ugyan úgy volt, hogy hol hallottam, hol nem.
Én nem azt mondtam, hogy külön válogatja hanem hogy valószínű, hogy a telefon a sz@r...
Vagy is azért kérdeztem.
Na mindegy, ha ezt csinálja karácsony után akkor megy a piacra.
-
törölt tag
válasz
bubus66
üzenetére
Nálam sincs gond, nincs minőségi különbség. Ami nálam fontos, mert sokszor ülök kocsiban, vagy úton.
DE én még nem hallottam ilyet, hogy egy telefon külön válogatja minőségben a vezetékes, vagy a mobilos hívásokat.
Pécsi nagyszülőmnek szokott elég rossz lenni a vonala, de az minden telefonról az, sajnos.
-
gabor907
tag
hivatalos android 5.0 mikor jön rá ha egyáltalán jön rá??!!
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Én nem láttam ilyet, de annyira nem is mélyültem bele.
Valaki írt már korábban olyan programot, amivel lehet vezérelni. Nem tudom már mi volt az, mert számomra ez értelmetlen. Viszont ahogy HTC -nél, szerintem ennél sem működik az ilyen programok 99 % -ka.
De ha más nem, akkor marad az Xposed, egyik nap láttam is egy ilyen modult, csak nem tudom melyik volt az... Jó lenne feljegyezni ezeket, mert már kifolyik a sok infó a fülemen. Bár a modulozást már tényleg saját felelősségre javaslom, mert ott már bőven lehetnek gondok. Lazán haza lehet vágni vele a telefont.
-
Zotya21
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
nah nekem válaszoltak
péntekre küldenek futárt de nme végeznek ünnepek előtt
hát ezt gondoltam is ezért nmeszeretek gariztatni mert sokat kell várni
de hát aki nem kőgazdag az gariztat
Merseyside jah igen egy jó zenelejátszó orvoslást én is "igyényelnék" ha van

legalább equalizer vagy miuis zenelejátszó (ha van és az jobb)
szóval van valami jó alternatíva ?
-
Merseyside
tag
Na, már 4 napja vagyok tulaja ennek a szépségnek, gondoltam leírom a tapasztalataimat.
Kijelző nagyon ott van, szép színek élesség rendben van.
Villámgyorsan talál mind WIFI-t mind GPS-t, még lakásban is.
Gyors, nem röccen sem a menüben, sem net alatt. (Operát használok)
Kamerája is jó, de szoftveresen még jobbá lehet tenni. (Snap Camera)Ami nem tetszik:
A rádió nem RDS
Híváskor a hívó/hívott képe kis méretben jelenik meg, de ezt Rocket Dial-lal orvosoltam.
A zenelejátszó elég fapados, de gondolom erre is van orvosság.
Hirtelenjében ennyi. -
Zotya21
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
először emailre válaszoltak hogy ha két évem van akkor küldenek futárt ha 1 év akkor meg én rendezem
aztán jó akkor mondom kérem a futárt mikor tudnának küldeni stb
erre már persze nem válaszoltakGSPLR jah hát végén annak kell lenie ha nem válaszolnak de azért holnap megpróbálom előbb
mert mi se szeretjük munkahelyen ha munkaidő előtt 1 vagy fél órával akarnak valamit
de éjszakás után azért mégis érdemes aludnom -
csab001
tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Hehe! :-)
Ezt Én hirdetem, mivel tegnap este megkaptam barátnőmtől a telefont. Csak ugye ez nem dual-sim.
Cserébe most adhatom el, hogy tudjak venni egy két kártyásat.
Egyébként gyönyörű, alig bírom ki, hogy ne piszkáljam, de hát ugye új, így csak megvizsgáltam kicsit... :-) -
Zotya21
senior tag
válasz
csab001
üzenetére
ugyvan [link]
én is nagyon örülök ennek a hirdetésnek XD
hogy 10 el olcsóbb mnit amenyiért én vettem és valószínüleg jó isporterocka ma fel hívtam mind a 3 számukat
kettőn egyből hangposta a 0-24 esen meg nem veszik fel aztán hangposta
de közben kaptam egy emailt hogy
ön vásárolt nálunk nemrég és mondja el véleményét a boltunkról
hát tudnék mit mondani de akkor nem lenne garancia a telóra
-
törölt tag
válasz
csab001
üzenetére
Többen dícsérik, de nekem nincs benne tapasztalatom ilyen téren. Alin leginkább én gyártókat kerestem anno.
Néhány rendelnek telefont és egy idő után elég nagy kedvezményeket kapnak, azért vannak aprón jó áras cuccok. Nem egyszer ingyen is kapnak a "csomag" mellé telefont. Nem gagyit. Szóval azért lehet náluk jobb áron telefon, mint ha te rendelnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automobilista 2
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Tippmix
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bár csak a Promenádban kávéztam.