- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem elsőként csinálj egy biztonsági mentést, aztán egy wipe -ot és told fel a B129 -et, aztán nézd meg mi újság. Gondolom Vodás L10 -ed van. Letölthető a hivatalos oldalról, az öszefoglalóban benne van a linkje.
Evil Snowman:
Nem szeretek agyba dugni, klasszikus megoldással élek.Egyébként Amazon most 169 és 199 euróba árulja az új Huawei órát. Utóbbi az aranyozott ára.
-
repvez
addikt
Nekem pont az ellenkezője van, az endomondonál . ha a beállitásokban kikapcsolom a gps-t és az alkalmazáson belül is a helymeghatározást is kikapcsolom az akkumlátor grafikonnál akkor is kijelzi, hogy fut a GPs egész nap.
Nem tudom még hol kéne beállitani , hogy csak akkor és addig müködjön ameddig én akarom.
Már párszor leirtam, hogy mi értelme van a beállitásoknak, ha nem globális érvényű az amit ott meghatározok a készüléknek és egy ujjonan felrakott app simán felül birálja és használja.
Tudok is egy eladó talkband B1est
-
törölt tag
A frissítés nem hiszem, hogy megoldja. Vissza kell vinni, mert nem jól került fel a szoftver. Bár ha nem zavar, a működését nem befolyásolja, ..de én visszavinném.
Csak ha független, akkor ezt írasd rá majd a papírra, nehogy lezárják.
-----
Mindenkinek Boldog Karácsonyt, zeon Neked meg Boldog Névnapot. Meg annak is, aki még rajtunk kívül Ádám. Na meg a Éváknak is.
-
törölt tag
Ezért írtam ezt:
"Nem tudok róla, hogy normális helyről származónál ilyen probléma van. Ott akkor nem jól ment fel a szoftver."Ott a Vodához kell bemenni. Nem tudom, hogy náluk maga a Vodás egyedi FW okozza -e a hibát, vagy nem jól ment fel a szoftver. Voda ba..ta el, akkor újra kell tenni (Nekik). Eddig nem írta senki, szóval ez is lehet. DE ha megnézi más Vodás is, akkor hamar kiderül. Maga a ROM nincs rendesen magyarítva, akkor azt a frissítés nem hiszem, hogy meg fogja oldani.
ctibor:
Köszönöm. Azért kérdeztem, mert láttam pár L00 -t, ahol konkrétan kijelentették, hogy nem kezel SD -t, ami kicsit fura ennek a ténynek a tudatában...Alapvetően nem használok dual SIM -et, de időnként nagyon hasznos lenne.
-
törölt tag
Tudomásom szerint a Vodás FW -ben nem kellene ilyen hibának lennie. Bár ezt majd egy Vodás megmondja, de kétlem, hogy ez normális lenne. B123 -ról nem frissítettél még? Elvileg B129 már elérhető náluk. Vodától van közvetlenül?
Akkor lehetne ilyen, ha valaki mókolt kínai ROM -mal, más külöben a Voda szúrt el valamit. Én feltenném az újabbat és wipe -olnám. Valószínűleg amúgy sem ártana neki (B123 alatt). Elvileg vissza kellene állnia.
Tompie:
Szerintem a beállításaiban próbálkozz a Saját szavak menü alatt a szótárnál. Bár szerintem az ajánlgatást nem fogod tudni kikerülni, mert erre épül a billentyűzet. Max. ha visszatérsz a hagyományosra, vagy egy másikra. -
törölt tag
Na igen. Beszélgetéshez/telefonáláshoz tökéletesen megfelel. Bár nem tudom miért ment ki a divatból, de mostanában elég kevés telefonhoz adnak szilikon/gumi dugaszolót. Nekem pl. nem marad a meg a fülemben, ami vezetés közben nem valami jó, amikor ugye az ember mozgatja a fejét is (holttér...egyebek).
Szóval marad a BT -s füles. Én ezért figyeltem nagy érdeklődéssel pár hónapal ezelőtt a Huawei okoskarkötőjét, mivel azt BT -s fülesként is lehet használni. Szóval lehet beruházok egyre.
-
törölt tag
Üdv. nálunk, és legfőképp köszi az infót.
Számomra újdonság, hogy létezik már a B129. Annyit érdemes tudni, hogy a P7 -ek nagy többsége itthon B121-B133 -mal "szerelt". Kevés olyan van, amit B123 -mal adtak, illetve arra frissült B121 -ről. A B129 egy újabb infó, tehát ha van esetleg change log -od, akkor azt megköszönném.
Néhány dolog különbözik az általános FW és a tiéd között. Pl. nálad le lehet venni a fényképező hangját.
Majd ha lesz időd, akkor kérlek nézd meg azt, hogy a lebegő gomb bugot a B129 FW alatt már megoldották -e. Jelenleg az eu -s készülékekre elérhető FW -ken időnként eltűnik, illetve nem nagyon akar visszajönni. Tudomásom szerint a B123 alatt még létezett ez a probléma, talán a B129 javítja ezt...
Egyébként piros szolgáltatós a készülék?(közbel látom hogy már írtad) Független vagy függő?Szerk.:
Szerintem a jelzést nem fogod tudni eltüntetni, amíg nem frissíted. DE próbálj meg az app -ba belépni (frissítés jóváhagyás nélkül), hátha eltűnik.Bár mint írtam a B129 -et nem ismerem, de általában érdemes frissíteni, mert pozitív hatással van a készülékre. Gondolom felszabadít valamennyi memóriát, kicsit pörgeti a gépet, illetve kisebb javításokat tartalmaz. ??Talán a lebegő gomb bugot is??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest