- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bubus66 #8428 üzenetére
Igen, köszi, feljebb írtam én is. Bár ez csak china és egyéb verziók, EU -ban forgalmazott változatok nincsenek benne (egyik típusból sem). Erre még kb. 2 hetet, vagy inkább 1 hónapot rá lehet számolni.
Szívó ág részemről a mókolás miatt lesz, ezért várhatóan el fognak szaporodni a köztes FW -k, amivel vissza lehet térni a 4.4 -re. Azért persze kíváncsi vagyok hogy oldják meg.
Szerintem előbb fogok a kezemben P8 -at és/vagy Lollipop -os Mate 7 -et, mint hogy erre megérkezik. Sőt, biztos.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #4818 üzenetére
Abból egyik sem volt az, de fura módon olcsóbb készüléknek ez ritkábbnak is mondható. Nálam azért volt független, mert nem szolgáltatótól származott, aminek apám örült a legjobban, mert az övé lett.
linterrobert:
Azért arra kíváncsi leszek, hogy a bétában található extrák bent lesznek -e, mert ezeket szeretik elfelejteni EU -s FW -knél. Bár az is igaz, hogy a legutóbbi frissítéssel már a G7 -nél is minden meg van. Alapban (mert ugye EMUI 3 -mal indult már) néhány dolog hiányzott a P7 -es B602 -höz képest.XDA -n nézd meg, talán van fent. Miért, lecserélted TWRP -re vagy CWM -re?
-
castor84
csendes tag
válasz
bubus66 #4808 üzenetére
Jupiii. Köszönöm az infót!
Igen én is úgy számoltam, hogy jobban megéri így megvenni, mint pl az LG G2 minit a TDK-s fülessel. Ha nem jön be a TalkBand, még mindig el lehet adni.
Ugyan ebben az árban volt a CAT B15q, ami szerintem baromi szép, de nagyon túlárazták a márkát...
a mobiltöltővel kapcsolatban írt "veszteség" alatt mit értesz?
Karperecként biztos h nem fogom hordani a TB-et, annyira nem vagyok jampi sem, hogy állandóan a fülembe lógjon. 1-2 nap alatt kijátszom magam vele, aztán mehet a piacra
-
törölt tag
válasz
bubus66 #4808 üzenetére
TalkBand -et 30 körül szokták adni itt PH! -n, de 20 -ért is simán megveszik. Az már legrosszabb esetben is -20k, ami 68.000 HUF új készülékért, 2 év gyártói garanciával. Szerintem innen nézve nem rossz ár egy új P7 -ért. ÉS ugye hűség nélkül, mert feltöltős.
Arra kíváncsi leszek, hogy független -e, de szerintem még mindig azok. Akkor viszont bitang nagy biznisz, saját használatra.
KKrisz751:
Ez már nem rajtam múlik, az ismerősöm hülyesége az egész. Egyébként úgy néz ki az lesz belőle, mert elvileg talált még egy ilyen esetet a neten az egyik fórumon, vagy nem tudom hol. DE én már mérges vagyok rá, mert semmiben, soha nem hallgat rám és állandóan befürdik/befürdetik. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
bubus66 #4776 üzenetére
Nem sajnálom rá, hanem szolgáltatónál nem tuok fehéret venni. MM ban csak 2-3 hét mire lesz, vgyis marad a net.
Most beizzítottam hugomat, hogy a webshopos kapcsolatokon nézzen utána holnap a boltnak.
legrosszabb esetbe mivel szerdai a szállítás, még délelőtt lemondom. Csak a legvégső esetben veszek feketét. Viszont akkor azt boltba. -
törölt tag
válasz
bubus66 #4466 üzenetére
Most én is kipróbálom.
DE csak kíváncsiságból.
Van hogy másik márkát CM -os szoftverrel tudok vele kezelni normálisan.
zeon.hu:
Nálam felhő, vagy összekötöm kábellel. Esetleg vezeték nélküli kapcsolat. Meg időnként mail -t is szoktam magamnak küldeni, ha nincs nálam másik eszköz (ami elég ritka - vagy csak néhány linket, képet, dokumentumot küldök).Kábel mindig van nálam, mert esetenként kocsiban jól jöhet a szivargyújtós töltés.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #4443 üzenetére
Leginkább a programok működésével, használhatóságával van a gond. Driver -eket általában kisebb/nagyobb erőfeszítéssel meg lehet oldani.
Egyik kedvenc netes játékommal sem tudtam játszani, de ez már a készítők sara, ha nem teszik kompatibilissé, vagy nem lehet módosítani benne fájlokat, mert patch -elésnél visszatesz mindent. Nélküle meg nem működik.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
bubus66 #4075 üzenetére
de nekem most is 2.3 van.
oké, tök jó, hogy ti kívülről fújjátok az androidot, deképzeljétek, vannak sima parasztok, az átlagfelhasználók, mint pl én. nem vagyok programozó...
és oké, hogy tök türelmesen, szájbarágósan leírtatok mindent... csak a lényeget nem, hogy ez az egész mire jó. egy 2 napos telefont miért kéne újrarakni? elég durva lenne, ha egy oprendszer 2 nap alatt összeomlana. egyébként 3-4 havonta szoktam csinálni (előző androidos telefonomnál) gyári viszaállítást, hogy zökkenőmentesen működjön.
szóval tök jó, hogy most is megcsináltam, de ugyanúgy nem történt semmi.egyébként most mindenféle programozást meg verziószámokat félretéve írtam három tök alapvető problémát, amire nem kaptam választ...
- zenelejátszó nem ismeri fel az ékezeteket... (kínai karaktere)
- zenelejátszóban nem ismeri fel ID3 alapjána számok sorrendjét
- -fb messenger visszamenőleg is magától elkezdi letölteni a képeket. -
törölt tag
válasz
bubus66 #3882 üzenetére
2.3 alatt is lehet. Alapban sajnos csak a Vodafone FW -vel (vagy ha kintről származik a készülék sufniból). Vagy az összefoglaló szerint a többi alatt is (ROOT nélkül).
Tompie:
Szívesen, lesz mit szokni.pixelmester.:
5 percen belül szerkeszthető a hozzászólás.sanyee75:
Ez keret, nem tok. Egyébként szuper. Én ilyet is használok.
Nagyon masszív, strapabíró. Leszedni nehéz lesz, de jó anyagból van. -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #3841 üzenetére
Szia!
Nekem szintén a telefonálás hangja a gond!
De nem mindig, teljesen mindegy 2G, 3G, vagy éppen 4G ha a teló úgy akarja, akkor normális a hangzás, ha nem akkor torzít.Ehez szerintem sem kellene szervíz, mert nem hangszoró hiba, hanem szoftveres. Minek legyünk telefon nélkül hetekig ha nem muszály.
Szóval kérünk szerezd meg az infót!
Üdv:Ui: 4G MT- szolg és 133 -as szoft.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3830 üzenetére
Akkor szervíz.
Bár persze el is lehet adni, de nem igazán látom az összefüggést.
Vagy elmegy bukóval, vagy elküldöd javítani és ugyanott tartasz.Szoftvert hiába teszed vissza, ezt nem fogja befolyásolni.
Attól még hogy nem jellemző az ilyen hiba, mindenhol előfordulhat. Én biztos nem használnám így, hanem szervizbe küldeném.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3828 üzenetére
De ha nem válogatja külön, akkor hogy tesz különbséget a vezetékes és a mobilos hívások között? Egyáltalán technikaliag ezt hogy teszi meg? Ne viccből kérdezem, mert én még nem hallottam ilyenről.
Nyilván lehet rossz egy telefon, vagy a hangszorója, de ez az én értelmezésben mindenhol rossz. Tök mindegy miről hívnak. Nyilván az ilyet javítatni kell.
Szerk.:
Amúgy Telenor és Vodás vagyok. -
törölt tag
válasz
bubus66 #3826 üzenetére
Nálam sincs gond, nincs minőségi különbség. Ami nálam fontos, mert sokszor ülök kocsiban, vagy úton.
DE én még nem hallottam ilyet, hogy egy telefon külön válogatja minőségben a vezetékes, vagy a mobilos hívásokat.
Pécsi nagyszülőmnek szokott elég rossz lenni a vonala, de az minden telefonról az, sajnos.
-
Zotya21
senior tag
válasz
bubus66 #3806 üzenetére
nah nekem válaszoltak
péntekre küldenek futárt de nme végeznek ünnepek előtt
hát ezt gondoltam is ezért nmeszeretek gariztatni mert sokat kell várni
de hát aki nem kőgazdag az gariztatMerseyside jah igen egy jó zenelejátszó orvoslást én is "igyényelnék" ha van
legalább equalizer vagy miuis zenelejátszó (ha van és az jobb)
szóval van valami jó alternatíva ?
-
Zotya21
senior tag
válasz
bubus66 #3806 üzenetére
először emailre válaszoltak hogy ha két évem van akkor küldenek futárt ha 1 év akkor meg én rendezem
aztán jó akkor mondom kérem a futárt mikor tudnának küldeni stb
erre már persze nem válaszoltakGSPLR jah hát végén annak kell lenie ha nem válaszolnak de azért holnap megpróbálom előbb
mert mi se szeretjük munkahelyen ha munkaidő előtt 1 vagy fél órával akarnak valamit
de éjszakás után azért mégis érdemes aludnom -
törölt tag
válasz
bubus66 #3736 üzenetére
Múlkor egy balatoni nagyvárosban voltam és sehol nem láttam 4G -t, de egy jóval kisebb városban volt. Szóval semmi sem kizárt.
Zotya21:
Az emag -nál pár napon belül kijött a futár és vitte is, ingyen. Ott nem sz...nak.Amúgy félve megkérdezem (bár hülye biztos nem vagy, de ez lenne az év poénja), de ugye nem P7 mini -d van?
(csak így, hogy már a weben is a P7 helyén a G6 vagy a P7 mini képe van)
-
Zotya21
senior tag
válasz
bubus66 #3695 üzenetére
hát én is elcsodálkozok hogy hányan segítetek itt és nagyon szépen köszönöm le a kalappal
itt a sim kártya
hát ez is vicces mert rögtön úgy kezdte hogy ez nem támogat 4g-t
de ez sehol nincs leírva a rohadt t-mobil oldalánnem mnitha lenne faluba 4g de azért olyan csak jobb lett volna
nah mindegy vadi új kártya semmi különbség
pin kódot simán veszi nekem azzal nincs gondde ugyan úgy nincs hálózat
most akkor megpróbálom felrakni amit linkeltél lengyelt hátha tetszik neki
amúgy a szervíz menüben idő közben a származási hely fura módon eltűnt
a boltos dologgal meg az a baj hogy mivel neten rendeltem és nem pesten lakok hanem 230 km re ezért max nekiállhatok holnap telefonálgatni hogy miért ilyen fost adtak és vigyék vissza a garanciafutárral
de előtte persze kipróbálnék pár custom romot is
bármit csak tégla ne legyen belőle -
törölt tag
válasz
bubus66 #3703 üzenetére
Én azért írtam a végére a boltot, mert ha így beviszi, akkor a garanciának annyi. Szerintem. Bár nem tudom ott milyenek a feltételek, de kétlem, hogy elnéznék.
TWRP meg MIUI, ha már nincs megoldás. Akkor már úgyis mindegy a garancia, ha nem tudja visszaállítani a lengyel állapotot.
DE/BÁR: azt is megjegyezném, ha ilyen boltról van szó, akkor nem biztos, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen szoftver futott a vason. Vagy mire frissíthet később.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3695 üzenetére
Szolgáltatósokat sajnos nem pakolják ki a hivatalos Huawei oldalra, de talán jó lehet neki.
...és remélhetőleg jóra fog frissíteni.
Szerk.:
Én arra tippelek, hogy ez egy Vodás, gyári függő, Voda szoftveres telefon volt, amit utólag függetlenítettek.------
Egyébként kevés témában van ilyen segítőkész közösség, szóval le a kalappal. HA csak ezt a problémát nézem, akkor Tex, bubus, philoxenia is pörög rajta napok óta, szóval hálás köszönet jár érte. (kihagytam volna valakit akkor bocsi..)
Sajnálom, hogy ilyen átba... boltok vannak...
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3530 üzenetére
Most újra megnéztem, Vodafone és Telenor kártya alatt is rendben működik. Segélyhívás is kint van, illetve a kódolás is renbden van.
Az már mondjuk más kérdés, hogy Vodánál kb. esélytelen kategória a 4G.
Vodás kártyám az 4, Telenoros (azt utólag cseréltettem) talán 2-3 hónapos lehet.
Amúgy ha jól emlékszem te is OTA -n húztad le a 3.0 -t, ugye?
Szerk.: Akkor rendben.
Még nem indítottál újra telepítés után? -
törölt tag
válasz
bubus66 #3506 üzenetére
B600SP2 az L00 -ra való. China verziós P7 van ctibor -nak. Tiédből téglát is csinálhat.
ctibor:
Hétvégén feldobom, vagy lehet már holnap. Úgyis le akarok szedni párat, hogy szétszedjem őket.
Szóval nem tart semmiből feltölteni.
Tompie:
Nem sok jelentősége lesz telepítésnél.Mindegy hogy van -e rajta még cucc, csak legyen elég hely.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3485 üzenetére
Igen. Én mondjuk speciális eset vagyok, mert nekem elég változóak az igényem. Lehet egy app -ot csak havi egyszer használok, ritkán, de nem szeretek mindig töltögetni. Végülis ezért nézem a belső tárhelyet, meg a bővítési lehetőséget. HA már adott a lehetőség.
Játszani amúgy nem szoktam.
Tompie:
Az elég korrekt, de ezért is ennyi ott az ára.Amúgy, ha én túlzottan olcsónak tartom a telefont a piaci árához képest, és azt mondják, hogy erre gyártói garacia jár, bemehetek a TeleMax -hoz, azért én besétálnék oda a vásárlás napján, hogy nézzenek rá a telefonra. Ne érjen később meglepetés. Itt persze olyanra gondolok, ha 100-110 e HUF helyett 80-85 -be adják a P7 -et.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3483 üzenetére
Sima backup visszarakása mondjuk sok változást nem fog eredményezni, ha csak nem állított vagy rontott el valamit a felhasználó.
Max. nem fog felmenni a kompatibilitási probléma miatt, tehát el sem kezdi pakolgatni a mentést.
Bár az egy szimpatikus dolog, hogy ugye külön vissza lehet pakolni a névjegyeket, főképernyőt, beállításokat, programokat...stb. külön-külön. Tehát nem fontos ebben elvérezni.
Komolyabb mentés nyilván más, egy ROOT -ot igénylő backup -nál, vagy esetleg nem gyári recovery -ből. Amúgy jó erre a célra a Super Backup nevű app is. Ez csak a program apk -t menti (+ SMS, névjegy, hívásnapló, naptár, könyvjelző), a frissítéseket nem. HA valakinek nincs lehetőse annyi netet "fogyasztani", akkor az jó lehetőség, és ROOT sem kell hozzá. Elég csak rezi után azt az egy programot letöltni, a többit meg felpakolja a saját mentéséből.
Én Super Backup -pal tettem mindent vissza, mert a 2.3 -ast nem fogadta el. Persze nekem van netem bőven, de így sokkal kényelmesebb, mint hogy a 100+ appot újra letöltsem.
-
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3436 üzenetére
Az sem rossz, és igen hasznos. Szóval jó tipp.
Viszont én a 2.3 -as backup -om nem tudtam visszatenni. App, névjegyzék...stb. Nálad sikerült?
Szerk.: Ez még kimaradt a leírásból. HA másnál sem működik, akkor kérlek jelezzétek, mert fontos pont lehet. Persze ez még csak béta, tehát biztos lesz javítás, nem végleges verzió.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3433 üzenetére
Én azért nem tudom ezt pontosan, mert általában nem használom a gyári kamera programokat. Ez az új (bár a régi sem volt rossz) viszont nagyon tetszik.
Persze felületét tekintve nálam még mindig a fizetős Camera Fv5 a favorit.
Bár a gyári MIUI sem rossz.Tompie:
Nem, szerintem jobb lett. Eddig. Egy újraindítás persze nem árt feltelepítés után. -
törölt tag
válasz
bubus66 #3416 üzenetére
OTA -n nálam is. Érdekes, hogy recovery -ből nem akart... Jó lenne ebből egy general verzió is, valószínűleg ezért megy fel csak így. Bár nem mint ha gáz lenne.
ctibor:
Nálam nem volt gond a visszatérés 2.3 -ra. A 3.0 felment minden hiba nélkül, csak fájl hiányai voltak. DE utána lazán vissza tudtam tenni 2.3 -ra.Kb. 4x próbáltam ki a műveletet, hátha lesz itt is kérdés, vagy valakinek ilyen. Se recovery -ből, se 3 gombossal nem ment fel. Végül simán OTA -val probléma nélkül felment.
KKrisz751:
Az ebből nem derült ki, hogy a készülék szolgáltatós vagy gsm boltos? Gondolom előbbi? Én mondjuk megpróbálkoznék egy korábbi FW -vel, aztán vissza.Persze azt is érdemes megnézni, amit szende_robi írt. Meg egyébként ez lehet hardveres gond is.
GSPLR:
Nem szolgáltatósra is lazán felnyomtam. MM -es P7 -re.Bár az már más kérdés, hogy szerintem nem volt teljesen normális dolog annyiért megvenni (még korai vásárlásban szerezte a tulajdonosa), amikor kb. 20-30 ezerrel olcsóbb volt szolgáltatótól a független feltöltősen, vagy listaáron.
Itt a származása nem mindegy a készüléknek. Ahogy minden márkánál. Nem mindegy honnan van, illetve hogy mi volt előtte rajta, mi az alap szoftver. Lett -e függetlenítve...stb.
Tompie:
Nem szeretnék senkit megbántani, de az, hogy sarki GSM -es készüléket vásárolnak az emberek, az már többször bebizonyosodott, hogy nem valami jó út.Tehát ez "hm egy újabb vakaki akinél a B133 rosszalkodik", szerintem pont nem igaz.
Amiken én intéztem frissítést, ott semmi gond nem volt. B121-B126-B133. Persze egyik sem volt ROOT -olt vagy mókolt.
Mindenkinek azt javaslom, aki kisebb bolttól vásárol, aminek nem lehet tudni a pontos származását vagy az előéletét, az nézze meg pontosan, hogy milyen FW van rajta, és 1-2 hétig azt használja, hogy vannak -e problémák a készülék működésében. A leírástól eltérő FW -ket (pl. B125) pedig jelezzétek is. Az esetek többségében ezek már használt készülékek, amiket újként adnak el.
Olyan készülék, amit nem Magyarországon helyeztek forgalomba, arra nem vonatkozik a magyar garancia. Tehát ez esetben a készülék javítása külföldön zajlik (ezzel a részével még nincs is gond, hiszen a kinti szervízek sokszor jobbak), vagy ami a legtöbb esetben igaz, egy sarki sufniban.
Egyéb országokból származó készülékek lehetnek pl. B135, B127...és egyéb FW -vel is. Ezeknek az FW -knek a stabil használata nem garantált a többi EU -s készüléken sem.
-----
Később írok egy "rövidebb" leírást az EMUI 3 -ról. Az esetek többségében pozitív a változás, de van 1-2 olyan dolog, ami nekem pl. nem tetszik. Összességében viszont szerinten nagyon is megéri váltani. DE erről majd később.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3402 üzenetére
Felmegy OTA -n.
TEHÁT akkor:
Akinek OTA -n keresztül érkezik az EMUI 3 béta, az OTA -n keresztül rakja fel.Bármi gond lenne, hiba buborékkal belépés után, akkor a B133 letöltőjét megtalálja az összefoglalóban.
Ezt majd rövidesen beírom az összefoglalóba is, természetesen a blogom alattiba.
Capox:
Melyik szolgáltatótól vagy bolttól van? Mi volt rajta az előző FW? Bxx? -
törölt tag
válasz
bubus66 #3402 üzenetére
Most töltöm én is újra, aztán egyből felteszem. Meglátjuk mi lesz.
Amúgy akinek gondja van és nincs kéznél régebbi FW, az bármikor leszedheti a netről.
1.FW sor:
Pl. itt a német oldal (B121, B126, B133) [link]
Vagy a magyar oldalról is eléri a B133 -at. Letöltője az összefoglalóban van.2. FW sor:
B123 -ra ruszki hivatalos oldalt tudok (general verzió). B129 -re meg még nem néztem körül. Ezek ugye egyedi FW -k.A két FW "sor" között az átjárás csak saját felelősségre! Ahogy ettől eltérő FW -k esetében is.
B116 -tal találkozhattok még, de Vodafone esetében erről a B123 -ra frissül.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3371 üzenetére
Pl. ott a P7 mini.
Hivatalosan nem létezik ilyen Magyarországon, tehát aki itthon vesz ilyet, annak vagy china vagy bolti garanciája van, de nagy többségében nem új a készülék. Persze a P7 mini inkább G6 4G, mint a P7, de szerintem sokatmondó példa.
tompie:
MM jó döntés, szerintem.Németeknél sokkal nagyobb kedvezmények vannak. Vagy ott van pl. a Saturn is, néha jól lenyesik az árakat.
Digis kupont honnan szerezted? Én már hosszú évek óta Digis vagyok, nem is láttam ilyet.
-
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #3360 üzenetére
philoxenia
Akkor ez miért nem rontja az arculatot? Itt is ugyan úgy van mit a P7 Téma Összefoglalójában volt a csere előtt, ott miért nincs ki cserélve???
Javítva csak lejárt a szerkesztési időm..
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3323 üzenetére
Telefonon is megnéztem, de ott sem történt semmi értesítés. Pedig manapság már alap egy automata értesítő rendszert csinálni. Mezei hírlevél regisztrációkhoz is megcsinálják. Végülis annyira nem lényeges, csak kicsit fura.
Következő ugrás várható az 5.0 lesz, bár EMUI mellett ennek nem sok jelentősége van. HA csak valaki nem akar stock droidot használni.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3279 üzenetére
Nem tudom, sosem érdekelt a függő-független téma, így nem vagyok benne jártas. Érdemes ráírni az adatlapra. Gondolom a szolgáltatói szotverek függővé tudják tenni. Ami nem azonos a beszerezhető ROM -okkal, mert az telefontól függ, nem a szolgáltatótól.
Amikor még én csináltam ilyeneket, akkor kijelzőket még a szerint "csoportosították", hogy hány soros. -
törölt tag
válasz
bubus66 #3258 üzenetére
Mindegyik szolgáltatótól jönnek ki függetlenek.
Összefoglalóban is bekerült.
-->Annak ellenőrzése, hogy a készülék független -e:
Bár a legtöbben szolgáltatónál vásárolnak, még így is érdemes megnézni, hogy a készülék független -e. Előfordul, hogy a szolgáltatónál vásárolt készülék gyári független, tehát nem került rá hálózati zár.
Ezt a következő módon tudod ellenőrízni:
Megnyitoda tárcsázót, majd beírod (mint ha telefonszámot írnál) a fent már említett szervíz menüt előhozó kódot: *#*#2846579#*#* . Miután az utolsó karaktert is beütötted, meg fog jelenni a szervíz menü.
Ezután ProjektMenü --> Network setting --> SIM card lock state query.
- DEACTIVE = független
- ACTIVE = függőFIGYELEM! A szervíz menüben csak akkor kutakodj tovább, ha tudod is mit csinálsz. Ezért felelősséget nem vállalok!
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3238 üzenetére
Elírás még lehet benne, tehát ha ilyen van azt jelezzétek.
Az sem baj, ha a "megoldással" együtt, mert akkor nem kell keresgetnem.
Azt majd megírhatnád, hogy a Magentás készülék független -e, erre kíváncsi leszek, így lassan fél év elteltével.
-----
A B127 -es részt meg kb. 1 óra múlva majd lefrissítem benne, ez csak a magyar Vodásokat fogja érinteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged