- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Itt a LP körkép de szerintem ne várjátok nagyon, legalább is én az N4-ből kiindulva nem estem hanyat az 5.xx -tól
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #4775 üzenetére
(#4775) porterocka
Igazad van.
L:http://mobilkereskedes.hu/index.php][link] Ennél a kereskedésnél anno vettünk egy telefon LG- köze nem volt EU-hoz valami arab össze vissza tákolmányozott ( az első frissítésnél sikerült is alaplaposra vágni) utána meg a kukába. Igaz szépen be volt csomagolva, mint vadi zsír új lenne. Szerintem nem, hogy Eus-s nem volt de még új sem. Áron alul csak így lehet eladni..
KKrisz751
Amúgy meg szerintem azt a pár 10000 Ft nem szabad sajnálni, amennyivel, drágábban megveszed a hivatalos üzletben, és nem a sarki GSM-be aminek a származását még a "Kántor" sem tudja nyom követni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #4450 üzenetére
Nem XDA-s hanem innen lett leszedve.
Azért írtam, hogy a digitális aláírást kapcsolja ( szerintem egy próbát megérne neki) ki mert nekem azóta semmigondom nincs a driverek telepítésével.
Én az Android SDK-ból használom az ADB-drivert mert abból a legegyszerűbb a legfrissebbet kiszedni
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #4074 üzenetére
Bocs de akkor én értettem rosszul azt hittem feletette, erre voltam kíváncsi, hogy mikor fogy el a türelmed.
Ha nem csinálja meg a wipeket akkor utána nem kell háborogni hogy ez is össze akad meg az is.
Én még tanácsoltam (saját tapasztalat) a Gyári Beállítások Visszaállítása. Persze a mentés is milliószor le lett írva, hogy a 2.3 nem lehet vissza tenni a 3.0-ra.
(#4068) pixelmester.
ami amúgy még mindig nem tudom miben különbözik a "gyári visszaállítástól
Szerintem meg nem is kell tudnod mert akkor csak arra irányuló hsz-id lesznek.
-
bubus66
nagyúr
válasz
pixelmester. #4072 üzenetére
Már hogyne lett volna értelme, ha a 602-öt tetted fel
-
bubus66
nagyúr
válasz
pixelmester. #3999 üzenetére
amit mostanában telefonoknál ROM-nak szoktak nevezni, oda menti le a képeket, SMSeket, oda lehet telepiteni a programokat. 2 része van gyakorlatilag: egyik felét elfoglalja az oprendszer, másik részét a felhasználó töltheti meg. A RAM tartalma kikapcsoláskor elveszik, nem ott tárolja képeket (persze ha nézegeted a képeket, akkro beolvassa a ROMból a RAM-ba). Igy van ez a szamitogepnel is, a RAM tartalma elveszik kikapcsolás után. A winchester, pendrive, vagy SSD drive felel meg a ROM-nak.
A telefonokban EEPROM van, tehát újra írható akárhányszor. Sőt frissíthető az oprendszer rajtuk. Egyes esetekben még alternative, custom megoldások is léteznek. És igen általában ott tartózkodnak az sms, kontaktok is. Normális telefonba már lehet a mentést csinálni a memória kártyára is. Egy okos telefon meg már akár online szinkronizál (pl.: Android). RAM pedig kizárólag az oprendszernek, környezetének és rajta futtatott programoknak kellhet. Tárolni maximum ideiglenesen vagy puffernek használjuk.
-
bubus66
nagyúr
(#3994) JDMKid
Vagy szerintem valami mással is nem csak a teloval.
(#3995) pixelmester.
Ajánlom figyelemedbe ezt amit a (#3996) porterocka fórumtárs linekelt neked..
ITT vagy ITT tálsz az akkumulátorról leírást. Érdekes olvasmány , érdemes elolvasni.
Első sorban pedig ezt Android kezdők.. ajánlom figyelmedbe aggleány leírásából
-
bubus66
nagyúr
válasz
pixelmester. #3987 üzenetére
(#3987) pixelmester.
Semmi gonoszsag nincs a tortenetben, csupan annyirol van szo, h ej nem vagyok ilyen nagy mokolos meater, h fozott ram, meg ilyenek.Nekem emui 2.3 van rajta, ennyit tudok. Ez az fw133 nekem mar kinai
hehe
Ha kínai akkor miért kritizálod, mikor sok dologról halvány kicsi fingod nincs..
Főzött RAM-ot mi sem szoktunk mokolni (azt hogyan kell leírnád?) Max a ROM-ot, kettő nem egy és ugyan az, amiket írogatsz itt össze vissza, legalább az alapvető dolgokat ne keverd össze. (szezonta fazonnal)
-
bubus66
nagyúr
válasz
pixelmester. #3910 üzenetére
Gyari halozati toltore dugva is merul az akksi!!!
Na ez a hét vicce, ilyet még nem halottam.. Na látod, ha elolvastad volna a "Téma Összefoglalót" akkor az is benne van, hogy az akkumulátor mennyi idő után áll be.
(#3911) zeon.huÉn is eloszton töltöttem de a hét viccét(Gyari halozati toltore dugva is merul az akksi!!) még soha nem tapasztaltam pedig jó pár telefon megfordult a kezeim között..
-
bubus66
nagyúr
válasz
pixelmester. #3883 üzenetére
A hozzászólásodat amit nem tettél meg Remélem tudod mi az??
(#3863) pixelmester. 2014-12-19 16:40:22
2014-12-19 16:43:14 Ez pl belefért volna egy hsz-be bocs...(#3871)2014-12-19 16:56:30 (#3873) 2014-12-19 16:59:39 Ez a kettő is belefért volna
-
bubus66
nagyúr
válasz
pixelmester. #3865 üzenetére
Egyébként minden van bent amit írtál.
Legközelebb a hozzászólásaidban használd a "Szerkesztés" gombot légyszíves (van rá 5 perced) köszi
A Virtuális gombokat a 602 FW-ben el lehet tüntetni csak olvasni kellene egy kicsit.
Nehogy elfáradjon a kezed a görgön ezért itt van neked itt gyönyörűen porterocka mester összefoglalta, illő lenne elolvasni...
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3836 üzenetére
Termesztésen csak annyit tudok, hogy rákötötte a laptopra, és elindított egy programot. Nem nagyon engedett a közelbe, de gondolom, hogy szervizes cucc amivel mélyebben tudnak turkálni a telefonba. Azt tudom, hogy a 133.as végű került rá, 3 x újra indult a telefon a program futtatása közben. Lehet, hogy legyalult róla mindent.
Szerintem, meg ha valakinek lesz ilyen akkor az vigye el a szervizbe, mert ez már a mi tudásunkat meghaladja.
Szívesen megtudakoltam volna de nem árult el semmit sem.
-
bubus66
nagyúr
válasz
philoxenia #3834 üzenetére
Valami szervizes programot lefuttat rajta, vagy 20 percig tekergett (azt hittem már telefon se lesz belőle), és lás csodát jó lett, legalább is eddig.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3829 üzenetére
Eddig csak a vonalasról érkező hívások voltak szarok most már a mobilé is az. Az az érzésem, hogy ez a telefon lesz meg a legkevesebb ideig.. Ez nem különbség hanem vagy az egész sz@r úgy ahogyan van, vagy csak az fls- része a sz@r ami valószínűnek tartok.
Nyilván lehet rossz egy telefon, vagy a hangszórója, de ez az én értelmezésben mindenhol rossz. Tök mindegy miről hívnak. Nyilván az ilyet javítani kell.
Nem nyílván, hanem biztos, hogy sz@r én ugyan meg nem javíttatom. akkor így marad vagy eladom..
Ja és vissza tette, 133-ast azzal is ugyan úgy csinálta.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3827 üzenetére
Szerintem a telefonnak van valami gondja.
Pl.: az ügyfélszolgálatnál is ugyan úgy volt, hogy hol hallottam, hol nem.
Én nem azt mondtam, hogy külön válogatja hanem hogy valószínű, hogy a telefon a sz@r...
Vagy is azért kérdeztem.
Na mindegy, ha ezt csinálja karácsony után akkor megy a piacra.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3738 üzenetére
Amúgy félve megkérdezem (bár hülye biztos nem vagy, de ez lenne az év poénja), de ugye nem P7 mini -d van?
(csak így, hogy már a weben is a P7 helyén a G6 vagy a P7 mini képe van)
Na ez nem volt egy rossz kérdés, már azt is elhiszem, hogy P7 mini lenne P7- címszó alatt hirdetve.
Nincs nálunk 4G a H+ szerintem a 3G vonatkozott.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3734 üzenetére
Akkor lehet, hogy Nálunk még nincs 4g de holnap megyek Kaposvárra megnézem. Pécsen biztos, hogy volt. Mondjuk én lőve vagyok itt a határszélen mert itt csak 2G lehet használni azt is csak kézi beállításon, mert ha másikon van akkor egyből a át kolbászol a horvátokhoz..
-
bubus66
nagyúr
Pedig a P7-nek a hirdetéséről vettem le nem G
6-nak van hírdetve
A Legutolsó kép az azért érdekes a fehérből feltud rakni rendeset a feketéből nem.(#3727) KKrisz751
Tegnap voltam Pécsen és az Árkádnál gyönyörűen volt a 4G és így is írja ki. Természetesen P7
-
bubus66
nagyúr
válasz
Zotya21 #3715 üzenetére
(#3715) Zotya21
Így van ha vissza viszed vagy reklamálsz a boltnál akkor, ne tegyél rá semmilyen Custom ROM-ot ez csak egy javaslat volt a részemről..
Sajnos nem csak te jártál, így anno az LG Optimus Black P970-nél voltak ilyenek, hogy a Sarki GSM-től meg vette, az rámokolt egy magyar nyelvet, kapott egy frissítést és többet nem volt magyar, vagy tégla lett.
Ott annyival volt könnyebb, hogy volt egy link ahol betudtad írni az IMEI számot és az alapján kiadta a szoftver verziórt és a régiót is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Zotya21 #3688 üzenetére
Tessék itt találsz talán olyat ami kell neked
-
bubus66
nagyúr
válasz
tomtombat #3586 üzenetére
(#3586) tomtombat
Igen az tényleg szupi csak így meg össze keveredik a kettő. A google playből a letöltött és telepített alkalmazásaidat vissza tudod a Telepíteni a "Saját alkalmazások" menüpontból.
(#3585) porterocka
Én javasolnám, hogy a telepítés le íráshoz tedd be, hogy A "Gyári Beállítások Visszaállítás", vagy a "full wipe" ajánlott.
-
bubus66
nagyúr
válasz
philoxenia #3448 üzenetére
(#3448) philoxenia
Aha értem, nagyjából. Igaz van amit nem értek.
-
bubus66
nagyúr
válasz
philoxenia #3443 üzenetére
Én is így szeretem volna az L9-ét meg csinálni . ,hogy a Logoutomból lehessen frissíteni, nekem anno nem engedélyeztek.Ez akkor nem téma összefoglaló?
(#3444) zeon.hu
Igen csak én kérdeztem, és senki nem adott rá választ, gondoltam, hogy leírom esetleg valaki szintén nem tudja akkor legyen valami támpontja.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3437 üzenetére
A Névjegyzéket sikerült vissza tennem az appokat szüzen szoktam fel telepíteni azon a 10 percen már nem múlik.
Megtaláltam a képernyőzár képváltozatásást.
A lezárt képernyőnél, az Óra dátumnál felfelé meg húzod és ki jön a menü ami a képen is látszik.
A Tovább gombbal lehet megnézni milyen képek vannak, és a mentéssel lehet menteni őket. A Beállítással lehet belépni a Magazin feloldásába és ott az előfizetések menü pont alatt lehet válogatni a képek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged