Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem P8 lesz/lett. Igazából meguntam, hogy évről évre nagyobb és nagyobb telefonokat használok, melyek sok szempontból kényelmetlenek a mindennapok során, valamint járulékos költségeket okoznak (3 havonta egy amúgy teljesen jó farmer csere, mert a zsebet belülről kikoptatja ahogy gyaloglom és kilyukasztja az anyagot, egykézzel történő használat stb.).
Emiatt a választásom egy Z3 Compactra esett, bivaly erős, kicsi és grátiszba vízálló, valamint az akksi üzemideje az én felhasználói szokásaim mellett lazán hozza a két napot (eddig egyetlen másik Androidos készülék sem tudta ezt "megugrani").
A sérülések úgy keletkeztek, hogy jóbarátom kölcsönkérte, hogy megnézze, de valahogy kicsúszot a kezéből és a földre esett kb fél méterről. A kijelzőt akkor, az előtte felhelyezett Nillkin 9H+ -os üvegfólia védte meg a biztos haláltól. Effektív az üvegfólia pókhálósodott be és nem a kijelző. Utána rögtön kapott egy másikat.
-
-
-
-
-
-
Kis segítség kellene srácok.
Erősen gondolkodom egy P7 Honor 6 cserén. Kérdés, hogyy megéri-e vagy sem. Honor 6-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata (kijelző minősége, fényképek minősége stb.)?
Előre is köszönöm!
Snow
-
válasz
#86973952 #6831 üzenetére
Köszi.
Szifonról lehet visszatérek droid vonalra. Asszony pajti valentin napra megkapta álmai netovábbját (Sony Xperia Z1 Compact), úgyhogy most parlagon fekszik a P7.
Egy valamit viszont szomorúan tapasztaltam. Az új szoftverrel valami botrányosan rossz képeket lő a kamera.
Ráadásul alapból 10 megapixlere van beállítva, amin a legrosszabbak a képek tapasztalataim szerint. 8 megapixelre állítva valamivel jobb a helyzet, de meg sem közelíti a 2.3-as EMUI alatt lévő minőséget.
Erre van esetleg valami alternatíva?
-
válasz
Evil Snowman #6829 üzenetére
Még egy hülye kérdés.USB OTG kábellel felismeri-e a telefon a rácsatlakoztatott pendrive-ot?
Meg is van a válasz: Igen.
-
-
Sziasztok! Csak egy gyors kérdés, mert már elfelejtettem. A készülék maximum mekkora memóriakártyát támogat (max 32 vagy 64 GB)? Illetve ti milyennel használjátok?
Előre is köszi a válaszokat.
-
-
-
-
válasz
pixelmester. #3864 üzenetére
Ezen kérdésben inkább nem foglalnék állást.
Amúgy van benne, hogy pontosan hol, azt nem tudom, mert asszonypajti elvitte.
Ha jól emlékszem akkor a Beállítások/további/Internet megosztás és hotspot. -
-
-
Na srácok ezt is megértük. P7-est átadtam asszonykámnak, mert én át álltam a sötét oldara (iPhone 6).
Természetesen leszek még és igyekszem építeni a kommunát továbbra is. -
Itt a mai (?) MA cikk.
EDigitalnal előrendelhető elvileg.
-
Kikapcsolt kijelző mellett nyomjátok meg gyorsan kétszer a hangerő LE gombot és írjátok meg, hogy mit tapasztaltok.
Btw erősen gondolkodom egy Honor 6 - P7 vátáson eléggé vonz a nagyobb aksi és a jobb proci.
-
-
-
-
válasz
#86973952 #2044 üzenetére
Melyik a másik kiszemelt? A Honor? Mert az sem rossz, ahogy elnéztem.
Bevallom őszintén én a HTC Desire óta csak cserélgettem a telefonokat, mert egyik sem volt valami miatt megfelelő. A P7 viszont most minden ponton teljesíti az elvárásaimat.
Btw időközben a régi Samsung Wave I-re itthon feldobtam egy Droid 4.4.4-et és 256 MB RAM-al egyáltalán nem szaggat, meg is lepődtem elég rendesen.
Én nem úgy hallottam az illetékestől egy hónapja, hogy nem lesz, de lehet azóta meggondolta magát, mert agitáltam rendesen. -
-
-
-
válasz
jegenye77 #1961 üzenetére
Bár én is PowerAMP párti vagyok más telefonokon, de a P7-nek szvsz teljesen jó a beépített lejátszója. Én ezzel a két fülessel használom. Teljesen jó mind a magas, mind a közép, mind pedig a mély tartomány.
-
-
-
-
-
-
-
-
Srácok!
Lenne egy nagyszerű kérdésem. Elfogott a vágy, hogy egy gyári 4.4.4-es droidot dobjak fel a telefonra minden flanc nélkül. Ugyan akkor nem találtam sehol a weben P7-re való gyári droid ROM-ot. Létezik, hogy nincs? Vagy elég ha letöltöm a hivatalos oldalról a ROM-ot és imádkozom, hogy minden működjön?
-
-
-
-
válasz
#86973952 #1741 üzenetére
Ez már az EMU 3-as
felületbe illeszkedő lejátszó, ahol már ki/be tudod kapcsolni a DTS hangzást, meg csiribiri lett a felület. Bár megvan FULL verzióba a PowerAMP, de mostanában a gyárit jobb szeretem.
Akit érdekel a telepítés menete. A lenti linkről letöltitek a com.android.mediacenter-1-apk-t, majd felmásoljátok vagy az SD-re vagy a telefon belső memóriájába.
Utána a telefonon Beállítások/Biztonság/Ismeretlen források engedélyezése. Telefonon megnyitjátok a fájlkezelőt, kikeresitek az előzőleg felmásolt APK-t és telepítitek (frissítés fog egészen pontosan írni.Ugyanezen a linken eléritek a Huawei App Center APK-t is. Itt töltsétek le mindkét APK-t. A telepítést kezdjétek a HiSpace.apk-val, majd folytassátok a HwID.apk-val. Az alkalmazás használatához a kínai nyelvet ismerők előnyben.
Üdv:
Snow -
-
-
-
Szeretett készülékünk kibelezése pár képben itt.
-
válasz
huawervin #1612 üzenetére
Igen sajnos egyszer leesett. Nálam a kijelzőre feltett Nillkin fólia, valamint a 4 sarka fogta fel az esést. Hátlap hál' Istennek nem mozog recseg. Mindenképpen nézesd meg szervizzel. Sajnos elég kicsi az esély arra, hogy ne vágják le, hogy külső behatás érte az eszközt, de hátha átcsusszan.
-
-
-
-
-
-
NA feltettem a B133-at (5 perc volt). Aktív tok funkció és Érintéses fizetés funkció tűnik nekem újnak.
-
válasz
Evil Snowman #1311 üzenetére
Bocs a linken a korábbi ROM-ok vannak, ha valaki downgradelni akar esetleg. A legfrissebb nincs fent.
-
A hivatalos Huawei oldalon lévő B133 végül csak upgradeli a jelenlegi software-t vagy teljesen szűz telepítésként megy fel? Illetve közületek valaki updatelte B126-os softot a B133-ra?
Válaszokat előre is köszönöm!
Illete a RAR-ban lévő komplett állományt kell SD-re rakni vagy csak a dload mappa tartalmát?
Innen elérhetitek az összes P7 software-t, amit a megjelenés óta kiadtak, ki-ki a saját verzióját természetesen.
-
Van ám fasza hátlapi fólia is
Ugyan olyan mint az előlapi. Az enyém elvileg a jövőhéten érkezik.
-
-
-
-
válasz
Evil Snowman #1176 üzenetére
Megjelent. Olvassátok egészséggel vagy miszösz.
-
Brace yourselfs! Talkband test is coming.
-
-
-
válasz
philoxenia #1090 üzenetére
Akkor nem éri meg szívni vele. Én az új EMU-t
várom már.
-
válasz
#86973952 #1088 üzenetére
Akkor neked nem lesz gond a frissítéssel. Nekem downgrad-elni kéne, de annyit nem ér az alábbi pár funkció, hogy szívjak vele:
B133 újdonságok:
- Roaming alatt megnövelt stabilitás (gondolom itt a hálózati jelre és a szolgáltatók közötti váltásra gondolnak)
- Cseh user manual
- Rendszer stabilitás fejlesztése (eddig is stabil volt)
- Smar-Cover mód
- Hanggal kapcsolatos fejlesztések
- Az alábbi alkalmazásokban esetenként előforduló hibák javítása: WhatsApp, WeChat, Kamera, Office, Zene -
válasz
#86973952 #1084 üzenetére
Na az jól hangzik. Rá is keresek a neten. 126-os verziót feldobtad végül?
Itt azt írják az okosak, hogyha B121 feletti verziód van, akkor először downgrad-elni kell B121-re és utána mehet rá a B133.
Mellesleg elkészült a TalkBand teszt, most már csak engedélyre és kibocsátásra vár az illetékesektől. Remélem hamarosan kikerül.
-
válasz
philoxenia #1057 üzenetére
Az első, amit linkeltem az valóban rossz volt, de a másik kettő jó kell, hogy legyen.
-
válasz
philoxenia #1055 üzenetére
-
Nem tartott tovább megtalálni kettő és fél percnél.
-
-
válasz
philoxenia #1037 üzenetére
Nálam is zörög az optika picit. Minőségi Sony termék.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Azért a tesztet fosnak nevezni, igen nagy túlzás. Bog mindenről híres csak arról nem, hogy nem objektívek a tesztjei. Való igaz, hogy a készülék a gyári böngészővel laggolt, mint atom és ez bizony ez sajnos nem elfogadható egy 100+ -os árú készülék esetén. A jelenlegi tulajok, azért nem tapasztalják a tesztben leírt akadozást a böngészés során, mert időközben érkezett egy minor update, ami többek között azt a hibát is javította.
-
-
-
-
-
-
válasz
Felhasználom #767 üzenetére
Kérlek még ne, mert hivatalosan nincs még ár és elérhetőség sem, ezért ők is csak ezt fogják tudni mondani neked.
-
válasz
#86973952 #762 üzenetére
P7 Zafír cikkhez: kellene a kis mocsok, de biztos horror áron lesz.
P7 hátlaphoz is kapható "edzett" üveges fólia, ugyanúgy, mint az előlaphoz csak nem az eBay-en, hanem az AliExpress oldalán. Szerintem fizetés után rendelek egyet.
A fém keret valóban nagyon csecse, csak már az első felhelyezés után kitágul és lötyög benne a telefon, így megy a kukába vagy eladásra.
Mivel legutóbb haverom leejtette a telót és kb. minden sarka leütődött, így a full tokot sem használom már, úgyhogy, ha az kell valakinek, akkor írjon PÜ-t.
-
válasz
Felhasználom #756 üzenetére
Pont ez volt a bajom nekem is. Így megkértem az illetékest a cégemnél, hogy vegye fel a kapcsolatot az itthoni képviselettel, mert a fórum visszajelzések alapján lenne igény erre az eszközre.
Bízzunk benne, hogy lát benne fantáziát az itthoni képviselet és elkezdik forgalmazni.
-
válasz
Felhasználom #754 üzenetére
Titok.
Ahol dolgozom cégénél, azon keresztül.Ők pedig a jó fej magyar képviselettől. Le a kalappal előttük.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.
- BestBuy topik
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest