- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Merseyside #9135 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Merseyside #9135 üzenetére
Én már nagyon régen használtam. Mivel sokat ROM -olok nem is emlékszem rá, hogy ne lett volna.
HA wipe nélkül, betöltött/bekapcsolt gyári ROM -ra tolod fel?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Merseyside #8942 üzenetére
nincs mit!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Merseyside #8938 üzenetére
[link]
(widget nem jár hozzábár ha van zooper-ed, az is megoldható)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Merseyside #6989 üzenetére
Használod valamelyiket ezek közül?
Swype+dragon, E-robot, Svox, Poweramp, Voice Speed Dial. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Merseyside #6979 üzenetére
rootoltad is?
(hátha az kavar be esetleg) -
GSPLR
senior tag
válasz
Merseyside #6123 üzenetére
Ha minden igaz akkor ez az ARMv7 lesz jó a telefonhoz: [link]
Ezzel a hang kipipálva MX-nèl.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Merseyside #6120 üzenetére
Köszi. A hanghibát amúgy tudod orvosolni ha mx-el tesztelted. Codec kell neki ami a playből is tölthető, van pár verzió hozzá.
-
Merseyside
tag
válasz
Merseyside #6115 üzenetére
Jó akkor én sem tesztelem végig, mert nincs hangja, gondolom az mkv. kiterjesztés miatt. Egyébként túllépte a 2 órát és nem lőtte le. Holnap kipróbálom a saját videófelvételt is mégegyszer, hátha nem kapcsol ki. Ha igen tudtok rá valami megoldást EMUI 3.0 alatt?
-
GSPLR
senior tag
válasz
Merseyside #6115 üzenetére
Köszi a segítséget
, de asszonnyal most teszteltük le és MX Player simán végigviszi a hosszú filmeket is. Sajnos ez az átka a VLC androidra szánt béta lejátszójának, remélem hamarosan jön egy javított végleges verzió belőle.
-
törölt tag
válasz
Merseyside #5938 üzenetére
Beállításokban tudsz állítani 2G - 3G - 4G között variálva.
-
orbit76
tag
válasz
Merseyside #5931 üzenetére
Nem is fog. A frissítésnek fail lett a vége, nem ok. Az enyémen is üres a mozgásvezérlés menü.
-
törölt tag
válasz
Merseyside #5897 üzenetére
Simán törlöd az alkalmazások kezelésében a Beállítások alkalmazás alatt azt, amit enged.
Nekem most MIUI van fent, így fejből nem tudom, de azt hiszem Adatok törlése, meg Gyorsítótár törlése gomb van.
-
mikesa
tag
válasz
Merseyside #5895 üzenetére
Másnéven: törlöd az alkalmazáskezelőben a beállítások alkalmazás adatait. (cache és adatok törlése) ezzel visszaáll, mintha gyári lenne, tehát pl. A csengőhang, hangerő, wifi egyéni beállítások elvesznek.
-
mikesa
tag
válasz
Merseyside #5891 üzenetére
Bocs... Wipe-old a beállítások alkalmazást...
-
mikesa
tag
válasz
Merseyside #5886 üzenetére
Wide-open a settings (beállítások) alkalmazást. Ha nem jó, told vissza a stock B609-et, majd mehet vissza ez a ROM.
-
Merseyside
tag
válasz
Merseyside #5885 üzenetére
Közben a T-s e-mail -t megcsináltam. Töröltem a fiókot és újra beállítottam.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Merseyside #5877 üzenetére
A képek tárolási helyét keresem.
Több tucat van és nem találom.
Nem az én stílusom az összes, azokat szeretném törölni vagy áthelyezni.
QuickPick a rejtett fájlokat is mutatja, de így sincs meg. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Merseyside #5877 üzenetére
Alul még ott beállítható, hogy honnan használjon képeket.
-
Cunaja
addikt
válasz
Merseyside #5853 üzenetére
-
Cunaja
addikt
válasz
Merseyside #5853 üzenetére
Nekem is az van, de 4G-n tökéletes. Az egykezesnél pedig azon az oldalon kell lennie amerre döntöd a telefont.
-
Newlachka
őstag
válasz
Merseyside #5838 üzenetére
csak nyugodtan, mi illetve porterocka is azért ilyen tapasztalt, mert nem 1x csinálta már végig,sőt ahogy követem folyamatosan napról napra ROM-ol...
volt hogy én is kiakadtam már párszor főleg az elején a set_immutable.list törlése miatt,de folyamatosan próbálkozni kell. Az igazi zseni is azért lesz zseni mert soha nem adja fel -
törölt tag
válasz
Merseyside #5838 üzenetére
Akkor most már menni fog a módosítás.
Amúgy találtam egy hasonló programot, csak szerintem jobb, mint a Root Checker:
Root Check -
törölt tag
válasz
Merseyside #5836 üzenetére
Azért nem írja felül. DE nincs semmi gond, ezért írtam a ROM felrakás végére, hogy ha még kell ROOT, akkor RootGenius vagy SuperSu kell.
Ilyenkor re-ROOT -olni kell a ROM -ot.
Nyomj rá a RootGenius -on (Quick Root), vagy ha nem megy, akkor lépj be CWM -ben és a SuperSu -s zip -et telepítsd. Aztán kész a ROOT, már a Root Checker is ezt fogja írni.
-
törölt tag
válasz
Merseyside #5834 üzenetére
Az mindegy, hogy kiírja -e. ROOT -oltál ROM felrakás után?
-
Merseyside
tag
válasz
Merseyside #5833 üzenetére
Root Genius kiírta, hogy: Rooted
-
törölt tag
válasz
Merseyside #5831 üzenetére
ROOT meg volt a ROM felrakás után? Root Checker mit ír?
Vagy ha nem RootGenius -szal csináltad, akkor a SuperSU felment CWM -ből?
(#5833) Merseyside:
Szerintem nincs ROOT. Root Checker -rel nézd meg. -
törölt tag
válasz
Merseyside #5829 üzenetére
Mármint pipa az újraindítás, vagy pipa, most most már jó lett?Újraindítás után milyen a jogosultság?
-
törölt tag
válasz
Merseyside #5827 üzenetére
Újraindítás?
-
Zsoltg4s
tag
válasz
Merseyside #5779 üzenetére
Köszi, az nekem nem jó. Telepíteni nem akarom, nekem nem jött be a 3.0
Csak a nagy piros egyes zavar, hogy van frissítés. Azt hittem, ha letöltöm, eltűnik a figyelmeztetés, de telepítésről én dönthetek, hogy nem. Úgy néz ki együtt kell élnem ezzel az egyessel. -
Newlachka
őstag
válasz
Merseyside #5618 üzenetére
sztem gsm-es nem csinálja meg neked
-
törölt tag
válasz
Merseyside #5616 üzenetére
1. Biztonsági mentés gyári app -ból.
2. Wipe.
3. B609 general verzió telepítés (mivel neked még OTA van fent).
Minden visszaáll gyári állapotra.
4. Flash boot HRT.
5. Flash CWM recovery.
Belépsz CWM -be.
6. install zip sdcard1 -ről mikesa ROM.
7. Biztonsági mentés visszaállítás gyári app -ból.
8. Mosolygás, mert nem kell a Terminal Emulator -ral és a BusyBox -szal bohóckodni.HA még kell ROOT is:
- RootGenius
VAGY
- CWM -ből SuperSu.zip install zip -ből. -
törölt tag
válasz
Merseyside #5592 üzenetére
Kérdezz nyugodtan, nincs semmi gond ezzel. Max. nem egyből válaszolok.
Meg más is tud segíteni, nem csak én. Szóval csak bátran.
mikesa:
Ez van, egyelőre.EMUI 3.0 -nál ez rázósabb dolog, mert elég sűrűn frissítik az online téma kínálatot, nem úgy, mint EMUI 2.3 -nál.
-
törölt tag
válasz
Merseyside #5587 üzenetére
Melyik jött le?
Bocsi, de egy kicsit ki vagyok esve a fórum ritmusából.Egyelőre még be szeretném fejezni a My-RoM leírását, addig szerintem más is tud segíteni, aztán bekapcsolódok. Hogy ne állj feleslegesen a dolgokkal. DE szerintem az összefoglaló szerint mennie kell, most átírtam egy csomó dolgot, nézz rá a folyamatosan frissülőre.
CWM telepítés után simán tudod telepíteni a SuperSu -t CWM -ből. Azért visszakérdezek, hogy ne kelljen visszaolvasnom 1.000 oldalt, hogy ugye EMUI 3.0 van fent?
mikesa:
Mindjárt meglesem, csak csinálok még előtte egy CWM mentést is. Biztos ami biztos. -
Newlachka
őstag
válasz
Merseyside #5582 üzenetére
a böngészőtől függ, chrome vagy mozzilla vagy explorer?
amúgy általánosságban downloads mappa -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Merseyside #5572 üzenetére
Ne add fel!
Én is szenvedtem vele, de sikerült.
Itt írja porterocka egyel fentebb, segít itt mindenki szívesen -
törölt tag
válasz
Csak sör mellé ne vegyél be nyugtatót, mert abból altató lesz.
Egyébként megy az, kezdjük az elejéről, pontról pontra és menni fog. Majd szólj ha ráérsz és végig megyünk a folyamaton együtt.
Vagy szimplán felteszed azt a mentést, amit mikesa jóvoltából betettem már az összefoglalóba is. Akkor se a ROOT -tal, se a set_immutable.list törlésével nem kell foglalkoznod. Ennél egyszerűbb módja nincs is ennek.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Ne add fel, én is így jártam. Se ezzel, se azzal. A megoldás az lett, hogy felment a supersu zip, utána a rootgenius, ami nem megy végig, de felteszi a kinget. Újraindít, és a supersu dolgozni fog. Nekem így ment.
De csak saját felelősségedre....
Ja és 2.3 alatt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Merseyside #5558 üzenetére
itt a mikesa féle:
[link] -
törölt tag
válasz
Merseyside #5558 üzenetére
VAGY:
Ahhoz, hogy telepíteni tudd recovery -ből a SuperSu.zip -et, le kell cserélned a gyárit. Ugyanis 3.0 recovery -nél nincs zip install.
VAGY:
Ezek után:
"Előkészület:
1. Belépsz a telefonon a Beállítások -ba, majd a Telefonról menübe, végül az Építési szám részt addig bökdösöd, amíg ki nem írja, hogy fejlesztő vagy. Visszalépsz a Beállítások főmenübe, ahol megjelent egy újabb menü Fejlesztés névvel. Ide lépj be, majd pipáld ki az USB hibaelhárítás -t.
2. Telepítsd a HiSuite -t a számítógépre.
3. Csinálj egy adb mappát a "c" meghajtón: c:/adb
4. Másold bele a P7RecoveryFlashtool.zip tartalmát. Elég csak a fájlokat.
5. Csatlakoztasd a készüléket a számítógéphez HiSuite módban, hogy feltepítse a szükséges driver -eket.
6. Másold a c:/adb mappába a boot_HRT_EMUI3.0.img fájlt.ROOT:
1. Nyisd meg a számítógépen a Star menüt
2. Beírod: cmd
Ezután megjelenik egy újabb abblak, ebben dolgozz tovább.
3. Beírod: cd c:/adb
4. Beírod: adb devices
5. Kiírja az azonosítót: Pl. 1131221321312 device
6. Beírod: adb reboot bootloader
Újraindul a telefon bootloader módban, egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel.
7. Beírod: fastboot flash boot boot_HRT_EMUI3.0.img
Gyorsan fog végezni, ezt ki is írja.
8. Beírod: fastboot reboot
Újraindul a telefon normál módban."Nem RootGenius -szal csinálod a ROOT -ot, hanem Kingo -val. Nem tudom működik -e vele, meg kell próbálni. VISZONT: RootGenius és Kingo előtt is tedd MTP -re az usb kapcsolati módot a telefonon!!!
VAGY:
Felteszed mikesa ROM -ját. Még nem volt időm beírkálni az összefoglalóba, de a hozzászólások között megtalálod. Stock és CWM és 609 kulcsszavakkal.
Ennél már a set_immutable.list is el van távolítva, tehát később nem kell vele bohóckodni Terminal Emulator -ban, meg BusyBox -szal.
Szerk.:
Kingo -val ugyanúgy kell, mint a RootGenius -szal, csak kicsit más a felület. HA megnyitod minden egyértelmű lesz. -
törölt tag
válasz
Merseyside #5556 üzenetére
Nem kell előlről kezdeni, csak fel kell flash -elned a fájlt az összefoglalóban leírtak szerint.
Szerk.:
DE a Kingo -t én még megpróbálnám előtte.Ja és legyen MTP -n ROOT -nál. Valahol ez gondot szokott jelenteni. Van hogy RootGenius -nál is megoldja a problémát. MTK SoC -nál pl. MTKDT nem nagyon szokott reROOT -olni, ha nem MTP -ben van. Legalábbis Win 7 -en tuti.
Szerk.2.:
A vírusírtót is ajánlott ilyenkor kikapcsolni, van amikor az is beleszól. -
törölt tag
válasz
Merseyside #5554 üzenetére
Akkor csináld a ROOT -ot a 2.3 -as szerint, Super -rel, azzal menni fog.
Magam sem értem miért, de valakinél nem megy a RootGenius, valakinél meg igen.
Bár én csont üres rendszeren csináltam, meg azt hiszem Robi is.
Szerk.:
Egyébként a Kingo -t is meg lehet próbálni. Hátha azzal megy. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Merseyside #5546 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
talán 2 napja volt szó róla, hogy sokan nem csak a fájlokat teszik az adb mappába.
a letöltött zip-ből kell bemásolni csak(!) a fájlokat, összesen 8-nak kell lennie. -
törölt tag
válasz
HiSuite módban van a telefon, előtte a HiSuite felismerte, telepítette a géped a driver -eket? A meghajtók között ott van a telefon, kibontva 2 meghajtóval (belső tároló és SD kártya)?
-
törölt tag
válasz
Merseyside #5353 üzenetére
Nem hiszem, vagy legalábbis sima másolással nem hiszem.
A tárcsázó grafikája is EMUI 3 -as.
zeon.hu:
Maradhat, úgyis csak abból dolgozik, amire parancsot adsz neki, tehát lehet benne akár 50 fajta recovery is.SuperSu.zip -pel is ROOT -olhatod, ami 2.3 -as ROOT fejezet alatt van fent.
------
Közben megnéztem a gyári boot animációt. Elég nevetségesnek tartom a mai világban, hogy jgp fájlokból épül fel az egész animáció.
Mint ha valaki füzet sarkába rajzolgatna több oldalon át, és azt pörgetné.
Úgy látom a gyári hangok is cserélhetők, de még nem néztem meg mélyebben. Fényképező, záróképernyő feloldásának hangja ...stb.
Majd később jövök ezekkel a dolgokkal.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Merseyside #4694 üzenetére
tipp:
beállítások-alkalmazások kezelése-DW- és itt van olyan, hogy "elindítás alapértelmezettként".
EMUI 3.0 fut nálam, 2.3-nál nem tudom, hogy megvan-e.
de ha nem megy, playen van a "Default app manager", azzal alapértelmezetté teheted.mellesleg az értesítéskezelőben van a felugró ablakok kezelése.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Merseyside #4692 üzenetére
értesítési sávban nincs ott az engedély kérése?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Merseyside #4688 üzenetére
Itt írta.
Ellenben a saját hangrögzítővel is csinálja ezt? Nemigen szoktam ilyenre használni a telót.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Merseyside #4686 üzenetére
Hangfelvételről volt szó, ha jól emlékszem...
-
törölt tag
válasz
Merseyside #4669 üzenetére
Na az nem mindegy. Nem is a letöltögetős része a rossz, hanem újra berendezni a mappákat, egyebeket...meg a beállítani, ami kell...
Azért remélhetőleg véglegesnél megoldják ezt, mert talán egy-két kivételtől eltekintve simán átörökíthető a backup 2.3 -ból.
KKrisz751:
Gyári téma. Valami Sci-fi témából lett véve. Talán játék vagy film, nem tudom már. Néhány oldalon nagy feneket kerítettek neki. Önmagában a téma szerintem túlzott. Variálni lehet, de egy csomó elem megmarad, ami nem szép. Pl. gyári widet kinézet.Manuálisan szétkapva a témát viszont jó dolgokat lehet belőle kihozni, csak egy csomó mindent ki kell belőle venni/cserélni. Egy-egy menü rész jó, meg kékes színű átlátszó stat bar is (legördítve).
Szerk.:
Talán benne van a téma csomagban, amit ide is bedobtam. EMUI 3 -ból való témák.Nincs benne, majd holnap feldobom. -
törölt tag
válasz
Merseyside #4667 üzenetére
Nem kell ettől annyira félni. Nem olyan komoly dolog, mint a ROOT.
Igazából, leegyszerűsítve csak annyiról van szó, hogy csinálsz egy wipe -ot, ami hasonló a gyári visszaállítshoz, aztán a telefon saját programjából feltelepíted. Néhány gombnyomás, meg időben sem sok.
B133 -at visszarakni sem bonyolult.
Ott is egy wipe kell, aztán rámásolod az adott mappát az SD -re, majd 3 gombossal indítod el a telefont. Mindent csinál magától.
-
törölt tag
válasz
Merseyside #4658 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Merseyside #4104 üzenetére
Szerintem maga a szoftver nem fogja engedni, de kíváncsi vagyok az eredményre.
Pl. ilyen volt a kamera hang levételének a lehetősége 2.3 alatt (kivéve Vodás FW -k). 30 fényképező app -ból 1 vagy 2 -nél jó ha működött, hiába volt meg a programban a lehetőség rá.
-
törölt tag
válasz
Merseyside #4101 üzenetére
Igen, ezt írtuk mi is.
Sanszos, hogy szoftveresen, tehát némi mókolással biztos lehet oldani. Ez a biztonsági rés szinte minden telefonnál bent lehet, csak ugye kis kamera felbontásnál nem tűnik fel, mert kicsi a fájl mérete is, meg nem meríti annyira az akksit.ctibor:
Köszi.L00 -ban a gyárilag hozzá járó kis "fiók" már alkalmas volt SD és SIM kártya használatára, vagy külön kellett hozzá rendelni? Gondolom az előbbi. Természetesen a 2. slot -ra gondolok, ami GSM/SD.
L10 -nél csak SD fér bele a fiókba, olyan a kialakítása.
zeon.hu:
Nálam nem volt ilyen. -
törölt tag
válasz
Merseyside #3937 üzenetére
Szívesen.
Most néztem, és én nem találtam erre vonatkozóan állítási lehetőséget. Legalábbis 3.0 alatt. Szerintem ez direkt van így, ahogy másnál is jellemző.
-
törölt tag
válasz
Merseyside #3929 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Merseyside #3667 üzenetére
Nem figyeltem, hogy írtál... bocsi.
Telefon az biztos T függő?
Nem tudom honnan származik, ezért kérdezem. Szolgáltatótól van?Amit beletettél kártyát az milyen szolgáltató? Szintén Magenta? Mennyi idős a SIM?
-
törölt tag
válasz
Merseyside #3646 üzenetére
Számhordozás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest