- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyee75
tag
Nem haragszom. Aki nem nézi, hogy mit csinál az így jár, hülyének nézik. Volt már Jiayu és THL telefonom ott kéthetente cseréltem romot állítottam mindent de ott nem kellett figyelnem a bootloader állapotára, mert nem kellett sőt a Jiayun a beállítások menüből lehetett ki-be kapcsolni a Root jogot. Ez Tcomos készülék, azon is csodálkoztam, hogy független.
-
sanyee75
tag
Valamikor én is dos alól indítottam a win 95 és 98-at, mert a d meghajtón volt...a norton commander már istenes volt de elfelejtettem mert nem használtam
-
sanyee75
tag
válasz
#86973952 #5255 üzenetére
Olyan régen csináltam már ilyet, hogy teljesen elfelejtettem...még rémlik a cd, rd és hasonló parancsok de...
Na eljutottam odáig, hogy ezt írja a twrp telepítéskor:
okay 0.444s
writing'recovery'...
FAILED (remote: Command not allowed)
finished. total time: 0.446s
Ez így jó? Ezután kellene a 3 gombos VOL+ - és power? -
sanyee75
tag
Nekem valamiért nem sikerült rootolnom a telefont az összefoglalóban található leírással sem az egyszerűbbel sem a parancssorival, az utóbbi ezt írja ki: "a megadott nevet /adb/ a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként."
Szerintem valamit nagyon elnézek. 609-es Fw van fenn. Vagy ez nem a 3.0-hoz tartozó root? -
sanyee75
tag
Most raktam fel a 3.0-át, nagyon tetszik.
Hol lehet az alsó navigombok sorrendjét beállítani? -
-
sanyee75
tag
Megjött végre kínából a Nillkin keretem. Pirosat akartam de átutalás után közölte a kicsi kínai, hogy az pont nincs ...így narancssárga lett. Nekem nagyon tetszik a fekete telefonon, elöl és hátul is eltartja picit az asztaltól a telefont így nem karcolódik sőt zenehallgatásnál vagy kihangosításnál sem a hangszóróra fekszik így hallható a zene vagy szöveg.
Sőt most jött a 32Gb-os microSD kártya is
-
sanyee75
tag
Mire érdemes formázni az sd kártyát? Van e különbség FAT32 vagy exfat között gyorsaságban?
Vagy csak a telefonnal formázzam és annyi? -
sanyee75
tag
válasz
Atlantisz48 #4682 üzenetére
Kérdés: A Samsung jeladója volt erős vagy a P7 vevője?
-
sanyee75
tag
2.3-ról 3.0-ra térés elött is kell wipe vagy mindent kipucol a következő fw?
-
sanyee75
tag
Nem vagyok elfogult a készülékkel kapcsolatban ezt a készüléket azért vettem, mert a feleségem tönkrevágta a sajátját (Jiayu G4SL) és mivel 2 sim kártyás készülék kell neki nekiadtam az én THL T100s-emet. Az nekem jobban bejött, szerintem gyorsabb, nem csúszik ki a kezemből, nagyobb a belső tárhely és az első kamera is jobb de...
Az emui a hardverrel remekül van optimalizálva. Nem kell soknapos üzemidőt remélni de a két nap nem kivitelezhetetlen átlag felhasználás mellett. Szép és könnyen kezelhető akár egy kézzel is(kézméret függő persze).De ha valami kérdésed van amit esetleg az összefoglalóban (Tisztelet a készítőnek nagyon alapos és szerintem érthető!) nincs vagy nem érthető nyugodtan kérdezz. Itt ellentétben más fórumokkal nagyon segítőkész és nem beszólogatós társaság van. -
sanyee75
tag
válasz
philoxenia #4366 üzenetére
Látom valaki elkezdte szilveszterre az alapozó piálást
-
sanyee75
tag
Tudok e záróképernyőre kirakni pl. időjárást?
-
sanyee75
tag
Basszus, bekepcsoltam kíváncsiságból a TalkBack funkciót....majdnem újratelepítettem az egész rendszert mire rájöttem hogy a fenébe kett használni. A hangerő - és power gombkombóval nem indult el nekem a biztonsági üzemmód csak annyit írt ki, hogy nem talál frissítést.
-
sanyee75
tag
válasz
#86973952 #4289 üzenetére
Még kb. 2 hét és megérkezik a 32Gb-s sd kártyám és akkor kerül rá a 3.0, nem győzöm kivárni a hivatalost. A beigért időpontok csúszni szoktak. Addig is idő szerint visszafele leszedem a telepített programokat. Ez bejött a THL t100-as telefonomnál ott a battery doctor nevű program fagyasztotta és merítette a telefont pedig arra lenne hivatva, hogy takarékosabb legyen tőle a készülék.
-
sanyee75
tag
Na előjött amitől tartottam. Már háromszor is előfordult, hogy a virtuális gombok nem jönnek elő. Középen egy kör ikon van csak mintha dolgozna de több percig mozdulatlan marad. Egyszer fényképezés közben, egyszer zenehallgatás után akartam hívni most viszont sima nyugvó állapotból a nem fogadodt hívást akartam megnézni. A kijelző minden része működik csak a virtuális billentyű nem. Újraindítás helyrehozza csak bosszantó. 2.3 van a gépen. Ez másnál is előfordult vagy nálam valami app akadhat?
-
sanyee75
tag
újranditottam a készüléket és a 2. próbálkozásra jó lett
-
sanyee75
tag
nekem azt írja ki hogy nincs telepítve a google voice search pedig feltettem neki
-
sanyee75
tag
Meg lehet e oldani 2.3 alatt, hogy az alsó gombsor sorrendjét megváltoztassam?
-
sanyee75
tag
válasz
pixelmester. #3955 üzenetére
Az enyémen (Trémobilos) 133-as FW van és nem szaggat a böngésző.
Hogy powerbank nélkül használhatatlan az meg felhasználó kérdése. Ez a telefon szerintem kifejezetten energiatakarékos. A régi HTC-d amit linkeltél fele felbontású, kissebb procival és kijelzővel rendelkezik majdnem ekkora (2100 mAh) akkuval így annak legalább 4 napig menni kellene ha ennyire energiatakarékos lenne, amit kizártnak tartok. De a nagy felbontásnak és nagy kijelzőnek az "alacsony" üzemidő az ára. -
sanyee75
tag
A 3.0 segít e az üzemidőn valamit?
-
-
sanyee75
tag
válasz
Evil Snowman #3867 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Bár lesz még vagy egy hónap mire ideér(Aliexpressen vettem). -
sanyee75
tag
válasz
pixelmester. #3864 üzenetére
A virtuális gomboktól én is kész voltam, lassan szokok hozzá.
Hotspot
Beállítások/Továbbiak/Megosztás és hordozható csatlakozás -
sanyee75
tag
Sziasztok! Egy hete vagyok tulajdonosa egy P7-es telefonnak és rendeltem hozzá egy ilyen tokot. Valaki használt már ilyet? Mennyire lehet tartós?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest