- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
Targytalan
-
Solad
addikt
Sziasztok! Reg jartam erre, de most gondom van.
Gps tracker programok (endomondo, strava) pontosan 30 percnel elvesztik a gps jelet es leallnak. Gyanitom nem az emlitett programoknal lehet beallitasi gond, inkabb a rendszerben. Valakinek esetleg van tippje?
B123 van a telon.
Koszi!
-
Solad
addikt
Másnak is ázsiai írásjelek jelennek meg az ékezetes betűk helyén a zenelejátszóban vagy nálm van valami bibi? (voda b123, emui 2.3)
P6-on nem tapasztaltam ilyet. -
Solad
addikt
válasz
pixelmester. #3871 üzenetére
Ki tudod tenni widgetbe a hotspotot
-
Solad
addikt
válasz
Zotya21 #3750 üzenetére
Azért mert headsetnek tökéletes, aki meg zenét akar a lehetőségekhez mérten normálisan hallgatni az úgyis vesz olyat ami neki tetszik es minőségben megfelel.
Ha teszem azt 15 eurót spórolnak a jelenlegi es egy picivel jobb füles között, egymillió eladott készülék eseteben az 15 millio €. Nem bagó azért. (Szigorúan hasraütésszerű adatok!)
Szerk.: most olvasom, az egymilliós eladás már júniusban megvolt.
-
Solad
addikt
Segitsetek pls elvesztem az eterben! Hol talalom az arra vonatkozo beallitasokat hogy az alkalmazasfrissitesek csak wifin tortenjenek?
A halozati alkalmazasoknal ugye ott van hogy mi kommunikalhat mobilneten es mi wifin, de valahol volt olyan opcio hogy a frissiteseket csak wifin kezdje el szedegetni. Koszi
Szerk: jajj rossz topik, baratnom g6-jan nem talalom, de hatha itt is kapok jo tippet
-
Solad
addikt
válasz
#86973952 #3034 üzenetére
Nocsak, az enyém lenne az első fecske?
Alapvetően azóta vagyok ellene az aktuális rom bolygatásának ha nincs vele semmi baj, mióta a GT540-emen 0.6-ról 2.2-re frissítettem és az addig kezes telefon kb. használhatatlanul lassú lett több újrafrissítés után is.
Az NW_LOCKED státuszból arra következtetek, hogy a telefon függő.
A lebegő gombot nem használtam eddig, így ki is van kapcsolva, de belövöm és figyelem, hogy hiba akad-e vele.
Pár napot várok még a frissítéssel, ha lesz bármi általad kért infóm akkor írom
-
Solad
addikt
Sziasztok!
A napokban léptem be a tulajdonosok táborába a vodafone jóvoltából, mert a P6-ot ,ár nem forgalmazzák így ezt kaptam helyette cserekészüléknek.
Gyári B123-mal érkezett a készülék, de azonnal felajánl egy frissítést B129-re. Jelenleg nincs semmi kifogásolnivaló a készülékkel, így nem erőltetném a frissítést, hacsak azt nem mondják itt a nálam tapasztaltabbak hogy érdemes (esetlegesen hogy mi szól mellette).
Amennyiben nem frissítek, hogyan tudom a beállítások és a rendszerfrissítés ikon felől az újdonságot jelző kis piros egyest eltüntetni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged