-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab001
tag
válasz
Zotya21 #3804 üzenetére
Hehe! :-)
Ezt Én hirdetem, mivel tegnap este megkaptam barátnőmtől a telefont. Csak ugye ez nem dual-sim.
Cserébe most adhatom el, hogy tudjak venni egy két kártyásat.
Egyébként gyönyörű, alig bírom ki, hogy ne piszkáljam, de hát ugye új, így csak megvizsgáltam kicsit... :-) -
-
csab001
tag
válasz
#86973952 #3785 üzenetére
Értem, köszi a gyors reakciót.
Valahogy ettől tartottam Én is, pedig nagyon kedvező áron juthatok hozzá és baromira tetszik a telefon.
Viszont fontos Nekem a dual-SIM, nem szeretnék két telefonnal rohangálni.
Közben ráakadtam Én is pár kinti Single SIM-esre, tényleg van, csak a legtöbb helyen a dual van reklámozva.Mindenesetre köszi a választ, még tipródom kicsit.
-
csab001
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, remélem tud valaki válaszolni rá...
Létezik, hogy az itthoni szolgáltatóknál csak egy SIM kártyás változat kapható? Csak mert minden külföldi honlapon dual-SIM-es mobilként árulják (egy micro és egy nano SIM az SD kártlya helyére).
Tehát ha veszek egyet a szolgáltatómtól, hiába teszek nano SIM-et az SD helyére, nem fog működni?
Tud erről valaki valami infót?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest