- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadpool
aktív tag
Jelentem minden a legnagyobb rendbe. Sd kartya csere es mar minden rom felkuszik szepen. Majdnem szervizbe vittem ahol kemeny 6000 ft mondtak. ;-)
-
Dadpool
aktív tag
nos haladok haladok
a bibi valuszinu a micro sd kártyával van legalábbis remélem
a kang vip felment cwm módba de a haromnegyed csiknál ki Írja hogy kész na akkor betoltott a telefon de a felület folyamatosan leállt hibát dobja
megpróbáltam újra rakni de mar csak a feléig jut el az install na ilyenkor boot loop de azt Írja mindig hogy kész
pedig a kártyára tudok Írni -
Dadpool
aktív tag
válasz
#86973952 #9479 üzenetére
minden megvolt valamikor 7% valamikor 10 % es 20% nal egyszer csak elszál a b609
amikor elinditom a telot 2 percig a logo megy majd atkapcsol unfortunately boot faild feher képernyore vagy safe modba rakom vagy kikapcsolom
a cwm pedig vagy ujraindul a rom telepitese kozbe vagy bad error hibat dob.remélem szerviz azért tudja orvosolni ezt
-
Dadpool
aktív tag
én feladom a harcot semmilyen rom nem megy fel a telora
se a cwm bol se gyári recovery se general 609 se semmi -
Dadpool
aktív tag
halihó kéne egy kis help
cwm sikeresen fent van
namármost fel akartam tenni ezt a my rom v 3.3 at de a boot logonal nem megy tovabb volt wipe megprobaltam meg egyszer de semmi
most meg ha fel akarok tenni egy masik romot akkor nem engedi Installation Aborted bad -
Dadpool
aktív tag
KangVIP B613 ROM: ez csak L5 L7 telokhoz van vagy fel lehet pattintani gyári p7 L10re?
egy év után lecserélném a gyári cuccot valami franko kis romra -
Dadpool
aktív tag
válasz
Macipalika #6512 üzenetére
Nalam is ugyan ez volt a gond anno. Volt szervizbe is de semmi valtozas. Ez akkor fordult elo nalam ha átváltott 2g hálózatra. Na mst ugy orvosoltam hogy folyamatos 3g adtam meg neki es igy mar tokeletes a hang es az aksi is jobban bírja legalábbis nálam
-
Dadpool
aktív tag
Miert nem szinkronizálnak a widgetek? Leszedek mondjuk egy ora vagy egy naptar vagy egy battery infos widgetet es a fokepernyon tok mast mutat mint kéné? A gyari az patentül megy de a tobbi nem akar frissülni
-
Dadpool
aktív tag
Megfejtettem mitől ugrált a felső sáv
😂 be volt kapcsolva az érintés tiltás mód. És ha letakarom a fenti szenzort zarkepernyonel akkor elő jön egy figyelmeztetés... Rögtön ki is kapcsoltam most már hibátlan -
Dadpool
aktív tag
Nálatok nem szokott ugrálni a felső sáv? Minden megvolt wipe is és ugyan az amikor a képernyőt feloldom akkor jelentkezik a másik hogy valami kocka alakzat is bevillan de olyan gyorsan hogy nem látom mi az
😂😂😂 -
Dadpool
aktív tag
A telefon ezzel a 3.0 cuccal nagyon keményen megtaltosodott
😄 -
Dadpool
aktív tag
válasz
fogkefe1 #3153 üzenetére
a hálózat minősége nem volt megfelelő számomra
pl fél óra aktív beszélgetés után elkezdett akadozni a hívás átváltott 2 g hálózatra és az istenért nem ment vissza 3 vagy 4 g re lehettem a belvárosban vagy ahol elméletileg jó a vétel is csak ha újra tárcsáztam az illetőt akkor lett megint 3/4g -
Dadpool
aktív tag
2 hetes telefon máris a szervizben
Ez az akadozó hang 2 g hálózaton kicsinált idegileg.
Kíváncsi vagyok mit tudnak vele csinálni -
Dadpool
aktív tag
válasz
#86973952 #2801 üzenetére
nem is lenne ezzel gond
de fél óra folyamatos beszélgetés után miért vált át automatán 2g hálózatra ? ugy hogy addig tényleg minden flottul megy kifogástalan hangminőséggel. és lehetek bárhol marad a 2g.
Most majd azt tesztelem hogy fix 2g hálózaton is ezt csinálja..
esetleg a hívó félnél nem lehet a hiba? mondjuk másokkal max 3perceket beszélek addig nem jelentkezik a problémapick pack ponton vettem át a telefont ugyhogy kaptam hozzá egy sim kártyát is utolsó lehetőségnek megpróbálom azt
-
Dadpool
aktív tag
válasz
#86973952 #2795 üzenetére
Áprilisba cserélték le tehát az nem lehet a ludas. Amúgy nem értem 4g minden ok 3g minden ok amikor átvált 2g re 2 percenként pe akad de a térerő beton stabil és maximumot jelez 30 perc telefonálás után még már nem is vált vissza 2g hálózatról csak ha lerakom a telefont amúgy Pesten vagyok a 11 kerületbe
-
Dadpool
aktív tag
nektek nem akadozik a hang 2g hálózaton?
3 perc után eszméletlenül romlik a hangminőség -
Dadpool
aktív tag
Sziasztok
Boldog tulajdonosa lettem én is egy hófehér p7nek
Itt pihen a kicsike az asztalon éppen töltöm. -
Dadpool
aktív tag
Na ma bementem a Mom parkba es ha már arra jártam megnéztem a kicsikét a t mobilnál
nyomkodtam forgattam nekem nagyon tetszik minden de...
valaki megnézné nekem hogy az időjárás app-ba ha betesz mondjuk 5-6 várost és elkezd váltogatni köztük akkor hogy viselkedik a telefon mert ez konkrétan úgy akadozott hogy csak úgy pislogtam
a másik hogy a főképernyőnél egy nagyon pici megakadást tapasztaltam de csak akkor ha fénykép widget éppen váltott képet és pont akkor lapozgattam.
amúgy makulátlan a telefon úgy váltogat a megnyitott alkalmazások között hogy az eszméletlen
holnap érkezik de már most imádom -
Dadpool
aktív tag
Rendelt már valaki ilyen tokot a telefonhoz ?
[link]
Hétfőn érkezik meg a telefon erre meg várhatok egy hónapot -
Dadpool
aktív tag
Sziasztok
Tegnap sikeresen leadtam a rendelést eme csodára
63ezer magyar forintért nem hagyhattam a t-mobilnál pedig őszintén nem nagyon akartam visszatérni androidra wp után de szeretek veszélyesen élni és remélem nem bánom meg
adok még egy esélyt a zöld kis robotnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest