- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csab001 #3784 üzenetére
Tévedtem, bár ez a te szempontodból mindegy.
L00 esetében több helyen láttam, hogy van hozzá (vagy lehet venni) "duplás" slot -ot, ha esetleg alapból nem olyan lenne (bár ezt nem hiszem). Tehát L10 single SIM -nél továbbra sem megoldható, de L00 dual SIM -nél úgy tűnik igen:
ctibor -t kérdezném, hogy nála mindkét típus használható -e?! Illetve próbálta -e már másik slot -tal. Így már eléggé elgondolkodtató az L00 verzió számomra.
GSPLR:
Szerintem februárnál előbb nem lesz hivatalos, végleges verzió. Bár ha tippelni kellene, akkor inkább tavaszt mondanám reálisnak.Lolli javítás (normálisabb) sem lesz hamarabb, vagy sokkal hamarabb.
FW átjárást én nem feltétlen tartom jó ötletnek. DE ha jól emlékszem van fent XDA -n is gyári Vodás B123, tehát vissza lehet térni.
-
Zotya21
senior tag
válasz
csab001 #3803 üzenetére
ugyvan [link]
én is nagyon örülök ennek a hirdetésnek XD
hogy 10 el olcsóbb mnit amenyiért én vettem és valószínüleg jó isporterocka ma fel hívtam mind a 3 számukat
kettőn egyből hangposta a 0-24 esen meg nem veszik fel aztán hangpostade közben kaptam egy emailt hogy
ön vásárolt nálunk nemrég és mondja el véleményét a boltunkról
hát tudnék mit mondani de akkor nem lenne garancia a telóra -
törölt tag
válasz
csab001 #3801 üzenetére
Többen dícsérik, de nekem nincs benne tapasztalatom ilyen téren. Alin leginkább én gyártókat kerestem anno.
Néhány rendelnek telefont és egy idő után elég nagy kedvezményeket kapnak, azért vannak aprón jó áras cuccok. Nem egyszer ingyen is kapnak a "csomag" mellé telefont. Nem gagyit. Szóval azért lehet náluk jobb áron telefon, mint ha te rendelnéd.
-
törölt tag
válasz
csab001 #3799 üzenetére
Egyik fórumtárs a flosmall -tól vette. De van még pár megbízható hely. Meg érdemes körülnézni itt a hardverapro -n is, akik kedvezménnyel szereznek be kintről telefonokat. Van pár megbízható közöttük.
Én magamnak a volt cégemen keresztül szoktam, szóval én nem bogarászom az ilyeneket. Nekik van Hong Kong -ban is irodájuk. Viszont nem tudok mindent rajtuk keresztül intézni, meg az utóbbi években már eszközöket nem szereztem be, csak kiegészítőket.
T -nél a single SIM -es, most Talkband okoskarkötővel/-órával vásárolható. Bár ismét készlethiány van.
"Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható"
[link]Szerk.:
Garancia viszont abba az országba fog szólni, ahonnan veszed. Még ha eu -ból vásárolod is. -
törölt tag
válasz
csab001 #3793 üzenetére
Csak arra figyelj oda, hogy honnan rendeled.
bubus66
Múltkor Mohácson voltam, sokszor ott sem akart 3G -t találni, nem hogy 4G -t. Ami fekvésileg, elhelyezkedésben hasonló Barcshoz, meg a környéken is van.philoxenia:
Alapjáraton nem is tudsz, korábbi FW -n sem. Az mondjuk más kérdés, hogy nagyon állítani sem engedné, mert elvileg automatikusan vált a helyi normára. -
törölt tag
válasz
csab001 #3784 üzenetére
Az a nagyon ritka, amikor dual SIM -et lehet kapni szolgáltatónál. P7 -ből sem fogsz ilyet szolgáltatónál találni, mindegyik L10.
Külföldön is ugyanúgy lehet kapni single, meg dual SIM -es változatot is. Viszont arra figyelj oda, hogy milyen típus, mert nagyon nem mindegy. L10 eu -s single SIM, vagy L00 dual SIM legyen.
Erről a slot -os dologról már korábban beszéltünk. Én még nem próbáltam ki, de nem tudok róla, hogy lenne olyan elektronika, ami tud kezelni SIM kártyát és SD -t is. Tehát nem hinném, hogy erre hardveresen fel lenne készítve.
bubus66:
De.Meg alapjáraton azt a menüt nem is kellene látnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest