-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dadpool #9480 üzenetére
Gyári oldalról leszedett B609 -cel is próbáltad vendor -ral?
Szerviz biztos meg tudja oldani, mert ez valamilyen szoftveres hiba lesz. Újra fogják SW -zni.
Valami elszállhatott flash közben. Lehet valamelyik partíció/blokk mérete változott meg. Ahhoz meg kevés a generál.
-
törölt tag
válasz
Dadpool #9467 üzenetére
Általában 2 db update.app szokott lenni egy letöltött FW -ben, két külön mappában. A nagyobb maga az FW, a kisebbik meg kiegészítő fájlokat (cust -ok, mozgásvezérlés, hálózati kiegészítők..stb.).tartalmazó update.app. Utóbbi max. néhány mega szokott lenni, és ugyanúgy kell telepíteni, mint a frissítést. Tehát dload mappából.
-
törölt tag
válasz
Dadpool #9323 üzenetére
Nem kell hozzá, az két külön téma.
Úgy csináld, ahogy az összefoglalóban van.
Új link:
boot_HRT_EMUI3.0.img Ez egy B608 -ra épülő custom kernel. -
törölt tag
válasz
Dadpool #9319 üzenetére
Tudomásom szerint nincs itt L05/07 tulajdonos. Legalábbis eddig még senki nem jelezte. L00 -ból volt talán 2 ember, de már egyiknek sincs meg (ha minden igaz).
Másszóval mi is (akik feltették) L10 -re raktuk. Én teszteltem elő a ROM -ot. Azokkal a fenntartásokkal, amiről szó volt itt a hozzászólások között, illetve az összefoglalóban is benne van. Annyit majd még hozzáírok, hogy mivel L05/L07 ROM, így nincs NFC (ha valakinek ez fontos).
-
törölt tag
válasz
Dadpool #6514 üzenetére
Más gondja is van, legalábbis abból ez derül ki, amit feljebb írt.
Simán újra kellene telepíteni a frissítést general verziós B609 -cel.
A recsegő hívást lehet nem oldja meg, mert ha gyenge a jel a környéken, akkor azon nem segít. DE ezt okozhatja szoftveres probléma is, amit a fenti művelet megold.
-
törölt tag
válasz
Dadpool #4445 üzenetére
Nem tudom, van aki ezt mondja B602 alatt és biztos így is van. Nálam tökéletesen működik. Pl.: UCCW.
Esetleg meg lehet nézni, hogy nagyfogyasztásúnál hogy szerepel, vagy kivételek közé van -e téve. Esetleg más program nem lövi -e ki.
Én semmit nem állítgatok, simán megy a gyári állapot szerint. Csak tasker -ben van kivételek közé téve. Pedig UCCW nem egy kisfogyasztású widget csoport.
Szerk.: Külön stat bar is volt fent, ami jellemzően nagyfogyasztású, azon is frissült minden.
-
-
törölt tag
válasz
Dadpool #2802 üzenetére
Másik félnél is lehet gond.
Egyébként valami ilyesmivel meg tudod lesni, hogy mi újság a jelerősséggel:
- XenSurvey for Android - Google Play (ingyenes)
- Signal level notification - Google Play (ingyenes)A 2. valahogy így néz ki (másik telefon, CM11 ROM):
2. képen nincs mobiljel, mert éppen le volt kapcsolva, de első sorba a telefon vételit, másodikba meg a wifi -t teszi.
-
törölt tag
válasz
Dadpool #2800 üzenetére
Az is igaz, hogy 2G alatt kevésbé merül a telefon, de igazából ennek már nagyon nincs jelentősége a jelen állapotban. Mivel a 2G is már tudomásom szerint 2,5G, vagy helyenként 2,75G. Ráadásul nem is fejlesztik már, mert technikailag a 3G is elavult. Mivel ezek mind beszédalapú kommunikációra lettek kitalálva, utána fejlesztették rá a mobil adatforgalmat. Tehát fordítva, mint a 4G -nél.
Én amutomatikuson használom, nem nagyon vettem észre lényeges változást, pedig sokat telefonálok. 4G -n viszont tényleg jobban merül, mint 3G -n.
Persze ha nem direkt váltasz 2G -re, akkor nem szóltam.
Egyébként pesti viszonylatban is vannak trágya adók, legalábbis én ezt vettem észre. Persze a szolgáltatónál/szerverrel is lehet gond, vagy csak szimplán sokat (és folyamatosan) ugrál a 2 hálózat között (olyankor nem feltétlen változik a térerő ikon). Vagy a kártyával is lehet gond (akkor is, ha új), esetleg a telefonnal.
Nekem a fának álcázott torony a kedvencem:
Én sokat mászkálok, leginkább BP -en belül (bár 11. ker. felé nem nagyon járok), nálam általában stabil 4G és 3G szokott lenni. Mivel sokat telefonálok fontos a minőség is (főleg vezetés közben kihangosítón).
-
törölt tag
válasz
Dadpool #2788 üzenetére
Mennyi idős egyébként a SIM kártyád?
myself45850:
Beírod a témában a tok kulcsszót is ki fogja dobni.
Én ezt a 2 fajtát használom, szeretem:
moltam:
Még semmi hír róla. Én korábban azért annyit hozzáfűztem, hogy ha a szolgáltatókon múlik, akkor 1 hónap csúszással simán lehet számolni. Egyébként úgy tudom, hogy még egy eu -s sem kapta meg.
-
Newlachka
őstag
válasz
Dadpool #2435 üzenetére
ezt már leírták egy párszor,hogy kiállítói darabot ne hasonlíts a tiedhez, mert aki arra jár és nyomkodja egy kicsit azzal már nem foglalkozik,hogy mit nyitott meg miért,egész nap töltőn vannak illetve szinte egész nap online...
(#2439) donjohnson az nem lehet,hogy adatforgalom is volt bekapcsolva. szerintem ez nem csak a wifit,hanem a mobilnetet is megjeleníti.
az ébresztegtést meg ellenőrizd le wakeup detectorral
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- sziku69: Szólánc.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged