- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
castor84 #18732 üzenetére
Nekem is T-mobil van és flottás. Ezek vannak beállítva, simán megy. Szeretném hozzátenni azt is, hogy nincs CUST mappám, vagyis egyedi saját rom. ( V5 )
A napokban a T-mobnál voltak gondok a flottás csomagokkal. Ha felhívod őket, válaszd a hiba bejelentés és műszaki segítségkérés. Ott az ügyintéző elküldi neked a flottához való beállításokat a telefonodra.
-
törölt tag
válasz
castor84 #18729 üzenetére
Ezek?
A hozzáférési pont neve: Telekom Net
APN: internet vagy internet.telekom
Felhasználónév: [üres]
Jelszó: [üres]
Jelszókérés: Nem
Autentikáció típusa: PAP
IP: Dinamikus
Elsődleges IP cím: 000.000.000.000
Másodlagos IP cím: 000.000.000.000VAGY
Név:Telekom
APN:wnw
Hitelesítés típusa: PAP
APN típusa:default, vagy üres -
törölt tag
válasz
castor84 #4813 üzenetére
CAT frankó készülékeket gyárt, és bár lehet túlárazottnak mondani, de egyrészt a márkát is meg kell fizetni (ami tényleg minőség ez esetben), másrészt meg egyéni preferencia kérdése. Aki valódi védelmmel keres telefont, annak a tucat márkák nem lesznek kielégítők. Az általános védelemmel ellátott készülékek vízellenállása is a vicc kategóriába tartozik, és akkor még az ütésállóságról nem is beszéltünk.
-
törölt tag
válasz
castor84 #4809 üzenetére
Annak lesz a legkevesebb értelme a veszteség miatt.
TB jópofa dolog. Mondjuk az én öltözködésemhez nem passzol, de használható BT fülesként is a kijelző rész, kipattintva. Hasznos kis kütyü tud lenni, és még nincs olyan fogyasztása, mint egy okosórának, amit kb. minden nap tölthetsz.
Szerk.: Bár nekem van egy profi BT fülesem, amit soha nem használok. Nem szeretem az ilyen fülbenyomogatós dolgokat, vezetés közben meg érdekes lenne fejhallgatót hordani. Szóval sanszos, hogy én inkább eladnám, vagy a fiókban landolna.
Unokaöcsémnek akartam venni, végül egy G7 -et kapott Szülinapra, Karácsonyra és Névnapra együtt.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
castor84 #4797 üzenetére
88e lenne a T-nél, plusz talkband?
Akkor lényegében drágán veszem 82ért kártyafüggetlenül, standard dobozában.Vagy azért egyre olcsóbb, mert a kisebb boltok viszik a vevőket, vagy mert jóval olcsóbban beszerezhető kínából, mivel ez kínai telefon.
Tegnapi értekezésre visszatérve.
Húgom utána kérdezett. A bolt korrekt más shopok szerint is.De a lényeg, hogy pl ahova húgom is bedolgozik(nem publikus) ott is vannak telefonok. (Csak hát huawei ből csak 1-2 típus, p7 nem). Náluk szintén minden szűz, dobozban árulnak. A lényeg, hogy buknak rajta 10-20e esetenként, de a TV, házimozi és egyében, pláne az "apróságokon" mivel a vevő betér mást is megnézve, nyernek sokkal többet.
Egyik ok: Amit még megtudtam, hogy az olcsóbbat, árukereső, stb oldalakon megbízhatónak jelöltek azok is.
Mivel a (nem tudom milyen szerződés, hivatal stb) jelenti ezeknek az oldalaknak (elvileg) ha a bolt bárkivel inkorrekt, és azt kidobják a listából, és (elvileg) vissza se kerülhet. Vagyis többet bukik, mint egy szervíz költség.Másik ok: Mivel sokan nem bíznak a kis boltokban, így tudnak versenybe szálni a nagyokkal. Ha ugyan annyiba kerülne senki be se nézne mert megvenné a nagyoknál.
Ennyi infót sikerült beszerezni.
Sokkal nyugodtabb nem lettem.Viszont Húgom, mivel ő intézi a garanciás részt náluk, megnyugtatott. Bármi nem tetszik, létezik egy 14 napos visszavásárlási garancia. Törvényt nem tudok fejből.
Ha a készülék nem sérült, és a doboza, kellékei sem sérültek, akkor köteles visszavenni indoklás nélkül.
Persze körülményes a golog de mivel a készüléket nem kapod a boltba a kezedbe és nem tudod megnézni kézbe fogni stb,
Ez egy boltban csak 3 nap.Szóval most várakozok, holnapig, míg ideér a futár.
Kollégám behozta az övét a műhelybe. összevetve totál ugyan az a két telefon. Kernel, buildszám (B133) legalul a custom.. is ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest