- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
castor84
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ma ismét felhívtam őket, és sűrű elnézések közepette küldték a frissítést, így más tökéletesen működik. A tegnap ügyfélszolgálatos hölgy sajnos nem volt képben, de a mai profi módon megoldotta -
castor84
csendes tag
válasz
Cunaja #18735 üzenetére
végignéztem, ugyan az van beállítva mint nálad, kivéve a wnw helyett az internet.telekom. Érdekes adalék, hogy valamiért 4G helyett H-ra vált át( telefonnál a 4G és társai vannak beállítva )... és erőlködik a betöltéssel( wnw nél kidobja egyből, hogy offline
A többi céges/flottásnál is az internet.telekom van beírva az APN-hez -
castor84
csendes tag
válasz
Cunaja #18733 üzenetére
köszönöm.
Egyik kollégámmal ketten mentünk be a mai nap. Neki is gondja volt, de megoldás volt az APN-nél beírni azt, hogy internet.telekom( ügyfélszolgálatot hívtam fel, ott mondta a hölgyike). Én hiába írom be, nem csinál semmit. Ha nem lesz jó, holnap beviszem a készüléket és nyomkodják ők... -
castor84
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Huawei p7 gyári telefon(telekom), 4.4.2 Android, EMUI 3.0) flottás előfizetés, amihez lakossági internet volt, és tökéletesen működött.
Ma ugyanehhez a flottás előfizetéshez flottás internetcsomag lett aktiválva.
A probléma a következő APN beállítást kéne végezzek, de sehol nem találom az APN-t ahova be kellene írjam a megfelelő "kódot", ill új hozzáfárási pontnál sem ad lehetőséget, hogy APN-t válasszak
Ebben szeretném kérni a segítségeteket -
castor84
csendes tag
Megérkezett ma a P7!
Küldték a TalkBand-et feketét és a mobiltöltőt is.
Ma esti program meg vanViszont a TalkBand megy a piacra, ki se bontom .
-
castor84
csendes tag
válasz
bubus66 #4808 üzenetére
Jupiii. Köszönöm az infót!
Igen én is úgy számoltam, hogy jobban megéri így megvenni, mint pl az LG G2 minit a TDK-s fülessel. Ha nem jön be a TalkBand, még mindig el lehet adni.
Ugyan ebben az árban volt a CAT B15q, ami szerintem baromi szép, de nagyon túlárazták a márkát...
a mobiltöltővel kapcsolatban írt "veszteség" alatt mit értesz?
Karperecként biztos h nem fogom hordani a TB-et, annyira nem vagyok jampi sem, hogy állandóan a fülembe lógjon. 1-2 nap alatt kijátszom magam vele, aztán mehet a piacra
-
castor84
csendes tag
Én is sokalltam az árát, az ingyenes házhoz szállítás meg egyenesen felháborított.
A nagy T oldalán kártyafüggetlenként van feltüntetve. TalkBand meg önmagában elég húzós, kérdés mennyire jól használható, illetve lesz e egyáltalán igényem arra, hogy használjam. amire igazán kíváncsi leszek, hogy küldik e a mobil akutöltőt. Annak jobban látom az értelmét.
-
castor84
csendes tag
Sziasztok!
A nagy T-nél most lehet megint kapni P7-et ajándék B1 TalkBand-el. No meg ha minden igaz online vásárlásnál egy hordozható töltőt is adnak. Max ár 88. Csak ha valaki ilyet keresne. Én ma rendeltem meg, csütörtökre ígérik a kiszállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest