-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
jonny100 #20918 üzenetére
Hangerő fel + power gomb?
Mindhárom egyszerre?
Gépre kötni próbáltátok?
P9 off topik, ott több Huawei guru is megfordul.
(Sajnos cunaja nyaral most) -
repvez
addikt
válasz
jonny100 #20844 üzenetére
V5el is elöjön ugyan ez a gond, nálam is ez a helyzet és ujra kell inditani , hogy megjavuljon, sztem az a baja, hogy a programok megeszik reggelire a hardwert és nem képes kezelni megfelelöen már
ÉS mivel a szotver környezet is idejét mult ez sem tesz jót neki.
Talán ha lenne rá ujabb rom az sokat segitene , de az 5 ös droid a 8asra irt appokkat már nem biztos, hogy hiba nélkül kezeli. -
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
jonny100 #19242 üzenetére
Elvileg igen, ha ugyanaz a rom van rajta, de csak saját felelősségre.
Ez viszont különböző telefonok és rendszerek között is működik: Huawei Phone Clone -
Cunaja
addikt
válasz
jonny100 #19242 üzenetére
Nem biztos, hogy szerencsés lenne, csak telefon halálkor szoktuk ezt a módszert alkalmazni.
Mikor feltelepítesz egy romot, vannak dolgok amik kicsomagolják magukat, kiolvassák a telefon azonosító dolgait is, és úgy íródnak meg a fájlok. Ha elmented a nandroid mentést, akkor a telefon azonosító is mentésre kerül, és nem biztos szeretné a másik telefon.
Miért alkalmaznád ezt? -
Cunaja
addikt
válasz
jonny100 #19221 üzenetére
Su normál frissítés mehet!
Média : Csináld azt, hogy amit nem akarsz megjeleníteni képben, vagy zenében, akkor a mappa neve elé pontot teszel az sd-n .mappa. Ezután telefonkezelő és felesleges fájlok pucolása, majd reboot.
Így a játékok, meg Face, Messeng. és társai képét, nem olvassa be állandóan a teló. Különben minden idiglenes képet, zene fájlt olvasgat és ezért ketyeg állandóan. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
jonny100 #19042 üzenetére
Nekem alapból ott vannak a zenék.
Belső tárhelyen programok, meg csengőhang és a képek vannak, de abból sincs sok 10-15db.
Ellenben ha megy az adat forgalom, zabálja az aksit de nagyon. Lehet nekem fura, eddig csak néha kapcsoltam be, meg ugye a rádió az folyamatos adatátvitel. Melegszik is kicsit a vas tőle.
-
törölt tag
-
repvez
addikt
válasz
jonny100 #18748 üzenetére
Ments le a fontos dolgaidat, nekem is ez volt mielött eltünt az egész sd tárhely, azóta se kapcsolódott vissza.
Csak arra azért jó lenne rájönni, hogy miért baj neki ha sok a kép vagy a video és az miért okozza ezt a média serveres gondot vagy, hogy megfekszik az sd kártya.
Mert most rendeltem a 16gb os helyett 64gb osat és többnyire zene meg a telóval készült média tartalmak lennének rajta és elég rossz lenne ha ekkora adatmenyniség cska ugy elveszne. -
zorb
tag
válasz
jonny100 #16920 üzenetére
a véglegest itt lehet majd megtalálni: http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/index.htm
-
fatomas673
tag
válasz
jonny100 #16855 üzenetére
Így látatlanba nem tudom, nekem is az ali-ról érkezett, de minden rendben volt vele! Amikor cserélted nem próbáltad ki összeszerelés előtt? Lehet, hogy megsérült a szallagkábel egy darabon! A kijelző egyébként nem csíkos sehol, mindent szépen mutat? Ha még nem ragasztottad vissza próbáld óvatosan újból összerakni, hátha csak valami nem érintkezik! A youtu.. videó alapján csináltad? Hátlap melegítés - levétel -akku melegítés kivétel - kijelző melegítés - kivétel?
-
Cunaja
addikt
-
edima10
tag
válasz
jonny100 #14495 üzenetére
Ja, nem tudom tudod e, ezért inkább még leírom, HiSuite módban csatlakozzon a telefon a géphez usb-n ( talán 609-en még így is hívják, 830-nál már a fájl mód az a 3 lehetséges usb kapcsolat közül), mikor ezeket csinálod, meg az usb hibakeresés is be kell legyen kapcsolva.
USB hibakeresés bekapcsolása
1. Telefonon: beállítások-a telefonról- és a build-szám menüpontot addig nyomogatod (kb. 7szer), míg kiírja, hogy fejlesztő vagy.
2. Telefonon: beállítások-fejlesztői lehetőségek, ott kapcsold be az USB hibakeresés menüpontot. -
edima10
tag
válasz
jonny100 #14495 üzenetére
Igen, ezt csináld.
ADB van már a gépeden? Win 7 vagy 8, 8.1, 10 ?
Ha nincs, ezt töltsd le [link] amit Cunaja rakott fel.
Csinálj a c:\ gyökér mappába egy adb mappát és abba másold be az összes fájlt, ami a zip fájlban van, plusz ezt a [TWRP.img-t] . Ha Win 8, 8.1, 10 van, csak akkor a Windows mappába.zip fájlból másold be a c:\Windows mappába a tartalmát, indítsd újra a gépet, majd csináld, amit Te is írtál.
Ha Win 7 van, nyugodtan törölheted is a Windows mappába.zip fájlt, mert nem kell.Ha ez megvan, akkor mehet a TWRP felrakása a telefonra, így, ahogy Cunaja írta az összefoglalóban:
ADB recovery csere TWRP recovery.
PC-n startmenü-futtatás, beírod „cmd”, majd OK.
cd c:\adb
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery TWRP-2.8.7.0.img
fastboot reboot -
-
edima10
tag
válasz
jonny100 #14487 üzenetére
Szia!
Igen, nyitott bootloader kell neki.
bubus66 leírása alapján [link] kérj bootloader nyitó kódot a huaweitől. ADB kell hozzá, szedd le az összefoglalóból, tedd fel a számítógépre a leírás alapján és azzal nyisd meg a bootloadert a kapott kóddal a telefonodon az összefoglalóban leírtak alapján.
Ha ez megvan, telepítsd fel a TWRP-t az összefoglalóban leírt módon és utána tudsz TWRP-vel mentést csinálni a telefonról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest