- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Köszönöm mindenkinek,aki segített,válaszolt nekem amikor kérdésem volt,kilépek a csoportból,P10 lett az új telóm....
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
Sziasztok! P7-L10-es P7-em van,gyári kitkat-el. B609-es.... Mit javasoltok,ha egy stabil főzött romot akarok rátenni? Memóriakártyát szereztem,(régebben is akartam főzött romot,de nem volt memóriakártya) viszont windows rendszerem most sincs az esetleges dolgokhoz,csak linux. Ezutóbbi mellett van esélyem valahogy?
-
Foose
addikt
Nem tudom hogy csinált-e valamit a google, de most nincs az akku használatnál jó pár órája a google play szolgáltatások... Nehezebben is merül a telóm. Most egy töltés után 4 és fél óra kijelzőidőnél tartok, ennyi sosem jött össze. Igaz, kizárólag wifin neteztem mióta töltés-batterystats.bin törlés volt. És 26% az akku.
-
Foose
addikt
válasz
zeon.hu #19704 üzenetére
Igen,pontosan a Cunaja romon agyaltam,kiderült hogy a telóm zárt bootloaderes,akkor még az is eltántorított... Kaptam segítséget,de akkor még nem volt memóriakarim... Most meg kicsit félek hozzákezdeni. Idő,amiből nekem kevés van. Meg megint belakni a telót. Én sosem csináltam olyat,hogy mentést raktam egy új romra,valahogy tartok tőle,meg attól hogy linuxxal nem tudok mindent megcsinálni...
Köszi coyote55...
-
Foose
addikt
válasz
zeon.hu #19701 üzenetére
Gondolom ehhez kevés az free verzió... Kicsit több idő kell nekem ahhoz hogy teljes romot cseréljek, elég sokat dolgozok. De mivel jobb üzemidőt nemigazán olvastam egyik főzött romról sem, bele sem kezdek. Jó nekem a kitkat, csak ne merüljön plusz a telóm általam kívülálló okok miatt.
-
Foose
addikt
válasz
zeon.hu #19699 üzenetére
Áh,ha már wipe-ot csinálok,akkor más romot raknék fel. De túl sok cuccom van amit nem lenne időm megint újra telepítgetni stb. Elég jól be van már lakva a teló. Plusz,hiába van memóriakártyám,romoláshoz jó ha van windows,nekem meg csak linux van. Várok,hátha frissül a play szolgáltatások,és helyrejön. Apk mirroron már van új verzió ami beta,hátha hamarosan érkezik...
-
Foose
addikt
válasz
zeon.hu #19693 üzenetére
A háttérben frissül? Mert én nem frissítettem. Kb 1 hete merül ennyire gyorsan. Megöl az ideg,így is gyenge az akkum. Más google terméket meg asszem a hangouts-ot frissítettem nemrég. Jah és a Google plus-t.
Nálam a play szolgáltatások 10.2.98 (038-146496160) verzió van telepítve. -
Foose
addikt
Hát,direkt pár percet neteztem wifin,utána kikapcs a wifi,letettem az asztalra a telót. Most ránéztem,a semmitől merült 2 %-ot.
Root ugye van,greenify hibernál,akkor mégis mi?? Pár napja merül csak ennyire,de nem találtam semmit,ami eddig nem volt telepítve,és most esetleg az merítené. Ezért gondoltam a memóriakártyára,az nemrég óta van benne. Mivel tudnám kideríteni,mi szívja?? Ez így nem lesz jó
-
Foose
addikt
Egyébként az nem szívhatja az akkut,hogy van benne egy class 6-os memóriakártya,és amikor olvasni akar róla a teló,akkor az olvasási sebesség miatt jobban merül? Mondjuk össz-vissz 400MB cucc van a karin,amit ritkán használok. Letöltött telepítők,pokerstars játék....
-
Foose
addikt
válasz
Cunaja #19683 üzenetére
Ezekszerint mire odaírtam hogy van root, már megírtad. Szóval van root... Hát, javarészt a hálózat mindig erős elvileg. A wifi otthon nem mindig, albérlet, ezen nem fogok tudni változtatni. A router kicsit messze van, nincs módom közelebb hozni. Hm, akkor most hogyan tudnám kideríteni, mégis mitől merül ennyire? Naponta többször is újra van indítva.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Hogyan tudnám rávenni az akkut hogy többet bírjon? Használtan vettem egy p7et durván fél éve, mostmár nagyon gyengének érzem. Gyári kitkat,B609-es.... Töltés óta eltelt másfél óra, ebből 28 perc kijelzőidő. Pici net,(mobilnet) pici játék, és 88% az akku. Root van, ergo hibernálva van sok minden ha nem használom.
-
Foose
addikt
Hát, egyenlőre köszi az infót mindenki!
-
Foose
addikt
Sziasztok! Milyen memóriakártyát vegyek bele? Nem kell nekem szerintem 16GB-nál nagyobb... A kérdés inkább márkára vonatkozik,illetve írási-olvasási sebességre. Class 10-es jó nekem? Egyszerű dolgokra kell,meg valószínüleg egy főzött rom-hoz hamarosan.
-
Foose
addikt
Cunaja,beállítás amit írtál,nálam ilyen: [kép] Eddig a képen látható fenti beállítás volt,azaz az automatically.... de az on demand javasolt értéke itt 60 a legkisebb,Te 0-át írtál. Hagytam 60-on,de nem automatically-n,meglátjuk... Köszi,remélem ez is segít!
Basszus,rejtett SSID! Tényleg,ez eszembe sem jutott.....
-
Foose
addikt
Nah,akkor egyszerre mindenkinek... Amiket írtatok,magamtól is eszembe jutottak. De mivel ezek kizárt dolgok,(pl feltörték,ugyanis nyílván kódolva van,gépen nézve is csak hárman használjuk a jelét,összesen tegnap délután óta 6 eszközzel. Eddig 4 volt,de jött egy új lakó...) szóval egyenlőre nem tudom hogyan tovább. Meglátjuk. A router firmware-ét nem igazán merem frissíteni,mert olvastam már olyat,hogy hiba csúszott be,és tégla lett a router. Ahogy a telóm is szuperül működik régi rendszerrel,úgy a routernek is bírnia kell firmware frissítés nélkül. Az ondemand menüt mindjárt megnézem gépen,ugyebár hozzáférek a router ip címén a beállításokhoz. Köszönöm aki hozzászólt...!
-
-
Foose
addikt
Sziasztok! Tegnap délután óta a telóm megállás eldobálja az itthoni wifi jelet. Nem tudom miért?! Eddig nem volt ilyen gond vele. A router a másik szobában van,ahol egy idősebb fickó lakik... Ugyaninnen kábelen jön a gépembe a net,az hiba nélkül megy. A Router kb két hónapja van használva,azelőtt a dobozban volt kb fél évig,nem volt használva. Tehát mondhatni a router új. Mi lehet a baj? December közepe óta lakok itt,akkor lett a routerem beállítva,és egyetlen egyszer nem volt vele ilyen gond. A telóm a hibás?
-
Foose
addikt
Sziasztok! Gyári 4.4.2 emui 3.0-val,rootolt telón mitől lehet az,hogy néha azt veszem észre,magától bekapcsol a telefonba gyárilag található zaklatásszűrő?? Nem használom,de volt már olyan hogy bekapcsoltam. Főleg többször volt olyan is,hogy teló restart,és újraindulás után magától aktív lett. Tegnap is pl ahogy mindig,ki volt kapcsolva a zaklatásszűrő,elmentem megnézni egy albérletet,hívtam egy idegen számot,nem vette fel. Megyek hazafelé,és látom van nem fogadott hívásom. Ránézek,hát az a bizonyos idegen szám hívott,de "megfogta" a zaklatásszűrő. ???
Hogyan,ki volt kapcsolva a menüpont???!!!
-
Foose
addikt
Sziasztok! A gyárilag telepített "ne zavarjon" funkciót használja valaki? Tegnap nekem be volt kapcsolva, csak a megadott 7 szám érhetett volna el, ennek ellenére a lakótársam hívott Idegen számról (először szám nélkül, majd számmal) és azt mondja, csörgött nála. Plusz később smst is küldött, ugyanarról az idegen számról, és megkaptam. Most akkor mi van??
-
Foose
addikt
válasz
#86973952 #18743 üzenetére
A galaxy s4 gyári töltőfeje és kábele eddig tökéletes volt. A p7-hez kapott fekete gyári töltőfej szerintem szintén tökéletes,a hozzá kapott kábel hajlamos nem működni ha mozgatom.... De azt nem értem,hogy jó pár napja a galaxy s4 töltőjét használom,és eddig nem volt vele gond. Most már az is vacakolt. Jelenleg a galaxy s4 fehér gyári kábele,és a huawei gyári töltőfeje tölti. Tehát a telefon csatlakozója szerintem jó.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Pár hete vettem egy független p7-et gsm boltban... Kaptam hozzá huawei töltőt... Elsőre a boltban működött. Itthon ha elmozdul,nem tölt. Oké,nyilván szakadt-tört valahol. Ez ugye 1A-es töltő. Mivel nem jó,a galaxy s4 2A-es töltőjét használom. Nem is volt semmi baj jó pár napig,aztán egyszercsak melóhelyen hiába dugtam 220-ba,jelezte hogy tölti,de nem töltött semennyit. Ugyanannyi %-on volt. Átdugtam máshová,ott jó volt. Itthon soha egyszer nem volt vele baj. Mostmár itthon is csinálja,akár pc-re dugva,akár 220,jelzi hogy tölt,de mégsem. Most egy órája próbálom tölteni,most megint úgy néz ki,tölti. Mi lehet a gond???
-
Foose
addikt
Sikerült végigzongorázni,előttem a telón a fehér képernyő kis robottal,zöld színnel "phone locked" felirat. azaz zárt bootloader. De sajnos mindjárt indulnom kell melóba,reggelig.
-
Foose
addikt
válasz
Cunaja #18660 üzenetére
Na oké,de még mindig nem tudom,hogyan telepítem a gépre az sdk-t,és a többit amit kell?! Nem értek a parancssoros-terminálos dolgokhoz
Közben szereztem egy 4GB-os memóriakártyát,tehát lenne hely is a főzött romnak,ha tudnám a bootloader zártságát vagy épp nyitottságát... Hiába teszem ki az sdk mappát asztalra,a cd ~ paranccsal akkor sem látja a gép. Valami nem kerek.
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
Sziasztok! Gyári 4.4.2 van a telómon,root nincs,ma először használtam a képernyő lezárás lehetőséget,amit ezelőtt galaxy s4-en sokat használtam. Lezártam a képernyőt pin kóddal,(biztonság menüben,nem appal) és most ha ki akarom kapcsolni hogy ne kérje a pint,csak sima huawei feloldás legyen,nem engedi. Ilyen lehetőségek maradtak csak választhatóak. Amiket letiltott,nem tudom mi tiltotta,és hogyan,miért?! Hogyan tudom ezt a gondot megszüntetni??
-
Foose
addikt
Áhh,én láma,persze,most nyálaztam át az összefoglalót. Na de,gonban vagyok,mert nincs SD-m jelenleg,így sokminden most kiesik. Root is? Már nem emlékszem annál mit olvastam. OTA-n kersztül akkor ne is frissítsek? Sajnos itthon csakis linuxom van,tehát amihez gép/windows kell,az itthon kilőve. 2 éve nem az eredeti othonomban élek,elköltöztem meló miatt,egyenlőre nincs ismerős akihez átmennék pc(windows) ügyben.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Pár órája vettem egy független p7-et gsm boltban,persze használt. Gyárilag 4.4.2 van rajta. Van rá frissebb rendszer? Illetve ha van,érdemes frissíteni? Érdemes-e,úgy értem hogy pl galaxy s4 esetén kit-katről lollipop-ra frissítés esetén sokan írták hogy rosszabb lett az akksi üzemideje. Root? Lehet rootolni a a mostani 4.4.2-t? Vagy ha van frissebb,akkor a frissebb rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Filmvilág
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest