- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #2526 üzenetére
Zárt rendszereken sajna másképp megy. Pl. Samsung. Persze a többi dolog kárpótol érte. Vagyis a Note szériánál. A több számomra nem pálya.
Zeon:
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #2524 üzenetére
Nem bizony. Vészleállítást sem engedett. Elég barom megoldás.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #2521 üzenetére
Nem kérte a nyomorult. Semmit...
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #2519 üzenetére
Kódot igen, vagy mintát.
Attól függ mit állítasz be. Akkor van nyaló, ha ezt a kódot (vagy mintát) bármennyiszer elronthatod. Ennél még a 30 próbálkozás utáni wipe is jobb.
Ugyanis, ha nem levehető az akksi, és biztonsági okból nem engedi a vészleállítást sem, akkor nem tudod kikapcsolni sem. Csak vég nélkül újraindítani, amíg le nem merül a telefon. 👌
-
törölt tag
válasz
coyote55 #2515 üzenetére
Igen, így van máshol is. Biztonsági okból meg kell adni az ujjlenyomat mellé egy másik feloldást is. Ahogy feljebb írtam, tehát újraindításhoz és ha sokáig nem nyúlsz a telefonhoz. Viszont ezeket nem mindig kellene kérnie.
Szedd le a launcher -t, töröld ki az ujjlenyomatot, indítsd újra a telefont. Aztán add meg újra az ujjlenyomatot. Ha a launcher kavar be, akkor ez megoldja.
Szerk.:
Launcher akkor is bekavarhat, ha nem használod, de fent van a telefonon. Esetleg állítottál rajta valamilyen gesztust, vagy már alapból benne volt.Ezért kellene megpróbálni, amit írtam. Vagy megoldódik, vagy kizárjuk a hibák közül a launcher -t.
-
törölt tag
Nekem elég volt a beégésből. Hiába jó cucc. Mert amúgy mindenben király. Na meg a ROM -hoz nem lehet nyúlni..
coyote55:
Kell lennie valamilyen beállításnak erre. Nem android betegség. Kódot csak akkor szoktak kérni a telefonok ujjlenyomat beolvasás után, ha újraindítod a telefont. Vagy ha sokáig nem oldod fel. Azt hiszem 24 óra után, de ez felületenként változhat.Meg amúgy launcher -ek szólhatnak még bele. Nekem HTC -n a Nova -val szórakoztatott ezzel...állandóan kódot kért feloldás után.
------
Amúgy ha már feloldás és Samsung...múltkor hogy jártam...
Note 8 -on az ujjlenyomat feloldás mellé minta rajzolást állítottam be. Pár napig nem hasznátam, mert teszteltem egy telefont. Na ekkor jött a móka...elfelejtettem a mintát, ami újraindításkor mindig kell, hiába az ujjam.
Szívás a köbön: Samsung -nál nincs olyan, hogy X alkalommal elütöd a mintát vagy a kódot és tol egy wipe -ot a telefonra. Végtelenségig ütögetheted a rossz kódokat. Végül rájöttem mi volt a minta, de 2 órába telt.
-
coyote55
őstag
válasz
zeon.hu #2506 üzenetére
Megnéztem a beállításokat, vagy használom az ujjlenyomat-olvasót, és választhatok password, illetve PIN kód között, vagy nem használom.
Ha nem használom, akkor beállíthatok passwordöt, illetve PIN kódot, vagy semmit.
Egyébként nem találtam sem topikot, sem tesztet a telefonról, szerintem nagyon új (2018. októberi). -
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #2499 üzenetére
Buék Mesterem!
Persze mindenki másnak is.
Már megint full a csapat, indulhat a móka.
A lányomnak 9-es Samuja van, elég jól muzsikál.
Nekem túl nagy már az is.
Maradok a jó öreg P9-nél.
A P7-et tegnap is nyomogattam, de hiányzik róla nagyon az ujjlenyomat olvasó.
Még mindig szuper a kicsike, anyóka nem panaszkodik.
Eredeti akku van még benne. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #2492 üzenetére
Érdemes ilyet is rendelni hozzá, mert kb olajos szappan szinten csúszik a Mi Max 3
Nekem 10 nap alatt megjött az USA-ból, bőven megérte az árát. Egy fekete és egy átlátszó jött, 2 garnitúra van az árban. -
coyote55
őstag
Látom ebbe a topikba járnak haza a kósza lelkek
Boldogabb új évet! -
törölt tag
válasz
zeon.hu #2491 üzenetére
Haha. Látom nem csak én vagyok elvetemült. Igazából egyedül a kamerás képességeivel vagyok kevésbé kibékülve, de ebben a kategóriában szerintem kiemelkedőbbek közé tartozik.
Következő héten veszem meg és fel is hasítom a szoftvert. Rendeltem már hozzá tokot meg kijelző védőt.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #2489 üzenetére
Csak az a baj, hogy nincs ellenfele. A fotózási rész egy dolog, de a pen -re épített szoftveres háttér nagyon jó cucc.
Most cserélem a másik telefonom. Ma megyek be a Lurdyba megnézni a Mi Max 3 -at.
Tudom, beteg telefon. Viszont 6.3 col után már minden kicsi. Aztán nyáron megy a levesbe a Note, talán újra Huawei, új széria Pro.
Persze van még itthon Huawei P9 Lite és P9 Mini személyében. 👌
-
törölt tag
Vettem 1 éve egy Note 8 -at, legnagyobb tárhelyest. Baromi jó telefon, kiváló munkára. Igazi iroda remek képekkel. Elég sok fényt enged be. De...kapják be, hogy még mindig nem tudják megoldani ezt a nyomorult beégést... 2 helyen is. Értesítési és navigációs sáv.
-
törölt tag
Halló emberek. 👌 😊
-
coyote55
őstag
válasz
coyote55 #2482 üzenetére
Na, megjött az új telefon. Ujjlenyomat érzékelővel, értesítő LED-el, 8.1 Androiddal.
Qrva gyors. A kamera pöpec, az egész cucc 5 kört ver az LG-re. A két telefon között van kb. 1 év, az LG is 8.1-es Androiddal ballag.
Jó vétel volt. Érdekes, a gyári appokat lehet törölni root nélkül.
A P7 kamerája is nagyon jó volt, az LG ebben is alul maradt, ez a ZTE dupla kamerás, próbafelvételt csináltam csak de az szuper. -
coyote55
őstag
Holnap talán búcsúzom az LG-től...
Szerződéshosszabbítás lesz, a kiszemelt a Vodafone Smart X9, de ez még nem tuti. A speckó alapján nem rossz cucc, ezt legalább nem libás (MTK) csipszet hajtja.
Októberben jelent meg, tesztje még nem volt, de a neten amiket találtam róla, azok alapján tetszik.
Megnézitek? -
zeon.hu
nagyúr
No, a P7 átkerül a fiamhoz, a Flex ideiglenesen a lányomhoz (betörte a saját Xiaomi Note 4 kijelzőjét), nekem meg itt az új Mi Max 3.
Olyan olcsó volt, hogy nem tudtam ott hagyni, meg mindenképpen kellett már egy új. -
zeon.hu
nagyúr
Az új kerékpárút Nyíracsádon:
-
zeon.hu
nagyúr
-
edima10
tag
Ez aztán a P7 - Off topik OFF
Sajnos nem tudom működésre bírni.
Telepítettem.
Beállítások > Rendszer > Nyelv és bevitel > Virtuális billentyűzet > Swype hozzáadása.
Alapértelmezett billentyűzet > Swype kiválasztva.
Újraindítás.
Sajnos nem adja be a billentyűzetet egyik alkalmazásban sem (SMS, Viber, Chrome)
A Beállítások > Rendszer > Nyelv és bevitel > SwiftKey > beadja a beállításait
A Beállítások > Rendszer > Nyelv és bevitel > Google hangalapú gépelés > beadja a beállításait
A Beállítások > Rendszer > Nyelv és bevitel > Swype > visszadob a Rendszer menübe.A Beállítások > Alkalmazások és értesítések > Alkalmazások > Huawei Swype > Engedélyek alatt 2 dolog van, alapból egyik sincs engedélyezve: Névjegyek, Telefon. De ha kipipálom, az sem segít.
Mást nem próbáltam, több ötletem nincs.
Van valami tipped, mi a baj? -
edima10
tag
Szia!
Mi mást írhattam volna? BL nyitás és ROM csere problémáimnál mérhetetlen türelemről tettél tanúbizonyságot (Zeon és a többiek is)
Köszönöm, ez hiányzott nekem!
Ennek a telepítéséhez még nincs szükség BL nyitásra, ugye? A P7-nél is csak azért kellett kinyitni, hogy a tuningolt romokat felrakhassam. Nem hinném, hogy ezt a telefont nyitogatni fogom, azt se tudom mi előnyöm származna belőle
Egyébként sajnos csak P20 és nem P20 Pro, de nem panaszkodom, mert ez is nagyon tetszikLátom, közben Coyote már kiigazított
-
Cunaja
addikt
válasz
edima10 #2455 üzenetére
Szia!
Mivel jókat írtal rólam, ezért itt van valami neked.
Amúgy jól döntöttél, csak a BL-t már majd a DC-unlocker segítségével tudod kioldani, ami szintén nem egyszerű feladat, mert vissza kell menned a P20Pro legelső romjára.A lényeg amit hiányolsz, ékezetes betűk.
Huawei Swype for Huawei és Oreo-n is megy. Nézd a képet. -
edima10
tag
válasz
zeon.hu #2454 üzenetére
A V5 Rom-ban a magyar kiosztás külön gombos hosszú magánhangzós volt. Eredeti Swype-om nem volt, soha nem töltöttem le másik keyboardot a playről, azt használtam, ami a telefonon volt.
Mondjuk én csak kipróbáltam, de nem használtam a 'rajzolós" gépelést funkciót rajta, valahogy nem éreztem -
edima10
tag
-
edima10
tag
Sziasztok!
4 év után fájó szívvel lecseréltem ezt a jó kis telefont, többek közt azért, mert az utóbbi időben a névjegyzéket sokszor percekig tartott betöltenie, volt, hogy nem is sikerült. Többször raktam újra a V5 romot, de pár héttel később ismét előjött ez a probléma és ezt kicsit már untam
Most sikerült egész jó árban megvenni a T-nél egy P20-at.
Kiderült, hivatalosan már nincs Swipe for Huawei billentyűzet, hanem Huawei SwiftKey van. Annak viszont a magyarnak nevezett kiosztása nem olyan, mint az elődje a V5 romban, ugyanis, míg a Swipe-ban külön ékezetes betűk is voltak, ebben csak a magánhangzókat hosszan nyomva jönnek elő, ami nagyon macerás a megszokott jóhoz képest
És akkor végre eljutottam a kérdéshez
Az összefoglalóban külön linkelt Swipe for Huawei alkalmazást (a google drive linknél van egy HungarianPack.apk és egy HwIME.apk) a P20-ra fel lehet telepíteni vagy nem ajánlott?
Nem merem telepíteni, amíg egy szaki nem nyugtat meg, hogy lehetValamint köszönet Cunajának a speckó romokért (amióta csak voltak, azzal futott a telefon) és mindenkinek a P7 fórumon a sok segítségért, jó kis közösség alakult ki, folyamatosan követtem a társalgást
-
coyote55
őstag
Legnagyobb megdöbbenésemre tegnap "szólt" az LG, hogy szoftverfrissítés van.
Nézem, több, mint egy giga!
A lényeg: eddig az LG K10 (2017) Android 7.0-val boldogított, most viszont Android 8.1 futkos rajta!
Ezt csak azért írtam be, mert követésre méltónak tartom, hogy a cég egy közepes minőségi osztályba sorolt telefonját még frissíti. (Ennek folyományaként újra meg kell tanulnom kezelni a telefont)
Van mit tanulnia a Huaweinek (is). -
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #2444 üzenetére
[Root nélküli reklám blokkolás. Dns66].
Letöltöd, telepíted, mindent engedélyezel és elindítod.
A Xiaomi bootloader kód lekérhető és ezáltal a root is megy rajtuk.Zeon:
Nem rossz a Note amit linkeltél, veszek egy olyat, ha a P9 bedöglik.
Nem lesz több sima Huawei, mert elegem van a hülyeségükből. -
zeon.hu
nagyúr
Erről beszéltem, must have.
Ilyenem se lesz, hiába számít olcsónak minden máshoz képest... -
zeon.hu
nagyúr
válasz
coyote55 #2432 üzenetére
Nem Mini Pro?
Xiaomi. Büntetlenül nyitható a bootloader, rengeteg gyári és custom rom, nem beszélve a stock droidról.
EUstock-ról garanciával rendelhető. Note 4 egész olcsó (lányomnak tavaly vettem), Note 5 még annál is jobb, de még 60 fölött van.
Hátránya, hogy szolgáltatónál nem hiszem, hogy lenne.Kicsit csalódtam a Huawei-ben, ami az új készülékek árazását és agresszív RAM kezelését illeti.
Ettől persze van olyan, amitől elfog a must have érzés, de a pénztárcámnak nincs kedve hozzáJelenleg használt Xiaomi Mi Max-ban gondolkozom (kéne a még nagyobb kijelző), de abból a 2 a sokkal jobb, viszont 50-60 alatt nincs, legfeljebb a B20 nélküli verzió.
Honor Note 8 meg kb 2db eladó van az országban, 80K körül. -
coyote55
őstag
Lassan letelik az LG hűségideje, azon gondolkodom, kivel toljak ki: kinek adjam?
Lehet, hogy megkapja oldalbordám, mindig a neten lóg, ezt legalább látja, az Xperia X 10 Mini kijelzőjével csak szenved. Nagyon rákattant az öreglány
Decemberben mit válasszak?
Alapkövetelmény, hogy rootolható legyen, mert sírba tesznek a reklámok. Az Xda-n foglalkozzanak vele, legyenek főzött ROM-ok hozzá.
Mit ajánlotok előfizetés hosszabbítással? -
zeon.hu
nagyúr
Lassan zárható a topik...
Egyébként tényleg, kezdünk kikopni, az on topik is alig él már.
Aki kötetlen csevegésre, némi szakmázásra azért még jönne, P9 - P9 Lite off topik esetleg. -
zeon.hu
nagyúr
Asszem, lassan zárható a topik...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #2420 üzenetére
7-es.
Vagy a custom romot kérded?
Itt készítette mexel kolléga. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #2418 üzenetére
Nem, de legalább android
Már van rajta egy custom ROM. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #2416 üzenetére
Tv Box, 108 centis tv (nyilván jó régi), azon már érdemesebb
5K volt tavaly év végén akcióban gearbest-ről, ennyiért nem hagytam ott. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #2414 üzenetére
Ha már itt vagy (topikban meg nem válaszolnak):
Nem használsz Kodi-t?
(illetve esetemben SPMC)
Nem megy a folyamatos lejátszás online műsorok esetén, hiába van bekapcsolva (konkrétan indavideó-nál). -
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #2412 üzenetére
Nincs rajta már a viper4android
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #2410 üzenetére
Driver status - Processing: No
A P7-en ez átvált "yes"-re, amint elindul mondjuk a Poweramp. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #2408 üzenetére
Tavaly próbáltam utoljára, xda-n se találtam működő megoldást.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #2406 üzenetére
Nálam csak Huawei-en megy a Viper4android, G Flex-en sehogy nem tudom működésre bírni sajnos.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
zeon.hu #2405 üzenetére
Hát rosszat azt ne mondj.
Közben úgy néz ki újra okosabb lettem mint a telefonom.
Ma olyat láttam, amit magam sem hittem el.
A system-re irt fájl újrainditás után eltünt, nos hát lehet hogy a dolby atmos classic(lenovo a6000) magisk modul kavart be.
Kicsit érdekes ez a magisk, nekem nem lenovo a6000 telefonom van, mégis feltelepült, müködött is meg minden.Ma újraakartam rakni a viper4androidot, mert hibát tapasztaltam.
Driver installed-re rányomsz, minden jó
kéri hogy inditsam újra.
Újrainditás után viszont megint kéri hogy telepitsem a drivert.
Érdekes.
Rányomok,megint ok
megnézem fájlkezelőben a system/lib/soundfx könyvtárat, és ott van a megfeleő lib.
Na újraindit.
hát újrainditás után megnézve bizony nincs ott a lib fájl.
Keresed kutatod az okot.
Nem érted mi történhetet.
Kb 45-50 perc után gyanúsnak tünt nekem a system/lib könyvtáron belül egy bizonyos storage...jellegű lib fájl ami a dolby atmos magisk modulhoz tartozik.
Na akkor töröltem a dolby atmos classic modult.
Rányomtam viper4androidnál újra hogy install driver, reboot után pedig láss csodát minden oké volt.Szóval ha minden igaz akkor megoldodott a dolog
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #2404 üzenetére
Jó hír nincs, rosszat meg nem mondok
-
aprokaroka87
nagyúr
Szépnapot!
Mizujság errefele?Az van hogy megint okosabb a telefonom mint én
Ezt úgy imádom....
-
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest