- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Az én tapasztalatom az 2 év után, hogy a P7 egy olyan telefon amire semmi értelme főzött romokkal bajlódni.
A gyári optimalizálása közel hibátlan. Amit nyersz a főzött rommal azt elbukod máshol.
Sőt az újabb B852-t se tenném fel, közel állok, hozzá, hogy vissza rakom én is a b609-et.A gyárit max rootolod, és kész. Úgy is ki tudsz szedni olyat ami nem kell és helyet spórolsz.
A mivel pl én most bosszankodok, hogy párom 2 éve belakott, rootolt, nyúzott sose rendezett telefonja b609-el gyorsabb, mint az én frissebb, folyamatosan karbantartott b852-esem.
Ugyan azon appokat nyitva az övé gyorsabban tölti be. Ja és nem fagy, nem akad, és a waze alatt fele annyira sem melegszik.Még akkor is ha neki nyitva van 3 játék, mert nem egy telefon zseni, és mindig futnak a játékok akár hetekig a háttérben, aztán reklamál, hogy sokat kell töltögetni (napi 2 szer már sok neki) aztán szembesülök vele, hogy a teljes játék armada, meg időjárás, meg TVGo meg IGO, waze ott van a taskok közt a háttérben.
Amellett, hogy az ő GPS-e szint érzékelője, iránytűje 10 alkalmazással próbálgatva is pontosabb az enyémnél. A földmérők GPS-éhez is képest is pontosnak mondható(építkezünk). Míg az enyém van hogy 10-15m téved.
És két tök egyforma p7L10 ről beszélünk. fél év vásárlási korkülönbséggel.
Szóval a 250MB memóriáért lényegében többet bukok az érzékelőkön, sebességben, melegedésben.
Nekem ez a tapasztalatom így 3 év után.
max a Témákat szerkesztgetem, de alapból stabilabb a vele egy idős vagy 1 évvel frissebb telefonoknál. Pl P8-ra nem cserélném, és még a P1- et is meggondolom.
Samu-pedig kilőve, pedig samu mániás voltam.
Esetleg egy Új Nokiát kipróbálnék ha nem lenne oly drága az én fizetésemhez, a múltidők kedvéért. -
Cunaja
addikt
[Itt olvasd el.]
Menj B389-re 3 gombossal, majd BL nyitás és mehet fel a rom. -
Cunaja
addikt
A sot idő nem mindig biztosan megfelelő fogyasztást mutat. Ha a háttérben zabáló progik vannak és nem engedi aludni a telót, akkor az is okozhat merülést.
Lehet gyenge wifi, esetleg gyenge hálózat.
Ha lenne root, akkor az akku státusz részt lehet törölni, de csodákat az sem fog művelni.
Utána kellene járni mi csinálja.
A legújabb Google frissítés majdnem minden telónál zabálást okoz.
Naponta érdemes kikapcsolni a telefont legalább 1 percre, ami szintén sokat jelent. -
zeon.hu
nagyúr
Ha tudsz várni 1-2 hetet rá, akkor tőle rendelj.
A legmegbízhatóbb eladó ebayen, mindenki őt ajánlja, én is több kártyát vettem már tőle.
És sokkal olcsóbb, mint itthon (az itthoni 16gb-os árából 32-64-est is vehetsz), garancia is megoldható. -
coyote55
őstag
-
Cunaja
addikt
Szivesen, de a SSID legyen rejtve, hidd el érdemes. Észre sem fogod venni ha más is benne van. 1 perc alatt feltörném, ha ott lennék. Ti tudjátok a nevét, és a hálózat hozzáadása opciót kell kiválasztani az eszközökön. Nem tudom milyen router, de ha többen használják, annál gyengébb lesz a jel.
-
Cunaja
addikt
De van, kipróbálni másik routeren. Ha ott sem jó, akkor az teló szoftver hiba! Érdemes megnézni a routeren ha a fickó ébren lesz, ezt a beállítást. Connect on Demand, ez legyen 0 ( nulla ), esetleg csatornát is válthatsz, mert lehet túlterhelt az egész.
Ilyenkor szokott előfordulni. A másik lehetőség, hogy látható a router SSID-je ( wifi neve ) és feltörték.
Magánvéleményem: Nem tudom hol dolgozol és mit csinálsz,( nem is érdekel )de a mai világban egy mikro sd kártya 8GB, nem összeg.Szerintem csak érdemes lenne rááldozni, mert a telefonodon jelenleg nem biztonságos rom fut. A B852 tartalmazza a biztonsági frissítéseket!
-
zeon.hu
nagyúr
Javaslom a lollipop felrakását, fenti összefoglalóban megtalálod leírással együtt.
Van gyári (B852) és custom pre rooted (Cunaja V5).Wifit csak alvó állapotban dobja el vagy bekapcsolva is?
Szerk.
Ha esetleg L00 típus, akkor figyelj, mert nem ugyanolyan rom megy rá, mint az L-10-re! -
Cunaja
addikt
Ez fent van a gépen? [android-sdk_r24.4.1-linux]
Ha nincs akkor rakd fel. A google driver legyen mindenképpen telepítve.
Ezután az ADB driver kell.
[Itt megtalálsz mindent, de angol]Ha fel vannak telepítve a dolgok, jöhetnek a parancsok, de a telefonon az USB hibakeresést kapcsold be.
Nyissál egy terminál ablakot, majd a parancsokat egyesével beírod.cd ~/Android/sdk/platform-tools/
sudo service udev restart
./adb kill-server
./adb start-server
./adb devicesEzután ha jó minden, ezt fogja kiírni.
List of devices attached
123456678456ABCD( telefonod azonosítója) devicesadb reboot bootloader ezután bootloader módban kell elindulnia, ha Locked felirat van az zárt.
Ez sajnos Kernel hiba, de egyenlőre nem tudom miért csinálja, mert nálam csak havonta 1x jelentkezik.
-
Cunaja
addikt
Szia!
Mindent lehet, csak akarni kell.
A legfrissebb rendszer sajnos az Android 5.1.1 ami B852 néven fut.
Az összefoglalóban mindent megtalálsz a romokhoz.Van custom rom is, ezek közül a Cunaja V4-Lite ajánlott.
Ha valamit nem értesz az összefoglalóban, nyugodtan kérdezd meg.
A Custom romhoz és a root-hozzáféréshez gyári romon, nyitott bootloader kell. Az is benne van, hogyan tudod ezt ellenőrizni.
Ha zárva van, akkor az összefoglalóban van a nyítás módja, de ha szerény személyemnek elküldöd privátban az adatokat, akkor megírom neked a kódodat.Röviden ennyi.
Légy üdvözölve köreinkben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest