- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
Tompie #10495 üzenetére
Köszi. A galéria tényleg tudja. Nem is tudom, hogy miért nem néztem meg a beállításokat. (Bár nem olyan pontos, mert csak várost ír és nem címet, munka miatt a G3 jobb volt ebben a szempontból)
A facebbok kontaktokat meg hogy csinálom meg? A facebook alkalmazást nem szívesen tölteném le. Nekem csak a képek és az e-mail címek kelleneének belőle)
-
HaZse
őstag
Tud valaki olyan galéria alkalmazást, ami a képek böngészése közben a képre ráteszi a GPS koordináta alapján a pontos címet?
Anno az LG G2 és G3-as galéria alkalmazása tudta ezt.
A másik, hogy melyik az az alkalmazás, ami a Facebookban lévő kontaktokat össze tudja fésülni a gmail-es kontaktokkal?
Ezt minden WP-s telefon tudja alapból.
-
-
HaZse
őstag
válasz
#86973952 #8704 üzenetére
I(nkább írnám:
Tehát a tárcsázóból a hívásbeállítás, a beállíás -> egyebek -> mobilhálózat
beállítás -> energiatakarékosság
beállítás -> ne zavarj
beállítás -> értesítéskezelő
beállítás -> védett alkalmazások
beállítás -> hálózati alkalmazások
beállítás -> mozgásvezérlés
neállítás -> frissítő
+1:
Az időjárás óra kombó nem átlátszó (gondolom, hogy ennél ki kellene cserélni az összes képet benne, egy átlátszóra) Ha jól tudom, akkor a gyári alap ilyen
-
HaZse
őstag
Ma átvettem a telefont. A T-Mobilos valóban kártyafüggetlen.
Feltettem az itt ajánlott fekete témát, de azt vettem észre, hogy egyes menüpontok nem fekete háttérrel vannak ellátva.
Van valaki Szegeden, aki tudna nekem segíteni ebben a téma módosításban?
Vagy melyik az a téma, ami teljesen inverz?
-
HaZse
őstag
válasz
#86973952 #8644 üzenetére
Előre is köszönöm a segítségedet. Akkor majd elkérném azt a sötét témát, mert holnap már nálam lesz a telefon és majd fel szeretném tenni rá.
Ezt a gyári ROM-ot, amivel vissza lehet tenni az eredeti EMUI 3.0-t hol találom?
A P6-os korszakból vannak rossz tapasztalataim. Mégpedig, hogy mikor vissza akartam állítani gyári állapotra, akkor hiába tettem rá a dload mappába a cuccokat, nem ismerte fel a telefon a 3 gombos módszerrel.
Itt ez a módszer ahogyan olvasom megmaradt. Vagy van rá valami másfajta módszer is a ROM gyári állapotára történő visszaállítására?
-
HaZse
őstag
válasz
#86973952 #8641 üzenetére
Köszönöm.
Tehát a tárcsázó nem sötét.
Ezt sajnálattal halom. Ezek szerint van olyan téma, amiteljesen sötét hátteret csinál?
A szemem miatt kellene, hogy a tárcsázó, a hívó képernyő, beállítások, SMS sötét legyen.
Hasonló, mint egy CM12-nél a Dark Material téma.
Ha van ilyen, akkor kérlek oszd meg velem.
Előre is köszönöm.
Más: Amit veszek telefont a T-Mobilos. Ezek függetlenek, mint a P6-asoak, vagy kérni kell a függetlenítését. (Nincs rajta hűségidő).
A T-Mobilosokon milyen ROM van rajta? Tehát én azt bármikor vissza tudom tenni?
-
HaZse
őstag
Vennék egy ilyen telefont. A kérdésem az lenne, hogy valaki tudna nekem egy olyan videot csinálni a telefonról, ahol a tárcsázó van és egy kimenő hívás? Pl. az ingyenes számra az ügyfélszolgálatra?
Mert van egy fekete téma és azzal érdekelne.
Előre is köszönöm.
Ui.: Ez a telefon vagy a Galaxy S4-et válasszam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged