- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Pandaboy #19256 üzenetére
Igen kell!
Most történt egy kis káosz, pár napig le leszek lassulva!
A képemhez hű leszek és csiga lassan fogok reagálni. Ugyanis az összefoglalót kell helyre pofoznom, mert ebben a pillanatban kaptam értesülést, hogy egy csomó hivatkozás meghalt létezni.
Kb. 2 hét amíg helyrepofozom azt ami menthető. -
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Pandaboy #17054 üzenetére
Sajnos "pont erre" a szívásra gondoltam feljebb... Simán működhet.
Hétvégén nekem az említett telefon hosszú újraindítás nélküli időszak után csinálta ezt (hasonlót). Annál az esetnél szintén nem reagált semmire. Nem töltött, illetve a hosszú gombos reset sem ment. Akksi ki-be rakás viszont egyből a helyére rázta. Mellesleg az akksi 90%+ -on volt.
Szóval nem feltétlen jelent ez az esemény bármilyen megbetegedést.
-
Cunaja
addikt
válasz
Pandaboy #17063 üzenetére
Írtam, hogy rakni kellene bele másik akkut, de az is lehet csak akartam írni. Egyszóval, most kellene valami szervízes haver, aki szétszedné. Talán nem kellene 30 ropit fizetni. Ugyanis sajnos a szervíz lehet azt mondaná, hogy az alaplap hibája és ezért cserélni kell.
Ezért írom mindig, hogy az akku ne merüljön 15%-alá, mert nem tesz jót neki.
Saját beépített telefonkezelő. Gyorsindító ikonként rakd ki az optimalizálót. Az összes telefonkezelő funkciót szoktam alkalmazni.A kikapcsolás azért segít, mert a beragadt alkalmazások is leállnak.
A drivereket is újra betölti. Újraindításnál, olyan mint a PC-nél.
Újraindul, de mégsem az igazi. -
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
Pandaboy #17045 üzenetére
Hm, komoly. Legelőször egy akkut kellene belerakni, hogy talán rákuszna egy rom.
Éjszakára rakd fel hálózati töltőre és hagyd rajta. Talán magához tér. Láttam már ilyet is, hogy annyira lemerült az akku, hogy nem is volt hajlandó kommunikálni és fél óra múlva indult el a töltés is.
Ez az utolsó esély. -
Cunaja
addikt
válasz
Pandaboy #17025 üzenetére
A PC érzékeli, mikor bedugod? Ha nem jelenik meg semmi a PC-n, akkor kikapcsolva kell rádugni. Ha akkor se csinál semmit, elszállt az alaplap. Az akku is lehet hibás, de az érdekes. Sajnos az alaplap javítása elég drága összeg. Házilag itt még nem cserélt senki lapot, csak érintőpanelt.
Ha a géppel kommunikál és a totalcommander adb plugin látja a tartalmát és tudsz is mászkálni benne, akkor csak akku hiba. Ez lenne a jobb.
Ha nincs totalcomi, akkor sima adb devices, látja-e?
Ha igen, akkor mehet az adb shell, majd ls parancs.
Itt is listázni kell a tartalmát.
Ha csak szervizben tudod javitani, sajnos hosszú idő és mint írtam, drága is.
Szerk.
Romot cserélni is csak minimum 40%-os töltésnél tudsz.
A boot.img is lehet sérült. Ez csak úgy fordulhat elő, hogy valami egy init.d scriptet lefuttatott és a kernelbe piszkált.
Vagy a másik, rootnál a user törölt valamit, ami szerintem most kizárt. -
törölt tag
válasz
Pandaboy #17023 üzenetére
Ez gyanítom hardver hiba lesz. Legutóbbi töltésnél (amikor utoljára lemerült) bekapcsolva töltötted?
Szoftveresen is lehet hasonló probléma, de olyankor nem marad bekapcsolva a készülék.
Szerk.:
Meg sérült blokknál, vagy más esetben kiformázásnál (ami ide nem igaz) a LED sem ég. Amíg van élet a készülékben addig tölti az akksit. Max. nem kapcsol be.ADB -ből még rá lehet lesni, de szerintem alaplapos. Vagy meghalt az akksi.
-
Csaszi87
tag
válasz
Pandaboy #14530 üzenetére
Sajnos egyik szolgáltatónál sem találtam P7-et, 30-as lenne jó nekem különben.
Így akkor marad az Ebay, meg keresgélek még neten hátha találok újat olcsón...Nektek különben milyen színben van? Én nagyon a fehérre hajlok, feketében valahogy nekem nem adja ki úgy a külsejét a telefon. Persze ez csak szubjektív, magán vélemény
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Pandaboy #14520 üzenetére
Beállítások-navigációs sáv.
Kapcsold be és megjelenik a navi sáv bal oldalán egy kis nyíl, azzal tudod eltüntetni.
Ha vissza akarod hozni, lentről felfelé húzd az ujjad.Szerk.
Ha 2.3 van, akkor keresd az összefoglalóban ezt a részt:
"Navigációs sáv eltűntetése/legördítése ROOT nélkül (EMUI 2.3) (by mikesa"Szerk. 2
melyik rom volt fent lolliból?
-
Cunaja
addikt
válasz
Pandaboy #14521 üzenetére
B609 KitKat vagy B839 majd B852-re frissítés Lollilop.
Root nem kell hozzá, sőt nem is szabad. Az összefoglalóban megtalálsz mindent.
Ha gondolod egyből mehet B839-re és utána a B852-re beadja a frissítést.Választhatsz kedvedre.
Kérlek mindent olvas végig és ha nem világos, nyugodtan kérdezzél. -
coyote55
őstag
válasz
Pandaboy #14521 üzenetére
Erre felteheted a B609-et, arra pedig a B830-at, és arra a B852-t. Én legalábbis így, ebben a sorrendben tenném fel. A B830-ra felmenő B852 102 MB, ha a B830 helyett a B839-et teszed fel, az arra való B852 csak 70 MB, erre figyelj oda!
Bootloader nyitva van?
Root nem kell, sőt kerülendő, míg a megcélzott ROM-ot el nem éred! -
Newlachka
őstag
válasz
Pandaboy #11936 üzenetére
akkor ne legyél felületes!!
"Navigációs sáv eltűntetése/legördítése ROOT nélkül (EMUI 2.3) (by mikesa):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Töltsd le INNEN a HuaweiBackup.rar fájlt, majd csomagold ki az SD kártyán található HuaweiBackup mappába. Nem csináltál még SD -re backup -ot, akkor valószínűleg nem lesz ilyen mappa, így neked kell létrehoznod.
Ezután nyisd meg a Biztonsági mentés alkalmazást, ott meg fog jelenni a mentés (vagy egy lista, ha több mentésed is van). Arra ráböksz, visszaállít és kész is vagy. Ez csak a beállításokra lesz hatással!
A backup P6 -ra készült, amit a telefonod jelezni fog, de ennek nincs jelentősége, normálisan működik P7 -en.Ahogy a képeken is látszik, egy kis nyilat tesz a navigációs sáv bal oldalára, amivel le lehet gördíteni, ha nincs rá szükséged."
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Pandaboy #11877 üzenetére
navigációs sáv egyébként eltüntethető!
ha EMUI 3.0 van fent, Beállításokban menü az alsó navi gombok variálhatósága. Az alap 3 gomb sorrendje változtatható, illetve bekerült 2 kényelmi funkció is.
. Navi bár legördítése, eltüntetése gomb/nyíl.
. Státusz bár (felső navi) legördítése, mely az egykezes használatot segíti elő.ha EMUI 2.3, akkor is megoldható.
-
fatomas673
tag
válasz
Pandaboy #10755 üzenetére
Szia, nekem fólia nélkül sokáig nem karcolódott. Kipróbáltam megkarcolni kulccsal, pénzel miegymással, de nem karcolódott! Egyszer mikor munkás ruhában voltam véletlenül valami kvarcos anyag talán homok megcsikarta ekkor lett pici csikarás a kijelzőn! Ezért vettem rá üveg védőfóliát!
-
törölt tag
válasz
Pandaboy #10547 üzenetére
5 óra böngészés ("vagy fele játék") az simán haza tud vágni szinte bármilyen telefont.
Egyik telefonomnál (aminél igen extra az üzemidő a piachoz képest) 6-7 óra kijelző idővel másfél, 2 napot elketyeg a telefon. DE ez ritka, és extrém. + Régebbi SoC, azonos kijelző mérettel, de jóval kisebb felbontással.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Pandaboy #10466 üzenetére
Mi próbálunk segíteni és a fb annyira ...r, mint alkalmazás, hogy kézenfekvőnek tűnik azzal kezdeni a hiba keresését. Ha nélküle javul a teljesítmény, akkor megvan a hiba, amit egy esetleges rom csere orvosolhat.
A rom verziót még mindig nem tudjuk, lehet hogy hibás van rajta.
Az aksik technológiája olyan, amilyen, ezzel kell jelenleg élni sajnos. Ez a telefon viszont többet bír, mint amit nálad mutat és ha nem hardveres a gond, akkor jó eséllyel ki lehet javítani. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Pandaboy #10386 üzenetére
wakelock detector megmutatja, hogy mi és hányszor ébreszti a telefont és mennyi ideig tartja ébren.
root kell hozzá!
ha nincs, akkor a beállítások-akkumulátornál megnézheted, mi zabálja az aksit.nem találtam, csak hogy említve volt.
-
törölt tag
válasz
Pandaboy #10386 üzenetére
3 gombos ROM újratelepítés után is lehet ilyen, főleg főverzió csere után. Szoftveresen kell beállnia a fogyasztás optimalizálás miatt.
keselyü57:
Hívás megerősítő? Rögzítőre gondolsz? HA nem, akkor nem értem a kérdést.zeon.hu:
Manual -ban szerintem benne van, de korábban írtam róla az egyik hozzászólásban. Majd rákeresek, ha gép előtt leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest