- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pandaboy
tag
válasz
zeon.hu #21110 üzenetére
Az enyém kártyafüggetlen készülék. Csak volt vodafone függő. Lehet lefogom cserélni a ROM-ot. De ahogy olvastam elég bonyolultnak tűnik. És minden Wifi jelszó is elveszne. Írták, hogy csináljak biztonsági mentést a telefonról és azt küldjem el a Google Mailemre. Megcsináltam, de nem küldött semilyen mentést.
-
Pandaboy
tag
válasz
zeon.hu #21108 üzenetére
Nincs semmi elállítva. A kezdetektől így vettem. Gyári Rom van rajta. Ki és Bekapcsnál a Vodafone logó jön elő. Szerintem csak egy újabb Rom segítene ezen.
(Ugye úgy lehet ezt észrevenni, ha nézem a kamera mit mutat és elindítom a VIDEO felvételt. Akkor rögtön közelebb hozza amit lát a kamera. Így viszont minden videó felvétel pocsék homályos.) -
Pandaboy
tag
Sziasztok!
Régóta szeretnék a problémára megoldást találni. Hogyan lehet azt megoldani, hogy a VIDEO felvételt ne zoomolva vegye fel? Ez gyárilag ilyen volt nálatok is?
Remélem, hogy érthető amit leírtam. Tehát homályos lesz minden video felvétel a digitális Zoom miatt, ami alapból rajta van. -
Pandaboy
tag
Sziasztok!
El szeretném tüntetni alul a navigációs sávot. Az lenne a kérdésem Telefon szervízben mennyiért csinálnák meg? Mert tudom van hozzá letöltés (útmutató), de túl bonyolult, nem akarok neki állni.
-
Pandaboy
tag
Akku HIBA elhárítás Kaptam egy ilyen leírást, az Akkút ki kell venni és követni az utasításokat. Ti mit szóltok ehhez? Ettől feléledne a telefon?
-
Pandaboy
tag
A Hard Reset mindent töröl a telefonról? Mert ezt még nem próbáltam ki.
Új alaplap cserével minden fénykép törlődik? Vagy le tudják menteni róla az adatokat?
-
-
Pandaboy
tag
válasz
#86973952 #17029 üzenetére
Annyi baja volt eddig, hogy a töltőnek a vezetéke el volt szakadva. És a vezeték mozgatására egyszer töltött, máskor nem. Lehet ez tette tönkre a telefont. De tegnap óta vadiúj USB kábelem van és tegnap még egyszer feltöltötte teljesen. Viszont tegnap is csinált olyat, hogy jelezte a töltést, de nem ment feljebb a % töltöttség jelző.
-
Pandaboy
tag
válasz
#86973952 #17026 üzenetére
Igen az utolsó lemerülésnél bekapcsolva töltöttem. Lehet szoftveres és hardveres hiba is. Az akksi nem megy tönkre ilyen hamar. 10 évet is kibírnak az akksik, csak hamarabb lemerülnek. Ebben legalább a LED villog. Minden villogásnál a kijelző szürkén bekapcsol egy pillanatra és kikapcsol. Tehát nem tud bekapcsolni. A lemerülés után még megjelent a Vodafone lógó, de nem kapcsolt be teljesen.
-
Pandaboy
tag
Sziasztok!
Nem töltődik fel a mobilom. Rádugva a töltőre a piros Led villog, de nem lehet bekapcsolni. A töltő kábelje vadiújra lett cserélve. Számitógép USB-re kötve sem lehet bekapcsolni a telót. Csak villog a Led. Mit tegyek? Vigyem szervízbe? Vagy hogyan lehet Resetelni a telefont, olyan módon, hogy semmi adatot ne töröljön ?
Még annyi, hogy az utolsó töltésnél a Led világított, közben mégis lemerült teljesen. Magyarul nem töltötte a telefont a töltő, pedig a töltés jelző Led világított.
-
Pandaboy
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
EMUI 2.3 van fent, Build szám: B129 - Erre melyik frissítést lehet feltenni? Jelenleg nem érhető el frissítés ebben a gyári állapotban. Érdemes Rootolni vagy kikerülhető? -
Pandaboy
tag
válasz
Newlachka #11937 üzenetére
Köszi. Ja én azt hittem lenyitom felül az összefoglalót a telefon menüjében. Ott kerestem felül az Android lenyitható "redőny" menüben és a beállításokban.
Ilyen OP. rendszer módosítást nem tudom csinálok~e, mert lehet nem tudom vissza állítani a régire a telót. Na és nehogy elvesszenek az adatok.
-
Pandaboy
tag
Üdv!
Létezik olyan ROM amivel eltűnik a fekete navigációs csík a böngészés közben? Milyet ajánlotok? Már nagyon zavaró és egyes játék közben is elfoglalja a képernyő részét.
(Amit még észre vettem, hogy a fekete csík helyén ha fehér a kijelző ott enyhén be van sárgulva.) -
Pandaboy
tag
-
Pandaboy
tag
Nálatok mennyire karcolódik a kijelző? Raktatok rá fóliát?
-
Pandaboy
tag
RDS Rádió van a telefonban? Mert nálam nem írja ki a rádiók neveit. (Szerintem nincs)
-
Pandaboy
tag
válasz
zeon.hu #10467 üzenetére
Rom verzió: Emui 2.3 Android verzió: 4.4.2
A Beàllitàsok > Alkalmazàsok kezelèse > Futó alkamazàs alatt = Android rendszer 1 folyamat, 7 szolgàltatàs (Mainservice, Holdservice stb) fut a hàtterben. Ezeket leàllitottam, de utàna magàtól ujra indulnak.
Facebook appok nèlkül is merül gyorsan a telefon. Pl. böngèszèssel vagy jàtèkkal. -
Pandaboy
tag
válasz
zeon.hu #10449 üzenetére
Azért vettem ezt a telefont, hogy FB-ozzak és Messengerezzek. A Telefon kezelőben kitisztitom a futó progikat. Néha előfordul, ha 1 messengert elinditok, utána a telefon kezelőben azt írja, 9 háttér alkalmazás fut. Pedig csak 1-et inditottam el. És azt nem írja, hogy mik azok amik futnak. Szerintem inkább a akkumulátort kéne fejleszteni a mobil gyártóknak és azt hogy keveset fogyasszon a processzor. Nem a QHD nagy felbontású kijelzőket kéne.
-
Pandaboy
tag
Továbbra is 5 óra alatt lemerül az akksi. A programokból kilépek, ha nem használom a telót. Szerintem rossz az akksi és nem cserélhető. Én nem akarok új ROM-ot tenni rá, ami rajta van az megfelel. 1 napot ki kellene bírni aktív wifi használattal is. (A Facebook órája helyre jött)
-
Pandaboy
tag
Sziasztok!
Pár napja én is P7 tulaj vagyok. Nálam 1 feltöltéssel, wifi használattal 4-5 órát bír az akksi. Nálatok mennyi ideig bírja?? Reggel töltöttem fel maxra, 2 óra használat után lement 50 %-ra.
A másik hiba, hogy a Facebook alkalmazásban az órát rosszul írja ki, 2 órával kevesebbet mutat. Mi lehetne azzal kezdeni? (A FB alkalmazásban néztem, nincs olyan, hogy óra beállítás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Lexus, Toyota topik
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Hegesztés topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest