- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Szerintem alapból tudja
Galériában ráböksz a képre, Menü / Beállítások / Hely megjelenítése bekapcsolni. Persze előzőleg a képet GPS koordinátával kell fotózni, különben utólag honnan tudná?Ha jól tudom a Facebook kontaktokat is össze lehet szinkronizálni a google kontaktokkal.
-
törölt tag
PS a9a9a9 -nek látja, de szerintem ennél valamivel világosabb.
Talán b9b9b9, de ehhez ilyenkor már nincs agyam.
-
törölt tag
Átlátszó óra widget.
Átlátszó időjárás widget.Illetve módosítottam a témát is, ami így már nem volt nagy munka.
Elképzelhető, de az is lehet, hogy más fájl felelős érte. Pl. egy XML.
Szerk.:
Van még néhány időjárás widget, nézz majd körül a többi témában is. Bár elég egyszerűt raktam bele, ami természetesen átlátszó. -
törölt tag
A fentiek mindegyike külön app -ba tartozik. Erre egyelőre még nincs megoldásom, de majd valamikor lesz.
A gyári időjárás widget -ből rengeteg fajta van. Majd később teszek be neked egyet. Ahogy óra widget -et is, amiről ki van mókolva a háttér.
Annyit kell tenni, hogy átnevezed a .hwt kiterjesztésű témádat .zip -re, megnyitod (nem kell kicsomagolni), aztán bele másolod a 2 fájlt, amit később felteszek. Utána visszaírod a kiterjesztést .hwt -re és már használható is.
-
törölt tag
Fel kell tegyem, hogy meg tudjam nézni. Végül melyik témát tetted fel a 3 -ból?
Így gyorsan átnézve annyit már látok, hogy ebből 1-2 biztos nem a menü része, hanem gyári, de külön app. Ezért nem változhatott a témával.
A gyári óra widget az nem jó, de azt gyorsan lehet orvosolni. Majd le is írom.
Szerk.:
Illetve még egy fontos kérdés. Milyen EMUI van fent? 2.3 vagy 3.0? Témázás szempontjából ez nem mindegy. ÉS milyen build-szám? -
törölt tag
Szintén az összefoglalóban van egy nagyobb csomag, ami tele van témával, illetve még sok az online is. Egy részében van átfedés.
Meg van még jópár egyedi téma. Sötétet keresel, akkor nekem ezek jöttek be a legjobban:
- Flat EMUI
- DARK BLOOM
- DARK LOLLIPOPKépeket és letöltési linket is találsz a fenti linkeken.
Na meg persze magad is módósíthatsz elég sok mindent. Kicsit bele kell jönni, mert sok az infó elsőre, meg elég sok dolgot lehet állítani, de megéri.
Szerk.:
A Flat -nél viszont nem sötét a beállítások menü. -
törölt tag
Simán felmegy 3 gombossal. Belenézel az összefoglalóba (a folyamatosan frissülőbe, ami a blogomba vezet), ott látsz jópár FW -t.
B609 a legfrissebb. Arra még telepíthető a B615 is, ami viszont csak egy sima, pici frissítés.
Sanszos, hogy 2.3 -mal fog érkezni a telefonod (ha csak nem használt és már frissítette az előző tulajdonos), amire mehet egyből a B609.
-
törölt tag
Sok 100 téma van. Igen, van olyan is (később teszek fel képet). Engem azért zavar nagyon a világos tárcsázó, mert szeretem a max. fényerőt, és ha este (sötétben) használom, akkor konkrétan kiég a szemem. Persze jobban is tetszik.
Nem tudom, hogy a Telekomnál is függetlenek vannak -e. Régen ott is azok voltak, nem tudom változott -e. Én kipróbálnám (ha nem neten rendeled) vásárlás előtt.
Ugyanaz a ROM van rajta, mint a többin. Vodánál van egyedi FW, a Telenor/Telekom/Független mind ugyanaz.
Egy un. generál verziós FW -vel vissza lehet tenni a gyárit. Az visszaállítja a ROOT -ot, boot animációt, custom recovery -t és custom ROM -ot is. Ilyet minden frissítésnél ki szoktak adni.
Példa:
OTA 400 mega
ugyanez generalban 1.2 giga, kibontva 2 giga. -
törölt tag
Nem rossz ez a téma. Én is a sötéteket szeretem. Mondjuk lehet még rajta bőven szerkeszteni. Engem pl. zavar a világos tárcsázó. Persze ezt is - mint sok mindent - lehet szerkeszteni, meg van más téma is, amiben sötét.
A beállítások menüből meg hiányoznak az ikonok, de ez is orvosolható. Illetve néhány helyen világos a felület úgy, hogy a rajta lévő gombok világosak, így nem látszik normálisan. Pl. Alkalmaz gomb.
Illetve van még néhány sötétebb téma is, amik elég jók.
A hívókép nálam meg van növelve, ahogy ezt feljebb is írtam. A számot kitöröltem a képen, így nem látszik, hogy szürkés hátter "elé" esik a kiírás. Ez is hiba benne, szerintem. Látható, de nem a legjobb.
-
törölt tag
Dobd fel valahova a témát, amivel meg szeretnéd nézni, és teszek fel róla képet, ha az elég.
Bár ugye még annak a felületét is lehet alakítani. Meg nálam mondjuk mókolva van néhány dolog. Ez esetben annyi a különbség a simához képest, hogy nálam meg van növelve a hívókép mérete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest