- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laverdadb
tag
Elindult az 5.1 Beta frissites. Most kaptam meg
Lehet, csak nekem uj...
-
laverdadb
tag
válasz
#86973952 #3971 üzenetére
Nekem szimplan a HwLauncher6.apk kell az Emui 3.0 frissitesbol. Ha az update fajlt leszedem nem tudom telepiteni mas telora, mert apk.p (patchelo apk van benne) fajlokban vannak fent az alkalmazasok. Ezert kertem, h valaki aki mar az emui 3.0at hasznalja, toltsr fel ha nem nagy munka
-
laverdadb
tag
Feltudnatok tolteni az Emui 3.0 launchert?
-
laverdadb
tag
válasz
#86973952 #3159 üzenetére
1000mbs os netunk van. Nagyon gyors wifi routerrel. Nekem G2, Note 4parosom van. A csaladban meg van iPhone, es Samsumg keszulek is, es szaguld a letoltesi sebesseg, a P7pedig hol gyors wifin, hol nem. Nem kapcsolodik ra pl a netre, ha megnyitom a vibert vagy a messengert, masodszorra mar megy... Fura. Vigyuk vissza, ha resettel nem oldodik meg a dolog?
-
laverdadb
tag
Sziasztok!
Nővérem ma vette meg t-nél a jószágot. Egy próblémája lenne, olyan hihetetlenül lassú a wifi, hogy az valami hihetetlen... B133 van rajta. Borzalmas, 4G-n száguld, ez valami típus hiba, vagy gyári? A p6-ban sokszor lecsatlakozott a wifiről, volt egy trükk, hogy mindig re kellett állítani a wifi jelvevőt. Itt ez játszik még?
Előre köszi a válaszokat!
-
laverdadb
tag
P6ot hasznaltam, fel evig. Majd valtottam, P7re 4honapig hasznaltam. Utana volt szerencsem kiprobalni a G2ot, es meggyozott. Nem szoktam itelkezni megfelelo tudas nelkul. Ez az en velemenyem, a G2 egy teljesen mas kategoria. Ertol fuggetlenul, nem volt sok bajom a P7 telefonnal, inkabb egyedi volt ami volt. Mindenkinek meg van a sajat velemenye, ez az enyem. Rendszeresen nezem a P7, p6, mate 7, forumokat igy is, hogy mar nincs Huawei termekem. Szeretem ezt a markat
-
laverdadb
tag
válasz
eladogeppc #2449 üzenetére
Edes jo istenem, nehogy levalts G2rol. Az a telefon egy csoda. Egy snapi 800as Adreno 330as telo utan erezni fogod a HiSilicon mali gpu hozta kulonbsegeket. Jo kis telefon ez, de nem egy G2es utan. Akkor inkabb a Mate 7!
-
laverdadb
tag
válasz
#86973952 #1072 üzenetére
Neharagudj, de hasznaltal mar LG G2-ot, G3-mat, G pro 2-t vagy LG tabletet? Jelenleg a HTC vel egyutt a legjobban optimizalt Android verzio. A huawei ilyen szempontbol a beka segge alatt van. Mielott azt mondanad, en hasznaltam e Huawei termeket a valaszom igen: P6, P7et megvettem de ugyanaz a bugos vegletegik nem optimizalt rendszerbe futottam bele nagy sajnalatomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest