- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy ilyen készülék beszerzésén. Szimpatikusabb a 32/3 verzió. Azonban a megbízhatónak tartott boltokban (térerőről beszélek, én ott vettem a G2-m) csak 16/2-est látok jelenleg kb. 109000 forintért. Magyarországon hol érdemes beszereznem a készüléket, amiben 3 giga memória van?
Nagyon köszönöm!
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Tippmix46 #677 üzenetére
Az LG G Pro2 topikjában nagyon sírnak, hogy nem lesz rá Lollipop, a Note 4 meg jóval drágább...
Persze ujjlenyomat-olvasó egyikben sincs, de kérdés, hogy ez neked mennyire fontos.Nekem az LG nagyon tetszett sokáig, de elég problémásnak tűnt a beszerzése, csak ilyen szürkeimportos gsm-boltokban láttam nagyritkán. Plusz ugye a frissítés hiánya...
Én a helyedben megvárnám a magyarországi dualsim verziót, hátha lenyomja a szimpla simes árát, mert 150k elég meredek szvsz; bár a tudása indokolja.
Üdv:
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
+1
Ne hagyd magad, nagyon szeretnek ügyeskedni a garanciával. Nekem garancia nélkül (!) akarták eladni a Lumiámat...
Panaszkönyv, fogyasztóvédelem. Eleve gáz, hogy neked kell utánajárni, mert nem töltötték ki rendesen a garijegyet.
Amúgy a központjuknak sima mailt is lehet küldeni, nem csak a saját felületükön át... jön visszajelzés meg nyoma is van.
Más kérdés, hogy b.sznak válaszolni.
Üdv:
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
Egy férfinak amúgy is gond szerintem, hogy a cuccait hova tegye nyáron... Kulccsomó, telefon, pénztárca. Hacsak a kanszatyor nem megoldás
A probléma hatványozottan jelentkezik egy hat collos telefonnál.
Ezzel együtt a hasitasi felejtős szvsz, kb. egy kategória a szandálzokni kombóval
Kíváncsi vagyok az ötletekre.
Üdv.:
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
szabadgy #545 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, az leesett, hogy máshol is megkapható két év garival, csak mindenképpen e kettő között gondolkodtam a személyes átvehetőség és a külföldi gariztatás lehetősége között.
A hangszóró értéke kb. mennyi?
Szükség nincs rá, valószínűleg eladom majd, ezért érdekelne típusa.
Köszi:
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Nagyon szeretnék egy ilyen telefont, csak még azt nem tudom, hogy hol vegyem meg.
Érintettétek a garancia kérdését, az edigital és a MM ad 2 év garit (ha a személyes vásárlást nézzük). Ezért e közül a kettő közül szeretnék választani.
Az ajándék hangszóró (aminek ha megtudhatnám a pontos típusát, nagyon hálás lennék) csak az edigitalban jár? Hol van ez meghirdetve (=mire tudok hivatkozni, ha netán nem akarnák adni automatikusan... van már rossz tapasztalatom a miskolci üzletükkel). Vagy a MM-ban is adják?
Másik: emlegettek 15% kedvezményes kuponkódot. Ez az edigitalban lévő Huawei akció lenne? Vagy valami, amiről nem tudok?
Ha más megoldás nincs, igénylek egy cetelem kártyát, ekkora összegnél már számít 10%. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Köszi:
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
Én csak annyit tudok mondani, hogy rengeteg teszt és fórum átolvasása után ebben a készülékben találtam meg A Telefont. Gyakorlatilag számomra hibátlan a specifikáció alapján - ráadásul a tesztek is agyondicsérik.
Más kérdés, hogy mit szólsz hozzá, ha kézbe veszed, a hat coll riasztó lehet. A hosszú távra tervezel, akkor ebben minden olyan technológia benne van, ami 2-3 évig még alapelvárás lesz.Nálam játszott még a OnePlusOne is - abban nincs ujjlenyomat-olvasó; ill. a LG G2 pro, de azzal ugyanaz a helyzet... ill. nehéz a beszerezhetősége. Még a Honor 6-ot nézd meg, majdnem mindent tud, amit a Mate 7, csak kompaktabb méretben és olcsóbban.
Az XDA-n valszeg azért nem foglalkoznak vele annyit, mert olyan jól optimalizált meg problémamentes a működése, hogy nincs szükség a főzött romokra, meg mindenféle haxolásra.
Remélem segítettem:
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
Köszi a választ!
Azt furcsállom, hogy még gyári tokot sem találok sehol... -
Den Hadnagy
senior tag
A tulajokat kérdezem: tokot/fóliát hol vettetek hozzá?
Köszi! -
Den Hadnagy
senior tag
Eddig számomra nem derült ki, hogy az akku cserélhető-e?
-
Den Hadnagy
senior tag
A Huawei FB oldalán adott válasza szerint a készülék november màsodik hetétől elérhető a kiskereskedésekben és a szolgáltatóknál. Hátha más is annyira várja, mint én
-
Den Hadnagy
senior tag
Innen érdemes lehet rendelni? Erre még jön az itthoni ÁFA? DHL-lel jön ha jól olvastam. Nem a pénzen ügyeskednék, hanem mihamarabb szeretnék egyet. Kinek van tapasztalata?
http://www.oppomart.com/huawei-ascend-mate7.html
-
Den Hadnagy
senior tag
Azonnal venném a fekete 32 gigásat függetlenül, ha végre elérhető lenne...
Szeretett Lenovóm méltó utódja. Végre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Léghűtés topik
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest