-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tottibence86
csendes tag
válasz
szabadgy #925 üzenetére
Hát nálam az ár miatt azért még versenyben van + ott a vízállóság ami nálam nagy előny, mert nem 1 telefont sikerült már megfürdetnem. A vaku hiánya engem nem zavar, szinte soha nem használom a kamerát. Az ultra mellett szól még, hogy van PS3 konzolom is, így pl a kart lehetne használni az ultrán való játékhoz. Viszont a Mate 7-be egyszerűen beleszerelmesedtem, még van pár napom eldönteni mi legyen. Talán majd MWC körül megint kicsit lejjebb mennek az árak, aztán akkor okosabbak leszünk.
-
tottibence86
csendes tag
Ajj úgy látom kár volt elolvasnom a tesztet + megnézni az adást.....Nagyon beleszerettem ebbe a telefonba. Eddig Sony Xperia Z ultra volt a terv, már a tokot meg a tempered glass-t be is rendeltem hozzá Kínából. De úgy látom mégse az lesz a nyerő, hanem ez. Ma bementem MM-be és meg is fogdostam, hát komolyan mondom érződik rajt, hogy ez egy igazi felsőkategóriás telefon. Ahogy néztem az ára is elég szépen megy lefelé, a ter-ero áruháznál már 118.000ért van 2 év garival. Március közepén szeretném majd megvenni a telót, remélem addig megy még lejjebb egy picit az ára. Talán az MWC-s bejelentések kicsit lenyomják majd a telefon árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest