- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
válasz
Freezee #1038 üzenetére
Nekem pont az tetszik benne, hogy swype-os, így nem kell külön letöltenem a swype programot. Hozzá kell szokni, nálam nem téveszt, az írja, amit valóban akarok és nagyon gyors...
Erre mondják, ízlések és pofonokNekem, az LG-nél megszokott dupla kattintásos ébresztés/lezárás hiányzik nagyon
-
bsanya
aktív tag
Szerdán úgy néz ki beállok közétek
-
bsanya
aktív tag
válasz
szabadgy #1006 üzenetére
Sziasztok!
Meg tudja nekem valamelyikőtök mondani, hogy mi a baj a Mate 7-l?
Félreértés ne essék, vevői oldalról jó helyzetben vagyok, csak nem értem mi lehet a baj vele, ha valaki megveszi a MM-ban 150e környékén és 1-2 hét/hónap után eladja, mert túl nagy, 110e körüli áron.
Nagyon szemezek egy készülékkel, és mondom a helyzetem jó, mert nem kell kiadnom 150e érte, csak valami azt súgja nem véletlenül esik ennyit az ára ilyen rövid idő alatt.
Az is igaz, hogy nagy valószínűséggel számomra csak fél évig lesz érdekes a telefon, mert ha a már lehet majd kapni a Xiaomi Mi Note Pro-t, azt veszem hosszú távra...., hacsak nem szerelmesedem bele a Huawei-be(de ha fél év alatt is ennyit esik az ára, féláron sem fogom tudni eladni...
)
Köszönöm, ha véleményeteket leírjátok
Sanya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest