Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Holnap, vagy hétfőn vehetném át a Telenornál a telefont. A hozzászólásokat olvasva, no meg a Sensation-ből kiindulva úgy érzem, nem szabad megtennem. (4 hónap után kezdett porosodni a kijelzője, - 80 ezer amit eladásakor buktam rajta.) Rohadtul vártam a napot, de nem merek még egy HTC-t így elhozni. Csak az a baj, hogy alternatíva sem nagyon létezik,
Ja, és a tok, meg a fóliák már a fiókban............
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Engem pl mostanában elkapott ez a "túlszaturáltság"...fogtam egy két jó minőségű HD képet, átszerkesztettem a One X-el, feljebb húztam a szaturációt, kontrasztot...a feketét leszámítva megkaptam a Samoled féle színeket, csak nagyobb fényerővel, élesebb képpel...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
kosturica
őstag
válasz rgeorge #4967 üzenetére
Szerintem azért árulnak, mert ez üzlet nekik. Én sem hiszem, rohannék a T-mobile-hoz, hogy adjanak egy papírt 10k-ért, így is nagyon jól tudok aludni ettől. Ha meg más ettől megnyugszik, akkor dobálja ki az ablakon a pénzét el nem végzett munkáért . Ez az egész olyan Asimov-os számomra!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Valkűr
addikt
válasz manokaki #4988 üzenetére
Itt sem jobb a Nexus...A fű zöld is sokkal szebb a One esetében, a nexusnál azt láthatod, h az egész kijelző kékbe húz, ezt mondja is a srác, ettől tűnik a kék kékebbnek, de a házra és az egész képre rányomja a bélyegét. Mondjuk a monitoronként változó ez is, h mit látsz belőle és hogy van a monitor beállitva. Úgy mondanám, h a One X sokkal természetesebb hihetőbb színü.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
blackmacs
aktív tag
-
blackmacs
aktív tag
-
Kobe
veterán
válasz randras #4978 üzenetére
nem akarom lelohasztani senkinek a kedvét, de nemrég chateltem egy HTC-s emberkével. Tudnak a problémáról, de állításuk szerint alapvetően a kijelző típus miatt jelentkezhet ilyesmi, és ameddig a HTC Desire hez hasonló tömeges problémák nem jelentkeznek, addig nem nagyon gondolkodnak a képernyőtípus lecserélésén
érdekes hozzáállás mindenesetre
sztem már cska egy opció maradt, elballagni vhova ahol van kirakva teló, összehasonlítani, és ha az nem olyan, akkor elállni
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
Visszamentem ma is megneztuk ketten is , azt a telefont amit irtam korabban a sarga kijelzorol. Mind a ketten sarganak lattuk nem kicsit. Kozoltuk is a boltban de hat ugyanugy aruljak tovabb....24 es sorozat es HT247W sorozat volt.
-
stilo18
addikt
Csináltam egy kis kijelző hasonlítást:
http://www.youtube.com/watch?v=Jn57ntesYZ0&feature=youtu.be
Aki még bizonytalan abban, hogy tényleg a piac legjobb kijelzője-e....
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Kobe
veterán
válasz randras #4974 üzenetére
attól függ, ki mit néz komoly problémának. Szerintem az hogy 120 ezerért vettem egy olyan telót ami olyan fehéret produkál, amilyet a sok éves pár 10 ezres első generációs lcdk se nagyon, az nem kis probléma. Ennyiért tökéleteset vagy semmit, ilyen egyszerű.
sajnos egyre erősebben látszik, és egyre sárgább azon a részen, mintha a felmelegedett kijelző jobban előhozná a jelenséget, és fehér hátterű alkalmazásoknál automatikusan rááll az ember szeme, hiába csinál bármit, zavaró. És ugye gyakorlatilag minden épkézláb alkalmazás (böngésző, menürendszer, stb fehér hátterű így gyakorlatilag mindig ott virít. Mintha hiába tartaná tisztán a kijelzőt, mindig dzsuvás lenne.
-
spawn21
veterán
meddig érdemes szerintetek várni ennek a telefonnak a vételével? Mert látom, akadnak gondok. De abban is bízom, hogy az újabb szériák már nem lesznek "hibásak"
s24U+15p
-
Kobe
veterán
válasz randras #4969 üzenetére
igen.....csak az a cink h megkérdeztem T-t is hogy oké, hogy elállok a szerződéstől, de rendelhetek-e újat ugyanolyan akció keretében. Naná, hogy nem, a jelenlegi kondíciós lista alapján kapnám meg, csak hát úgy 40 ezerrel drágábban vágnák hozzám a telefont
nem tudom, ránézni egy képernyőre, megnézni egy fehér hátteret és realizálni hogy full sárga az alja, azon mi tart 5 napba ? Nem hiszem h szét kéne szedni hozzá, v bármit.
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz randras #4966 üzenetére
aha
valahogy sejtettem, beszéltem már egy ügyintézővel, de mintha a tej megalvadni készülne a szájában....harmadszor....
viszont kénytelen leszek igénybe venni
Szerintetek elképzelhető olyan eset, hogy beviszem a készüléket, megmutatom, és ha elismerik a hibát kiállítanak egy csereigazolást amit T elfogad a 8 munkanapon belül ? vagy csak 72 óra, kőkeményen ?
Nem akarok elállni a szerződéstől, de sajna a 72 óra már letelt, és nem cserélték - amiből még nem biztos h nem lesz fogyasztóvédelmi eset - így abban reménykedek hátha adnak valami féle papírt amivel meglehet forszírozni magentáéknál a cserét[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
-
Kobe
veterán
valakinek személyes tapasztalat e-care szervízzel ? Főleg az elgévzett munka igényessége érdekel
-
rgeorge
addikt
-
-
blackmacs
aktív tag
A vodánál nekem is előttem bontották ki le volt fóliázva a htc cimkét is előttem tépte fel a csajszi(jó volt )
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
rgeorge
addikt
válasz Rhino666 #4892 üzenetére
Csak technikailag független, jogilag nem, a T-Mobile-tól vásárolt készülék jogilag csak a T-s hálózatán használható. Tehát attól, hogy működik más szolgáltató hálózatán, még jogtalan a használat. Így volt a HTC Sensation-nal is, rákérdeztem, ezt mondták. Aztán ahogy módjuk volt rá, már csak lock-olt Sensation-t árultak.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
james008bond
őstag
válasz randras #4954 üzenetére
Miért, amit Expansysnál rendelek, azt hol gyártják
Akkor lehet én is kamu autós tartót kapok a pénzemért, Angliából?
2 éve Desirére rendeltem UK-ból Case-Mate tokot...az frankó is volt, nem úgy, mint a mostani ami Expansystől jött, és 2 éve még volt a dobozban protector fólia, törlőkendő is....ja és a régit Koreában gyártották, a mostanit meg Kínában[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
randras
veterán
válasz james008bond #4953 üzenetére
Az eBay eladók nem rendelnek onnan, a kis sárgák legyártják a kamut Hongkongban, és azt árulják!
-
james008bond
őstag
válasz blackmacs #4918 üzenetére
Nem mellesleg szerintem azért nem nagyon lehet kapni hozzá tartozékokat pl Expansys-nál, mert néhány kedves ember nagy tételben berendelt a gyártóktól, aztán meg ebay-en próbálja eladni ( láttam pl olyan eladót, aki a gyári pattintós-előlapos-kitámasztós tokot, mely kb 7000 Ft 35000 Ft-ért kínálja és készleten van nála 10000 darab... )
(#4927) Szpisti én már játszottam is egy párral
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
twine
veterán
válasz MerLinh #4951 üzenetére
Ezért örültem én is baromira...
Az első telefonom amit nem az eladó bontott ki előttem, hanem én magam bonthattam a fóliát, a gyári HTC matricát stb.....Mindig elvették a szolgáltató dolgozói az örömömet....
Ezt most megkaptam....
Zsír gyári volt a Vodánál..nem nagyon "tapogatta" senki előttem[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
A t-mobiel-nál függetlent árulnak még mindig?
-
Bilux
veterán
Valaki kipróbálta hogy mit bír a kijelző
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz joefasalasso #4939 üzenetére
Épp most volt hír, hogy elég agresszív memória kezelése van a HTC-nek.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
joefasalasso
aktív tag
Használtok még Task killer alkalmazásokat? Kell egyáltalán ICS - sense esetén? Melyiket érdemes?
Köszi
-
rígel
őstag
Legegyszerűbben:
kikapcsolt telefon esetén:
power+ hang le= bootloader
itt kiválasztod a factory resetet hangerő gombbal, powerrel OK.Menüből: beállítások->tárolás->gyári adatok visszaállítása. Angol menüben nem tudom, de valami ilyesmi: options; storage; factory reset
Bounty123:
akkor jól tippeltem. Egyébként ugyanott van, mint a magyarban, minimál angol tudással nem lehet eltévedni.[ Szerkesztve ]
-
mmate2012
csendes tag
Valaki aki ismeri a senset tud segíteni?
Nem tudom miért. de ha beallitom a hálózatra hogy kettős mód, vagy csak 3g akkor ledob. Nem megy normálisan az egész hálózat dolog se. elejétől kezdve. random ledob, de van hogy a simet sem érzékeli. ez lehet hws problem? Legújabb swm van. Egy sim csere segíthet? Sztem egy próbát megér. köszi a segítséget. -
Isual
veterán
onnan szedtem le parat, eleinte együtt jelentek meg aztán most eltuntek az eredetik... a galleryben megvannak, de az eredeti helyükön csak a pluszban töltöttek maradtkat...
a htc hubban nincsenek meg az eredetik
(#4931) rígel : kvra idegesít, mert onnan akarok egyet, bementem és nem voltak ott csak a downloaded wallpaperek... amikor az előző telóról átraktam a képeket a DCIM-be, akkor egybe voltak a wallpaperek a fotóimmal, de gondoltam nem gond, mert megjelentek a htc háttereknél... ma meg már nem voltak ott, csak a fotóknál... gépre rákötve nem találtam meg a helyüket ahová vissza kéne helyeznem őket, nagyon hálás lennék, ha valaki tudná, hogy hova kell visszapakolnom őket... (egyébként azóta, amit töltök le wallpaper a minőségük rossz... ez is elromlott csakúgy időközben... sys reset?)
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
blackmacs
aktív tag
válasz Szpisti #4927 üzenetére
Az ígéretek szerint igen,már dolgoznak rajta.
Más:ma reggel vettem le töltőről most rendesen mutatja az akkuidőt észlelte hogy töltőn volt.Remélem így is marad.Most mintha kevésbé merülne.
még mindég az a gyanúm hogy az akkumulátorHD app kavart be valamit.BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
Szpisti
addikt
Szevasztok!
Tegnap én is engedtem a csábításnak, és vettem egyet...
i4-ről nyergeltem át, úgy, hogy már harmadik éve voltam iPhone-os...
Egy napos tapasztalatom után egyetlen szóval tudnám jellemezni ezt a telót: lélegzetelállító!Egy kérdés: nyugtassatok meg, hogy kijönnek a nagynevű játékok Tegra3 alá is, ugye?
(Gameloft játékok és a többi hasonló...) -
bigrock
addikt
válasz -=Starwing=- #4920 üzenetére
Meg is bukik mindkettő a bluetooth 2.1 tömörítése miatt...
-
Isual
veterán
Kis segítség kéne
Töltöttem le pár Walpapert és most néztem hogy az eredeti képek kikerültek a htc walpaper-es részből (eleinte is amikor átmásoltam a képeimet, akkor is megtalálhatóak voltak a gallery-be is, de most csak ott vannak).... és nem tudom normálisan beállítani őket háttérnek, csak ilyen kivágásos módszerrel, ami nem az igazi...Szóval hogy tudom a fotók közül a htc walpaperek közé visszarakni az eredeti háttereket? (lényegében hova kéne átmásolnom őket, hogy újra a helyükön legyenek és választhassak közülük?)
Tök magától ökörködött, meg csinál mostanság furcsa dolgokat... felhúzott ezzel most...
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
bounty123
őstag
válasz ThorsHUN #4919 üzenetére
Hasonlóan mint bármelyik más sd kártyás gépre, csak itt mivel nem tudod kivenni az sd-t, ezért a készüléket a számítógépre kell csatlakoztatnod és úgy rámásolni a telepítendő alkalmazást. Vagy pl. rászinkronizálod dropbox-szal vagy google drive-val, vagy elküldöd rá mailben vagy sokmillió másféle módon is lehetséges. Utána pedig ugyanúgy kezeli a belső háttértárat mint egy sd kártyát a program.
-
-=Starwing=-
tag
"Ennyiért már igazi fejhallgatót lehet venni!!! "
Bizony!
SENNHEISER Bluetooth MM450 SZTEREO 68 999 FtSENNHEISER Bluetooth MM550 SZTEREO 109 999 Ft
"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
ThorsHUN
őstag
Valaki meg tudna mondani, hogy erre az SD kartyat igenylo progit (pl IGO) hogyan lehet feltelepiteni?
-
blackmacs
aktív tag
válasz james008bond #4877 üzenetére
Be tudnád linkelni honnan rendelted az autós tartót?
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
-
rígel
őstag
válasz kosturica #4904 üzenetére
105 ezer még jobb Nekem ennyibe volt a T-nél, régi előfizetésre, ami teljesen alap. 2000 Ft-t körüli havidíj, teljes lebeszélhetőség.
Rhino666:
Sosem vennék ilyen trükközős helyeken telefont. Már az ár is úgy van megadva hogy 149 000 Ft-tól*
Trükköznek az ÁFÁ-val, garanciával,tartozékokkal. Gyakorlatilag olyan telefont kapsz,a mi ki tudja kinek a kezében volt eddig és mit csinált vele.[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz joefasalasso #4907 üzenetére
Próbáld ki majd egy másik kártyával, ha tudod!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Psytech
őstag
válasz exelsior1 #4879 üzenetére
Én S2-ről jövök és azt kell, hogy mondjam, hogy leesett az állam a kijelzőtől, azaz még mindig minden alkalommal leesik amikor ránézek Imádtam az amoledet, de ez a kijelző ez simán veri az S2-ét, be kell lássam. Nem hittem amúgy benne, hogy ennyire jó lesz, messze felülmúlta a várakozásaimat
-
limpii92
csendes tag
válasz magnusheron #2956 üzenetére
Hello.
Szürke háttérnél nálam is jelentkezik a hiba..az 1.29 es frissitéssel jött elő. Előtte nem volt ilyen gondom, és eléggé zavaró tud lenni a dolog.
A telefon Angliában lett vásárolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest