- Íme az új Android Auto!
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
RI/OS
őstag
a t-s még mindig nem lockolt?
mert most néztem, így van
Cikkszám: HTC ONE X/SL telefon+tart.,fekete
az SL nem a sim lockot jelenti?
-
kelzsoca
félisten
Tudna valaki küldeni nekem egy proc/config.gz fájlt?
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Fülesben van olyan hangos / szól olyan szépen mint a DHD??
2025 - a szólásszabadság halála
-
Youri
veterán
Nekem továbbra sem nagyon akarja leszedni a frissítést...
RTX ON
-
foppa
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a telefont DLNA képes tévével használni?
Átlag használat mellet nektek mennyi ideig bírja egy feltöltéssel? -
AkosL
aktív tag
Sziasztok,
lassan hozzám is megérkezik a telefon. Van valakinek tapasztalata TV-re kötésben HDMI-n keresztül?
Hol és milyen kábelt érdemes venni illetve milyen felbontást tud megjeleníteni? -
kosturica
őstag
-
mumk1
addikt
Már csak a döglött pixelekből kellene kevesebb. Látszik egyébként, hogy az első szériásokból nem volt, vagy csak elvétve pixeles, most meg egyre több.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Xaels
félisten
Tényleg brutális ez a kijelző. A Sensation full fényerőn is teljesen fakó mellette pedig általában mindenki jó véleménnyel volt a közelemben annak a kijelzőjéről.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Isual
veterán
Én jobbára monitorok terén vagyok jártas, de az 500cd/m2 az brutális fényerő, bizonyosan elég tűző napfényben is
Látható volt a teszteken, hogy 1000 feletti a kontraszt, szép egy IPS-től! (mondjuk, ha meglesz akkor majd vmikor rámegyek a koloriméteremmel és megmérem a kontrasztját, színhőmérsékletét és a színhűségét, de az még odébb van...)
-
mumk1
addikt
Körbenéztem és ha jól láttam, talán a legmagasabb fényerővel bír az Androidos telefonok között. Kontrasztban sem állunk rosszul, (igen tudom, bezzeg az AMOLED ), viszont a Sony Xperia S-el összevetve ami egy hasonló kijelző, 1410 vs 1038 az X javára a kontraszt arány.
@RazorGTR1
mike1986 ritkán téved, inkább kijavítja a HTC hanyag munkáját.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Avicularia
veterán
Nézem a telenor oldalán a telefon állapotát,hogy mit csinálnak vele. Elküldték javításra a htc-hez,mikor világosan megmondtam,hogy ne javítsák,ha nem cserélik,akkor inkább ne nyúljanak hozzá
Itt mindenki idióta,az eladó sem tud leírni egy dátumot normálisan,telefon eladási idejének 2026.04.12. írta ami valójában 2012.04.26.
Bármit cserélni kell vagy intézni valamit,az összes ember egy inkompetens idi*taCall centeres a logitechnél nem tudott normálisan leírni egy címet,ami le lett neki betűzve stb.
Már nem is tudom hány ilyen negatív ügyintézési dologgal találkoztam itt svédbenMerem remélni,hogy ha már cserélik a kijelzőt,nem egy még sz@rabbat tesznek bele mondjuk 5 pixelhibával
[ Szerkesztve ]
-
Overcome85
tag
Látod mondtam neked ,h próbáld újra visszavinni a riport után!
Sztem te viszed a prímet a legtöbb 1X telóval egységnyi idő alatt!
Nekem ma jön meg.Már megkaptam az SMS-t úh lassan indulok átvenni!Nagyon imádkozom ,h hibátlan legyen bár nekem 8 napom van visszaküldeni de nincs kedvem tortúrázni ,h őszinte legyek.
Legyen tökéletes és akkor béke van! -
Youri
veterán
Na most kaptam egy látszólag jó készüléket, persze ehhez is két helyre kellett elmennem. Itt vagyok a melóban, de ez most az istennek sem akar frissülni. WiFin próbáltam, nem talál, mondom megnézem 3G-n, hátha a proxy zavar be, ami azért lenne érdekes, mert én vagyok a rendszergazda , de sehogy sem akar frissülni....
RTX ON
-
Overcome85
tag
Srácok!
Én voltam szervizes oktatáson a T-nél és elmondom ott mit hallottam.
Lehet nem lesz teljesen pontos mert egyrészt régen volt másfelől meg nagyon uncsi volt szóval....
Na a lényeg ,h ez az 1+1 év garancia valójában 2 évet jelent a készülékre vonatkozóan csak a jogi mizéria miatt van ilyen cifrán fogalmazva.
Egyrészt az első évben a tartozékra is vonatkozik másrészt jogi nyelven ebben az időszakban minden hibánál a szolgáltató felelőssége bebizonyítani ,h a hiba a készülék eladásának pillanatában is fennállt.Ez a második évben megfordul és a vevőnek kell bebizonyítani.
Ennek annyira lényege ,h ha kétes a dolog akkor neked kell erősködnöd de egyértelmű hibáknál nem kötözködik a T.
Magyarán 2 év az a 2 év! -
sdd2
veterán
válasz james008bond #3768 üzenetére
Én is és az gyártói gari mert a T-nél gyártói garanciával árulják az összes telefont, ergo ha gondom van mehetek a gyártó szervízébe is, mert a T- is oda küldi nagyobb hiba esetén...
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
mumk1
addikt
Lassan várható újabb javítás. Az Android Revolution HD 5.2.0 már az 1.29.401.8 -ból készült.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Psytech
őstag
válasz kosturica #3763 üzenetére
Kérlek, igazán nincs mit.
Ezt az egy évest nem nagyon értem mondjuk, mert tmobil oldalán nézegettem van ott egy menüpontban a garos feltételek, ahol az van írva, hogy a kötelező jótállás az a minimum egy év, azon felül a gyártó adhat hozzá +1 év korlátozott jótállást. Szóval az a része is a gyártó vállalásától függ. Amúgy én innen veszem az infót és mivel ugye a HTC amúgy is 1+1-t ad a One X-re azért gondolom, hogy T-nél is. De a tuti holnap úgyis kiderül, mert érkezik....[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
-
Gergőkee
aktív tag
válasz pingwin011 #3762 üzenetére
Ettől még sajnos nagy a 4,7 coll...
A legtöbb helyen van töltési hely (autó, iroda), de sokat mocorgok (egyik irodából ki, másikba be), és nem szeretem, ha a telefon le van téve. A zakóm belső zsebében szeretem tudni.
-
kosturica
őstag
válasz Psytech #3750 üzenetére
Köszönöm!
Most beszéltem az E-care szervízzel. Azt mondták, hogy van 1 ill. 2 éves garanciával is htc garancia T mobilos esetében, gyári természetesen, így egyenesen hozzájuk lehet fordulni. Biztosat csak imei szám bediktálása után tud mondani.
Még egyszer kösz a linket.[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
pingwin011
aktív tag
válasz Gergőkee #3760 üzenetére
Hát, én úgy vagyok / lennék vele, hogy ha nagyon szeretném a telót, de ilyen akadályba ütközik, akkor bizony inkább vennék egy külső akku töltőt, mint ahogy vettem is még a Sensationhöz akkoriban, nehogy váratlan szituba keveredjek. Vettem is már hasznát... One X-nél még nem, de mindenesetre azóta is mindig nálam van.
-
r4z
nagyúr
Újabb megállapítás a zenei képességekkel kapcsolatban. PowerAMP-ot használva, bekapcsolt SRS hangzásjavítóval nagyon szépen szól a cucc, a Beats mellette olyan gagyinak hat, amilyen valójában.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Gergőkee
aktív tag
válasz pingwin011 #3759 üzenetére
Gyárinak gyári, de ez 2 amperes akkuval van (amivel eladják a készüléket az 1650 milliamperes). Sajnos nekem ez az egyik ok, amiért nem tudok Onex-re váltani. Kell a minimum 5 órás akkuidő. (A másik, hogy nagy. OneS méretben lenne ideális a OneX kijelzőjével.)
[ Szerkesztve ]
-
Gergőkee
aktív tag
válasz pingwin011 #3752 üzenetére
Háááát...
Én tegnapelőtt ilyet produkáltam:Offtopic (SGSII) készülék kijelzőidő
Végig 3g (legnagyobb fogyasztó), netezés + email írás (fehér háttér + nagy prociigény = magas fogyasztás)
Igaz, hogy ez nem max, hanem auto fényerőn volt.[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
válasz pingwin011 #3754 üzenetére
Tényleg, akkor nem tudom... érdemesebb az itteni feltöltést használni
RTX ON
-
pingwin011
aktív tag
Na, akkor mégegyszer egy szerintem nagyon jó üzemidő a kétkedők számára. Tegnap produkálta a telefon. Az sem mellékes, hogy végig full fényerőn volt a telefon!
Miért nem adja ki a képet?
[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
válasz kosturica #3748 üzenetére
Ezt most nagyon értem, hogy ezzel mit akarsz és honnan szedted...
Parancsolj, itt a t-mobile oldala, idézem:
"Garancia, jótállás
1 év teljes körű garancia + 1 év készülékgarancia" a készülékgarancia szerepelhet korlátozott jótállás címen is, ugyanazt jelenti.Mindegyik szolgáltató gyártói garanciával adja a készülékeit.... Az egy dolog, hogy a T-nél nem a gyártói garlevelet kapod, hanem T-set, de ugyanúgy elfogadják márkaszervízben amennyiben hivatalos és egyezik minden. Akkor meg mindegy, hogy milyen papírod van
(#3749) P&A személyes jó tanács: mindegy hol veszed, te döntsd el, de ha jót akarsz magadnak akkor csak gyártói garanciával veszel telefont.
[ Szerkesztve ]
-
P&A
csendes tag
válasz Psytech #3745 üzenetére
Telenoros vagyok. Tudom, hogy tegnap bekerült a kínálatba, csak az a baj, hogy pályázati pénzből lenne véve, amivel csak független, szolgáltató nélküli csomagot tudunk elszámolni. Néztem még a Pert Nero GSM-et, ott 2 év garanciát ír a HTC-kre. DHD-mat ott vettem és nem volt vele bajom. Nem tudom mi lesz még
-
-
Valkűr
addikt
-
Psytech
őstag
Hali,
pár elszomorító tényem van számodra, de inkább most, mint később..
Mind a két változatban a csomagban ezért az árért egy szem darab telefon (meg lehet, hogy + egy töltő, de még azt sem írja...). Minden további tartozék plusz pénz.
Plusz, ez a változat ez bolti garanciális, ami elég nagy rizikó egy ilyen telónál.
Kérdezz rá náluk a 2 év HTC garis, full dobozos összegére, ha mindenképp tőlük akarod, de az nem lesz olcsó.
Ja és amit kifelejtettem, hogy ezek általában valami szürekimport készülékek...Javaslat:
- T-s vagy? Dominóban vedd meg webshopban 150ért, full tartozék, full új, gyári garancia.
- nem T-s vagy? akkor kérdezz egy mostanában vásárolt tulajt, hogy még mindig független e a T-nél árult készülék (eddig azok voltak), ha igen, akkor szintén ott vétel.(igaz egyik esetben sem lesz bícc füles hozzá, de amúgy sem a Solo-t adják hozzá hanem valami hallójárati htc-s bícct, ami amúgy önmagában nincsen forgalomban tudtommal)
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
Nem hiszem, hogy találsz olyan őrültet, aki ezt megveszi ennyi pénzért. Persze meg lehet próbálni!
Itt van a reális ára![ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
P&A
csendes tag
Hali! Tervezem a vásárlást és az XXL GSM-nél még az ára is kedvező. (nem tudom visszaigényleni az áfát szóval jó a 0%-os számla) De nekem nagyon fura, hogy a iBeats verzió (amihez elvileg jár a SOLO füles) 163e Ft, míg a sima teló 155e. Nekem kevésnek tűnik az árrés. Valaki valami tapasztalat? Mert ha tényleg így van megveszem fülessel és elpasszolom 20-30 ezerért.
-
tildy
nagyúr
válasz Reinhardt #3737 üzenetére
Most mit tudok tenni, ha idegeskedek az jobb? NEm jobb. Meg most kit szidjak? Meg igy is szerencses vagyok, ha i4s lett volna, akkor szerintem a minimum ket meteres repulest lehet nem ussza meg ennyivel. Es mielott megkapnam, hogy nem vigyazok ra. De, vigyazok. Csak vannak esetek, amikor barmennyire ovatos az ember, igy jar.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Reinhardt #3737 üzenetére
Egyik esetben a taskamban volt, vedett helyen, de persze megserulhetett epp ott is, masik esetben az asztalomon. Meg nincs tok, de nem vedte volna meg. Viszont megkovetem magam, folia eseten megusztam volna, bar mint irtam, a dezin egy karc sincs, ket ev utan sem.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Szerintem nem az, kezedbe nyomnam, ugy kene keresgetni , mert csak bizonyos szogben latszik. Mint mondtam, ha esmein nem sozl, eszre sem veszem.
RI/OS: Amugy nem elado. Nem azert vettem, hogy eladjam Igy is buktam a 4Sen vagy ketszaz fontot.
A sajat hibamtol meg tudtam volna kimelni ( nem tudom attol lett-e ) , de ha mas valaki uti le az asztalomrol , es repul vagy ket metert, attol nem igazan.
Ha tenyleg cserelik 50 fontert , akkor meg teszek ra. Ha nagyon karcos lesz, majd csereltetem.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
De, hajszalkarc, ha megnezed, a kepen duplaakkora a telefon.
Nem csereltetem, ha gariban baja lesz, majd akkor esetleg, de egyelore tokeletes igy. Mondom, ha nem szolnak, nem is vettem volna eszre.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Nagyon ugy kell forgatni, hogy latszon, nem minden fenyviszonynal es szemszogbol tunik fel. Ha esmein nem szol, nekem fel se tunt volna.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Igy van Vagy akkor serult meg, mikor a fonokom lerantotta az asztalrol , mikor vette el a taskajat, vagy tegnap, mikor leejtettem a hatizsakom, es benne volt. . . . . <- kb igy vannak bemelyedesek benne.
A dezimen egy karc sincs, de nem orulok neki....
Nem lehet optikussal "kipoliroztatni" ?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Sikerult megkarcolnom a kijelzot. Anti... Visszavonoma tegnapi folias kijelentesem...
-
lcee79
addikt
válasz nistv4n #3722 üzenetére
semmit nem kaptam
se mailt se semmit
és ha rámegyek a rendelések, készletértesítőre az ügyintézés menüben ott nincs semmi....
de, akkor miért tűnt el miután rányomtam a nagy rózsaszín (vagy magenta..) megrendelem gombra alul... (ugyanazt csinálta most hogy kipróbáltam mintha simán csak töröltem volna a rendelést )
Nem értem mi történt de úgy gondolom így hiába várom hogy megjöjjön, szerintem nem fog (([ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
nistv4n
tag
Hát első és legfontosabb, hogy kapnod kellett egy emailt arról, hogy a megrendelésedet befogadták. Ha ez megvan, akkor a t-mobile oldalán Belépés, ott lentebb Rendeléskövetés, és ott betudsz lépni a mailcímmel és a megadott jelszavaddal, megnézni mi az állapota a rendelésnek.
-
Dicker
őstag
Köszi! Már csak egy helyet, ahonnan megrendelhetem, és jó is? :$
Amúgy ezt használom most:
HáttérItt pedig az én Hibás Készülékem Délután:
LinkHozzátenném, hogy amit lekaptam az még "light verzió" Később a T-pontban sokkal durvább lett. Na meg bocsássátok meg a videó kevésbé profi felvételét, de nem voltam nyugodt állapotban, hogy arra figyeljek!
-
-FreaK-
veterán
Itt az apróhírdetések között is árulják a Xears füleseket amik igen népszerűek a zenehallgatók között mert az árukhoz képest nagyon jó minőséget nyújtanak.
themebuilder fórumtárs Xears hirdetése megtalálható itt. Én is tőle vettem a TDII-t és nagyon meg vagyok vele elégedveMás:
A sikeres S-OFF elérése érdekében létrehoztak egy Fejpénz (ha ez a jó szó a Bounty-ra) topicot ahol gyűjtést szerveznek, aki a leghamarabb talál egy könnyen kivitelezhető módszert, az megkapja az összegyűlt pénzt. A minimum adományozható összeg 5$, jelenleg 212EUR-nál tart a gyűjtés.
Aki úgy érzi hogy szívesen beszállna az megtalálja a részleteket az XDA-s topicjában: [S-Off Bounty Topic] Donate for S-Off -
lcee79
addikt
Hi lenne egy kérdésem
elvileg vasárnap este kosárba tettem a telefont, hétfőn délután még csetne beszéltem egy ügyintézővel és megrendeltem a One X-et, utána nem is nagyon figyeltem de gyanus volt hogy pár dolgot nem vettem észre, mit hogy akarok a rendelésnél
Most visszamentem és nem látom nyomát sem hogy én rendeltem volna bármit is, se emailt se a my-t-mobilban nem látok sehol semmitEnnek nem így kell lennie ugye?
Aki t-mobilnál rendelt leírhatná, hogy hogy tudom ellenőrizni vagy tényleg nem is ment el a rendelésem???? (de akkor amikor rányomtam a megrendelem gombra a kosárban akkor utána hova tűnt?)
Addig nem merem még egyszer megrendelni mert 2 nem kell
1 viszont igen[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
pingwin011
aktív tag
-
r4z
nagyúr
-
Psytech
őstag
Nem azt mondtam, hogy rossz, hanem hogy nem éri meg közel sem az árát. Nekem egy ilyenhez volt szerencsém (biztos h igazi, egy jóbarátom még nagyon büszke is volt magára, hogy milyen fülest rendelt magának appstore-ból, direkt nézegettünk fake összehasonlításokat is aztán ), de megmondom őszintén nem ájultam el tőle. Egy Sennheiser CX400 II-vel volt összehasonlítva ugyan arról a hangkeltőről ugyan azok a számok, nekem a Sennheiser szebbnek hatott.
De a bícc történtetről a véleményem természetesen szubjektív(#3705) RazorGTR1 na sajnos Xears-hez még sosem volt szerencsém, de az régi vágyam, hogy bele hallgathassak egybe... Nem sok rosszat hallani róluk...
Végszóként: lezártnak tekintem részemről a témát, ez nem bícc topik, hanem one x Mindenkinek van véleménye, nem kell h egyezzen, sőt az sokkal rosszabb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz Psytech #3702 üzenetére
ott kezdődik, h csak agybadugóst tudok elviselni az utcán. Most is van egy AKG k330, de ezt sem használom. De van egy HTC-hez való IBeats is, sztem messze nem olyan rossz, mint aminek elmondtad Bár nyilván Shure nem lesz belőle, de az ára sem annyi.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Dicker
őstag
Szintén úgy, csak nálam jobb felső része. De nem is minden kisebb nyomásra veszi be. Érintésnél, és gyengébb nyomásnál meg egyáltalán nem látszik. Szerintem ez belefér. Erőből elkezdené valaki nyomogatni, akkor egy idő után hullámozna ott minden
Amúgy a T-nél kapott HTC fülesről csak annyit, hogy a 2 éves 5800XM fülesem jobban szól
Egy kérdés még a FLAC-hez. Lehet csengőhangként használni őket? Vagy ott csak az mp3 játszik? Illetve mekkora a képernyő felbontása. Mármint úgy értem, hogy milyen felbontású kép passzolna? Keresgetnék pár hátteret, bár a gyáriak is nagyon szépek -
Psytech
őstag
válasz Kismaci #3700 üzenetére
Hát figyelj, igazából nem olyan gagyi füles, mintha vennél egy ezer forintos noname valamit, de igazából ha minőség alapján lenne árazva, akkor 10-15el kevesebbet kéne kérni érte.. És ez csak a hallójáratba helyezhető változatra igaz, a Solo, Studio, Pro és stb társainál ez mégtöbb... Hasonlítsd majd össze, azt ajánlom, de az én tippem az, hogy a Sennheisernél fogsz maradni
(#3699) kosturica nekem egy AKG K518 megteszi a mindennapokra...
(#3701) Tigerteam igazad van, azért is helyesbítettem ebben a hsz-ben, hogy nem szörnyű a helyzet, de nagyon nem éri meg az árát
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Íme az új Android Auto!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Mobil flották
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest