Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz pingwin011 #3093 üzenetére
Épp így vagyok énis, kb. ugyanannyira jön ki az üzemidő, mint a desire s-emmel. A nagyobb aktív fogyasztást kompenzálja a hatékonyabb készenlét. Utóbbi egészen brutális, 8 órányi alvás alatt 1%-ot ment le az akksi.
Persze ez aktívabb használatnál, sok játéknál másképp alakulhat.[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
Speciel a gombvilágítás engem is zavart az Incredible S-en éjjel, ugyanis ment a dokkolón a Night Clock progi, és hát eléggé be tudott zavarni a gombvilágítás. Csak hát ott külön olyan rom kellett, root-tal és minden átállítás utáni újraindítással... ez azért így a One X-en nagyságrendekkel kényelmesebb. (Na ilyesmire az Xperia S-en meg végképp nincs szükség: ott magától lekapcsol a gombvilágítás, ha nem nyúlsz a gombokhoz egy ideig... )
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Youri
veterán
Viszont a telen(yom)oros simemet mikrosimesítettem, így tudtatam tesztelni, független az enyém is
RTX ON
-
mumk1
addikt
Engem speciel nagyon tud idegesíteni a gombok háttérvilágítása, főleg sötétben. Akár film nézésnél, játékoknál, de akkor is ha sötétben kis fényerővel netezek, nekem inkább ne világítsanak egyáltalán a gombok mert zavaró.
Aki hasonlóan érez, annak javaslom tegye fel a Screen Filter nevű appot. A használata roppant egyszerű, elindítás, aktiválás, lehet állítani a képernyő fényerejét egy csúszkán, de ez mellékes, a lényeg, hogy ki lehet kapcsolni a gombok világítását. Egyszer le kell kapcsolni a kijelzőt és az újraélesztés után már nem fog világítani. A szép az benne, hogy még root sem kell hozzá.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Youri
veterán
Hazaérek megpróbálok. Persze nem cserélték, mert mint kiderült, az a pont nem szervizképes. Az europarkot javasolták, de szervíz úgysincs hétvégén, a benzint meg nem lopom. Így hétfőn mehetek oda, mert akkor van szerví, és a 72 órás cseréhez szervíz kell...
3089: nekem nem ilyen, hanem ennél világosabb, 10+ kis félkör alakú világos pont. Legjobban a szürke képen látszik, meg a fehéren.
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
pingwin011
aktív tag
Az akku időt szerintem már nem kell a negatív oldalra rakni (nem x évvel ezelőtti telefonokkal kell összevetni). Nekem legalábbis bőven megy annyit full fényerőn, mint a Sensationöm (XE akkuval) automata fényerőn. Szerintem egyáltalán nem produkál rossz üzemidőket...
-
rol33
aktív tag
Semmi baj
végül is én is ebben maradtam magammal, hogy talán nem mér jól a progi, bár a verzió szám frissnek tűnik.illetve ahogy írtam is, iszonyat meleg volt a gép a kamera körül, tehát akár valós is lehet amit a program írt. Ha valakit még érdekel a Dead Space + System Tuner volt a kombó.®
-
kosturica
őstag
válasz james008bond #3087 üzenetére
Nincs ebben semmi gyanús: szállítással 8.52 dollár. Ebből lehet még alkudni.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
-
Atla
senior tag
PC-re rákötve csak én nem találom a videóimat?
Zenék meg vannak,de se a képek se a videók?
Szánalmas vagy User error? -
kosturica
őstag
-
Barnee88
tag
Én Sensation XL-hez való tokot vettem hozzá, az is 4.7-es de a One X felül egy kicsit kilóg belőle, de egyelőre jó lesz.
Nekem 2 helyen is pixelhibás, illetve a bal alsó sarokban sárgult a kijelző egy kis borsószemnyi méretben. Ma visszamegyek a speedshopba kicseréltetni.
Aki nem neten vásárol One X-et, legyen okos és még távozás előtt nézze meg nincsenek e ilyen gondok a képernyővel, megspórolhattok egy fölös kört.
-
válasz james008bond #3079 üzenetére
Használat nélkül 50fok? Mondom, hogy rossz értéket olvas ki a progi az még maghőnek is sok.
(#3078) csuszi: Logout-on több írás is van ami ezzel foglalkozik. Keress rá.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
james008bond
őstag
nekem most szobában / 27.2 C / nyugalomban 50 C-ot jelez CPU hőre, a progival grafikonon meg lehet nézni az idő függvényében is.
Battery Monitor Widget szerint akku hő 34.4 C.[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
csuszi
aktív tag
sziasztok!
elvileg jövő héten én is egy boldog htc tulaj leszek és így sokkal praktikusabb szemszögből nézem a fórumot mint a már tulajok.
- szerintem hasznos lenne egy 1-es hsz fabrikálása.
- írtatok sok kezdeti problémát, ezeket a láma (mint pl én) userek hogyan tudják csekkolni. szürke vibrálás, pixelhiba (mely programokkal stb) - persze a hullámzást még a lámák is tudják nézni - forrósodást mivel méritek, akku, cpu hőfokot.és htc től függetlenül, kezdő androidosoknak van olyan topic ahol tud nézelődni, tanulni?
hasznos programok, szép "belakás", játékok stb.
lejátszók, ébresztők, gps, rendszer, külső, stb stb -
bounty123
őstag
válasz james008bond #3075 üzenetére
Én ezt használom hozzá, tökéletes. Kb. 1 hét alatt ért ide.
http://www.ebay.com/itm/BLACK-Horizontal-POUCH-Belt-Clip-Holster-CASE-for-AT-T-HTC-ONE-X-Leather-Holder?item=270950909118
-
atoka1
tag
válasz james008bond #3075 üzenetére
Köszönöm, körülnézek.
-
james008bond
őstag
EazyCase tokot keress, én Pesten a WestEnd-ben egyik GSM kereskedőnél találtam, ui márkájú ki/behúzós tépőzárral rögzíthető erszényt is találtam egy másik boltban. Amúgy meg megrendeltem Expansystól tokot is, csak hát ott is készlethiány van
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
válasz james008bond #3073 üzenetére
System Tuner volt emlékeim szerint. [link]
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Dicker
őstag
Az utóbbi időben csak a hibákról olvasni. Kicsit kezdek elbizonytalanodni. Tényleg ennyire rossz a helyzet? :/
Amúgy most vettem észre, hogy az akció a T-nél módosult: "2012. április 23. és május 13. között, illetve a készlet erejéig érvényes."
Pár nappal kitolódott. Legalább a fehérből lesz újra, remélem. -
Nem bántásból neveztelek meg. Csak te voltál egyedül aki ilyen magas értéket írt. Nem hinném, hogy jól olvasta ki a program. Anno Sensation esetében is sokáig volt, hogy még a komolyabb fizetős programok fejlesztői is késtek a frissítéssel és sokszor fals értékeket mutattak az alkalmazások. Mivel a T3 elég új é nincs még túl sok készülék vele a piacon így elképzelhető, hogy rosszul olvasta ki az alkalmazás az értéket.
-
mrlujoak
veterán
-
atoka1
tag
Tudnál esetleg sötétben csinálni egy képet a bevilágításról? Kicsit nálam is ott van alul, de nem zavaró, lehet a panel sajátossága vagy nem tudom Nem szívesen cserélném, mert se pixelhibám se képernyő torzulásom nincs.
Tegnap elmentem Pécsen tokot keresni, MM ben egy tuskó boltos csajt megkértem hogy bontsa ki nekem a legnagyobb tokot, kikapta a telót a kezemből és izomból próbálta beletuszkolni a tokba, mondom neki ezt sürgősen hagyd abba, aztán még ő volt megsértődve mikor nem vettem meg , extreme digitalban sem volt jó hozzá semmi, betértem még 2 sima gsm boltba, de semmi, vagy bele se fér, vagy kilód a legnagyobb tokokból. Viszont 2 helyen is elkérték hogy megnézhessék
[ Szerkesztve ]
-
válasz Gergőkee #3066 üzenetére
Akárhogy nézem a keresési eredményt egyetlen ember volt aki 80 fokot írt (rol33), a többiek csak melegedésről számoltak be, mint pl. 55fok. Amúgy 80 fok esetén úgy dobta volna el a telefont mint annak a rendje.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőkee
aktív tag
-3an is írták a 80 fokot (és hogy tüzelt a kamera körül),
-nem ikonokat, főleg widgeteket pakolok ki,
-nem minden kapcsolható így ki, továbbá nem kikapcsolni akarom, hanem a drawerből száműzni (pl tárcsázó, névjegyek, beautiful widget és egyéb widgetek indítói stb. De van ám még más hiányom is a gyári launcherekkel kapcsolatban...[ Szerkesztve ]
-
<Attila>
tag
válasz rinbanbo #3043 üzenetére
Hát semmikép se vedd meg! Nekem van olyan ismerősöm aki pórul járt, mert
piaci ár alatt 20 ezerrel vett egy szifont..Hát mondanom sem kell, hogy csak 5 hónapig volt boldog tulaja, mert letiltották. Így más hibájából tanulva én biztos nem venném meg,
mert a per több évre is elhúzódhat ebben az országban
És attól még, hogy független simán tilthatja a T, mert lehet, hogy a legnagyobb díjcsomaggal 40 ért hozta ki, és nem fogja a havi díjat fizetniSGS II ---> HTC One X <Almából csak Somersby avagy eme gyümölcsnek van értékes vonatkozása is:D>
-
válasz Gergőkee #3037 üzenetére
- Az a 80 fok 1 eset volt a fórumon tudtommal és elképzelhető mérési hiba is, mivel lehet az alkalmazás amivel megnézték nem biztos, hogy jól olvasott ki egy értéket mert ugye a T3 elég új a piacon.
Ajánlom az Elixir nevű alkalmazást. Azzal nagyon sok ikont ki lehet pakolni még többet is mint 6x4-et.
ICS alatt meg el lehet tüntetni a nem kívánt alkalmazásokat a drawerben. Akár a gyárilag telepítetteket is. Igaz nem a menüből hanem a Beállítások/Alkalmazások/ menüponton belülről de el lehet tüntetni.
-
Cybertrone
veterán
Nalam a ledek sem vilagitanak be, szerencses vagyok!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Gergőkee
aktív tag
Prémium szervizfutár szolgáltatás. Samu mobiljai közül S2-höz jár, S3-hoz is fog.
Az ingyenes, internetes regisztráció után (imei / vásárlás helye / dátuma) + 2 hónap garanciát ad a gyártó, így lesz 2 év 2hó. A prémium csomag része:
- ha baj van, akkor telefonálsz a központba,
- Pest megyében a következő munkanapra (vagy előre egyeztetett időpontra) szervizes fickót küldenek, aki megpróbálja a helyszínen javítani a készüléket. Általában ez sikerül is, mert belső utasításra nem szabad vacakolni az alkatrészekkel, forrasztgatni a telefont. Gyakorlatilag 3 módon szokták orvosolni a problémát: alaplapot cserélnek, kijelzőt cserélnek (kerettel, tokkal vonóval) vagy akkut cserélnek. Sokan vissza is élnek ezzel. Leejtik, karcos lesz a keret, netán eltörik, aztán meg bejelentik, hogy foltos a kijelző. Szó nélkül cserélik a displayt a gorilla glassal és a kerettel egyetemben.
- Pest megyén kívül futárt küldenek, aki a javítás idejére Galaxy Ace-t hoz cserébe. Maximum 3 napon belül hozza a javított vagy cserélt készüléket.Szóval ebben a tekintetben nagyon jó a tapasztalat (HTC szervizt nem ismerem).
Szerintem ettől függetlenül most a HTC-nek jobban kijött a lépés
Szerintem nézőpont kérdése. Mindkét telefonnak 2 sarkalatos pontja van.HTC
- nem cserélhető (és relatív gyenge - 1800-as) akku
- nem bővíthető tárhelySamsung GIII
- Pentile mátrix kijelző
- Képről olcsónak látszó műanyagVan akinek a HTC-re vonatkozó 2 bekezdés "nem hiba". Van aki a Samuról gondolja ugyanezt.
(#3054) Jadro válasza Kismaci (#3021) foltosodás az s2-nél
Igen, ez mostanában jött elő, az elején még nem volt ilyen (vagy csak nem vette észre senki). Viszont ez kb. olyan hiba, mint a htc-nél a szorongatásra előjövő "képi hatás".
A samunál a foltok (ha vannak) full fényerőn, koromfekete szobában, koromfekete háttér esetén látszódhatnak. Ki használja ilyen körülmények között a telefonját??[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
Másik ami feltűnt... alul a ledek bevilágítanak
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Jadro
veterán
válasz Kismaci #3021 üzenetére
"Hajlamos vagyok egyetérteni rígel kollégával, aki azt mondta, hogy az első tulajok gyakorlatilag béta tesztelők, az első szériák, amik lejönnek gyártástechnológia-sorrend-stb. szinten szintén teszt készülékek - de eladják."
Ez igaz, de sajnos itt nem áll meg a dolog. S2-nél pl ez a kijelző foltosodás probléma jóval később jött elő. Az első szériáknál nem volt ilyen, ott a sárgásodás volt megfigyelhető mint kezdeti gebasz. Ez később már nem volt probléma, de mostanság meg több olyan hozzászólást is olvasok amiben a foltos kijelzőről panaszkodnak. Sajnos változó az alkatrészek minősége mindenhol és nem tudják garantálni az egyenletesen jó minőséget. Marad a cserélgetés ha belefutsz.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
kosturica
őstag
Youri! PÜ ment Neked!
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Köszönöm a válaszokat!
S milyen képeket lő a HTC?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
kerlas
tag
Ez a vibráló, amit írtatok páran, simán lehet szoftveres eredetű. Nekem a laptopom szokta eljátszani néha-néha egy újabb nvidia driver telepítése után. A Hardwired.hu hátterén pl. remekül látszik. Persze lehet, hogy a két jelenségnek nincs köze egymáshoz.
-
Barnee88
tag
ma vettem egy fehér one x-et a speedshopban, jobban megnézve 2 helyen is pixelhibás, de nem egy-egy pixelről van szó, azt alig lehetne észrevenni, inkább 10-20 lehet egy kupacban.
job oldalt felül nem világítanak, bal oldalt alul pedig mindig fehéren, bár érdekes módon ez nem mindig látszik.mondom olyan 1-2 mm-ről van szó, nem egy darab pixelről, mivel ekkora felbontásnál az alig lenne szabad szemmel látható.
vajon kicserélik - ki kell cserélniük - a boltban, vagy elhajtanak a fenébe? -
Gergőkee
aktív tag
válasz rinbanbo #3043 üzenetére
tömören: nem. Bővebben: polgári peres úton, hosszú évek után esetleg...
HOX tulajok: a kamera lencséjén mennyire fekszik a készülék, ha letesszük az asztalra? Ezt elfelejtettem megvizsgálni amikor nálam volt. Vajon lencse előtt gg van? (szerintem szinte biztosan nem)
Csak azért kérdezem, mert sgs2 tulajok közül sokaknak karcos lett a lencse, mert azon fekszik fel a telefon. Ott a 2amperes akku (és a hozzá tartozó hátlap) oldotta meg a problémát. Persze csak azoknak, akiknek nem volt még karistos a plexi.
-
-
<Attila>
tag
-
rinbanbo
tag
hy amit a t-nél arulnak az független de aszt le tudják tiltani....?
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
<Attila>
tag
Kismaci, Gergőkee köszönöm a válaszotokat, az a helyzet, hogy kb 1 hónapja eladtam az SII-őt, így a 2-vel ezelőtti telómmal járkálok azóta Először nagyon fura volt, de most már egészen megszoktam...
Már az MWC óta szemezek ezzel a telóval, de gondoltam megvárom a Samut,
mert ha nagy durranás lesz akkor ne hogy megbánjam utólag, de hát a tegnapi "show"után...
Úgyhogy igazából nem akarok várni, max ha komoly zavaró hibája lesz, akkor 8 napon belül visszaviszem
Ahogy többen is megfogalmazták hibátlan teló nincs, biztos a Samunak is lesz majd valami nyűgje, szóval eldöntöttem belevágok a házasságba
Már csak legyen ismét fehérben a T-nélSGS II ---> HTC One X <Almából csak Somersby avagy eme gyümölcsnek van értékes vonatkozása is:D>
-
Gergőkee
aktív tag
- nem tekinteném hibának a nem cserélhető akkut. Ettől magasabb a minőségérzet. Vásárlás előtt eldöntheted hogy ez, vagy a cserélhető akku fontosabb-e.
HTC DesireS-em esetében tökéletes volt a minőségérzet, mégis cserélhető akkuja volt.-kezdeti hibák. (Kíváncsi leszek az s3 első szériájára)
Biztosan lesz, de majd visszatérünk rá, ha a kezünkben lesz. De van itt nem kezdeti hiba is. Kezdjük mindjárt az amoled esetleges beégésével (a jó szerviz sokat segít... Éppen ezért sufnigsm garis samsungot TILOS venni).s-off MÉG nincs. LESZ.
Én azt írtam, hogy "még nincs s-off". Szerintem a kettő ua.-sd card. ez valóban negatívum, de nem 16 hanem 32 Gb
Javítva.- melegedés (szerinted az s3 nem fog melegedni?)
A 80 fok szerintem sok, és már hibának számít.Szappantartónak nevezed az s3-at?
Főleg hátulról. De van egy két olyan szög (oldalt, a teteje felől nézve), ami tetszik.
Viszont mindkettőre illik, hogy ping-pong ütőIsual: való igaz. Az legalább "szép". A "régi TW" pedig háááát... nekem ocsmány (de ugye kinek mi a szép). Viszont az új TW tényleg pofás lett.
Ennek ellenére nekem pl must have, hogy 5x4-es (4,7 collon talán 6x4-es) alapképernyőim legyenek, hogy elrejthessem a drawerben a nem használt ikonokat (100+appom van), hogy a dokkon ne csak pár funkció legyen (sense 4 dokk már jobb egy fokkal). Arra már nem is emlékszem (hisz csak 5 percig volt fenn ), hogy a scrollable widgetek jól mennek-e vele.
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
válasz Reinhardt #3034 üzenetére
Mondjuk semmit sem szabad ész nélkül csinálni... ha a kijelző sarkában/szélek közelében lesz 1 (!) dead pixel, azt nyilván ráhagyom a francba (ha minden más jó), de volt itt 2-3 hibás pixelű készülék is, ami nem vicces...
Youri meg majd mérlegeli, hogy együtt él vele, vagy - ha van ideje, mint pl nekem - szépen türelmesen kivárja, amíg hozzávágnak egy kifogástalan minőségű darabot.
(#3035) Gergőkee : "Sense (launcher tekintetében) 5 percig volt a HTC-men, TW azonnal gyalulódott." - na látod, hogy jobb a Sense!
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Gergőkee
aktív tag
Ízlésen fölösleges vitatkozni, nekem pl funkcióhiányos a sense is, tw is. Sense (launcher tekintetében) 5 percig volt a HTC-men, TW azonnal gyalulódott.
Az SGS3 esetében a tw egyébként sokat szépült, de még mindig funkcióhiányos (számomra).Ha már sw:
Az sgs3-ba bekerült rengeteg parasztvakító, eye-candy extra. Igazgató szerint ezzel próbálnak egyedi termékelőnyt kialakítani. Igazából erre próbáltak rágyúrni. Engem pl. ez nem hat meg, de biztosan van olyan, aki örül majd ezeknek. Ilyenek pl.:
-Érzékeli a szemet és az arcot. Ha bámulom a kijelzőt, akkor nem alszik el, hiába nem nyomkodom.
-Figyeli a fej tartását. Ha fetrengünk az ágyban, akkor nem forgatja el a kijelzőt.
-Videó kicsinyíthető, és mondjuk sms írás közben is lehet tovább nézni.
-Sorozatkép lövés, majd automatikusan kiválasztja 8 kép közül a legjobbat (3,3 kép/sec)Meg még van vagy 10, de ez a téma nem az sgs3-ról szól, akit érdekel, majd elolvassa a teszteket.
-
Isual
veterán
válasz Reinhardt #3030 üzenetére
Izomból hülyeség nyomni - nyilván, de a pixelhibával nem értek egyet.
Korábban vettem hasonló árú IPS monitort (U2711), aminek rettenetesen pici a pixelmérete, de nyilvánvaló volt, hogy pixelhiba garival kérem (direkt megnézik és ha van cserélnek), mert ennyi pénzért ne legyen pixeles, akkorse ha lehet életedbe nem veszed észre. Így Én nyugodtabban alszom - mások vagyunk, ezt elfogadom!Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Reinhardt
őstag
Akkora orom olvasni, hogy vannak emberek akik azert kezdik el izombol nyomkodni a kijelzot, hogy egy velt hiba elojojjon. Meg, hogy jonnek a tippek, hogy screen tester programot kell raereszteni cuccra, hogy feltunjon az a hiba, amit magadtol nem vettel eszre eddig. De hala a tesztnek onnantol csak azt nezed majd...
-
rígel
őstag
válasz Gergőkee #3025 üzenetére
Most én értek egyet veled, apró finomításokkal:
- nem tekinteném hibának a nem cserélhető akkut. Ettől magasabb a minőségérzet. Vásárlás előtt eldöntheted hogy ez, vagy a cserélhető akku fontosabb-e.
-kezdeti hibák. (Kíváncsi leszek az s3 első szériájára)
-s-off MÉG nincs. LESZ.
-sd card. ez valóban negatívum, de nem 16 hanem 32 Gb
- melegedés (szerinted az s3 nem fog melegedni?)Szappantartónak nevezed az s3-at? Ez volt az első ami eszembe jutott róla
az a vibrálás szerintem sw-es lesz, sokan írják hogy 1.29 előtt nem volt.
Szivárványosodás érintésre? Ezt nem tudom elhinni, de ha igaz, akkor garanciális csere.
Forrósodás? 4 magos egyenként 1,5 GHz-es processzorról van szó, ami aktív hűtés nélkül egy 8 mm vastag testbe van passzírozva!
Melegedni fog ha ki van használva. Ha meg kihasználatlanul is melegszik, az sw probléma.[ Szerkesztve ]
-
-
rígel
őstag
Másik, hogy aki nem teljesen elfogult az szerint HTC vagy Samsung s3? Pro-kontra?
Viccelsz? erre a kérdésre nem fogsz elfogulatlan választ kapni
Neked kell dönteni, és vállalni a döntés felelősségét,
Egyébként szerintem 1x, mert nálam számít a minőségi készülékház, a szép design, a kijelzője úgy néz ki egyértelműen szebb, és mert sosem vennék Samsung telefont. Egyébként nyers tudást nézve l egál szaga van az összehasonlításnak -
Gergőkee
aktív tag
"kívülállóként" (s2 tulajként, akinek az sgs3 és a one x azért esik ki, mert nagy a 4,7 ill 4,8 kijelző) azt mondom, hogy egyik sem jobb egyértelműen a másiknál.
HTC:
+ hibátlan anyagminőség, prémium érzet
+ igazi rgb kijelző
+ gyors sw update (nem lazsálnak a htc fejlesztők)
+gyönyörű fehér (nincs igazi fekete)
- nem cserélhető akku
- elég sok kezdeti hiba
- még nincs s-off
- nincs sd kártya slot,16gb beépített tár32 gb beépített tár (jogos, elírtam)
(- melegedés)Samu:
(korábbi samuk, képek, tesztek alapján, hibákról itt ugye még nincs hír, mert meg sem jelent.)
+ várhatóan jobb akkuidő (1800mah vs 2100mah)
+ cserélhető, később talán extra kapacitású akku
+ 16, 32, 64 gigás verzió, sd bővítési lehetőség
+ gyönyörű fekete (nincs igazi fehér)
(szubjektív +: nekem a hardveres home gomb bejön, én hasznosnak tartom)
++ kiemelkedő szervizháttér. Helyszíni javítás (Budapesten és vonzáskörzetében) otthon nem javítható készüléknél futár hozza-viszi. Szó nélkül cserélnek mindent, akár bemondásra is. Hozom-viszem szolgáltatással max 3 munkanap javítási idő.
-gagyi műanyag
-pentile mátrix (rgbg) kijelző
-még nagyobb, mint a onex
(-abszolút szubjektív: nekem kevésbé tetszik, olyan szappantartó)rígel: szürke vibrálás pl., hullámosodás (akkor, ha nem 1000kpa-val nyomod, hanem már érintésre is előjön). Forrósodás sem biztos, hogy sw-esen kiküszöbölhető.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőkee
aktív tag
Részben értek egyet veled. Szerintem az itt előjövő hibák legnagyobb része hardveres és nem szoftveres.
(#3014) <Attila>: Ha nem túl sürgős a csere, akkor várnék még a helyedben (1-2 hónapot). Addig kiforrja magát a dolog.
- Lehet, hogy kiderül, hogy bughalmaz az egész - keresel mást.
- Lehet, hogy kiderül, hogy bughalmaz az egész, de htc kijavítja a problémás sw-hibákat (és akár hardveresen is fejleszt).
- Lehet, hogy a most előforduló hibák nem is hibák, hanem "ez ilyen". Mérlegeld, hogy zavar-e a hullámzás, szürke vibrálás. Ha nem, akkor megvehető.[ Szerkesztve ]
-
Kismaci
tag
válasz <Attila> #3014 üzenetére
Szerintem "rizikózz".
Vagy várj még pár hetet-egy hónapot, ha van türelmed és kitartásod.Hajlamos vagyok egyetérteni rígel kollégával, aki azt mondta, hogy az első tulajok gyakorlatilag béta tesztelők, az első szériák, amik lejönnek gyártástechnológia-sorrend-stb. szinten szintén teszt készülékek - de eladják.
Nekem az a rettentő döbbenetes, hogy tényleg mintha súlyosbodott volna. Nálam a HD2-nél annyi volt, hogy nem TÖKÉLETESEN szerelték össze a kicsikét, nem volt teljesen totál vízszintes a kijelző a telefonon, az egyik oldalon a gomboknál kisebb volt a perem. Ez a használatot egyáltalán nem befolyásolta, szóval nem maceráltam. (Plusz: a nővérem is vett egyet, az tökéletes volt, de legalább nem volt egyforma).
De ilyen és ennyi hibát nem olvastam - ez lehet, hogy tényleg az van, amit rígel ír, hogy erőltetetten mennek a dolgok... szerintem ez helytelen metód.
(#3020) buci30:
Nos... egy HTC fórumon teljesen objektív véleményt ne várj, de:
Anyaghasználat: HTC (igényesebb, minőségibb anyaghasználat)
Tárhely: Samu (többféle belső tárhely és bővíthető)
Akksicsere: nem tudom cserélhető-e a samuban. ha igen és neked fontos: Samu. (A HTC-ben nem cserélhető)
Kijelző: HTC (elég egyértelműnek tűnik, összehasonlításkor is, színhűségben is, napfénynél is jó, és nem pentile mátrix)
Proci: szerintem HTC. Többek között a készenléti ötödik mag miatt is.All-in-all: te döntesz, neked mi fontos. Ha lényeges a tárhely ÉS fontos a minőségi anyaghasználat is (a 1X mellett hipergagyinak látszik a Samu), na EKKOR vagy bajban! Ugyanis az akksiidő semmivel se rosszabb a 1X-nél, mint bármely más okostelefonnál.
Remélem, tudtam segíteni![ Szerkesztve ]
Ronda és fiiiinom!
-
buci30
addikt
Én is ezt néztem ki családba van egy Desire HD már meg egy Samsung S2 is.
Kérdés ,hogy ami felvetődött kis üzem idő azzal mi lett nem valós?
Másik, hogy aki nem teljesen elfogult az szerint HTC vagy Samsung s3? Pro-kontra?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
<Attila>
tag
Jó is lenne, ha át tudnám nézni, de a futár szerintem biztos nem várja
meg, hogy kívülről-belülről jól megfigyeljem, max kívülről...
Vagy esetleg mondhatom neki, hogy adjon 5 percet rá?SGS II ---> HTC One X <Almából csak Somersby avagy eme gyümölcsnek van értékes vonatkozása is:D>
-
válasz <Attila> #3014 üzenetére
Arra gondolj, hogy most a T és a Voda is nagyon akciózta. Többször is kifogytak a készletek. Ahhoz képest az itt fellelt hibás példányok kis %-nak számítanak. A lényeg, hogy mielőtt kiadod a pénzt a kezedből nézd át a készüléket.
(#3018) Isual: szeretik vagy sem, nem vagy köteles átvenni hibás/hiányos/stb terméket.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőkee
aktív tag
válasz Gold_fish #2994 üzenetére
3 napon túl, 1 hibás pixel miatt cserélni fogják a kijelzőt?
(#3004) 42861 válasza 42861 (#2848) üzenetére:
Két hét??? Basszuskulcs... A XXI. században, Európa közepén két hétig tart a javítás?
A hibákat még csak-csak megemészti az ember (a konkurencia készüléke is ...), de ez a 2 hét mellbevágó.[ Szerkesztve ]
-
<Attila>
tag
Hát ez nem igaz...
Először kinéztem magamnak a sonyt, rengetek hiba: sárgulás, recseg-ropog...
Így letettem róla, de örültem a HTC One X-nek prémium teló, prémium összeszerelés,
látszólag semmi komoly hiba...Az utóbbi pár napban meg szinte csak ilyen hozzászólásokat olvasok, hát manapság már nem is megy hiba nélkül Nem hiszem el, most is csak arra várok, hogy megjelenjen ismét a fehér a webshopban, de így most kissé elbizonytalanodtamSGS II ---> HTC One X <Almából csak Somersby avagy eme gyümölcsnek van értékes vonatkozása is:D>
-
Kismaci
tag
Öööö... fogas kérdés, egyre jobban tetszik a white! Köszi a kérdést!
Jelenleg kb. 50-50%. Most képzeld el! Mikor úgy kezdődött, hogy grey - white: 100 - 0%.
Dammit. Még a végén fehér lesz.Mondjuk már feldobtam a kérdést, hogy mennyire koszolódik, mennyire effektíven tisztítható... vagy a radír trükk beválik?
(#3008) rígel:
Persze, tudom. Főként azt a behullámzást tudom csak akkor hibaként elfogadni, ha könnyen előidézhető, csekély nyomásra is előjön. A szürke-vibrálás lehet, hogy SW eredetű, mert volt olyan fórumtárs, akinek a verzióváltáskor (1.28-ról 1.29-re) jött csak elő...
[ Szerkesztve ]
Ronda és fiiiinom!
-
Youri
veterán
Találtam egy hibás pixelt
RTX ON
-
Gergőkee
aktív tag
ÁÁ, szerintem nem. Ez felmerült az SGS2 hibái kapcsán is, de (sgs2 esetében) a más piacra szánt verziónál sem jobb a helyzet. Van, aki cseréltette a beégett kijelzőjét, kapott helyette egy foltosat. A foltost cserélték, kapott egy még foltosabbat. A 4. már jó lett (véletlenül).
Nézzetek szét az XDA-n. Ha ott is sokan panaszkodnak egy hibára, akkor sajnos az általános.
[ Szerkesztve ]
-
rígel
őstag
válasz Kismaci #3003 üzenetére
Nézd! A pixelhibáktól eltekintve a többi vagy sw eredetű, vagy nem tekinthető hibának, ahogy előttem írták, egy átlag user ki sem szúrná.
Ne gondold hogy a pixelhibák, sw problémák és egyéb "hibák" aránya bármely más márkánál alacsonyabb lenne.
Tömegtermelés, erőltetett, rövid fejlesztési ciklusok, gyakorlatilag az első vásárlók bétateszterek. Aztán jön egy frissítés, na akkor lesz olyan a széria, amilyennek elsőre kellet volna lennie.
És ez minden gyártónál így van, legyen az telefon, autó stb.
A hibát pedig magunkban kell keresni, mert mi, a vásárlók vagyunk az okai.[ Szerkesztve ]
-
válasz Kismaci #3003 üzenetére
Ne is mond. Bementem ma az edigitalba. Minden papír nálam erre közlik, hogy nem jó a kicsit lestrapált adókártyám fénymásolata, ha lehet az eredetit vigyem magammal vagy kérjek az APEH-től igazolást... Nálunk az APEH-nál délben vége a munkaidőnek 5napból 4-en. Felforgattam a lakást nem találtam meg az eredetit. Így várhatok jövő hét elejéig, mondjuk félre tették a példányt.
-
Kismaci
tag
Hű, neked és mindenkinek: fogalmam sincs, csak... nekem fura, hogy itt egy prémium készülék és nem egy ember már 2-3+ alkalommal viszi cseréltetni... nekem ez fura. Na nem mintha letettem volna vásárlási szándékomról, mondjuk az ilyen cikkek, mint ez itten, ni:
hát nem arról győznek meg, hogy NEM kell nekem ilyen, mert KELL!
Addig is olvasgatlak titeket, bele-beleszólok és figyelgetek.
Ronda és fiiiinom!
-
Isual
veterán
válasz bounty123 #2996 üzenetére
Ez mondjuk igaz, ezek a fórumok sosem reprezentatívak az egész készlet általános minőségét tekintve. Nyilván ide az ír be előbb, akinek égeti a seggét az idő és baja van, mint az aki egy hete rózsaszínben látja a világot a hibátlan One X-e miatt
Ettől még én szőrszálhasogatok majd. Pixelhibateszt alap, hullámzás tesztelése (normál nyomás alatt) alap, szürke vibrálás, külső hibák lecsekkolása detto.
(#3000) rígel : nem vagyok ilyen kioktató típus, de rendszeresen elmulasztod a "Szerkesztés" gomb használatát, kérlek szokj rá, jó dolog (No offense )
(#3002) Kronk : mondom, hogy vasárnap összeírom - én ilyen vagyok, de sztem együtt kapjuk majd, nekem köv hét elejét mondtak - elvileg már a futárszolgálatnál van.
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest