- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
Pedig én írtam neked, hogy az enyém is ilyen volt. Azt is írtam, hogy ez engem egyáltalán nem zavart és nem ezért, hanem a kijelző sárgulásáért küldtem vissza!
Egyébként ilyen bevilágítós cucc már a sima Desirémen is volt, ott sem zavart egyáltalán...
Attól persze téged ez még zavarhat, csak a tisztánlátás végett írtam le![ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Psytech
őstag
válasz Barnee88 #3493 üzenetére
Attól még, hogy így van, attól még ez nem számít normálisnak. Az, hogy az LCD elválik az érintőtől az alsó részen és ez által az lcd háttérvilágítása bevilágít a kapacitív gombok felett, az igen komoly összeszerelési vagy gyártási hiba. Persze jó eséllyel egy millimétert sem fog ez az elválás továbbterjedni, de maga a tudat is igen zavaró, hát még a szervizháttér hozzáállása. Teljes mértékben megértem Youri kollégát amiért cseréltetni akarja. Ez ebben az állapotban egy rossz termék.Vagy az összeszereléskor követtek el hibát, vagy maga az alapanyag volt gyártási hibás.
Hogy ON is legyek, nekem ez a tok lesz hozzá, valaki használ hasonlót, hogy mennyire vastagítja meg a telefont? (előtte S2-n is ilyen volt, ott pont jó méretet adott neki) Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Barnee88
tag
már ne haragudj, de 30 one-x közül ami a kezemben volt 2 kivételével mindegyik ilyen volt...
ezen ne csodálkozz, hogy nem akarják cserélni.
normális használat során nem fog zavarni, hacsak nem akarod magad ezzel idegesíteni egyfolytában.ja és, hogy megnyugodj, az enyém is ilyen, annak ellenére, hogy 3 pixel hibás után, végre találtam egyet ami nagyjából jó, és még sárgult foltok sincsenek rajta...
-
-FreaK-
veterán
válasz <Attila> #3371 üzenetére
Ez alapján jó kell legyen hozzá: [link]
De majd ha esetleg megrendelted akkor számolj be kérlek hogy mennyire passzolt, én is ezeket nézegettem magamnak. Azt mondják egyébként hogy a Sensation XL-hez való tokok nem feltétlen jók a OneX-hez mert magasabb annál és kilóghat felül.
-
Cymby
tag
Hoppá, megrogyott a facebook ?
Egy ideig nem nagyon akart menni mobilról....[ Szerkesztve ]
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
rígel
őstag
-
Valkűr
addikt
megjöttek a notesztokok is, akit érdekel...Én már módosítottam is a rendelésem.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Cymby
tag
Érdekességként megnéztem vajon mit tud a Google Chrome Beta és a gyári HTC böngésző HTML5 tesztben. Jelen állás szerint a még béta állapotú Chrome egészen jó eredményt produkált, bár tegyük hozzá, hogy egyelőre ebben a verzióban még nincs flash támogatás.
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
kungzi
veterán
ha nem lenne ez a roh@dt hűségem a T-nél már én is megvettem volna
120k-t még ki is adnék érte, de 150k-t dominosan nem
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Lehet rossz szeriat kapott a T?
Csak mert nekem meg mindig semmi gond a telommal, reinhardtnak sem, ahogy hallom. A harmadikat azert tulzasnak tartom, de elkepzelheto, hogy az a nyomas, aminel nalam "foltosodott" (eleg nagy erovel kellett pattintani) az masnal mar alapbol csereerett.
A dezin en egyszeruen oldottam meg akameruveg temat: kitortem a hatlapbol azt a plexit.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Gold_fish
tag
Azt nem tudom, hogy a javításkor kapott kijelző biztosan hibátlan lesz-e. Ellenőrzik vajon, hogy hibátlan telefont adjanak vissza? Még mindig így, a javítással várok nagyobb eséllyel sikert, mint a készülékcserével, ugyanis az első példánynak a burkolatán volt hiba, ez a kijelzővel kínlódik, túl sok esélyt nem adok, hogy egy harmadik hibátlan lenne.
-
zso79
őstag
Most már igen, de akkoriban nem volt rá példa Amúgy meg a kamera előtti lencse hibája sztem nem összeegyeztethető azzal, hogy itt kb. minden harmadik tulaj cserélteti a készülékét, sokan már nem is először! Félreértés ne essék, továbbra is HTC párti vagyok, vagy egy ilyen, vagy a One S lesz a következő, de most még csak állok értetlenül, hogy mi folyik itt....
-
kosturica
őstag
Azért a kameraüvegre (műanyag volt az ráadásul!) felvitt réteg lekopott 1 hónap után és borzalmas elmosódott képeket csinált. Ezután már csak akkor tudtál vele elfogadhatót csinálni, ha levetted a hátlapot. Más nagyobb hiba nem volt egyébként.
-
Gold_fish
tag
Aki a napokban megy E-care-be, hullámzó, és/vagy pixelhibás kijelzővel, az valszeg nem lesz egyedül, mert 2-3 napon belül az enyém is ott landol ezzel a két hibával. Szerintem sokat segíthetünk egymáson és magunkon már azzal is, ha legalább jelzik az érintettek az E-care felé, hogy milyen hibával találkoztak. Elméletileg az enyémnek már ismerik a hibáit, és várják, hogy az forgalmazó vigye hozzájuk kijelző cserére. Feltételezem, hogy többeket érdekel errefelé a dolog alakulása, majd beszámolok, remélhetőleg pozitív eredménnyel.
-
zso79
őstag
Hmmm... A Desire megjelenésekor nem volt ekkora hibás termék áradat, mint amit most itt olvasok. Ismerettségi körömben van még belőle legalább 5 darab és senkinél nem volt gond, pedig mindenki rögtön az elején vette. Elbizonytalanodtam...
-
Dicker
őstag
Rígel szerintem nincs neki még telefon a kezében. Ezért kérte, hogy írja le neki valaki
Amúgy igen a garinál a fenyegető stílus is jó, de nem a kiabálós fajta, csak a kimért, higgadt. Bár tudom, hogy úgy nehéz ilyen helyzetben, de célravezető!
Amúgy ha Pesten vagy ott hány T-pont lehet? Ha nem jönnek be az eddigiek, akkor próbálni kell másikat. A központiba voltál már?A kiszállításhoz még, hogy ha ennyire elhúzzák tényleg neked is, meg majd nekem is esetleg, akkor az megint csak megmutatja a T itthoni szintjét... de talán egyikünknek se kell tovább várni a héten. Amúgy rendeltem én is külföldről már több dolgot. Volt, hogy másnap reggel 8-kor itt állt a ház előtt a futár. Na és lényegében kisebb dolgot, rendeltem de akkor is a színvonal mintaként szolgálhatna...
[ Szerkesztve ]
-
Drbonci
aktív tag
Segítséget kérnék , handcent sms-ben hol kell beállítani hogy jelezzen ha megtörtént a kézbesítés vagy az elolvasás .
Köszönöm előre is -
Psytech
őstag
A tied az szerződésmódosításos ahhoz nem kell sok ész nekik sem, még jó h azonnal postázzák, hogy lekössenek további két évre Az enyém új előfizu lenne, telenoréknál járt le, aztán átbandukolok(nék) T-khez, de az meg idő lesz ezek szerint. Bár bíztam benne, hogy hamar meg lesz
A garihoz: én szintén a fogy.védelmes, kicsit "asztalcsapkodós" változatot erőltetném... Basszák meg magukat, nem egy T-mobilos kis p... dönti el, hogy akkor az most garos e vagy sem.. Neki az a dolga h felvegye, a garanciális kérdés eldöntése a szerviz joga.
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
-
Dicker
őstag
válasz Psytech #3451 üzenetére
Ajjajj!!! Remélem felhívnak téged is meg engem is holnap
Megértelek. Én se igazán szeretném már a héten sokat cipelni az 5800-át
Bár egy vigasztal! Batman-nek is ilyen van!A garis dologhoz, annyit, hogy ha jó fej emberkét akarsz kifogni a T-nél, akkor olyan csajhoz menj oda, aki kicsit önbizalom hiányos, és mehet a szöveg neki. 5-ből 4x bejött. Igaz nálunk egész normálisak anélkül is. Bár a "kis"(-ebbik) T-pontban már rosszabb a helyzet. Ott be kellett vetni mindent. Ha meg nem jönne be ez sem, akkor mond meg neki, hogy OLYAN SZÉP VAGY, MINT EGY ÚJ TRAKTOR, és hagyd ott.
-
kosturica
őstag
Hűség? Na az kéne még! De gondolom az időpontot le kell egyeztetni valahogy, hogy otthon legyél. Kézbesítés előtt nem hív fel? Csak hozza amikor akarja?
Én az expansysnál megrendeltem délután 2-kor Franciaországból! Másnap reggel a csomagot követve láttam, hogy 8-kor Pesten volt. Meghagytam, hogy 2 órától négyig vagyok otthon. Délután hajszál pontosan kettőkor ott volt a futár a UPS-től! 24 óra múlva Montpellier-ből!!!
Azért ettől lehidaltam.Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Youri
veterán
válasz Cybertrone #3453 üzenetére
Olyan szívesen ráborítottam volna arra a pökhendi nyomorékra a pultot. Mit képzel?! Szívózik a rohadt fizető barommal.
RTX ON
-
Cybertrone
veterán
Valakivel vedd fel a kapcsolatot aki pesti, és ilyen telefonja van... menynetek be ketten, és a faszagyerekeknek megmutatván milyen a jó kijelző, csak leesik hogy ez hibás... ha akkor sem az egyik zsebedbe tegyél egy boxert és addig üsd míg szuszog...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Youri
veterán
-
Psytech
őstag
Nem, a szürkét rendeltem. Tegnap este amúgy is csak az volt elérhető meg én amúgy is azzal szemeztem inkább... De mindegy, írok nekik, hogy miben gondolják, hogy ha ők nem hívnak és nem az van, hogy én nem veszem fel, akkor miért nekem csúszik a szállítás... Lehet én vagyok ám a túl háklis... De nem jó egy E51-el rohangálni...
-
Cybertrone
veterán
Olyat vertem volna a fejébe hogy ott hugyálja össze magát... 100k+-os telefon és ilyen a kijelző...
Fogy védelem!
Vagy ha T-s vagy menny egy másik üzletbe... vannak külömbségek a kiszolgálásban, nem kicsit! Ha gyári független meg főleg rángatna a görcs![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Youri
veterán
válasz Cybertrone #3445 üzenetére
Nálam volt a Desire. Mutatom, itt nincs ilyen. Erre: Ne hasonlítsunk össze két különböző típust. Ő már sok ilyet látott, és mind ilyen. Mondtam (kiabálva) hogy mutasson egyet is. Azt nem.
Gergőkee: Tök mindegy... éetelt a 3 munkanap, így már ha hirtelen fekete-fehérré válna a kijelzőm is a pofámba vigyoroghatnának, hogy 15 nap...
Ja persze, nagy kegyesen felajánlották, hogy elküldik bevizsgálásra, gyártói állásfoglalásra, és akkor blablabla... 15 nap.... Persze, sejthető milyen eredménnyel, feltételezem el sem küldenék. Holnap megyek az ecarebe a Desire miatt, akkor ott megmutatom, és kérek egy csereigazolást. Akkor azt pedig átadom annak a féregnek, igen szép körítésben.
Ja és szerintük a 3 napon belüli minőségi probléma esetén nekik 15 napjuk van a cserére (mágikus szám) Kíváncsi lennék ez vajon mennyire harmonizál a hatályos jogszabályokkal.
Száz szónak is egy a vége: dögöljenek meg
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Cybertrone
veterán
Hidd el találtam volna ott hirtelen módot arra hogy meggondolják magukat... mi az hogy ilyen a panel? Félig bevilágít... megkérdeztem volna a te telefonodon is ilyen? GO fogy védelem komolyan meglásd csere lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
válasz Cybertrone #3437 üzenetére
Szerintük ez nem hiba... idézem: Ilyen a panel, ilyen az lcd, stb
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Psytech
őstag
Miii? Milyen indokkal nem cserélik? Ez azért nem túl bíztató... Hiszen azon igencsak látszik, hogy hardver hibás. Ilyen jelenség utoljára a 2X-emen volt, de ott is garanciális volt az ilyesmi....
(sorry, hogy csak úgy durr bele, de a napokban érkezik az enyém is és már betáraztam a szériahibákra, hogy ha netán valami jelen lesz, akkor kocogjak be hozzájuk 72 órán belül...)
(#3438) Dicker én tegnap este fél 10 magasságában adtam le a rendelést és 05.11-t kaptam szállítási időnek azzal a feltétellel, ha ma utol tud érni a kollégájuk... Nem nagyon hívott az emberke, szóval....
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Fúú el se hiszem! Onnan indultam, hogy a fehéret veszem meg, de végül oda jutottam, hogy a feketét rendeltem meg.
Legszívesebben mind a kettőből egyet vettem volna, mert jól néznek ki.
Remélem holnapra megjön, mert azt írja, a my t-mobile, hogy 08-ra várható az érkezés. Van is rá esélyem, hogy holnap már kézben tarthassam? Elvileg 12:55-kor leadtam a rendelésemet, amiről írták, hogy 1 előttieket másnap kézbesítik. Remélem még belefértem
Csak engem még nem hívtak fel. Vagy az nem mindig van? Valaki beszélt itt valami egyeztetésről, hogy mikor hozzák ki neki, na ez nálam hiányzik egyenlőre. Várható lesz a telefon, vagy csak új előfizetőknél van ilyen? -
r4z
nagyúr
Skacok, nektek se akar működni az internet pass-through connection? Folyamatosan turning on-t ír a settingsben, amíg le nem húzom az USB-t. A HTC driverek természetesen fent vannak. Ugye nem kell hozzá az a szutyok Sync? 1.29-es gyári szoft.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
atoka1
tag
Tegnap voltunk túrázni, GPS nagyon hasznos volt, mert eltévedtünk és nem volt nálunk térkép, hálózat persze nem volt, így gps alapján próbáltam belőni az irányt, völgyben fák között 10mp alatt befogta a 4 holdat Akkuidőm is jól alalkult így, mobilnet kilőve, sokszor hálózat sem volt, lőttem kb 160 képet meg 10 videót, fényerő automatán volt, ma reggel wifi, szinkronizáció be, + dlna-n végignéztem a képeket videókat, még egy kis klozetten játék is belefért [1] [2]
[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
-
lcee79
addikt
válasz Cybertrone #3425 üzenetére
hát azt nem
De samsungot nem is vettem meg ezt meg igenhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
Sok fórumon olvasgatok, de ennyi gyári hibás hozzászólás elég ritka ...
Remélem nekem nem hibásat hoznak...Amúgy nem figyeltem/vettem észre hogy mikor hozzák meg a cuccot
Ma 15:00 körül rendeltem meg mikorra jön meg, szerdára itt lesz?
De akármikor is jön remélem nem lesz hibás se kijelző se semmihttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
kosturica
őstag
Itt[ elég jól le vannak írva a dolgok. Lehet, hogy mégsem szolgáltatónál veszem meg, hanem 2 év gyártóival. Még meglátom..
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
válasz Avicularia #3418 üzenetére
Tök jó, a magyar e-care szerint egy pixelhiba nem hiba / vagyis nem cserélik emiatt / csak ha min 2 van egymás mellett vagy 3 a kijelző több pontján. Mondjuk, mit jelent, h egymás mellett? Két pixel pont egymás mellett vagy bizonyos távolságon belül? És mikroszkóp nélkül ezt hogy lehet eldönteni
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
kosturica
őstag
válasz james008bond #3415 üzenetére
Köszi! Lehet hogy írtad korábban is, de akkor még nem érdekelt a dolog, most válhat aktuálissá!
-
Avicularia
veterán
Ma én is észrevettem egy dead pixelt böngészés közben a felső sáv helyén fektetett módban
Szóval aki szerint a magyar szállítmány a sz@r ,az téved
Itt 14 napig cserélik, telenor-os papír volt a készülékhez és le kellett adni nekik,de a svéd htc support azt mondta,hogy a pixelhiba az hibás működésnek számít és cserélni kell a készüléket.
Remélem hamar kapok másikat helyette -
james008bond
őstag
válasz kosturica #3413 üzenetére
Kettő év szerepel a garipapíron ( 1 év teljes körű és 1 év korlátozott jótállást nyújt a Telekom Nyrt ), de ezt már írtam korábban is... vagyis 12 hó kötelező jótállás, továbbá 12 hó korlátozott jótállás. El kellene figyelmesebben olvasni a Jótállási jegyen szereplőket.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
kosturica
őstag
Még annyit kérdeznék a T-mobile-osoktól, hogy 2év gyártói garancia van a telefonra?
-
Valkűr
addikt
válasz Cybertrone #3410 üzenetére
HT24 az enyém is...Lehet ezért nem volt még vele gondom..
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
kosturica
őstag
-
Cybertrone
veterán
válasz Kismaci #3405 üzenetére
Az LG úgy néz ki mint egy S2 nagyobb kijelzővel... meg egy kis finomítással... Nincs ezzel gond, nekem tetszik az S2... viszont ugyan azt a designt kitolni szerintem hülyeség... az S3 az olyan mint egy S1... csak nagyobb kijelző, és a beltartalom masszívabb! Viszont gagyi műanyag 200k-ért...
-
kosturica
őstag
válasz gagaracer #3394 üzenetére
Igaz, hogy nem festett, tehát anyagában ilyen színű a készülék!
Jelenleg az elő szériások kifogyóban vannak, megjelentek a 2. szériás ONE x-ek.
Az elsők dobozán HT23.. áll, a mostaniak meg a HT24...-al kezdődnek. Kevesebb baj is van velük a beszámolók alapján![ Szerkesztve ]
-
Kismaci
tag
válasz Cybertrone #3363 üzenetére
Hmmm... súlyos a helyzet nálam, nagyon súlyos... illetve kezd lenni...
Az LG se tetszik. A csudiba.
A 1X szigorúan szerintem gyönyörű, arányos telefon, egyre jobban tetszik. Egyre kevésbé jön be más telefon külsőre. Dammit, ahogy Jack Bauer mondaná...Ronda és fiiiinom!
-
Isual
veterán
jólvan hagyjuk...
ellenben a Szerkesztés gomb használatára továbbra is csak bátorítani tudlak
(#3404) Tigerteam : 5 percen belül szerkesztheted az adott hsz-ed és válaszolhatsz egyszerre többre is - akár előtted, akár utánad írt az illető. adott esetben ugyanazon hsz-re válaszoltál kettőben totál feleslegesen, de nem kell sokat visszapörgetni, hogy találjon az ember olyat, ahol 3hsz-t írtál egy helyett... ha rendszeresen akarsz fórumozni, akkor tanuld meg ezt használni, ne veled legyen teli a fórum! (ha továbbra is értetlenkedsz, egy Moderátor is elmondja majd neked, hátha neki elhiszed )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- War Thunder - MMO Combat Game
- Vicces képek
- Kuponkunyeráló
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Battlefield 4
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest