- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
Valkűr #30230 üzenetére
A legelső firmware-el amivel megjelent 2012 április-május környékén azzal csinálta ezt az eredményt
Ezt az értéket a Quadrantban bent is hagyták, hiába csinál azóta már 6800 körüli értékeket...
Így legalább, aki csinál 4800 pontot azt hiheti (és örülhet mint majom a farkának), hogy gyorsabb a telefonja mint egy ONE Xholott a közelében sincs
-
lcee79
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
Valkűr #29702 üzenetére
Megelőztelek! A gyári HTC-vel kezdtem! Tény hogy jobb annál! Lehet az is , hogy csak én vártam túl sokat tőle! Az is tény , hogy nem minden zenei műfaj szól rosszul! Rihanna csodásan szól! Az új Depeche Mode is aránylag! Sasha - Involv3r olyan vegyes. Van ami jó van ami nem! Ezek a Discos vackok egyenesen ..... Mondjuk szerintem az egész Disco vonal olyan mint amilyenek keveri ! Boldog boldogtalan discozik , de az a zene olyan is! Jól be kell rúgni és nem veszed észre!
Természetesen csak FLAC-ot hallgatok!
Manoya sem rossz , de sajna az csak mp3-ban elérhető. Boltban nem kerestem!Még mondhatnám azt is , hogy ajánlom , de sajna ez akkor lenne igaz , ha 10-12-be kerülne!
Bár hamisítványokat adnak annyiért is!
Én úgy voltam vele , nem kell olyan! Bemegyek a boltba és adok érte 2× annyit , de az legalább eredeti és 2 év garancia van rá! Ha 2 éven belül egyszer tönkre megy akkor már be is bukom , ha nem boltból veszem! -
Tyer
őstag
válasz
Valkűr #29688 üzenetére
Köszi, továbbitottam az illetékesnek.
(#29685) Pistakiss: Én amugy most ilyet használok
-
Shokkolo
addikt
válasz
Valkűr #29638 üzenetére
Akkor egy cipőben járunk
Bár... nekem a DHD előtt volt egy BLue Angel -öm
7évig nyúztam!!! 1x kellett olyan 4 éves kora környékén akkut cserélni benne.
És 7 év után is csak azért halt meg, mert valaki egy lakásfelújítás alkalmával ráejtett valamit a kijelzőre és bereccsent -
Zirowe
nagyúr
válasz
Valkűr #29422 üzenetére
Manapság audiofill címszó alatt már csak a nagyképűsködés és a sznobság megy, mindenféle konkrét tényekkel való alátámasztás nélkül.
Elég csak benézni itt ph-n a házimozi topicba, egyszerűen vicc amit ott művelnek a "hozzáértők".Továbbra is tartom, hogy aki agybadugósat vesz 15-25k-nál drágábban, az nem racionális indokok alapján teszi, hogy szépen fogalmazzak.
-
Bulitt
addikt
válasz
Valkűr #29411 üzenetére
Ők is. Azért gondold végig, hogy egy 100k-s telefon mellé egy 60-100-300k fülhallgatót ajánlgatsz. Azért ha jobban belegondolsz, kicsit ironikus, hogy majd a telefon 3x áráért ajánlasz egy "minőségi" fülhallgatót. Ennyi pénzért egy használt Suzukit veszek, amivel még dolgozni is kényelmesebben járok.
Az átlag embernek a te "60k" fejhallgatód is értelmetlenül sok. Figyelembe véve, ahogy te is írtad korábban, számít a meghajtó minősége is
Erre reagáltak...
Híd el nekem, az a 15k-s Sennheiser is tökéletes hangzást ad, annak akinek megtetszik. Ahogy Tyer-nek tökéletesen kielégítő a 2000Ft környéki gyári fülhallgató.
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
Valkűr #24413 üzenetére
nem csak fotózásban!futtatják a beats audiot,hát miért nem adnak hozzá legalább egy olyan headsetet mint a sensation XE-hez?helyette egy ilyen gagyit!
meg nem gondoltam volna,hogy játékok alatt ennyire optimalizálatlan szakadozó,lassú a telefon! volt ugyanilyen prockós nexus 7-em,azon vajsímán ment minden! külsőre tetszett a HOX,azért próbáltam ki!gondoltam ezzel a procival biztos bitang! ehelyett,csalódnom kellett benne,és ez a HTC miatt van!
egy csomó program hibaüzenettel bezárja magát!ez volt az s3nál is néha,de nem ilyen sürűn!
az akkuidő nagyon elmarad a samuétól!ez nem is lenne baj,ha cserélhető lenne benne az akku,de nem az!
Szeretek játszani a telón,de sajnos az őrülten szívja az akkut!
volt,hogy napokig nem világítottak alul a gombok! most gondolt egyet és világít!
eddig míg nem volt HTC-m,úgy néztem rá,mint az android iphone-ja(minőség megbízhatóság stb)
de sajnos a valóság kiábrándítóbb! (ezzel nem dicsérem az almásmobilt,mert volt életem során több is,de az egyáltalán nem jött be,csak mint státuszszimbólum gondoltam rá)
és nem kell kiakadni,amit írok,nem ellenetek írom,nem a családodat szidom,ez csak egy mobiltelefon,arrol írom le a tapasztalatomat! -
Hegasus
senior tag
válasz
Valkűr #24383 üzenetére
a fanart-okon mindig jót vidulok
ráhergelik magukat a fanok, hogy hú de jó lesz azt kijön felnagyított s3-onként... (hány fan lehet majd öngyilkos...)
mint az ipoop5-nél micsoda képek jöttek, meg holografikus billentyű, sok fan készpénznek vette, azt csak megnyújtották a kijelzőt(hány fan lehetett öngyilkos) szerencsétlenek...
amúgy mióta követem az s3 topikot rájöttem nem kell samsung
csak nexus, főleg hogy a google kinyilatkozta hogy elképesztő kamerákat akar a nexus-okba... azért egy pureview licensz odab@szna (édes álom), bár a nokia se hülye, ilyen technológiát még néhány évig nem adnék ki a kezemből. -
lcee79
addikt
válasz
Valkűr #24389 üzenetére
Ha mindenki samsungot vesz, ha jó, ha nem, akkor htc megy a levesbe, és nem lesz többet olyan ami tetszik
Úgyhogy mindenki vegyen csak HTC-t aki jót akar...Abban egyet lehet érteni hogy a Samsung soha nem gyárt igazán minőségi cuccokat, de pénzt annyit számol fel érte, mintha az lenne, tehát nem szimpatikus.
Amikor egy cég nagyon sikeres a nem túl jó cuccával is akkor mindig ez a hasonlat/mondás jut eszembe:
"egyél szart, 1 milliárd légy nem tévedhet" -
lcee79
addikt
válasz
Valkűr #24385 üzenetére
"A One X is műanyag, mégsem nyeklik a kezemben és nem recseg , hajlik.."
mert a HTC minőségi cuccokat gyárt, és ez nem is sima műanyag, hanem polikarbonát...Samsung sosem fog minőségi cuccot előállítani számomra
Van nekik f@sza hardver (mindent gyártanak, nem is kell venni...) így az elviszi az egészet,
meg a nevük, ami a fiatalok fülében már jól cseng (enyémben már kevésbé...)
HA a világ legrondább telefonját gyártanák meg most már az is tök mindegy lenne az is sikeres lenne...
-
lcee79
addikt
válasz
Valkűr #24383 üzenetére
Ezt láttam én is, de nem hittem el, nem vagyok biztos benne, hogy így fog kinézni, főleg, hogy azt írták, hogy műanyag lesz...
14.-e előtt vagy valami hivatalos cikk előtt gyanús az összesDe nekem ha így fog kinézni akkor sincs azon a szinten mint a ONE, vagy akár a ONE X
-
lcee79
addikt
válasz
Valkűr #24318 üzenetére
2012 májusban még volt ilyen.. nekem még 4200 is volt
Aztán mikor augusztusban jött a firmware akkor gyorsult 5900-ra aztán pedig 6800-ra is (mondjuk teszt programok ezt azért követhetnék...)
most megint csak 5900...
De sok dolog közrejátszhat, quadrant is, de a frissítés is...
frissítés előtt nem néztem meg sajnaNa futtatok egy antutu-t is az 14631 volt legutoljára az tuti
-
lcee79
addikt
válasz
Valkűr #24305 üzenetére
Nekem is 6800 körül volt az előző rommal decemberben mértem még
meg gondolom régebbi volt a quadrant is...
Most, teljesen hidegen (mert ha magas hőmérsékleten van ugyebár akkor visszaveszi a tempót): 5959
Ha többször lefuttatom és melegszik ettől csak rosszabb lesz, ez az a szint amit a 4.0.4-essel csinált
ez nem olyan jó mint az előzővel...
Vagy a quardant ír mást, vagy a htc optimalizált valamit...De a vicces az, hogy alatta ott van hogy htc one x 4600 környékén...
hogy más telefonnal összehasonlítva a tulajok jobban örüljenek hogy megelőzték a 4800-al : )) -
Peterson_
addikt
válasz
Valkűr #24049 üzenetére
Köszi, egy próbát végülis megér.
Csak olvasgattam az XDA-n meg még egy csomó helyen, hogy valószínűleg(!) hardveres hiba, mert reset vagy abszolút nem is segített, vagy egy hét múlva előjött a hiba.
Igaz egyik tulaj írt olyat is, hogy HTC szervizben alaplapcsere volt, egy hónap múlva pedig újra előjött a gond.
Ezen kívül a frissítés kijött rá szerintem cirka 1 másfél hónapja és gyakorlatilag automatikusan történt, a hiba meg csak tegnap jött elő. -
ferob
őstag
-
-FreaK-
veterán
válasz
Valkűr #19486 üzenetére
Rosszul látod ezt a dolgot szerintem.
Ha 4giga lenne benne azt is telekapolná teljsen, mivel a ram azért van hogy használva legyen, akkor van haszna. El kell felejteni ezt a régi beidegződést hogy az a jó ha sok a szabad ram, mert akkor csak feleslegesen van ott. Az Android majd felszabadít magának memóriát ha szüksége van rá. -
xtibi
tag
Igazad van, így volt. Aztán generáltak egy fogyasztói keresletet, ami elszabadult s most dühöng.
Minden iparág ilyen, mindenhol ilyenek a userek, fogyasztók, vevők, vendégek, akárhogy hívod. Ez a fogyasztói társadalom, aki mindig jobbat, mást akar, hogy az ingerei ki legyenek szolgáltatva, de kielégíteni sose fogod tudni. Elég csak átszinezni egy jól menő terméket, minőségi problémákat kapsz válaszul. Ezek mi vagyunk. Mi mindannyian.Amúgy elmennék tesztelőnek a HTC-hez. Kíváncsi lennék mennyire kezelik a kvázi réteg problémákat komoly issue-nak...
-
xtibi
tag
Nekem perpill ez a telefon tetszik a legjobban, ezért ilyet vennék és marhára bosszant, hogy épp azt folytják le, amitől még inkább kéne (baromi erős vason futtatni sokmindentből a sokmindent). Szerintem egy alapvetően ablakozós rendszernek nem az a lényege, hogy bezárogatod, ha nem használod. Ez az MSDOS volt.
Örülök, ha nálad párhuzamosan és tartósan képes futni többminden, ez meggyőző. Vagy első fecske vagy, akinek már hozzágett a rendszere vagy kivétel ezen a topicon. Remélem az előbbi és egyre többen fognak ilyen eredményekkel szolgálni s akkor megveszem.
Továbbra sem értek egyet a bűnös Google - ártatlan gyártó képlettel. Ott a Sony. Baromi jó gépet tett az asztalra, de nincs rá még ICS. Miért? Mert a gyártó nem akarja a csúcsmodelljét hibás ICS-vel tönkretenni, mert felismerte, hogy a WOM (Word of Mouth) fontos. Mellesleg apró bosszantó hibák vannak csak a más modellekre kiadott ICS-n. Erre a tulajdonosok, mi, a userek, lázadnak, hogy miért nem a csúcsmodellel kezdték. Úgy látszik, ott vagy egyszerűen elkéstek vagy azt a döntést hozták, hogy amíg nincs optimalizálva, nem mehet ki, mert a vevői elégedettség fontos. Itt (HTC) lehet, inkább a piacra jutás volt a stratégia. Cége válogatja, ami közös az alap ICS, amit a gyártó farag testre, tehát a Google nem teljesen tehet róla, ha elszúrják, nem megfelelően adják ki. Az persze más, ha a rendszer alapból szar lenne, de a Nexus S gurul.
Remélem megoldódik ez a Multitasking téma meg pár apróbb eset s akkor, mint tulajdonos írkálok majd itt baromi elégedetten s nem, mint egy, a vastól elvarázsolt, bosszankódó potenciális vevő.
-
xtibi
tag
Volt egy Nokia E52-esem, aminél a Nokiát végleg letettem. Az is tudott kezelni pár alkalmazást párhuzamosan lezárás és újratöltés nélkül. Az egy kb. 5 éves modell és nem egy multitaskra épülő OS (Symbian).
Most azt mondod, hogy épp a multitaskot ne várjam el egy telefontól? Két példa:
a) nézd meg az E52 hardverét és az tudta, akkor ez miért nem?
b) korábban írtam, Moto Defy-m van. 2.2-es OS és 800 Mhz. Lassul és néha akad, ha már az 5. nagyigényű app-ot nyitom rá.
Akkor mi az a duma, hogy a legújabb technológia, a 4 mag, a gigaminden meg elvárható, hogy megakad? Tudomásul kell venni gyártási hibákat, OS össze nem hangolást a HW-rel?A perpill kapható kb. 3. legdrágább telefonnál vegyem tudomásul, hogy kompromisszumokra alapul a közös létünk? Ez hülyeség!!!
Hibáztassuk az oprendszert? Miért? Az Android nem rosszabb, mint az IOS csak a Windows PC szindrómában szenved. Az IOS-t ráoptimalizáják 10 hardware-re, a Win7 meg megy megszámolhatatlan kombinációra telepítve nem optimalizálva. Persze, hogy néha összeakad. Itt is ez van. Tehát a gyártó felelőssége, hogy az ICS-t optimalizálja a hardware-re.
Ez nem egy 30k-s kompromiszumos belépő telefon. Ez a teteje kéne, hogy legyen, így kérlek, ne gyere a hülyeséggel, hogy mit ne várjak el ettől a vastól, mert joggal várok el többet, mint a 4 hónappal ezelőtti legjobbtól!
-
Youri
veterán
A Windows a prefetch miatt eszik sokat. Az Android is hasonlót használ, ráadásul, itt a különböző gyártói megoldások is sokat számítanak, ahogy a Sense sem egy launcher azt kész, hanem egyre több dolog kerül beleintegrálásra, ebből adódóan több processt tölt be alapból
Más: kernel 3... várjátok? Mert alapvetően x86 világban leginkább a fogyasztást és a hőtermelést növelte meg
-
Avicularia
veterán
Nem tudom elfogadni,hogy nem lehet mondjuk egy böngészőt és egy file kezelőt egyszerre használni. Böngészek,letöltök mondjuk egy képet és megnézem egy képnézegetővel. utána visszamegyek a böngészőbe és újratölti az oldalt,mert ennyi multitaskot sem tud normálisan.
Na mindegy,nézegetem az apróhirdetéseket,ha elmúlik a hiszti itt úgyanúgy tudok olcsón venni S3-at mint ahogy ezt megvettem május elején 103K-ért.
-
stilo18
addikt
-
zola-
őstag
Én nem dobálni szoktam, csak tudod volt egy sony xperia s telefonom, ami 4 napig volt nálam, de besárgult a kijelzője és visszavittem.Azon a négy nap alatt találtál használati nyomot, mivel a ház olyan volt, hogy a körmöddel ENYHÉN meghúztad simán látszott rajta, és úgymaradt. Nem szeretnék még egy ilyen telefont.
-
S e t h
nagyúr
Az összehasonlító tesztről nem én írtam itt ,de szerintem szorosan kapcsolódik a témához, ezért mertem leírni én is véleményemet úgy, hogy én is htc-vel rendelkezem, de azért nyugodtam legyél vulgáris és akadj ki, ez nem változtat a helyzeten.
Ja és elnézést kérek tőled, amiért felzaklattalak. -
Psytech
őstag
Én Nova-t és Apex-et néztem meg már ezen a telón (előtte S2-n csak ezeket használtam mióta ICS van), azon nincsen ilyen probléma, hogy odapakolná. Egyetlen dolog zavar bennük, hogy nem lehet az app drawerben egy oldalon megjelenítendő appok oszlopok és sorok számát módosítani. Ekkora felbontáson meg sajna igen hülyén néz ki, táncolni lehet az ikonok közt...
Remélem mihamarabb beleteszik ezt a lehetőséget, számomra ICS-n verhetetlen ez a két launcher..
-
-FreaK-
veterán
-
Otisz
őstag
Ez mind szép és jó (és igaz is), de itt azért a fotózási képességeivel is reklámozza az HTC a készülékét:
"a legrosszabb körülmények között is a legjobb képet adja majd: alacsony fényviszonyok, sötét, vagy erős háttérfény… Egyik sem akadály."A félreértések elkerülése végett, én nem alkottam véleményt a kamerájáról.
(#4375) -=Libria=-: szintén ezen a véleményen vagyok, bár ahogy elnézem totál félreértették a hsz-em
-
lcee79
addikt
épp én is dlna-t akartam kérdezni
mert eddig nem találtam rá...
Itthon mindenféle médiaeszköz/pc kapcsolatban van, még a telefon kell hozzá csatlakoztatnomVagyis módosítom
zenénél megvan
Simán a zenékre kattintva média kiszolgáló. Behozza a laptop/pc/media lejátszó/másik telefon
stb eszközöket és kiválasztom mit játszok le -
ForRedGlory
félisten
Akkor nem tudsz fotozni, engem AZ zavar, hogy van par dolog a HTC-ben, amit a HTC 'fanatikusok' felnagyitanak hogy az milyen jo mar. Pl kamera es uzemido.
A HTC-t senki sem huzza le, csak a helyen kezeli a telefont. Erre az elvakult fanatikusok keptelenek. Nem mellesleg a 1X szerintem is nagyon jo telefon, 1-2 dolgot leszamitva. Nem veletlen vettem en is -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest