Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Helló,
mi a pontos típusa a One szériához gyárilag adott headset-nek?
-
randras
veterán
válasz Cybertrone #11000 üzenetére
Mert szó volt valami új HTC mobilról, aztán ha az JB-vel jön, nektek nem tett volna jót, ismerve a HTC üzletpolitikáját.
Xaels: Kösz!
-
randras
veterán
Mit kaptatok?
-
randras
veterán
Úgy látom, mégsem kavartam fel annyira a szervizes hír megemlítésével az állóvizet: nem is volt itt állóvíz soha.
Azért bocs, ha valakit érzékenyen érintett, már reagáltak fb-on, kicsit én is lenyugodtam, de továbbra is tartom hogy ezt egy multi ne így csinálja. Mondjuk, az E-Care után már csak jobb jöhet. (?)
-
randras
veterán
válasz Cybertrone #10405 üzenetére
Attól ez még nem lesz kevésbé gáz, és undorító hozzáállás.
Azzal, hogy az E-Care bekaphatja, viszont egyetértek.. furcsa viszont az élet, most jobb helyzetbe vannak a sufni boltos garis tulajok. Mekkora balszerencse, hogy nem ilyen vagyok.
-
randras
veterán
válasz Cybertrone #10400 üzenetére
Kíváncsi voltam, úgy éreztek-e, mint én, ugyanis nekem is HTC-m van. Sőt, mostanában akartam bevinni, vannak vele apróságok, de így...
Az viszont felháborító, hogy nem válaszolnak sem e-mail-re, sem HTC.COM-os kapcsolatfelvételre, sem facebook-on, mikor az ember már a sokadik felsőkategóriás telefonjukat veszi meg.
Én tőlük várnék el magasabb színvonalat, az az igazság.
-
randras
veterán
Nah, ide is eljutott a hír, jólvan!
Milyen érzés 1x0 k-s telefonnal a kezetekben, kb. garancia nélkül nézni hogy a HTC Magyarország hova mész péntek este a haverjaiddal szintű dolgokat postolgat facebookon? A garira vontakozó kérdésekre meg b*sznak válaszolni..
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Az, hogy valami gyorsabb, mint gyárilag, nem azt jelenti, hogy gyárilag lassú! Gyorsnál is van gyorsabb... Szebb pedig lehet CRT on/off animációtól, overscroll effekttől, transzparens rosie-tól és app drawer-től, jó, ha a felső sávon lévő battery indicator százalékosan is kijelzi az akkutöltöttséget, plusz a Fly-In anim mod sem árt. Ha meg van most 326 megád, főzöttel lesz 400, vagy több is. Plusz lehet, hogy lesz fast charge support-os custom kernel, amivel nagyságrendekkel gyorsabban feltöltődik az akku, esetleg ott van még az advanced power menu, ami szintén elég hasznos, szóval van egy főzött ROM-ban sok minden, amitől a jó még jobb lesz.
tildy: Hát... nem lehetett valami minőségi ROM. Ha nem kísérletezgetsz éppen a ROM-okkal, ajánlatos neves chefek ROM-jait, vagy gyári rootolt ROM-ot felrakni (pl. utazáskor, nyaraláskor, mikor a gyereket le kell tudni fotózni), és akkor nem lesz gond. Pl. LeeDroid, InsertCoin, Virtuous, stb.
Cyanogent meg hagyjuk már...
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
-
randras
veterán
"Vagy itt sokan ezeket a telefonokat a mozgó háttér miatt és a menü szép animációja miatt veszi meg? Vagy azért, hogy lebassza róla a gyári ROMot, hogy másikat tegyen rá, ami ugyanúgy szar csak másként?"
Hát ez k*va jogos, egy WP7 fan sem mondhatta volna szebben... valószínűleg főleg az első motivál, de a második is sok embert megfog általában.
-
randras
veterán
válasz -FreaK- #6905 üzenetére
Samsonite Toledo, eBayen kívül nemigen lehet hozzájutni. Kézzel készül, és valódi bőr, kihúzható cucc is van a hátulján. Ez a legnagyobb, de nem tudom, hogy még nektek is jó lesz-e, nekem az EVO-ra méretek alapján jó lehet.
Kb. 9k.
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Hali, valamelyikőtök linkelt nem olyan rég egy német weboldalt, ahol különleges anyagokból méretre igazítva gyártanak kihúzható füles telefon tokokat több típushoz is... ha meg tudnátok még egyszer adni a linket, nagyon boldog lennék.
Eljutottam oda, hogy annyi a könyvjelző, szart sem érek vele, ha elmentek valamit, mert többet nem találom meg.
-
randras
veterán
Mondjuk azt hozzátenném a lentihez, hogy linkelt darab tényleg nem a legjobb minőség, volt már velem bajom. Ebből viszont sokat láttam már, és csak +250.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
"Nem mindenkinek alternatíva, mellesleg, ha megszívod sokkal macerásabb. De persze az olcsóbb, ha minden klappol."
Most viccelsz? Ha megveszed azt a cuccot eBay-ről, és nem jó, azonnali pénzvisszafizetést kapsz, vagy küldenek egy másikat. 1680 forintért ajándék...
szerk.: Sosem postázunk vissza! A megfelelő kommunikációval fel sem fog merülni az eladóban, hogy visszaküldd! (És amúgy sem szokása nagyon a kínai eladóknak 25-30$ alatti tételeken szórakozni)
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
-
randras
veterán
De lesznek játékok rá nem? Van már bármi hivatalos ezügyben?
-
randras
veterán
Megjött az adóvisszatérítés, ugye tudjátok, mit jelent ez...
szerk.: ...vagy Transformer Prime-ot, még eldöntöm.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz Cybertrone #6136 üzenetére
Botfülem van...
Nekem ugyan olyan.
-
randras
veterán
Ja, és trackinget bármire lehet kérni, általában 3$!
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
A külső akkumulátorra visszatérve, sokat olvasgattam most, és arra jutottam, hogy egy ilyet fogok venni!
szerk.: Ja, igen. Itt is ugyanezt árulják, csak onnan nem szállítanak hozzánk. Viszont itt érdemes megnézni és olvasgatni az értékeléseket!
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz Avicularia #6031 üzenetére
Nem!
-
randras
veterán
Van valamelyikőtöknek külső akkumulátorja? Rendeltem már párat, de mind szar, kellene valami megbízható, normális cucc, nem horror áron!
A mostani 3 óra alatt 35%-ot töltött rá...
-
randras
veterán
Hát állítsd manuálisan, úgyis kevesebbet fogyaszt!
exelsior1: Szerintem egészen fasza! (Monduk félreértés ne essék, többet nem veszek LG-t!
-
randras
veterán
válasz edgelaszlo #5644 üzenetére
Nincs olyan, hogy szolgáltatói garancia. Ha szolgáltatónál vette, akkor is gyártói garancia van rá. Adjon számlát, különben megszívhatod.
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Ezekre a dolgokra én is kíváncsi voltam/vagyok, egyszer írtam egy mailt ezügyben a Virtuous ROM-ok egyik fejlesztőjének, de nem jött semmi válasz!
Szerintem homályban akarnak maradni, mert a ROM-ok kiszivárogtatása biztos, hogy belső munka a gyártóknál, és aki ezt csinálja, biztos, hogy megszeg valamilyen törvényt/szerződést, szóval jobb ez így. Szerintem nem közvetlen HTC-nek dolgozó emberekről van szó egyébként, hanem olyanokról, akik elég támogatást kapnak ahhoz, hogy tudják ezt csinálni főmunkaidőben.
szerk.: Tutira lesz, csak idő kérdése!
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Miért, csodálkozik? Ezt miből gondolod?
WiZARD: Azért elég nagy százalékuk nem unatkozó mezei user... akik addon-okat és tweak-eket csinálnak, azok talán, de akik beszerzik a teszt RUU-kat, meg naponta adnak ki frissítést a ROM-jaihoz, elég esélyes, hogy közel állhatnak a HTC-hez!
-
randras
veterán
válasz joefasalasso #5308 üzenetére
MIUI ROM-mal!
-
randras
veterán
válasz james008bond #5240 üzenetére
Én is "Membrane"-t használok most, és elég jó cucc, akármekkora márka is legyen ( ), szóval ezek szerint mégis jót rendeltél! A másik szerintem az autós tartó lesz, alá írós!
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Nekem is azt írta ki mindig.
"Persze, meg akkor már telefon kikapcsolás is."
Nekem úgy hibátlan volt, szóval ha van módod ahelyett Wi-Fi-t használni hosszabb ideig próbaképp, és attól elmúlik, ugyan az lesz a gond, mint ami nálam volt.szerk.: Nekem a második alaplap után azt tanácsolták, ne adjam be mégegyszer ugyan azzal. Az éppen folyó hálózatfejlesztésre fogták, hogy arra érzékeny a telefon. Hozzáteszem két hétre rá egy EVO 3D-vel használtam ugyan azt a netet, ugyan azzal a SIM-el, és azóta sem tapasztaltam. Szűrj le ebből, amit gondolsz, de előtte próbáld ki amit mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz james008bond #5155 üzenetére
Ez nem így van. Sensation esetében nekem két különböző alaplappal is sikerült rendszeresen úgy eldobnia a hálózatot hogy újra be kelljen kérnie a PIN kódot, mindezt újraindulás nélkül.
Aztán adtam el, mivel bekapcsolt mobil internettel nem mertem a zsebemben hagyni úgy, hogy nem nézek rá kétpercenként. Szóval esetleg egy mobil net kikapcsolás?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz james008bond #5095 üzenetére
Nopara, mindjárt megnézem ezt is, habár mostmár mindegy!
Rhino666: De csilliárd sort kidob, nem? Lehet, hogy ICS specifikus, hogy nem kap ilyen választ, hmmm... nekem GB alatt kidobja EVO 3D-n.
-
randras
veterán
válasz james008bond #5089 üzenetére
Te gonosz, átírtad a linket!
-
randras
veterán
válasz james008bond #5085 üzenetére
Ez egy YouTube videó, Launchert pedig nem látok.
-
randras
veterán
Ja, sorry, hogy válaszoljak is: Terminal Emulator => dmesg...
..és keresd meg a Panel Type sort!
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
"sztem az lehet, hogy a sok problémás első szériás darabok után lecserélték a típust, amikor kifutott az a készlet. Erre tudok tippelni"
Nem. A gyártók rendszeresen ezt csinálják, az összes előző HTC telefonom esetében kétféle panelt használtak világszerte a gyártás során, szériától függetlenül. Desire HD, Sensation, Desire, mindet kétfajta (jellemzően Sharp és Acer/Auptronics) kijelzővel szerelték. Az már más kérdés, hogy itt Európában csak a szürke import miatt keveredett, amúgy csak az egyiknek kellet volna előfordulnia...
Dicker: hát hogyha Market-en kívülről is telepítgetsz...
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz torrente777_ #5069 üzenetére
Ohh, értem. Hát az itt nekünk egyelőre nem túl hasznos...
Rhino666: Most akkor melyik? A te dokkolód pl. azon keresztül nyomatja? Amúgy nem olvastam végig.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Na, hazafelé jövet benéztem az egyik (KöKi Terminál) Telenorba, megnéztem/nyomkodtam a telefont, hát érdekes.
Túl nagy, szerintem csúnya, a Sense 4 sem jön be, viszont gyorsnak mit nem mondjak gyors volt (már amennyire gyors lehet a Számológép meg a Jegyzettömb ).
A kirakott példány nem volt bevilágításos, és HT24DW volt, ha számít valamit.
Amúgy a pöttyök jobb oldalt alul/hátul mire valók?
-
randras
veterán
válasz james008bond #4953 üzenetére
Az eBay eladók nem rendelnek onnan, a kis sárgák legyártják a kamut Hongkongban, és azt árulják!
-
randras
veterán
Mi van, hogyha nem azért kapcsol le, mert energiagazdálkodik, hanem mert ledob a Wi-Fi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest