Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Mennyivel jobb lett volna, ha ma nem nezek be ide.
Ugyan semmi gondom nincs az 1.28-cal, de ha mar elerheto az 1.29, akkor nekem miert neeeem? Az ember pedig elvarna, hogy HTC__001-gyel o kapja eloszor
Na mind1, megyek vissza nyomkodni a Check now-t.[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
Szia!
Kéne egy kis segítség!
Nálam HTC_001-en nem elérhető az update. Letöltöttem az xda-ról az OTA zip-et! Ha átnevezem PJ46IMG.zip-re akkor feltolhatom bootloaderből gond nélkül?
Úgy értem nem törli az eredeti romot előtte, mert ez a javítás nem egy komplett RUU.
Szóval szerinted mehet a dolog?Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
stilo18
addikt
No, király! Azt hittem azért raknak bele valami "korlátozást"...
HTC-nél, hogy müködik? Van valami külön progija, rádugom, kiírja, hogy van rá frissítés, enter aztán mehet? Vagy bonyolultabb azért?
Eddig csak Nokia-Samu-LG telefonom volt! Bocsi ha hülyeséget kérdezek...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
stilo18
addikt
Ha megjön a telóm, a T-mobileosat is lehet frissíteni vagy csak a függetlenül vásároltakat?
-
rígel
őstag
válasz mipityu #2453 üzenetére
...Nem éreztem kb. 70.000 ft-al jobbnak a Sensation-nél (ha el tudtam volna adni 75-ért)...
Az hogy lehet?
Én a majd másfél éves DHD-mnál 55 ezerrel volt több,(ugyanott, ugyanazon feltételekkel) Ekkora árkülönbség egy használt és egy 2 generációval újabb új telefon között szerintem korrekt. -
hallerlaller
addikt
válasz pingwin011 #2485 üzenetére
Semmi értelme, azért van a fejlesztői lehetőségek között mert ez az opció fejlesztőknek van. Olyan alkalmazásokra is ráerőlteti a hardveres gyorsítást amik natívan nem támogatják, gyakorlatban ez legtöbbször csak fc-hez vezet.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Youri
veterán
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #2482 üzenetére
Hm,,,
ad1., mintha javult volna a Sense sebessége
ad2., már írták, de a Force GPU render működik, aminek áldásos hatása ad3:
ad3., a programok szmuszabbak. Eddig háromból három lett érezhetően jobb: eurosport, nso és index app. -
Avicularia
veterán
itt is töltődik az update
-
-FreaK-
veterán
Nekem már töltődik lefelé az update, 35mb!
A frissítés tartalmaz radio updatet is.[ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
Már szedem is az updatet... Adja Isten, hogy tudja már az OTG-t, bár nem hiszem...
-
Youri
veterán
RTX ON
-
beci
őstag
válasz FragMaster #2471 üzenetére
Valahol elcsíptem róla egy hozzászólást,hogy javítottak a túlmelegedésen vele.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
kosturica
őstag
-
FragMaster
addikt
Ha minden igaz itt az 1.29 OTA.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
beci
őstag
Erre nem lehet adni mit ír.Az a biztos,amire lebeszélitek.
Nekem 3adikára írta,de 27ére beszéltük le telón,itt is volt arra.
Ok.Más.
Mennyire lényeg,hogy eddig csak egyszer lett fullra feltöltve,mivel csak tegnap volt időm,de lassan lemerül,felrakhatom akkor is töltőre,ha csak kb 1órát lesz rajt?Ezzel árthatok az aksinak?[ Szerkesztve ]
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
nistv4n
tag
ja akkor értem a dolgot.
Miattam nem kell egyébként, de így is meg tudod nézni a rendelés állapotát (nekem is új előfizetésem lesz):
Bal felső sarok ügyintézés, kéri a telszámot, alatta a rendeléskövetés, majd Nem vagyok T-mobile előfizető, és itt beléphetsz az email-el és jelszóval, amit rendeléskor adtál meg. És lehet látni, hogy áll a dolog. -
r4z
nagyúr
Valami érdemi hozzászólásod is lesz ebben a témában?
Tulajok: Ha gondoljátok, a héten lefordítom az XDA-s wikit, hogy legyen mit tenni az első hozzászólásba
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Isual
veterán
arról van valakinek infoja, hogy a gyári microUSB-USB kábel milyen hosszúságú (illetve ha kell, hol vehetek hosszabb kábelt? - mármint millió helyen lehet kapni, de egy mezei kábel is megteszi pl iPonból vagy mittomén)
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Isual
veterán
ja vagy úgy. szóval akkor a kábel tényleg elégséges mert azon keresztül szinkronizál és tölt is. jól van ezt nem tudtam, azt hittem csak tölteni tudja és akkor nem értettem, hogy miért nem a töltőfejjel kell használni. de így már tiszta, kösz
-
mipityu
tag
Pénteken délután leadtam T-ponton. Visszatértem a Sensation-ra. Nem éreztem kb. 70.000 ft-al jobbnak a Sensation-nél (ha el tudtam volna adni 75-ért) , ezért adtam vissza. Megmaradt a tok (csak belepróbáltam), kapacitív ceruza és original fólia, ha valakit érdekel az aláírásomban megtalálja.
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
kosturica
őstag
válasz ForRedGlory #2446 üzenetére
Elárulod, hogy mennyiért? Persze csak ha nem titok!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Isual
veterán
lenne egy kérdésem: miszerint van ez a bölcső a One X-hez, s az oldalon azt írják, hogy a készülékhez adott kábellel használható, de ez akkor milyen kimenettel is rendelkezik és mivel kell összekötni ahhoz, hogy töltse a telefont?
-
Isual
veterán
válasz ForRedGlory #2446 üzenetére
én is veszek majd egyet just in case (a Prince nekem felesleges, ez is csak vészhelyzetek elhárítására lesz nálam), egyébként épp most adtam le a rendelést vodánál, 139.5k lett a vége különböző kedvezményekkel együtt (nagyon jó ár sztem, ha még kártyafüggetlen is lesz akkor pláne)... indul a várakozás
-
ForRedGlory
félisten
Na meg is van a Mili Power (de csak a 2000mAh, mert olcsóbban jutottam hozzá)
-
r4z
nagyúr
El is felejtettem megnézni a sajátom CID-jét. 04.26-án vett T-Mobile-os One X, HTC_032-es CID-vel.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nggabi
félisten
-
Valkűr
addikt
Közben megtaláltam, ez még egész vállalható méret
Akkumulátor kapacitás: 8000 mAh (majdnem 6-szor nagyobb, mint az iPhone 4)
Akkumulátor típusa: Li-Polymer
Input: 19V/3.5A (max)
Kimenetek: 5V/2.1A; 16-20V/3.5A; 9-12V/3.5A
Töltési idő: ~ 02:00
Méretek: 77 x 143 x 17 mm
Súly: 252 gramm[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Valkűr
addikt
Nem tudom a Mili power quen az mekkora lehet, az 8000mAh
-
kosturica
őstag
-
pingwin011
aktív tag
válasz BossBoss #2425 üzenetére
Csak annyira gatya az akku idő kb, mint bármelyik másik nagykijelzős okostelefonnak... Lassan már bele lehetne törődni ebbe is. Van egy sereg lehetőség arra, hogy ne merüljön le estére a telefonod. Ha ilyen típusú telefon kell, az ezzel jár, és kész. Kivéve Motorola Razrr MAxxx.
-
BossBoss
őstag
Srácok!
Tényleg nagyon gatya az akksi idő? Mefordult a fejemben, hogy kipróbálnám de így...háát nem is tudom.
-
james008bond
őstag
ja azt elfelejtettem: külföldön eléggé sokára csatlakozik hálózathoz, m eg hazajövetelkor is elégg későn találta meg az itthoni hálót , ez pl N70, N95 esetén kb 5-10 másodpercbe tellt....
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
stilo18
addikt
No, végül HTC lett az Xperia S helyett. Tegnap este én is megrendeltem a telót. Még nem hívott a T-Mobile adateggyeztetés céljából. Várok türelemmel...
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
válasz james008bond #2420 üzenetére
Én a SanDisk Memory-t használom. Ez nem csak az SD-t mutatja, hanem az összes felhős tárhelyet is.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
james008bond
őstag
lehet, mer pc-n már megjelent a kép, teló meg még küzdött vele, ráadásul duplán volt a kép FB-on és PC-n töröltem az egyiket
Kezd beszarni a telóm?
Amúgy meg van vagy 10GB szabad helyem...pedig kb 3-4 játék van rajta, meg néhány videóklipp, kb 3 albumnyi mp3....meg a hétvégi fotózás, kb 850MB....
Nem emléxik valaki, mi annak a proginak a neve, ami grafikus formában mutatja mi mennyi helyet foglal az sd-n?Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Bögre
aktív tag
Sziasztok,
Par napja egy iphone 4 -et valtott nalam a One X. Eddig 100% -ig meg vagyok elegedve, de van egy erdekes jelenseg. Ha ejszakara nema uzemmodra allitom, reggelre mire felebredek, mar normal uzemmodban var. Mas is tapasztalta mar ezt?
-
james008bond
őstag
válasz ForRedGlory #2414 üzenetére
Tegnap írtam, nálam péntek-szombat 100-100 kép, néhány videó, GPS on, only GSM, kijelző kb 30%-on, néhány perc navigáció és este fél 11-kor még 50+%-on volt a töltöttség, kb másfél óra aktív használat után ment le 10%-ra ( képeket, videókat visszanéztem, néhány videóklippet megnéztem, kevés mp3, néhány perc játék ).
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Youri
veterán
-
james008bond
őstag
Tegnap a következő hibába futottam, leírom.
Tolok képet FB-re mobilnettel....közben hazaérek, nézem, még mindig tolja...na átkapcs wi-fi-re. Csak nem akar a fotóval végezni, mondom, restart. Teló beindul, majd írja, sense nem tud betöltődni ( kafa ) jelentést akarok-e küldeni. Mondom, persze. Rányomok a küldésre, de nem tudom, elment-e? Közben az állapotjelző led érdekes volt: piros és zöld felváltva villogott elég gyorsan . Természetesen az asztalt nem tudta betölteni csak üres hátteret bámultam, ja és közben a fényerő maxra ugrott majd vissza ( nem volt automatán, kb 30 %-ra volt beállítva ). Ki/bekapcs után műxik.
Éjjel lefekvés előtt ránézek telóra, hajnali 3:30 körüli időt mutat ( volt kb éjfél ), na mondom most mi van Nézem órabeállítást, valami közép indiai zónára állt át. Nagyon jó, reggel mennem kell dolgozni. Beállítom rendes időt, klassz. Ébresztő reggel nem indult el ( óra jó volt ), még jó hogy felébredtem magamtól , ekkor adok új időpontot, csak úgy érdekességképpen, ekkor meg jelzett. Na, erre varrjon valaki gombot.Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
kosturica
őstag
-
ForRedGlory
félisten
-
james008bond
őstag
válasz kosturica #2407 üzenetére
Anno PS3-on első részt végigvittem. Másodikat pc-n toltam...minkét platformon nagyon ott volt a játék hangulata ( beszaratós ) és grafikája, sebessége. legjobb fülessel tolni sötétben ( ahogy ajánlják is ( PS3-on 5.1 erősítővel toltam, na futkosott is a hideg a hátamon.
(#2410) ForRedGlory de durván jól néz ki! Tapasztalat érdekelni fog!
[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz ForRedGlory #2410 üzenetére
Ez nagyon klassz lesz, használd egészséggel!
-
nggabi
félisten
-
pingwin011
aktív tag
Van esetleg info a HTC OTG kábel támogatásának hozzáállásáról? Várható-e vagy sem, stb. Van hivatalos álláspont? Vagy hol lehet ezt megérdeklődni tőlük, hogy jön-e majd egy frissítéssel? Eléggé szíven ütött, mikor kiderült, hogy nem támogatja a teló ezt szoftveresen
-
Valkűr
addikt
Nekem is megjött a One X..DHD telőt váltottam le vele.
A nagyobb kijelző ellenére én azt mondom sokkal kezelhetőbb, kényelmesebb vele dolgozni mint a DHD-val. A súlya is könnyebb, nem is kicsivel. Az anyaga nem hagyományos műanyag, sokak szerint erősebb, megbízhatóbb mint az alumínium .
Az aksiidő hááát, sztem sem jobb sem rosszabb mint ami egy ekkora kijelzős mobilnál elvárható, bár lehetne erősebb.
Maga a Sense és az új android nekem nagyon bejött. A kijelzőn az a fekete menüsáv ami eleinte zavart, de megszokható.
Összességében elmondhatom, h nagyon elégedett vagyok, sok a HTC one X telefont támadó hírrel ellentétben, nincs kijelzőhiba, nincs akadozás, legalábbis eddig nem volt. Nem 200 a Benchmarkban mért IO, hanem 4 ezer. Nem lassabb a kamerája mint a Iphone 4, hanem gyorsabb. A böngésző sem lassabb, az a DHD-ban is gyorsabb volt mint a párom Iphone 4 telójában.
Türelemmel kell várni a kompatibilis szoftverekre, mert sok gondot ez okozhat. A magam részéről egy nagyon eltalált és összepakolt telefont ismertem meg a One X-ben. Aki habozik, annak azt mondom ne tegye, nagyon jó kis telefon. Aki eddig HTC fan volt, az eztán még inkább az lesz.
-
kosturica
őstag
válasz james008bond #2406 üzenetére
Nem vagyok egy telefonon játszó ember, de ez tényleg nagyon jó játék!
-
james008bond
őstag
15 perc Dead Space, 15% akkucsökkenés, 53 C hőmérséklet a gépházban. Kafa. Aktív hűtés kellene ide...
-
t.imi
addikt
Igen, a DHD-hez van, de hasonló v. ugyan úgy van lockolva ez is. Azért linkeltem be. A hozzáértők majd kijavitanak, ha tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest