Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz CrAck69 #23597 üzenetére
Persze vannak akik így csinálják és vannak érdekességek a keleti frontról is, de egy sor átírásával ezrek száját lehetne betömni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #23591 üzenetére
Siker!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Kíváncsi lennék mi lenne a helyzet, ha valamelyik gyártó bejátszaná, hogy kiad egy olyan sw frissítést ami gyakorlatilag nem csinál mást csak átírja a verzió számot az aktuálisra. A gyártók saját UI-ja mögött úgy sem látszik sok minden, meg nem kötelező az összes újdonságot implementálni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
HUNPablo
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne ,hogy vennék egy ilyen telefont . Garanciás de nyitva van a bootloader , igy nem érvényes. Ezt a készüléket is visszalehet teljesen gyári állapotúra állitani? Köszi
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz enginev3.0 #23589 üzenetére
Vigyázz! Ha már a Bootloop előjött a telefon hamarosan felmondja a szolgálatot!
EUNE: iNeeko
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #23588 üzenetére
Úgy látom a hbootom nem elég friss a viperx-nek
Hboot frissítéshez vissza kell zárni?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Elvileg mindent jól csináltam tört rom telepítésnél még is megállt a tudomány a HTC feliratnál fehér háttérrel
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Davzone
senior tag
RUU_ENDEAVOR_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.14.401.31_R_Radio_5.1204.162.29_release_302015_signed.exe
Ezt nyugodtan raengedhetem a telefonra igaz? Zart telo nem volt sose nyitva.
Nagyon ossze vissza ugral a tererom,es FR nem segitett semmit, utolso proba egy radio ujraflash lenne,mielott szerviz megint.
Jelenleg is ez 3.14.401.31 van rajta, kell valamit csinalni a telon hogy felmenjen vagy csak dugjam fel USBn es inditsam az exe-t?Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
WinnerB0Y
senior tag
Sziasztok!
Nem sikerült azóta sem megcsináltatni a telefonomat, mert a JTAG (RIFF box) még nem elérhető a support amúgy meg nem is nagyon kerestem mást
Viszont arra jutottam, hogy olcsóbb megcsináltatni mint újat venni.
Tud valaki ajánlani valamit, hogy hová tudnám úgy elvinni, hogy 1 hét alatt kész van a telefon vagy 2 és alaplapcsere?
APX módban van, nvflasher nem használ semmit. Nem is tudom szinkronizáltatni.
Vagy valaki más ötletet tud?EUNE: iNeeko
-
Kronk
őstag
Van arról bármilyen infó, hogy nekünk a 4.2.x mikor jön?
http://totesz.myminicity.com/
-
Zsirmanc
aktív tag
Nekem is pont ez jött ki.....
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
Lexus sc
tag
Mennyi idő alatt merül le a telefon 100-ról 0-ra chrome-al wifin?
-
Pistakiss
őstag
Háát!
De én nem megyeszékhelyen lakom, innen hetente 3x szállítanak, és ha szerdán jön a szállítmány, akkor csak pénteken viszik újra, hiába fordíttatom vissza a rossz teljesítés miatt"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Tyer
őstag
válasz Jamesch #23566 üzenetére
MEglátjuk a továbbiakat, most ugy áll,hogy össz 100 óra üzemidőt mutat (10:54 alatt 11%), ami ha reálisan kijön 36-40 órára, nekem jó, az ébresztgetés 2%-ot mutat... Wifi ki vankaps, mivelcka manuálisan tartom bekapcsolva.
Jah, és utánaszámolva, lehet csak 3% volt az 5, mert lefekvés elött volt egy kis "tamagotchi"[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Jamesch
tag
Attól függ hány óra az éjszaka, de sztem veheted kicsit soknak, főleg hogy a WiFit automatikusan kikapcsolja (kb éjfél és hat között), ezt leellenőrizheted az akksi aktivitás diagramon is.
Mondjuk ha épp nagyon gyenge a mobiljel ott ahova tetted, akkor az zabálhatja jobban, ezt is látod ha más nem a GSamben.Amúgy egy közepes, hosszú ébresztés során meg tud zuhanni pár százalékot, szóval ha a telefon ébresztett vedd figyelembe.
Sztem 3%-nál nem kéne több legyen kikapcsolt Wifivel, ha nem ébresztgeti folyton vmi, pl Maps tipikusan.
Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
Pistakiss
őstag
válasz Jamesch #23555 üzenetére
Háát!
Szolgáltatói szervizelésről tudok beszélni, szállítással együtt, átlag 9 nap alatt fordult meg a telefonom. A 30 napos és 3x visszaküldést tudom mondani példának. A 9 napban általában benne volt 1-2 nap pihenés az üzletben, mert nem minden nap szállítanak vidékről."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Tyer
őstag
5% egy éjszaka alatt az normális?
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Bulitt
addikt
Én arra tippelek, hogy azok a telefonok kapnak kijelző és aksi cserét, a jelzet hibán kívül. Amik a gyárilag már javított modellek előtt jött ki.
De erre rá tudtok cáfolni, ha valakinek pont későbbi gyártás és kapott újat, nem ezekre a hibákra
-
zola-
őstag
Érdekes az első szerias telonal, a hangszoroban egy led villogot, a mostaniban pedig kettő.
-
-
1 hónap alatt a logisztika történik meg. Nálam az edigital ült 10napot a telefonon majdnem. Miután bekerült a Telemax rendszerébe onnantól gyorsan ment.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
A megoldás ott keresendő, hogy nem csak a te telefonod romlik el, egészen biztosan összegyűjtenek x darabot és úgy viszik a Flexhez. Majd ugyanez vissza, utána szétosztani, stb. Ez nem egy nap. A törvény meg nem írja elő, hogy kész kell lennie, csak törekedni kell a mielőbbi fixálásra.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Jamesch
tag
válasz BenHans #23535 üzenetére
Beszéltem a bolttal ahol vettem a telót és azt mondják hogy legalább 3-4 hét a garanciáztatás a HTC-kre, főleg One X-re.
Szolgáltatóknál is ennyi?
Az a vicc hogy egyik kollégám korábban Flextronicsnál dolgozott és ott One X-eket szervizelt. Tőlük a Telemax 2 napos szerelést követelt, különben kötbér és azt mondta tartották is. Mi történik egy hónap alatt?
Még mindig a Telemax a kezelő ugyebár?Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
Bulitt
addikt
Biztonsági okokból nem tölt tovább Én azt vettem észre, hogy mikor teljesen töltve hálózatról elkezdek játszani, folyamatosan zöld a led. Olyan mintha az aksi helyet közvetlen a hálózatot használná. Persze ez lehet nincs így, de teljesen olyan
#23554: semmi ilyet nem tapasztaltam
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
ezzel kapcs is több félét olvastam GOOGLE-ön is:
Ha feltöltött a tel. (kigyullad a zöld led, akkor van értelme tovább töltön hagnyi, vagy nincs?Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
CrAck69
senior tag
-
CrAck69
senior tag
válasz kirkri #23542 üzenetére
Én is rendeltem xD
remélem nem fog azért lötyögni annyira@Bulitt
De lehet próbálkozni ősrang nélkül is xDI. Arcképhez való jogosultság megállapítása
Ki jogosult egyéni arcképet kérni?
1/a: 800 napja regisztrált nick és minimum őstag rang, vagy
1/b: 2500 napja regisztrált nick és minimum senior tag rang, vagy
1/c: 10 címlapos, szakmai cikk (fele kiemelt) a Logouton,ÉS
Nem volt kitiltása vagy figyelmeztetése. Ha volt, akkor egyéni elbírálás lesz: kb. 2 hét múlva lesz válasz a topicban.
2: Speciális / egyéni rangja van (ekkor az előzőektől függetlenül jár neki).
Egyszer fenn....
-
Bulitt
addikt
Egy factory reset megoldotta a videós gondom
-
BenHans
addikt
válasz Jamesch #23533 üzenetére
Lemaradt, hogy valamiért, akkumulátort is cserélnek kijelzővel együtt, legalábbis nálam mindig cseréltek.
Ezeket am anno az e-care ben egy technikus srác mondta el pár nappal azelőtt, hogy megszűntek volna mint hivatalos HTC szerviz. Akkor neki már mindegy volt. ((bár elhangzott olyan is a szájából hogy nem akar még 1x (akkori) One családtagot javítani, elege van, hogy a cserealkatrészekből is van pár ami sz@r, főleg X kijelző))
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LouiS22
veterán
Kicsit off, de ma nagyot szívtam: az Orange Backuppal küldtem fel wifin egy nandroid mentést Dropboxba. Be volt állítva, hogy csak wifin töltsön fel. El kellett indulnom otthonról, gondoltam van olyan okos az app, hogy majd folytatja, ha újfent wifi közelébe kerül. Telefon zsebben, vígan villamosozok, 20 perc után előveszem a telcsit és meglepődve látom, hogy megy a feltöltés. Laza 200 mega csúszott fel mobilneten Szerencsére még így is marad 130 megám az 500-as csomagból a hónapra. Legalább egyszer kipörgetem. Viszont írok is majd a fejlesztőnek, hogy valami nem teljesen kóser a beállítások körül.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Jamesch
tag
Sajna nekem is előjött a wifi probléma.
Boltigaris de nem hiszem hogy probléma lesz, viszont nincs sok kedvem 1 hónapra megválni tőle, kapott vki ideiglenesen csere-telefont?Mit érdemes még felhozni, milyen panaszra cserélnek mit?
Nekem is van hullámzás, bár nem zavar, de az se zavarna ha lecserélnék
Egyéb?Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
BenHans
addikt
válasz Bulitt #23530 üzenetére
Érdekes... nekem mindkettő csak akkor csinálja, amikor tv vagy rádió megy a közelében.
(#23533) Jamesch: annyit tudok hogy alaplapot fagyásnál, random vonalbontásnál, véletlenszerű újraindulásoknál és hasonló finomságoknál cserélnek.
Kijelzőt hullámosodás, pixelhiba, és "neon effektus" miatt cserélnek amikor úgy vibrál...
Nekem illesztési hiba miatt (nyöszörgött, és érezhetően a sarkoknál be lehetett nyomni a kijelzőt, új burkolatot is kaptam.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
lcee79
addikt
válasz Bulitt #23527 üzenetére
Én csak sztereo felvételt használtam (használok mindig), és mindegyik szól rendesen ahogy kell.
Lehet hogy ez is valami tipushiba...Best Deal-re írtad a letiltást?
(De gyári progi lehet, mert nem lehet törölni, csak tiltani : ) )[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Bulitt
addikt
válasz lcee79 #23525 üzenetére
Telefonon is, és a gépre kimentet videónál is jelentkezik. Nem tudom miért csinálja, és ha megnézed a linket amit beraktam, nem csak nekem hanem másnál is. De csak sztereó felvételnél. Valahogy rosszul kezeli a két mikrofont egyszerre, vagy nem tudom.
Én letiltottam és nem is jött vissza
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
válasz Bulitt #23522 üzenetére
Nekem (miután rákötöttem hangszóróra) mindegyik szól és nincs sipoló hang
szóval valami hiba van nálad...Más: Mi az a best deal??? futó programok közt task manager-ben ma vettem észre, letiltottam, és most újra futott mikor belementem...
Ismeri ezt valaki?https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Bulitt
addikt
Addig probálgattam a videó felvételt, míg rá jöttem, hogy:
1. Sztereó hangfelvételnél is mono a hang. Nem szól csak a hangfal egyik oldala
2. Sztereó felvételnél erősen túlvezérel a két mikrofon, ezért hihetetlen torz lesz a felvétel. Ha mono felvételt csinálsz, halkabb, de tisztább felvételt kapsz.Amit nem értek:
Miért nem megy a sztereó ha már van, illetve ez vajon garanciális hiba? Valaki kipróbálna még? Próbáltam utcán mind a két állapotban, majd gépnél youtube hallgatás közben (mérsékelt hangerő)
-
BenHans
addikt
válasz Bulitt #23516 üzenetére
Igen. Nekem és a páromnak is One X-van, és mindkettő csinálja. De azt figyeltem meg, hogy csak akkor, ha túl sok a beszűrődő zaj pl tv akár... elég zavaró tud lenni. Eddig egyik telefonom sem csinálta még a Desire sem.
-
-
Bulitt
addikt
Azt vettem észre videó készítés közbe, hogy valamiért magas frekvenciás sípoló hangot is rögzít a kamera. Másnak is?
-
zola-
őstag
Na, a mai nappal visszakaptam a pénzemet a Partnero-tól.Korrekt volt az ügyintézés. Közben megvettem már a másikat....
-
volvoguy
addikt
Én azt vettem észre az akkuhasználathoz kapcsolódva, hogyha csak telefonálgatsz, néha előveszed h megnézz vmit rajta akkor elég szépen tartja magát, ha pedig órákig nem veszed elő mégjobban, van hogy 2-3 óra elteltével is még 99% a töltöttség, szóval sztem a segédproci szépen teszi a dolgát....
Azonban ha elkezdesz rajta böngészni,pikk-pakk 60%-ra zuhan, sztem főleg a kijelző miatt...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
BenHans
addikt
Valaki nem tudja véletlenül hogy [a One promoja] alatt szóló zenének mi a címe? [Erre] nagyon hasonlít, tehát szerintem ennek lehet valami feldolgozása.... 5let?
bocs az offért!
-
Agony
aktív tag
BetterBatteryStats-al meg tudod nézni mi tartja ébren a telefont és is hasonló cipőben jártam, de végül meglett a megoldás.
Lementettem mindent a telefonról a gépre és teljesen letöröltem mindent még a telefon tárhelyét is kitakarítottam.
1. Factory Reset
2. Gmailről vissza a contactok, backupból az SMS-ek
3. Playben még a gépen átválogattam a telepített programokat, hogy mi a nélkülözhetetlen és csak azokat engedtem vissza a fiók visszaállításnál
4. Visszamásoltam a zenéket képeket a tárhelyre, de semmi más régi filet ami befolyásolhatja a működést
5. HTC fiókot már a telepítéskor kihagytam
6. Kijelző fényerejét automatikusra tettem és a szinkronizációkat is ésszerű határok közé lőttem beAzóta csaknem tökéletes a fogyasztás. 30 órája vettem le a töltőről a telefont (estére se szoktam róla kikapcsolni semmilyen funkciót), 1 óra kijelző idővel, 14 óra wifivel, szinkronizációkkal, auto fényerővel most járok 60%-os akkunál GSAM szerint. Persze Sense így is "sokat" fogyaszt, dehát valamit valamiért.
[ Szerkesztve ]
Start with a whisper, end with a scream!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest