Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz Hegasus #24999 üzenetére
Nekem még a kijelző az amiért nem szívesen adnék ki pénzt Sonyra...
Ha reklámot szeretnél nézz BL EL meccseket, bár az egyik tegnapi meccsen majd' szétrúgta az egyik játékos a One tábláját, gólöröm címszó alattszerk. 25000!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Hegasus
senior tag
pardon! Azt akartam írni wp 7.8-as telefont (nokia lumia 800) kapott és szinte ugyanolyan (külsőre a menü) mint a wp8-ban.
BenHans: Sony-val is csak az a bajom, hogy nem egy üzemidőbajnok és ez nem kompenzálható bővíthető akkuval... Mondjuk még nem láttam sony reklámot (se htc-t), de nem lehet hogy ők is bekeményítettek a reklám hadjáratba? Főleg hogy mondták, hogy a harmadik legnagyobb gyártó akar lenni...
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
BenHans
addikt
válasz Hegasus #24989 üzenetére
Xperia Z áll a legjobban...? Nincs több kérdésem. Jól csinálták azok a gyártók akik idén először nyomatták ki a piacra a telefonjukat, Istenem, annyira együgyűek az emberek, még véletlenül sem gondol senki arra hogy nem csak Sony van a világon hanem jön még pár gyártó a sorban, de hát mit lehet tenni az volt az első, és ha ez egy általános nagy kiterjedésű szavazás lenne már akkor jól járt a Sony ha ezen emberek 70%-a már meg is vette....
((Ahhoz képest hogy a One azért nem sokkal előbb jelent meg mint az S4, szvsz ez jó eredmény. Bár szerintem ennél jobb lesz még, ez viszont nem egy ilyen szavazáson fog eldőlni.))
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Hegasus
senior tag
válasz lcee79 #24994 üzenetére
haverom kapott wp 7.8-at (ami kinézetre közel azonos a wp8-al), nyomogattam egész jónak tűnik, egyszerű, gyors, de én mindenképp maradnék az androidnál, valami nagy húzóerő kéne, hogy áttérjek és a lumia 920 nem az.
szerintem se fog bejönni... mindenki megveszi az s4-et (kis fikázás után), aztán kijön az ipoop sssss és arra áttérnek... aztán 3. helyen one és a z lesz, de nem nagyon kiugróan.
amúgy ez a lumia 920 is érdekes, mert olvastam valamelyik fórumon egyik t-s vagy telenoros eladótól, hogy kijött az s3, mindenki rohant megvenni, majd hetek-hónapok múlva hozták vissza, hogy miért nincsenek olyan jó alkalmazásai, mint az énfónos ismerőseinek... a lumiák meg ott porosodtak a polcokon...(#24995) Lufoo: próbáld meg a factory reset-et, és ha nincs változás, akkor valószínű alaplap csere a szervízben.
[ Szerkesztve ]
-
Lufoo
csendes tag
Kérdésem lenne, 3 hónapos telefonom, kijelzője elkezdett villogni és a felbontása megváltozott, az érintő felület maradt, de a kijelzés elcsúszott, pl. ha az eredeti helyre tapiztam akkor működött, de a kijelző olyan volt mintha 400X320-as lenne csak a felbontás. találkozott már ilyennel valaki? mi segítene a leggyorsabban? Alaphelyzetbe visszaállítás? be/ki kapcsolás csak ideig oldotta meg a hibát, csak pár órára....legyen szerviz?
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
-
lcee79
addikt
válasz Hegasus #24993 üzenetére
lumia 920-at megnézném, de kb féláron
de hogy lett utána a Z?? szerintem akkor már a one és a samsung is jobb
Vagy a szögletes dizájn jön be idén?Na én se lennék jós ez alapján
ÉS ez a felmérés amúgy nem fog bejönni, mert a Samsung fog legtöbbet eladni
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Hegasus
senior tag
válasz lcee79 #24991 üzenetére
amúgy igen, de fogalmam sincs itt melyik réteg szavazhatott... mert mondanám, hogy a kisebb és hozzáértőbb rom-olgatós réteg, de akkor meg hogy-hogy így elhúzott a wp8 , a reklámfüggő réteg se lehetett, mert az s4 és a iphone5 sincs sehol
lehet hogy meglátták az s4-et és majdnem mindenki "f*ck this sh*t, im going to buy wp8"Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
ferob
őstag
válasz WinnerB0Y #24990 üzenetére
Én pl. nem is értem, hogy hol nem tudod otthagyni a telefont és hogy miről van szó, de leginkább router problémát látok vagy esetleg gyenge a jel, mert épp előjött nálad a wifi hiba.
Főleg azt nem értem, hogy ha valami nem jól működik miért a garancia elvesztése az első, amit megoldásnak hiszel.
Viszont a hosszan nyomva tartott Power gombos reboot vagy a factory reset általában csodákra képes, legyen bármi is a gond.[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
válasz WinnerB0Y #24990 üzenetére
ez egyéni probléma...
Én általában 1x kapcsolom be a wifit a nap elején
nem szoktam kapcsolgatni, és nem is szokott kikapcsolni, max ha úgy van beállítva, hogy amikor kikapcsol a kijelző akkor kapcsolja ki a wifit is(#24989) H3gam: HTC ONE elég szarul áll... Bár iphone 5 rosszabbul
LUMIA 920 viszont meglepően jól
Bár minél réggebb óta van egy telefon a piacon (ha van egyáltalán) annál nagyobb a pontszáma, ebből az iPhone 5 a kivétel... Meglepően kevés[ Szerkesztve ]
-
WinnerB0Y
senior tag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a wifit miért kell minden tetves letöltés közben ki és utána bekapcsolnom? Idegesítő rohadtul. Frissíteni akar minden program Playen és nem tudom otthagyni a telefont mert kapcsolgatom azt a k...... wifit. Ebből hamarosan unlock lesz ha így haladunk.
EUNE: iNeeko
-
Hegasus
senior tag
válasz lcee79 #24986 üzenetére
mondjuk én se biztos hogy cserélek, főleg ha kinyitom, és a képek is megfelelőek lesznek.
Most láttam egy szavazást, persze sokmindent nem szabad levonni belőle... :S
(#24988) Tyer: 4+4 mag, nem rossz elképzelés e szerint a videó szerint, de a gyakorlat általában mást mutat mint az elmélet...
[ Szerkesztve ]
-
R3nt0n
csendes tag
Akit érdekel esetleg egy HTC One X 16Gb-s verzió, összesen pár órát használt, makulátlan állapot, az nálam jelentkezhet privátban!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R3nt0n
-
lcee79
addikt
válasz Hegasus #24983 üzenetére
"de szerintem is tuti, hogy ha valamikor, akkor most jó eséllyel választja sok ember majd a one-t az s4 (és sok más) helyett, főleg ha tolják a reklámokat. "
Én a legtöbb specifikáció alapján, és főleg kinézet alapján a ONE X vs. SIII esetén is ezt mondtam volna és mégsem így lett... (én így tettem )
(hozzáteszem a legtöbb ilyen telefonos ismerősömnek ONE X van és 1 akinek S3... szóval valahol az izlés és minőség győz van ahol a marketingesek elképzelése )De hozzáteszem, hogy nekem a ONE X annyira megfelel, hogy nagy valószínűséggel megvárom a jövő év májusát, amikor lejár a hűség, mert ettől kimagaslóan jobb nem lesz egyik sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hegasus
senior tag
válasz BenHans #24973 üzenetére
És megjött a nagyobb kijelzős s3 Najó egy hajszállal szerintem tűrhetőbb a külseje, mint a bűn ocsmány s3-nak, és nem is lett nagyobb az 5" ellenére, de csak a cserélhető akku és a 13 mpx kamera a pozitív benne, de szerintem jó eséllyel passzolom, és ha az octás verziónak szerepelnek a pontjai az antutu-ban, akkor a hw se éppen kimagasló... de mondjuk a one is esélyes a skippelésre...
megsasolom a nexus(oka)t, aztán utána lesz ami lesz.... (bár n7 mellett már csak böngészek, és fényképezek, amire akár egy wp8-as pureview is megfelelő lehet )de szerintem is tuti, hogy ha valamikor, akkor most jó eséllyel választja sok ember majd a one-t az s4 (és sok más) helyett, főleg ha tolják a reklámokat.
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
válasz enginev3.0 #24981 üzenetére
tehat nem adodoik ossze, es o valaszt melyiket eri el?
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
-
Tyer
őstag
válasz enginev3.0 #24978 üzenetére
ez jonak tunik.
de... a kerdes arra vnatkozott, hogy amikor a wifit bekapcsolod, akkor a 3g bekapcs marad?
neked nem gyari romod van, ugye?
es a folyamatosan 3g on nem hagy tul nagy betoresi lehetoseget a hackereknek?Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Bulitt
addikt
válasz enginev3.0 #24976 üzenetére
Bármelyik Free app-ot használhatod ami play-en van. Bármit fotózhatsz, csak ablak közelében legyen, és oldalról érje a természetes fény a tárgyat/újságot/akármit. Lehetőleg a telefont stabilan helyezd el, és használj időzitőt. A kész képet behúzod Photoshopba, nyomsz egy "Z" billentyűt, kiválasztod a "Tényleges képpontok" fülecskét, majd kivágsz egy tetszőleges nagyságú darabot. Azt elmented, és kész is
-
enginev3.0
félisten
-
-
enginev3.0
félisten
Segítsetek nekem
Beszereznék pár kamera app-ot és letesztelném őket, hogy melyik nyújtja a legjobb képminőségetAdjatok ötleteket hogy mit fényképezzek (szobában, mert kint szakad a hó), és hogyan kell olyan 100% nagyításos képet csinálni, ami a mobilarena kamera tesztekben szokott lenni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
LouiS22
veterán
válasz BenHans #24973 üzenetére
Engem sem győzött meg. Jópofa a két új szenzor, meg nagyon tetszett a fordítós micsoda, de egyébként semmi olyat nem dobtak bele, ami húha lenne. És marad a hülye polikarbonát ház.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
BenHans
addikt
Végignézve az SGS4 bejelentését, ha most nem javul a HTC helyzete akkor soha...
99,99% hogy maradok a HTC-nél.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
volvoguy
addikt
Először is köszi a választ Xaels! Eddig fel se tűnt a pirosan világító szenzor...
Másodsorban a Wifi Direct műxik HOX-on? Próbálta már vki?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
-
volvoguy
addikt
Üdv! Az normális hogy a közelségérzékelő halványpirosan világít ha aktív, vagy ha telefonálás van folyamatban? Ti tapasztaltátok?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
hurrikan
addikt
válasz LouiS22 #24964 üzenetére
Basztattam? hol? mikor?
Hidd el a HTC azok közé tartozik, akik a legkevesebbet kapták
Természetesen a Sonyval karöltve, de ha baj van ott is ordítok. pl mikor TFT kijelző van egy 200ezres telefonban.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
-
Nem azt mondtam, hogy jó hanem, hogy nekem ezeknél általában azért jobb minőséget sikerül kihoznom belőle. Télen voltunk Bécsben. Egyik ismi SXS-el fotózott és a bécsi parlamentről készült képeinket összehasonlítva sokkal jobb volt a HOX eredménye. Persze lehet, sőt valószínűsítem az volt az alapvető gond, hogy én azért megtanultam, hogy a profilokat használjam és manuálisan lőjjem be a fókuszt. Nem akarom ide keverni az almát, de ők pont ebben a legjobbak. Nem kell sz@rakodni a beállításokkal, hogy kijöjjön aminek kell. Nem igényel minimális háttértudást.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Valkűr
addikt
Hát nem azt mondom, h jó a fényképező része, de nekem sikerült eddig egész vállalható képeket készíteni vele, mondom ezt úgy hogy egy Tükrös Nikonnal fotózom rendszerint. Beállítás és fényviszony kérdése, sötétben egyik telefon sem csinál jó képeket. Nappal meg ezzel is vállalható szerintem.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Land
veterán
Kb 20-30 telefon után mondom, hogy ez a gyengébbek közé sorolandó a tapasztalataim szerint. Ezek simán verik: S3, S2, Nexus, Razr, Atrix 2, Nexus S. Talán még a sima Defy is... A Mod-ból látható, hogy a lencse maga egész korrekt. A HTC elég amatőr úgy néz ki kameraszoftver készítésben. Vagy letojja.
Pedig akik a kezdetekben választottak a 4 magos telefonok közül, azok egy része emiatt választott másik típust. Barátnőmmel egyszer elmentünk kirándulni és ott csúnyán leszerepelt a HOX.Pont ezért keresek gari nélküli mókolható HOX-ot.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
enginev3.0
félisten
Pfff
Sensation oda vissza veri...
De nem akarok garanciát bukni csak ez miatt, mert más gondom nincs vele sem szoftveresen sem máshogyEgyéb kamera programmal van esély jobb képekre?
Egyszer csinálok nektek egy összehasonlító tesztet
Felrakok pár kamera appot, és ugyan arról készítek képeket, persze a telefont nem mozgatom, minden stabil lesz, csak legyen jobb idő[ Szerkesztve ]
-
-
Hegasus
senior tag
válasz enginev3.0 #24951 üzenetére
nekem is ilyen a legtöbb sajnos
szerintem ez ilyen ezt kell szeretni...Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Land
veterán
válasz enginev3.0 #24951 üzenetére
Nem hiába panaszkodtam anno a kamerájára. Borzalmas. Középkategóriás telefonok gyalázzák. A Mod-dal már vállalható.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
enginev3.0
félisten
-
válasz enginev3.0 #24949 üzenetére
Az első "Your client does not have permission to get URL"
A második. Nincs fólia a lencsén? letisztítottad rendesen? Fókusztávolság: 4,76 mm nekem legtöbb esetben ez 3mm.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
enginev3.0
félisten
Pl:
[link]Nézd a sárga hátterű feliratot, mintha mozogna az egész és olvashatatlan, pedig nem voltam túl messze tőle
Oké, nem volt a legjobb idő de keresek olyat isUgyan az:
[link]Beltéri képeket (fényviszonyoktól függetlenül) meg sem merem említeni. Tényleg ennyire rémes mint nálam?
[ Szerkesztve ]
-
válasz enginev3.0 #24947 üzenetére
Mutass olyan képet hátha tudunk segíteni.
-
enginev3.0
félisten
Oh az kár
Egyébként nekem valami nem stimmel a fotókkal
A bent készültek alapból elég szörnyűek, ami pedig kint készült viszonylag jó időben ott is a legtöbb olyan mintha bemozdult volna a telefon és van egy szemet zavaró homály rajtuk vagy nem is tudom minek hívjak, nem túl élesek a képek, de nem mindnél viszont a legtöbbnél sajnos én szemmel láthatónak mondanám a gondot, pedig ilyen gyors fényképkészítésnél ez nem nagyon fordulhatna elő nem?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
g0n21
senior tag
válasz enginev3.0 #24930 üzenetére
igen, csak a CID-edhez valót lehet... (mert a cid határozzta meg a radio-t, meg egyebeket...)
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #24930 üzenetére
Erre valaki?
-
PedroPascal
senior tag
Sziasztok!
Anno a 4.0-as androidnál látta a számitógépen a háttértárat a Total Commander mint egy pendriveot.
A 4.1-el már csak a sajátgép látja.
Úgy tudom van valami kiegészítés a TC-hez h így is láthassa.
Mi lenne ez, vagy valami más megoldás h ha rádugom a gépre a telót akkor mint egy pendriveot úgy láthassa?ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
hurrikan
addikt
Üdv nektek
csak jelzem, hogy hivatalosan búcsúztam innen, de néha benézek. És magától a HTC-től nem búcsúzok.
Eladtam az X-em, innen vette meg valaki, méghozzá markyy18 nevű fórumozó.
Ahhoz, hogy jó áron adhattam el, nagyon kellett a HTC képviselet és a szerviz jóindulata, korrekttsége. Miután a készüléket is elégedetten használtam 8hónapon át, úgy a szervizzel és a céggel és jó tapasztalataim lettek.
Annak ellenére, hogy ez előző tulaj kinyitotta a bootloadert, majd szemét módon kifogások keresésével, aljas húzásokkal, a levelekre való nem válaszolásokkal kerülte ki a felelősséget a HTC segített. Méghozzá a következő módon, kérték, hogy mellékeljem az adásvételit, mellékeltem. Abban ugye ott volt a dátum, hogy mikor vettem, ezután a rendszerben ellenőrizték, hogy mikor történt a bootloader nyitás, és mivel azelőtt, hogy én megvettem volna, így megcsinálták ingyen, méghozzá korrekt módon.
Ugye wifi hibával küldtem be, és azzal hogy a kamera üvegezése nagyon kopik, karcolódik, ami miatt rossz volt a képek minősége. Ugye ezek miatt alaplap csere történt, valamint egy full ház csere. Igaz egy bakit vétettek, ropog a jobb felső sarok. De ezt leszámítva igen korrekten jártak el az ügyben.Az utódja a HTC One lesz nagy eséllyel, ha végre megérkezik a T-mobile-hoz.
Közben hamarosan jelentkezem az One X+ és a DesireC tesztemmel itt Logouton. 1.5hónapig nem volt laptopom, mert szétvertem a Samsungom a hülye állatságai miatt, ahol egyébként a szerviz sem volt korrekt, sőt kifejezetten felgemák voltak és szakértelem nulla náluk. Fél év alatt többször volt szervizben a laptop mint nálam mégsem múlt el soha egyik hardveres és szoftveres hibája sem. Eladtam mátúl egy ASUS Ultrabook szolgál Windows8-al a fedélzetén.
Samsung pedig soha többé, nem volt még olyan Samsung termékem aminek nem csalódás lett a vége. Végeztem velük egy életre. És a szervizük hozzáállása.... hm.... és még a nagy Samsung fanok szidalmazzák a HTC és Sony szervizeket....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
enginev3.0
félisten
HTC_044 cid-es telefonra csak ázsiai romot lehet telepíteni ruu-val?
-
batai15
félisten
pont ezt mondom hogy ez a 3g ki be kapcsolgatása nagy bullshit.
Mint a task killer.
Bizonyított hogy a task killer állandó kilövöldözése
AD 1 : Mivel android maga használja a ramot, fölös leges.
Maximum játékok előtt érdemes kilőni, DE! amik telónál már taskillerkedni kell játék előtt az már annyit is ér mint halottnak a csók, ott már szenved a hardver.
AD 2 : mivel jó pár dolog be van töltődve a ramba, ezé gyorsabban indulnak
ezé killerkedés után lasabban indul.
AD3 : ebből következik hogy kilövődik valami, utána rögtön tölti is vissza fele, erőforrást igényel.
Ergo szívja az aksit meg bagós a cigit.
uptime nekem 32 óra.
Igaz custom rom van fenn , néha megfagy.
Nálam az akku használat így alakul :
reggel 4.50 kor leveszem töltőről.
buszon netezek ( vagy 10 perc ) vagy játszom.
meló helyen 40 percenként 5-10 perc net , mikor kocsin vagyok van az 20 percenként is.
Kb 1 óra körüli telefonálás napi szinten, haza fele 10 perc zene halgatás meg netezek közbe.
ha van suli elmegyek este jövök haza, ott is netezgetek meg játszom.
Ha nincs suli akkor csak telefonálás óránkét kb 5-10 perc bnőmmel.
Ha nincs suli folyamatos wifi , mobil nettel, gps bekapcsolva, autó fényerőn
akkor 2 munka napot (kereken 32 órát ) bír ki így.
Ha megyek asszonyhoz, akkor töltök rá egy fél órát órát kb mikor olyan 50 % on van és akkor 2 órát folya
matosan játszom, zenélek, filmet nézek stb.
és másnap dobom töltőre.
igaz ez az én alcám és nem a hox.[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
válasz LouiS22 #24923 üzenetére
Nekem az, ami a laptopnak.
Vihetem magammal, és ha kell, elö tudom venni.
Nem kell, hgoy a levelem azonnal megjöjjön, de ha pl buszon ülök, akkor el tudom olvasni ezzel is kihasználva az amugy elvesztett idöt.
Bevásárlolista (Task)
Naptárszinkron (elég ha akkor sync-eli az itthonival, amikor épp bekapcsolom a netet.
Kb. igy.batai15: probáltál 2.1es Androidon 600 Mhz-n Go Launchert használni task killer nélkül?
Én igen, nem ment.Ettöl még lehet ki fogom próbálni, hogy hogy birja, cseresznyét úgy is szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz LouiS22 #24923 üzenetére
én meg pont azt mondom hogy nincs értelme ki kapcsolgatni.
én már lemértem hogy kibekapcsolgatással
jobban merül. ez is oly mint a task killer tévhit esete.
tyer: én ilyet nem tapasztaltam soha.
nekem folyamatos net kapcsolat melett óránként fogaszt olyan 1% ot,[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz batai15 #24921 üzenetére
Nem a 3G fogyaszt sokat, hanem a folyamatos le- és felcsatlakozás (mozogsz a városban, váltod a tornyokat). De ezt nem tudod kicselezni, csak ha kikapcsolod a netet. Akkor meg mi értelme az okostelefonnak?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Tyer
őstag
válasz batai15 #24921 üzenetére
De pont ezt mondom, hogy:
a Wifi már maga leszivta... mit tett volna a 3g?Tableten pl bekapcsolva hagytam az APN-t, egy nap alatt esett 80%ot, hozzá se nyultam.
Ha nincs bekapcsolva, ennyi idö alatt esik 10et. Haakkor rányomom a netet, akkor esik mondjukmég 10et. még mindig 60 fore-ban vagyok....[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Én eggy telefonomon se kapcsoltam ki a netet. Nem fogyaszt annyival többet hogy meg érje ki bekapcsolgatni.
Nem beszélve arrról ha bekapcsolod meg indul a szinkronizálási áradat, akkor olyan mintha neteznél és akkor lehet még jobban is szívja az akkut.
wifi meg értelem szerűen kevesebbet fogyaszt sokkal mint a 3g/2g.[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
Én nem tökéletesen értem amugy ezt a 3g-s dolgot, mivel én csak akkor kapcsolom be, amikor valobansználni akarom, gondolván, hogy ha be van kapcsolva a 3g, akkor sokkal jobban meriti a telefont.
-Kiindulva pl abbol, hogy elvileg aWi-Fi kevesebbet eszik, egyszer délután bekapcsolva hagytam a Wi-Fi-met ugy 4-5 órát, hogy ha párom ir WhatsApp-on, egyböl megérzezzen, és hát merült rendesen.
Ez még 2.1 alatt volt egy LG telon, csak ebböl indulok ki.
(Erröl világositsatok már fel)Amugy kb ugy használom a telot, ahogy leirtad, és ha reggel leveszem a töltöröl, akkor eszembe nem jut este töltön gondolkodni, másnap estig elvan. 37-40 óra, és még akkor se mindig megy 20% alá, csak ott már feltezsem, hgoy reggelre jollakott legyen.
Most pl. 79%on áll, 6:15 körül vettem le a töltöröl, és adtam neki azért rendesen, lehet már megvolt a napi net mennyiség
[ Szerkesztve ]
-
10-20perc telefonlás Gmail push mellett ha naponta nem netezel többet 1 óránál akkor simán van 2 nap, mondjuk FB okozhat meglepetéseket olyan sz@rul van megírva az alkalmazás.
-
kezdő
senior tag
1 folyamatos gmail szinkron 3G-n, napi 10-20 perc telefonálás, netezés pedig pedig az üresjáratokban (hírek, fb, stb.)
Jelenleg egy HTC Radarom van, WP verhetetlen akksihasználatban 2 napot röhögve, sőt inkább 3 napot kihúz egy töltéssel a fenti használattal. Tudom ezt nem várhatom el egy Androidos kütyütől, de azért jó lenne egy olyan készülékre váltani amit 2 naponta elég töltögetni. -
Ez attól is függ te, hogy használod. A kis netezés mit takar? Mail szinkron mit takar? Telefonálás mennyi időt takar? [link]: ez annyit tesz napi 1 óra telefonálás, netezés és videó nézés esetén 37óra amit kibír.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Nincs rá pontos válasz, mert nem írod, hogy hogy netezni (wifi, mobilnet), milyen időközű szinkron, mennyit nyomogatod egyébként.
A válasz ezért: talán. De az egy nap biztosabb. Amúgy meg viszel magaddal micro USB kábelt, tudsz rá tölteni
-
kezdő
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem a jelenlegi tulajokhoz, hogy a legfrissebb szoftverrel körülbelül mennyit bír az akkumulátor?
A tesztekben még a régi szoftverrel szerepel nem túl fényesen, de gondolom a JB frissítésben kicsit optimalizálgatták a dolgot.
Normális használattal (mail szinkron, kis netezés, telefonálás, de semmi játék) 2 napot ki lehet vele húzni? -
cassius15
csendes tag
Sziasztok! Egy fontos kérdésem volna. Van arra valamilyen lehetőség, megoldás, hogy hangrögzítővel feltudjam venni a telefonbeszélgetéseimet? Többször próbáltam, el is menti a file-t, de lejátszáskor néma, nincs hang. Mi lehet a gond, és mi a megoldás? Előre is köszi a válaszokat!
-
LouiS22
veterán
válasz Avicularia #24908 üzenetére
Csekkold le, hogy mit csinál az app. Nem egyet, mint a bitrátát emeli. Nyilván jobb minőség lesz, ha magasabb a bitráta, hiszen a jpg veszteséges tömörítés. Szarul van optimalizálva, de a nagy tömegnek ez is elég. Akkor minek foglalkozzanak vele? Aki akar, az rootol, felrakja, örül. Ennyire egyszerű. El kell dönteni, hogy mi a fontosabb.
Mellesleg a következő sírás meg az lesz, hogy aki felrakja és húz a bitrátán, annak méretes képei lesznek és jajjistenem fotóztam a facebookra és 10 megát töltött fel, most mi lesz a mobilkeretemmel...
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Avicularia #24906 üzenetére
Miért tenne bele a HTC gyári ROM-ba egy custom appot?
Egyébként elég megnézni az xda posztjának első bejegyzését
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Avicularia #24903 üzenetére
De azt ugye tudjátok, hogy ez egy jó hét hónapja placcon lévő mod, egyébként meg a custom ROM-ok egy részében benne is van, sőt, emlékeim szerint a lyapota mod is ezen alapul.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest