- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lexus sc
tag
Valakinek volt már otterbox tok a one x-én?
-
Lexus sc
tag
Sziasztok! Törött kijelzőcserében tud segíteni valaki? Garanciás one x-en?
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Agybadugós fülest szeretnék venni a Hoxhoz. Ajánlanátok nekem 4-5 ezer környékén? -
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Ugyebár a One X-hez jár hivatalosan 25 GB Dropbox tárhely... hogyan tudom én azt beállítani a telefonon?
-
Lexus sc
tag
Jön valamikor az új frissítés amit a napokban emlegetett egyik fórumtárs?
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Tapasztal valaki olyat, hogy full feltöltés után vagy már nem full töltésen is a mobilnet vagy wifi bekapcsolása után hirtelen 5-9 %-ot csökken az akksi szint? Ezt mostanában kezdte csinálni a teló. Mikor a 4.2.2 frissítést csináltam nagyon jó volt az üzemidő, de most nem tudom mi lelte.nincs semmi felesleges program rajta.[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
Mostanában nekem is elkezdett hülyülni az akksi...percek alatt %-okat merül és fogalmam sincs miért.full gyári telefon alig néhány alkalmazás van rajta. Ötlet valakinek? Még ezt megírtam 3% merült...pedig mikor jött a 4.2.2 nagyon tetszett hogy nem merült úgy mint előtte
[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom megoldani a telón, hogy avi formátumú filmhez tudjak társítani feliratot .srt fájlból? tudja ezt valamelyik androidos lejátszó? -
Lexus sc
tag
válasz Pachenkoooo #32071 üzenetére
Miért hány órát lehet filmet nézni fullos akksival?
-
Lexus sc
tag
Nekem is sikerült leejteni az eddig makulátlan telefonomat...szerencse hogy csak a ház sérült kicsit.azzal lehet valamit kezdeni?sarkát gyűrte meg kicsit
-
Lexus sc
tag
válasz kirkri #31367 üzenetére
Mit gondolsz a kijelző hullámosodásról?gariztattál már emiatt hoxot?igazából csak akkor jön elő ha szándékosan ott nyomogatod a szélét,alap használat során nem láttam eddig.sőt ha nem olvasom a kolléga válaszát most sem tűnt volna fel,így 5 hónap használat után.
[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
válasz enginev3.0 #31365 üzenetére
Bakker eddig nem is néztem a kijelző hullámosodást...pedig sajnos hullámzik az én telóm is a kijelző bal szélén középen :2012 júliusi.nem sok kedvem van a 2 hét javításhoz.ennyivel érdemes vissza küldeni?
[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
válasz enginev3.0 #31358 üzenetére
Lehet kezdek én is hard resettel mert az akksi elég jól merül...ha az sem jó akkor fb app off
-
Lexus sc
tag
A sense 5 menüben csak lefelé lehet görgetni az appokat?
[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
Én még nem frissítettem...nem tudom megéri-e...rövidebb akku idő meg blink feed...jobb lett a készülék annyival?
[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
Hogyan lehet aktiválni a 25gb dropbox fiókot?nekem csak 4gbt enged használni...
-
Lexus sc
tag
Használ valaki htc hc-c700 gyári héj tokot?nem tudom megér-e 6ezret...
-
Lexus sc
tag
válasz wertigo1984 #30543 üzenetére
Nem reagál rá
-
Lexus sc
tag
Ismerősöm telóján sokszor elrontotta a rajzolós zárat...hogyan lehet ezt orvosolni mert a telefon lezárt...egyébként nem hox.
-
Lexus sc
tag
Rendelt már valaki a htcpedia.com-ról?
-
Lexus sc
tag
Hali.
Találkozott már valaki azzal,hogy mikor csatlakozok wifire tökéletesen fut a böngészés, aztán lezárom a képernyőt a wifi marad.képernyő kinyit és nem megy a net csak ha újra csatlakozik.közben a jelerősség kiváló...[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
Van valakinek a telóhoz htc hc c 700 vagy 704es tokja?
-
Lexus sc
tag
válasz s3nsitivity #28870 üzenetére
Hát az szép kis igénybevétel...reggel vettem le töltőről,most 35%-ön van gyári rommal...
-
Lexus sc
tag
válasz sprinter24 #28862 üzenetére
Mit jelent hogy eszetlen jó?gyári sense-hez képest kb?
-
Lexus sc
tag
A polaris office nem tud olyat,hogy ha egy doc fájlt nagyítok akkor tördelje a szöveget a képernyő széleihez?
-
Lexus sc
tag
Azt meg lehet oldani a gyári sense felületen bármilyen app nélkül,hogy az akksi töltöttségi %-át lássam a főképernyőn anélkül,hogy bemegyek a beállításokba?
[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
Használ valaki valamilyen héjtokot telóra?
-
Lexus sc
tag
Tud valaki a htc po-s 650hez hasonló jó minőségű tokot?a mostani egy gagyi red ant kihúzós tok amivel nem lenne baj csak olyan szoros hogy a teló hátulján kezd látszani a kihúzó pánt helye a sok kivételtől.a gyári toknál észlelhető ilyen hatás?
-
Lexus sc
tag
S3 töltővel tölthetem a telefont?nem haza a sajátját...
-
Lexus sc
tag
válasz enginev3.0 #27000 üzenetére
És tettél fel valami külön alkalmazást?
-
Lexus sc
tag
válasz enginev3.0 #26997 üzenetére
Mit küldtetek? csak linket vagy képeket is mondjuk? én próbáltam már szintén s3-al de linken kívül egyebet nem tudtam küleni. kell hozzá valami alaklmazás? itt azt írta valaki, hogy fájlokat csak az s3-ak tudnak egymástközt küldeni. értetlenül néztem csak, de azóta nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
feltettem az új frissítést. kíváncsi vagyok miben lesz jobb...
[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
A gyári "Navigáció" nevű szoftver csak net alapú lehet?vagy lehet felrakni térképet is?
-
Lexus sc
tag
Kollégák, melyik a legjobb torrent kliens androidra?kinek mi vált be?qtorrentet nem ajánlják...
-
Lexus sc
tag
Ki milyen navi szoftvert használ a telon?
-
Lexus sc
tag
Nokia dc-16 mobiltöltővel töltötte már valaki a telot?
Lehet az akksinak baja attól, hogy nem gyári a cucc? -
Lexus sc
tag
Nagyon ritkán azt tapasztalom, hogy a facebook app. kiírja, hogy nincs internet kapcsolat,pedig állandó wifin van.2012 júniusi a tel.lehetséges a szokásos probléma lesz nálam is?egyenlőre még nem zavaró,remélem nem is lesz az.
Másik dolog, hogy mennyien használják a telefont állandó energiatakarékos módban?[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
Sense felületen az üzenetneknél mikor új üzenetet írunk és a címzettnél az emberek fülre megyünk az ott kiírt gyakori használati listát ki lehet törölni?
-
Lexus sc
tag
Árthat a telefon akksijának, ha egész éjszaka töltőn van?
-
Lexus sc
tag
válasz sprinter24 #26348 üzenetére
Pedig az tetszett
-
Lexus sc
tag
A 4.1.1-ben már nincs a menüben az a 3d-s kockaéleken forduló menü?
-
Lexus sc
tag
A nokia dc-16 mobil töltője jó lehet a one x-hez? 2200mah tud, de hogy milyen feszültséggel és áramerősséggel annak még nem jártam utána...azt hiszem a one x gyári hálózatija 5V és 1A-al tölt amivel pedig a mobil nokia töltőt kell tölteni 5V és 1.3A.
[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
Mit gondoltok hány feltöltés után éri el az akksi a teljes kapacitását?4.1.1-el full takarékon 75% kis játék kis iternet és kis smsezéssel...
-
Lexus sc
tag
válasz enginev3.0 #25891 üzenetére
Milyet használsz?speedshopban van 3ezerért valami jóféle...
-
Lexus sc
tag
S3ra és arról szeretnék képeket átküldeni.
-
Lexus sc
tag
Nfcre ki milyen programot használ?sgs3-al szeretnem összekapcsolni és azon van gyari...
-
Lexus sc
tag
Sikerült nekem is megvenni az első androidos telómat, egy One X-et. Kérdés: a billentyűzeten a z és az y fordított helyen van...nem tudtam eddig átállítani. megmondaná valaki hogyan kell?
előre is köszi -
Lexus sc
tag
Tud valaki esetleg egy ausztriai forgalmazót ahol jó áron lehet a one x-hez hozzá jutni?
-
Lexus sc
tag
Senkinek semmi infoja arról hogy telenoros onex használható-e tmobilos simmel?
-
Lexus sc
tag
Tudni esetleg arról hogy telenoros onex működike tmobilos simmel?vagy valami megoldás erre?elegem van a lecsúszott készletekről...
-
Lexus sc
tag
Tényleg nem lehet rátenni a telóra az igo-t root nélkül?
-
Lexus sc
tag
válasz conanabarbár #23899 üzenetére
most ezt nem értem. én a feketét akarom átállítani átlátszóra mondjuk mint a samsungnál vagy a sonynál van
-
Lexus sc
tag
válasz conanabarbár #23897 üzenetére
Ennek örülök...és a fix fekete menü hátteret is át lehet állítani?
-
Lexus sc
tag
válasz conanabarbár #23893 üzenetére
Ezeket a launchereket ha felteszed az garancia vesztő?
-
Lexus sc
tag
Mennyi idő alatt merül le a telefon 100-ról 0-ra chrome-al wifin?
-
Lexus sc
tag
Mennyivel bírja jobban a one x+ akksija mint a one x-é?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Path of Exile 2
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...