- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
-
szika87
aktív tag
válasz
Lexus sc #33710 üzenetére
Nálam szintén ugyanez van, de a frissités előtt is ugyanígy volt.Szerintem ez mindenkinek igy van, de van olyan nálam hogy 5%on vagyok és kb simán tudok játszani meg netezni vagy 40-50percig ennyivel, ami alapesetben vagy -25-30%ot jelentene.Szerintem ne foglalkozz vele, csak félre méri hogy mennyit bír.
-
kirkri
addikt
válasz
Lexus sc #32097 üzenetére
Ha az avi és az srt neve megegyezik, és egy mappában van a két file, akkor elvileg mindegyik automatikusan hozzárendeli, de a DicePlayer amit én használok tuti. Sok feliratos filmet nézek rajta.
(#32098) zerge861: Olvastam már két fórumban is, hogy a factory reset utáni lépésről-lépésre történő beállításnál adta meg csak a 25 gigás tárhelyet a Dropbox, ha később lett beállítva, akkor nem. Ez nem személyes tapasztalat, én is csak olvastam.
-
Steve1207
veterán
válasz
Lexus sc #32075 üzenetére
Változó, nálam átlagosan youtube-on 5 perc alatt 1% esés, a lényeg, hogy ne nyomkodd össze vissza, amikor filmet nézel meg kisebb fényerőn használd. Múltkor buszon néztem filmet, 20%-ot esett egy 1,5 órás filmen (xvid). Nekem is voltak akku gondjaim, de nem cserélték soha, amikor beadtam szervizbe. Le kell tiltani minden fölös, nem használt dolgot és kb ilyesmi értékeket ellehet vele érni, ha nem fut semmi hülyeség a háttérben, ami merítené (még a gyári dolgokra is nyomni egy tiltást az alkalmazásoknál, ha nem használod).
-
Pachenkoooo
tag
válasz
Lexus sc #32075 üzenetére
Hát eddig nekem 5-6 órát folyamatos filmnézéssel kibírt. Ezért tűnik szembe, hogy baromi gyorsan merül. Van amikor egyszerre 4-5 %ot esik. Apex launchert használtam eddig is, de most arra gyanakszom, hogy esetleg az pörget procit feleslegesen. De nem nagyon bízom már benne.
-
g0n21
senior tag
válasz
Lexus sc #31363 üzenetére
Mert csak. A facebook app nálam (htc one, de ez volt oneX-en is) folyamatos net kapcsolat mellett 12 óra alatt 6-700 alkalommal ébreszti a telefont. A FB messenger szintén.
A durva, hogy a FB app frissítése nálam ki van kapcsolva. A messengernel nem lehet ilyet sajnos.
Lehet egyik nap próbára teszem, és mindent tiltok.
Nem csoda hogy így gyorsabban merül, Te sem tudsz jól aludni, ha folyamatosan basztatnak...Más: a kijelző nálam is hullámzott. Elküldtem szervizbe, nem csináltak vele semmit, sőt még jól be is sárgult.
-
I-S-T-I
tag
válasz
Lexus sc #30591 üzenetére
Szia! Én már 1 éve ezt a tokot használom. Nagyon jó, jól passzol, nem lötyög benne a telefon.
Szerintem a legjobb tulajdonsága, hogy a kameránál kicsit túlnyúl a kamerán, így nem a kamera lencséjén fekszik fel a telefon.
Előtte volt egy hasonló ebayes kínai szarom, kb 3 hetet bírt és meglátszott a nyoma a hátlapon (szerencsére wifi gariztatásnál cseréltek hátlapot), ennél nem, bár az is lehet, hogy a cserélt hátlapon javítottak valamit.
Van valami bőrnek reklámozott tokom is, flipes, de azt se használom túl gyakran.Ha nem akarod hetente váltogatni, hanem hosszú távra veszed, szerintem megéri.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Lexus sc #28869 üzenetére
Hát pl neke ma gyáritól csak jobb lehet
Igaz nekem szinte állandó használatban van.
Állandó mobil net kapcsolat ,auto sync.
Napi 2-3 óra Ingress.
Sok óra zene hallgatás, videó nézés.
Sokszor felnézek netre is.
És hát naponta legalább 2x kell töltenemHa 20 órát bír nekem teljesíteni akkor megvagyok vele elégedve
-
MerLinh
senior tag
válasz
Lexus sc #28809 üzenetére
az csak annak érdekes aki mokolni akar, security off rövidítése, amivel bármelyik particiót irhatod, illetve kerneleket lehet recoveryből telepíteni, és ami a legfontosabb nyom nélkül vissza lehet állítani a gyári állapotra esetleges garanciáztatás esetén
BenHans: csak kár hogy a thd játékok akadnak lassúcskák, úgyhogy már nem is játszom velük =) pedig van 1 pár vásárolt db, no de mind1
-
-
ferob
őstag
válasz
Lexus sc #26764 üzenetére
Én a tTorrent Pro-t használom és eddig nem volt vele gond.
(#26766) sprinter24: A legtöbb ilyen jól mutat, de felraksz ezekhez a témától függően 5-10 kiegészítőt, widgetet meg isten tudja még mit, ami után nem is feltétlen az elvárt módon fog működni, másrészt meg szerintem egy Sense után visszalépés, arról nem beszélve, hogy a sok kiegészítő folyton frissítgeti a dolgokat, amitől egyből jobban merül a telefon.
Ha valaki mindenképp más kinézetet akar, akkor szerintem jobban jár egy Sense SDK-val készített skinnel. -
Bulitt
addikt
válasz
Lexus sc #26619 üzenetére
Ez olyan mint a hordozható aksik esetében. 1A mellett feltölt 3 óra alatt, 1,5A mellett feltölt 2,5 óra alatt. A töltési időt befolyásolja. A feszültség ne legyen nagyobb mint 5V a telefonok esetében. 5V 500mA-rel is lehet tölteni a telefont de egy évezred mire feltölt
-
Xaels
félisten
válasz
Lexus sc #25904 üzenetére
Lehetni lehetne NFC-vel fájlt küldeni, de ahhoz gyakorlatilag egymáshoz kellene fogni a két telefont mert max 1-2cm-ig működik illetve az adatátviteli sebessége is nagyon alacsony. Ez csak arra van, hogy a beállításokat könnyen tudja megosztani a két készülék között, ne kelljen sz@pni a beállításokkal. A Samsung is a Wifit használja adatátvitelre a párosítás után.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Lexus sc #25798 üzenetére
Kipróbáltam, nálam rendesen átállítja a HTC Sense billentyű elrendezést is, de ha nálad valamiért rosszalkodik, akkor tedd fel amit linkeltem.
Esetleg próbáld meg ezt:
Settings/Apps/All
Itt keresd meg a HTC Sense Inputot
Force stop
És töröld az adatokat, gyorsítótárakat,Majd tartsd nyomva a bekapcsoló gombot addig, még újra nem indul a telefon.
Utána állítsad be újra. -
FeRRaR1
őstag
válasz
Lexus sc #25787 üzenetére
Settings/Language&keyboard/HTC Sense Input/Keyboard selection
Itt tudod beállítani a nyelvet és a kiosztást, meg pár egyéb beállítást is.
De ha esetleg ki akarsz próbálni egy nagyon jól testreszabhatót:
Van hozzá magyar szótár is, kismillió beállítás, én Multiling témával használom, be tudod állítani a longpress timeoutot is többek között.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Lexus sc #23282 üzenetére
Ha filmezel és játszol akkor fontos a jó kijelző, amiből a HTC magasan veri a Nexust (kipróbáltam egymás mellé téve)
A fogyasztás nagy részét nem a SOC fogja adni, hiába fejlettebb az S4.
A kijelző fogja a legtöbbet enni, ha a processzorokat használod akkor meg fogyaszt mindegyik.
Nyers teljesítményben biztos hogy jobb a Nexus, és gyári a kezelőfelülete (ez miatt is gyorsabb) és még biztos fog kapni jó pár frissítést.
Felhasználói élményben jobb a HTC, amint megfogod, érzed hogy ez több, gyönyörű kijelző, sense felület, magával ragadó az egész, én nagyon beleszerettem, több szituációban is.
A frissítésekről meg annyit, hogy az miatt rootoltam, hogy vissza tudjak állni ICS-re, és nem csak én vagyok ezzel így itt a fórumon, tudom ez nem hosszú távú megoldás, de egyenlőre maximálisan elégedett vagyok.
És ha ingyen cserélhetnék másra, akkor sem kéne más (Talán HTC Droid DNA
)
-
Xaels
félisten
válasz
Lexus sc #23279 üzenetére
One X-ben 40nm-en gyártott Tegra3 van. A fogyasztása nem éppen baráti amivel szemben ott a 28nm-en gyártott Qualcomm S4 Pro. Magam részéről az utóbbi mellett döntenék. Viszont a HTC-ben 32GB(~25GB) tár áll a rendelkezésedre, 4.1-el van már USB OTG is. Ezzel szemben az LG-ben 16GB(azt hiszem olyan 12GB gyakorlatilag)-al kell gazdálkodni és tudtommal OTG-t nem tud. A kijelző a HTC felé dönti a mérleget viszont ez már 1 éves modell lesz és fő verzió frissítést nem biztos, hogy kap míg az LG-re még 1,5évig jönnie kell. 1GB RAM vs. 2GB RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest