Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz Lexus sc #25897 üzenetére
Nem adnék annyit érte
Olcsón vettem, tökéletes
Más:
Utálom ha fényképezek, szerkeszteném a képet (effekt hozzáadás) rámegyek hogy mentés és nem menti el hanem hibajelentés küldés... rohaggyá meg[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Igen, de az sem csinál mást csak belövi a BT-t mind a 2 eszközön - "(Please note, files are sent over Bluetooth, NFC is just used to do the initial pairing)". Az NFC nem fájlküldésre való.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Lexus sc
tag
válasz enginev3.0 #25891 üzenetére
Milyet használsz?speedshopban van 3ezerért valami jóféle...
-
batai15
félisten
én meg találtam egy jó kis progit , aki 4.2 szerű notifi+ adat kapcsolós meg oldást keres szedje le : quick settings. van pro verzio is. egy kék fogaskerék az ikonja (sry telorol vagyok) én majd ezt fogom használni .
-
dfcwolf
tag
Sziasztok!
Azt szerettem volna megoldani a telefonon, hogy időnként felmenjen a mobilnetre és letöltse a leveleket, aztán kapcsolja ki a netet. Keresgéltem az alkalmazásokat, de nem igazán jött össze. Volt egy fizetős is, ez volt a Smart Data Switch Pro. Elvileg ez tudta volna, de mégsem csinálta. Lehet, hogy a telefon nem támogatta. Itt kaptam egy ötletet, amit először egy kemény oltásnak gondoltam. Llama.
Letöltöttem és beállítgattam. Sok mindent lehet vele csinálni, nagyon okos program. Beállítottam, hogy minden órában 5 percet netezzen a teló és ez elég a levelek letöltéséhez is. Köszönöm az ötletet!
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
Lexus sc
tag
S3ra és arról szeretnék képeket átküldeni.
-
-
Lexus sc
tag
Nfcre ki milyen programot használ?sgs3-al szeretnem összekapcsolni és azon van gyari...
-
viktor82
őstag
április 1-je van
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Youri
veterán
-
Hegasus
senior tag
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
mumk1
addikt
válasz balazs0102 #25871 üzenetére
Sőt, van nem egy készülék, ami egyenesen gyárilag támogatja a rögzítést és menüből kapcsolható.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
r4z
nagyúr
válasz balazs0102 #25873 üzenetére
Igen, bukod a garit. Nem, nem állítható vissza nyomtalanul.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
batai15
félisten
válasz balazs0102 #25873 üzenetére
nem.
-
r4z
nagyúr
válasz balazs0102 #25871 üzenetére
A HTC-k gyári kernele nem támogatja ezt.
-
válasz balazs0102 #25867 üzenetére
Mivel jogi akadályai vannak ezért hivatalosan nem nagyon fog menni szvsz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki megoldást a beszélgetés rögzítésére HOX-on, garanciavesztés nélkül? Egyik call recorder progi sem akar működni...
-
-
r4z
nagyúr
Ritkán járok errefelé, ezért kérdeznék. Várható update a közeljövőben? 4.1.1-en vagyok már jó ideje.
-
amisis
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kis problémám 1 hónap után a készülékem eldobta a hálózatot bevittem a szervizbe és elvették a garit mert szerintük szoftveresen modosított. de én nem csináltam vele semmit... van vkinek vmi ötlete pls?Apple iPhone 8 Plus
-
Ksebi
csendes tag
-
FeRRaR1
őstag
ON:
Aki ViperX romot használ (3.4.2) és a hozzá tartozó viper kernelt, megnézné nekem, hogy a Venom Tweaksban az utolsó lapon a File systemnél mi szerepel?
Úgy rémlik noop / 128 volt viper X alatt XMister kernel miatt átállt row/2048 lett, de most hogy vissza tettem a Viper gyárit, noop/2048 maradt.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Ez azért lehet,mert magával a készülékkel nem sok gond van - nameg ugye a húsvét sokakat elfoglal
Az enyém csak január 15 óta van meg,de semmi problémám nem volt eddig vele. Persze a merüléssel eljátszottam egy darabig,de azután rájöttem,hogy az egy napot kényelmesen kibírja az én szokásaimmal,tehát nem kell idegeskednem.[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Azért az nonszensz hogy egy (samus, tehát offtopik) gyökértől pörög fel a topik...
-
Lacopapi
addikt
Mindigis volt egy olyan érzésem,hogy a samu az egy másik kaszt...a HTC-hez a szépsége mellett társul némi kultúráltság is. Remélhetőleg egyre több lesz a fan itt is (bár a samus kategória nem kellene),ahogyan kezdik megismerni a gyártót...a ONE nagyon ott "one" és végre reklámozzák is.
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
Ennyit tudtam tenni az ügy érdekében.
Már foglalkoznak is az üggyel. Pedig most írtam be[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz kirkri #25838 üzenetére
Megnéztem úgy általánosságban a többi hozzászólását és borzasztó, hányingerem lett...
Ha azt a hozzászólásomat törölték, amiben a samsung kisgyerekes képet tettem be, akkor ezt miért nem dobták ki innen???
Én lazán jelenteném, ha kell 10 percenként mert minden 2. kommentje ilyen. Tipikusan olyan "ember" aki ha velem szemben ilyen hangot enged meg nyilvánosan akkor szájba veregetem.KÉREM HOGY EZT A HOZZÁSZÓLÁSOMAT IS TÖRÖLJÉK SŐT BANNOLJANAK!!!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
FeRRaR1
őstag
válasz Bulitt #25836 üzenetére
+1, és fényerőben is gyengébb, napsütésben meg egyenesen elvérzik az S3 a HOX-al szemben.
Szerk.:
Értelmes emberek vannak abban a topikban, pár napja olvastam, hogy leb@szott valaki egy One érdeklődőt, hogy neki tök mindegy hogy milyen minőségi vagy szép a készülék, legyen "jó"...ha divatból veszel telefont vegyél inkább karórát. Így védte meg a készülékét, mikor nem is mondott rá senki egy rossz szót sem
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz Lacopapi #25835 üzenetére
Megnéztem én is, Gizmo94 hozzászólása egy warn-t megérdemelt volna...
Soha nem értettem miért éreznek egyesek késztetést ahhoz, hogy hozzászóljanak egy poszthoz, ha csak paraszt módon tudják megtenni.21 éve a Prohardveren! ™
-
batai15
félisten
nyugi a htcsek rendesek. nekem sincs még hoxom mégis nagyon rendesek velem.
a hoxrol meg annyit, hogy nagyon allergiás vagyok a telefonokra,ami nálam az össze szereléstől kezdve az otg, ui ig bezárólag mindenre kiterjed. ez a legjobb választás számomra, és bizton mondom te se banod meg. -
Kerio
őstag
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Szerintem ez lesz a befutó. Egyszerűsítve: "Kicsit" elegem lett az AMOLED-ből.[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
Ha nem akarsz rootolni, romolni, akkor a pluszosat vedd, ha akarsz cserélgetni, akkor a simát.
Mind a kettő volt nálam, választhattam is, és a simánál maradtam, mert sok dolog megoldható benne, amire a plusznál nem találtam megoldást, sokkal több rom létezik rá, nagyobb közösség.Én azt mondom, mint mindenki másnak is, menjél el egy boltba, ahol ki tudod próbálni mind a kettőt, és utána döntsél, miután tudod, hogy neked melyik felel meg jobban.
Itt természetesen a HTC-t ajánljuk, mikor volt a 4 magos teszt, HOX, S3, LG, akkor is az összes szerkesztő leírta a végén hogy a HOX-ot választották volna, szerethetőbb. Bár kis különbséggel.
Magam részéről a sokkal jobb anyagminőség és kijelző miatt választanám a HOX-ot, ahogy tettem is
-
Lacopapi
addikt
Megkövezésről szó nincsen,de mit gondolsz,itt azt mondjuk majd,hogy inkább samut vegyél?
Nekem ez a készülék eddig a legjobb telefonom,én csak ajánlani tudom. Feltételezem azonban,hogy samuéknál is érdeklődsz,gondolom ott meg azt ajánlják....el kellene menned egy olyan boltba,ahol mindkettő megvan és meg is nézheted,kipróbálhatod. Ebben a döntésben mi nem tudunk segíteni -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy meg fogtok kövezni, és lekiabáltok. De napok óta olvasgatom ezt a topikot. És egyszerűen nem tudok dűlőre jutni, hogy S3 vagy ez a készülék. Ezelőtt S2-m volt. Egyszer kellett szervizeltetnem fél éven belül beégés miatt.
Mi a tapasztalat? Nézegettem az One X+-t is. De azt alig lehet kapni.
Inkább ezt vegyem?[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
biztos ismeritek a HORN és a wild blood nevezetű játékokat. hogy futnak a hoxon ?
-
-
Youri
veterán
RTX ON
-
Tyer
őstag
Wake-röl annyi a véleményem, hogy az 1-1,5 óra kijelzö idövel 40-50 óra normális.
Viber régi verziom van, semmi gond vele.
FB 2,5%-ot eszik.
Nekem a Kernel 25%-ot
A rendszer 10%-ot eszik, ez a 2 a nagy...
Jelenleg 34 ora, és 72% merülés van 45 perc kijelzövel.
De az ébrentartás 3 óra, ezt nem értem miért...
Valamiért késöbb alszik el, mint kikapcsolom a kijelzöt...
(Ezért a 3g/Wi-Fi-t sem kapcsolja le addig)Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Nigér
őstag
Kellemes Húsvétot minden kedves fórumtársnak!
-
ferob
őstag
válasz Peetry #25814 üzenetére
Már régen megelőztek ezzel, mert az első hozzászólásban ezek mind le vannak írva.
A június közepe után gyártott (vagy előbbi, de már javított) telefonoknál már nem jellemzőek az említett hibák.
Valamint, ha akarsz garanciát, akkor célszerű, hogy a bootloaderben a LOCKED felirat szerepeljen, mert önmagában a garancia papír semmit nem ér.[ Szerkesztve ]
-
Peetry
senior tag
sziasztok
úgy döntöttem itt az idő a desire helyett valami erősebb masinát beújítani. one X-t és S-t nézegettem, úgy gondolom ez a teljesítmény most megint jó darabig időtálló lesz. Viszont nem szándékozok újat venni, hanem valami használt, garanciásat.
Próbáltam keresni típushíbákat, amiket érdemes lehet checkolni a személyes megnézéskor, de nem sok sikerrel jártam. Esetleg tudnátok írni, mire figyeljek? akár az 1. HSZ-be is célszerű lehet összegyűjteni.előre is köszi
-
LouiS22
veterán
Megerősítem, a régebbi verzió tényleg működik és nincs wakelock. Csak kapcsoljátok ki a Playben az automatikus frissítést. Ettől függetlenül az app rendre fel fogja ajánlani az újabb verziót, de azt meg csak egy mozdulat kisöpörni a képernyőről.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
ferob
őstag
válasz yodee_ #25808 üzenetére
A Viberrel kapcsolatban már régebben írtam ebben a hozzászólásomban, így ott megtalálható az a verzió, amelyikkel nem jön elő a probléma.
De ha valaki nem akarja visszarakni a régebbi verziót, akkor ebből a hozzászólásomból megtudhatja, hogy mi okozza és mit lehet ellene tenni, hogy ne forduljon elő. -
Hegasus
senior tag
válasz yodee_ #25803 üzenetére
Hmmm...
Nekem a facebook app már a 4.04 óta nincs fenn, viszont viber fenn volt/van/lesz, de ettől függetlenül előjött a mediaszerver, aztán el is tüntettem, mindenféle app, mp3, kép törlés nélkül...
de mivel a médiatároló leállítás és adat törlés nem ártott én azt mondom nyugodtan ki lehet próbálni, mert nálam tuti az oldotta meg a médiaszervert.(#25807) LouiS22:
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Lacopapi
addikt
válasz yodee_ #25808 üzenetére
Így van,böngészőből is megy a fb. én is letiltottam,de viberem van fenn és nincs gond vele (eddig),fogyasztás szempontjából.Bár hozzá kell tegyem,hogy Nova launchert használok,ami azért messze nem zabál annyit,mint a Sense.
A legnagyobb zabagép a kijelző,ez egyértelmű,viszont gyönyörű,ami megintcsak egyértelmű[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
-
LouiS22
veterán
válasz enginev3.0 #25805 üzenetére
"Gyakorlaton vagyok... és játszom". Mint a régi szép időkben, amikor épült a szocializmus
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
FeRRaR1
őstag
válasz Lexus sc #25798 üzenetére
Kipróbáltam, nálam rendesen átállítja a HTC Sense billentyű elrendezést is, de ha nálad valamiért rosszalkodik, akkor tedd fel amit linkeltem.
Esetleg próbáld meg ezt:
Settings/Apps/All
Itt keresd meg a HTC Sense Inputot
Force stop
És töröld az adatokat, gyorsítótárakat,Majd tartsd nyomva a bekapcsoló gombot addig, még újra nem indul a telefon.
Utána állítsad be újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest