Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola-
őstag
En most adtam el a nexus4 et HOX maradt. Megoldodott a laggolas is. Wipe cash+hard reset kellett neki.....
-
stilo18
addikt
válasz Darth_Revan #22686 üzenetére
Véleményem: a Nexus4 izmosabb, itt nem fognak akadozgatni a játékok. Kijelző egyértelműen gyengébb viszont, ez nem vita téma. Rendesek garanciád van, bár hallottam olyat, hogy az LG nem nagyon akar foglalkozni a külföldön vásárolt telóval. Iszonyatosan gyűjti az ujjlenyomatot. Illetve ha már mindkettő fix memóriás, én a 32gb-ot választanám... Kevés fotó, pár program, illetve 2-3 komolyabb játék aztán szeva... Betelt a memória.
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Bulitt
addikt
Ez melyik HTC??
-
Bulitt
addikt
válasz Darth_Revan #22688 üzenetére
Értelek Így viszont teljesen egyet értek az előttem szólókkal
-
Használtjáték piac, külföldi boltból rendelés. Viszont lenne MGS, GOW, Uncharted, MK és még egy jó pár igazán jó játék.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
LouiS22
veterán
Vedd a Nexust, vélhetően egyszerűbb lesz ROM-okat cserélgetni és nem kell vesződni mindenféle lockolt bootloaderrel.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Darth_Revan
veterán
-
Bulitt
addikt
válasz Darth_Revan #22686 üzenetére
Úgy látom, hogy nálad inkább a játék teljesítmény ami mérvadó lenne, de ebben az esetben inkább a PSP vitát javaslóm 70k-ért Bár nálam az LG alapból nem szimpatikus márka
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
-
Bulitt
addikt
válasz Darth_Revan #22684 üzenetére
Nem jön vissza, mert a locked felírat helyén RELOCKED lesz írva
-
Darth_Revan
veterán
Hi!
Próbálta már valaki ezt a kernelt: Stock HTC ENRC2B 3.1.10 for Endeavoru ? Ezzel elvileg a One X-ben levő GPU magasabb órajelen megy (416 MHz -> 520 Mhz) és az NVidia Tegra driver is újabb. Elvileg ez a One X+ kernelje átírva a One X-re.Aki próbálta meg tudná mondani, hogy ezzel a kernellel is van még lag/szaggatás gond NOVA 3 (és más Gameloft játék) alatt és a Need for Speed Most Wanted normális sebességgel fut-e már?
Valamint tudomásom szerint a Bootloader nyitása itt is garanciavesztést okoz, viszont visszajön-e garancia, ha visszazárom a bootloadert az All in One programmal ?
-
rígel
őstag
Prevent Sense UI from lagging
Sense UI is a great overlay, but on the One X it can be a bit laggy by default. Go into ‘Settings’, choose ‘Developer Options’ and check the ‘Don’t Keep Activities’ box, then uncheck it again. Once you properly reboot (see above) you should have a lag free experience.
Próbáld meg ezt.
-
Lacopapi
addikt
Próbáld ki ezt :
I] Töröljük a cache partíció
1. Kapcsolja ki a telefont (tartsuk lenyomva a Power gombot eszközök zárt akkumulátorral)
2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Hangerő csökkentése gombot és a Power gombot a csomagtartó-ba bootloader módban.
3. Nyomja meg a Hangerő fel jelölje ki a Recovery, majd nyomja meg a Power gombot.
4. Ha a fekete-helyreállítási képernyő, nyomja meg a hangerő Fel és Power ugyanakkor a menü megjelenítéséhez.
5. Nyomja meg a Hangerő fel jelölje ki a Wipe cache partíciót, majd nyomja meg a Power gombot.
6. Amikor kész, nyomja meg a Power gombot, hogy indítsa újra a telefont.Nem én fordítottam.... Úgy emlékszem,egy régebbi hsz.-ben volt,a HTC küldte.
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
Nem szeretnék kb 23000 hozzászólást bogarászni...Segítsetek, miért laggol a sense, és az apex is.Darabosan működik. Tesztekben hozza a pontszámot a teló.
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
Az Amazon-ról bagó pénzért megvásárolható a tok, de szállítással együtt itt is 3400 forint körül jönne ki, mint az eBay-en.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
simico
aktív tag
Én ma próbáltam ki élesben a DailyRoads Voyager programot. Egész jól működött, 720p-ben hang nélkül két perc kb 75MB-ot foglal. Csak a szélvédőre cuppanós tartót volt egy kicsit nehéz úgy behajlítgani és pozícionálni, hogy a fekvő telefon kamerája rendesen kilásson és engem se zavarjon a kilátásban. A fűtés ellenére sem igazán melegedett a telefon és szivargyújtós töltő is tudott pár százelékot rátölteni az akkura működés közben. Holnap kipróbálom, hogy hogyan működik ha közben navigáció is megy a telefonon.
Eddig gondolkoztam egy 8-10e forintos kínai kiskamerán (amik autórisztó távirányítójának néznek ki) mert a GoPro 2 még mindig drága, de valószínűleg nem veszek. A képminőségük sehol nincs a telefonéhoz képest.
-
Lacopapi
addikt
válasz volvoguy #22658 üzenetére
Én lepődtem meg a legjobban,amikor megkaptam és volt lehetőségem összehasonlítani a RAZR-al,ami ugye "mindössze" 4.3" -os kijelzővel büszkélkedik....nos,tized milliméteres eltérés van a kettő között.Nem mondom,hogy tipikus egykezes telefon,de egyáltalán nem vészes (zsebben sem).
-
LouiS22
veterán
Kérdés, hogy mekkora kezed van. Én nem vagyok lapáttenyerű, az elején én is féltem, hogy a 4,7 túlságosan nagy lesz, de nem vészes. Az egyetlen "negatívum" nekem, hogy gépelésnél egy kézzel bizony már nehéz eltalálálni a billentyűzet legbalosabb karaktereit (pl. a). Cserébe viszont szép nagy a kijelző, kényelmes rajta a böngészés, olvasás, stb. De mindenképp vedd kézbe, ha tudod és úgy nézd meg.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Bulitt
addikt
Én is féltem a méretétől az elején, de be kellett látnom, hogy nekem a 4,7 col ideális. Nagy, vékony, nekem kényelmes a fogása is, és még telefonálni is élvezetes vele. Mióta meg van a HOX azóta a tablet gépek túl nagyok (nehezek), a normál telefonok meg túl picik Én már tudom, hogy ez az ideális telefon nekem
De ha bemész valamlyik T üzletbe ott általában ki van rakva a HOS. Én is így néztem meg, mekkora a HOX. Kézbe vettem, nyomogattam és szerelem lett belőle
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv! A One S és a One X mellett vacilálok. Találtam a neten 2 éves gyári garis újat mindkettőből, előbbi 103.000 a másik pedig 115.000Ft plussz posta.
Megvenném én a One X-et, azon a 15.000Ft-onnem múlna, hiszen jobb felbontás, jobb előlapi kamera, vmivel jobb akksi és persze a hardver...bár hardverben a két mag ellenére a One S se gyenge...
Mégis inkább a mérete miatt félek...azért elég nagy egy tepsi lehet nem? (Most Nexus S-t használok...)
Jah és a fehér variánst néztem ki magamnak...
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Steve1207
veterán
Lenne egy OFF kérdésem. Kedden 3 hete lesz lassan bent a HOX-om a vodánál. Ha nem az elvárásaimnak megfelelően történik a garancia intézés és nem kívánom átvenni a készüléket, milyen jogaim lehetnek reklamálni? Esetleges új készülék stb. Mit célszerű ilyenkor tenni? Ha ismét vissza kellene küldeni akkor tuti elhúznák még 1-2 hétig. Nem sok kedvem 1,5 hónapig HOX nélkül lenni.
Ha valaki tudna konkrét dolgot ezzel kapcsolatban az dobjon már egy PM-et. Köszi!.
-
Youri
veterán
válasz S3RIOUS #22652 üzenetére
Ömm... félretéve az Android vs iOS hitvitákat. i4S jobban fogja bírni szusszal, látványosan. Több, jobb játékok vannak rá, és a szúszságot nem lehet überelni. De, egy 4,7-es kijelző után 3,5-ösre nem biztos, hogy jó lenne váltani. Az iOS korlátait neked kell tudnod, hogy átlépnéd-e vagy sem. Ja, és ez egy HOX topik, a válasz borítékolható a többségtől
RTX ON
-
S3RIOUS
tag
szerintetek érdemes elcserélni a 32 gigás hoxomat egy i4s-re?
volt már iphone 3gs-m azt szerettem, a hoxot is szeretem, de az a baj, hogy az iphone-t is
az i5-öt nagyon sokallom, hihetetlenül drága
ezért is gondolkoztam i4s-ben
-
-
Tyer
őstag
Énis féltem a PP-tól, de kb egy honapja használom, és exponenciálisan nö a vásárolt mennyiség...
Valaki mondana egy igent vagy nemet arra, hogy lehet-e mappát létrehozni a manüben?
Ha igen, hogy?Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
kirkri
addikt
válasz LouiS22 #22644 üzenetére
Saját árfolyamnál is PayPal-en keresztül fizetsz és minden biztosítékod ugyanúgy megvan. Tehát helyes az amit istnag fórumtárs ír, hogy a fizetés PP csak az árfolyam nem PP, hanem a saját banké ami az esetek túlnyomó többségében sokkal kedvezőbb (kivéve Citibank, mert ők nagyon magas árfolyamon váltják a devizát).
De nagyon elmentünk off-ba, a téma az eBay topikba való, maradjunk a HOX-nál, ahogy kosturica is írta.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
LouiS22
veterán
válasz istnag #22645 üzenetére
Nézd, a PayPal is egy bank, szíve-joga saját árfolyamon váltania. Szerintem ez csak Magyarországon, a magyar embereknek okoz problémát, mert itt megszokták, hogy mindent ingyen kapnak meg. Természetesen ezt most általánosságban mondtam és nem rád értettem.
-
Lacopapi
addikt
Érdekes, a hardveraprón mennyi HOX van eladó.....
-
LouiS22
veterán
-
biroatis
tag
H3gam:#22635:sztem azert esett erre a választásom, 80 körül lenne One S, meg az Xperia S is!!
Ez hol van am?? magyar oldalon???
pics@ba megin nem használtam a szerkesztést!! bocsiii majd csak megszokom már
[ Szerkesztve ]
www.expertnet.hu//Samsung Galaxy S6 (gold) 6.0.1//Samsung UE40F7000//Xbox360 250GB
-
biroatis
tag
ennyiert rohadt drága!!!
segitsen vkiii[ Szerkesztve ]
www.expertnet.hu//Samsung Galaxy S6 (gold) 6.0.1//Samsung UE40F7000//Xbox360 250GB
-
kosturica
őstag
válasz kirkri #22633 üzenetére
Napi szinten vásárolok az Ebay-en, eszméletlen tranzakciószámmal a hátam mögött . Kösz mindent tudok erről a dologról, boldogulok egyedül is . Megjártam már saját bankos dolgokkal, főleg a nagyobb értékű cuccoknál. Ugyanis nyerni is lehet vele, de bukni is. A Paypal-nál tutira tudhatod, hogy marad az árfolyam, még ha több is sok esetben.
Most már visszatérhetünk a HOX-ra!Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
kirkri
addikt
válasz kosturica #22631 üzenetére
Tudom mi a PayPal, mert 2007 óta havi 5-6 alkalommal vásárolok az eBay-en. Nem mondod, hogy a PayPal árfolyamot használod?
Nem akarom szét off-olni a topikot, de a PayPal saját árfolyama például a font esetén mindig 10-15 forinttal drágább, mintha a bankod árfolyamát állítod be. Nekem ma a PayPal (valójában Mastercard) árfolyamon 227 forint a dollár ahogy írtad is, míg ha átállítom a fizetési beállításoknál és a saját bankom árfolyamát használom, akkor 217 forint. (Nem kritikának szánom a hozzászólásom, ha szeretnéd szívesen segítek hol kell átállítani a PayPal-en, csak inkább privátban intézzük)21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz kosturica #22628 üzenetére
Itthon azonban 5k.
Sajnos az eredeti HTC tartozékok irreálisan drágák. Egy nyamvadt HTC autós tartó 14k-ba kerül, míg Kínából egy utángyártott 1500-tól nem kerül többe töltővel együtt. Ha ragasztok rá egy matricás NFC tag-et, akkor ugyanúgy át tudja váltani a telefont car módba, mint a gyári tartó. És beljebb vagyok 12k-val.Szerk: Elég drágán váltja a bankod a GBP-t.
Szerk2: (#22627) kirkri: kimaradt a nem
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
biroatis
tag
jó féle tokot tudtok nekem ajánlani??hasonló kéne mint az s3-hoz van oldalra nyiló flip tok
-
sublett
tag
Sziasztok!
Car Mode kapcsán átolvastam a fórumot, látom, hogy csak rootolt készülékkel lehet a gyéri alkalmazásokat cserélgetni benne, a kérdésem, hogy valaki talált-e már applikációt autós módhoz? Azaz hogy ne a gyári car modet kelljen használni,, hanem valamivel rugalmasabb app-ot?
-
Hegasus
senior tag
válasz stilo18 #22577 üzenetére
Még nem próbáltam,és nagyon tetszik, de eléggé sokallom :S, majd ha akciós lesz....
én apex-et használok hd widgets-el, és mit ne mondjak teljesen meg vagyok vele elégedve, nincs bookmark widget darálás (semmilyen sense launcher fogyasztás, csak egy kevéske apex), és mivel már nincs is nagyon 3d-s widget a sense-ben ezért már nem is hiányzik nagyon.
A sense launcherből egyedül a naptár és a feladatok widget hiányzik(meg talán a kockás galéria), viszont kárpótol a csodás testre szabhatóság, és ugye maradnak a sense alkalmazások és beállítások. Pazar
és kiegészítettem még a 2x battery-vel és így már megvan a 4 óra böngészés, és a tűrhető készenlét, sikerült visszahozni az ics szintre(#22601) Xaels: hát már sok mindent hallottam, hogy az lg gyártja(még csak az kéne), majd az asus, majd fullhd kijelző, vékonyabb, jobb üzemidő, tegra4. De majd meglátjuk, ez eddig mind csak találgatás (bár sok minden változhat, a padfone 1 is eleinte tegra3-al jött volna ki, majd hirtelen a kétmagos s4 került bele, aztán szenvedtek is a proci hiány miatt )
bár se így, se úgy nem fogom lecserélni az n7-et, csak felhúzom 1,7 Ghz-re és talán megpróbálok egy kis passzív hűtést belefarigcsálni, azt majd két év múlva talán utolérik a soc-ok(#22614) biroatis: ha gyári garanciás akkor eléggé, ha gsm bolti, akkor már nem annyira jó ár, szerintem akkor inkább nézelődj használt gyári garissal.
[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
jilian
addikt
Köszönöm az árakat, 90 - re akkor nyugodt szívvel kirakhatom...
De nagyon tetszik, meg a rom egyre jobb lesz, és minden igényemet maximálisan kielégít, de valahogy mégsem az én világom ez a méret.
-
g0n21
senior tag
válasz Bulitt #22617 üzenetére
nem a telefon kikapcsolásához van köze, hanem a töltőről való lehúzáshoz... (hosszabb töltés esetén)
Főleg, hogy ez a valami nem mindenkinél jelentkezik. Szóval ha nem észleltél irreális akkufogyást, akkor ne foglalkozz vele, csak páran szopunk..[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
biroatis
tag
válasz martinkeet #22610 üzenetére
akk msot én 105 körül jó áron veszem újonnan boltból???
-
Lacopapi
addikt
Basszus,utólag is elnézésedet kérem,teljesen abban voltam,hogy hülyéskedsz,de CSAKUGYAN a HKD a Hong Kong-i fizetőeszközt jelenti és annak átváltásával kapom ugyanazt az összeget,amit ír a Play.
Az már rejtély,hogy miért éppen ez - tán a fejlesztő miatt,nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Szerintetek mennyiért tudnám eladni a HOX-ot?
- makulátlan állapotban van
- minden megvan hozzá
- fehér 32 Gb
- T.mobile
- 1 hónapos, és augusztusi gyártmány.
- ki van nyitva -
Lacopapi
addikt
-
yodee_
őstag
-
Tegrával kapcsolatban az NV úgy néz ki rá fog faragni. Azt rebesgetik, hogy az N7 folytatása már Qualcomm SOC-et fog használni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest