Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[link] gondoltam megosztom, hátha bejön valakinek még ez háttérképnek
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
batai15
félisten
hát én még vacilálok. tetszik mind kettő, de a hox jelenleg elérhetőbb számomra.
nem beszélve hogy van dokkoló is meg jópár tetszetős tok is amit már kinéztem.
És még ígyis messze leszek a 200 ezertől. ennyiért csupaszon fogják kb árulni az onet.
és nem biztos hogy meg éri. attól függ mennyire fog elfogni a hév, és mikorra tudom a 200 at össze spórolni.
nha meg attól is függ hogy a sense frissítés mit hoz majd. -
Zárzorró
csendes tag
válasz csucs78 #25294 üzenetére
Gmail - Beállítások - Általános beállítások - Beszélgetési lista csúsztatása - (nincs effekt, archiválás, mindig törölje)
Ha az archiválás-t állítod be, akkor az archiválás lesz ott és a válasz, ha pedig azt, h mindig törölje, akkor a törlés lesz az archiválás helyén.
[ Szerkesztve ]
-
csucs78
csendes tag
válasz Zárzorró #25288 üzenetére
Koszonom az erzeki leirast, jelentem nalam is mukodik. Mar csak egy kerdes ezzel kapcsolatban, hogy nalam csak az archive es a reply jelenik meg a torles (delete) nem. Valahol testre lehet ezeket a gombokat szabni vagy van valami masik tobb ujas variacio a torles eloszedesere?
iPhone 12, iPad PRO
-
-
boksz
senior tag
Innen jött, 2 hét alatt.
http://www.ebay.com/itm/HTC-DOUBLE-DIP-HARD-SHELL-FOR-HTC-ONE-HC-C840-IN-GREY-RED-HCC840-99H1110500-/400417840760
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
boksz
senior tag
Megjött az ebay-ról a tokom !
Már csak a telefon hiányzik.http://kepfeltoltes.hu/view/130321/IMAG0470_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/130321/IMAG0472_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
7350.- forint volt.
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
demigodno1
tag
csucs78:
Nálam is tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
-
csucs78
csendes tag
-
csucs78
csendes tag
Masnal megvan az a problema, hogy nem mukodik ill. fel sem jon a gmail uj funkcioja, miszerint ha kapsz egy levelet, akkor a notification barrol kozvetlenul is lehet torolni, archivalni stb... anelkul, hogy megnyitnad az appot? Mar probaltam mindent ami eszembe jutott, de az istenert sem megy. Vajon a sense az oka (a gyárit hasznalom) vagy valami mas?
iPhone 12, iPad PRO
-
batai15
félisten
a roothoz jol olvastam hogy bl nyitás kell ?
-
Davzone
senior tag
-
Tyer
őstag
Ha esetleg valakit érdekel:
KeepTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Steve1207
veterán
Ha van acoountotok vagy MIUI pártiak vagytok szavazzatok a One X-re, minél előbb kapja csak meg Erre tessék!
.
-
Bulitt
addikt
-
g0n21
senior tag
válasz simico #25268 üzenetére
már megváltoztattam, és visszaigazoltam (verify). Azóta csinálja. Nem az evernote appot használom, hanem a gyári notes alkalmazást. és szinkronizál evernotes-cal. De folyamatosan ezt csinálja. "your password is incorrect, type your password again" Na megcsinálom, és akkor jó másnap reggelig, aztán megint.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
LouiS22
veterán
Menj be random GSM boltba. Kérd meg őket, hogy adjanak egy másmilyen SIM-et, mondd azt, függetleníteni szeretnél. Berakják, látod, hogy az vagy nem az, kérsz árajánlatot és többet sosem jársz arra. Problem solved.
Amúgy számomra elég hihetetlen, hogy egyetlen másik szolgáltatónál lévő ismerősöd sincs. Ja, hülye vagyok: micro SIM... Ez a szűk keresztmetszet.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
boksz
senior tag
Tudjátok, hogy mikortól kezdte el árulni a T-mobile a kártyafüggő One X telefonokat ?
Honnan tudnám megnézni, hogy független-e ? ( csak T-s kártyáim vannak )https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
válasz königarjen #25261 üzenetére
Van opció ami a belső tárhelyet is legyalulja Factory Reset esetén. Azután olyan lesz a telefon mintha frissen vetted volna ki a dobozból.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
batai15
félisten
válasz königarjen #25261 üzenetére
jaja.
mit veszel? -
königarjen
tag
úgy néz ki jövő héten megveszik tőlem, ha nyomok egy gyári beállítások visszaállítását, akkor az letöröl mindent + kijelentkezik mindenhonnan, továbbadhatom nyugodtan? (persze dehogy nyugodtan, nagyon jó szolgálatot nyújtott, szerettem nagyon )
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
-
batai15
félisten
válasz Bulitt #25254 üzenetére
mondjuk kiváncsi vagyok mennyire pörgetné az adat kapcsolatot .
amugy mekkora fals lenne már hogy fix lenne a source honnan nyomatná a feedet, jönne a bbc , ozone life stb angolul. akkor kapnék agybajt.
ilyen wp jellegü: fb, twitter, g+ lehetne. quick dial, meg galéria is mehetne még oda. kérdés ehez az ms mit szólna, mert tagadhatatlan helyenként a wp vonulat. mondjuk sztem már le dumálták velük. -
bandy13
aktív tag
Egy ilyen telefon vásárlásakor mire kell figyelni ? Mik a gyakori hibái a készüléknek .. ?
Előre is köszöntem a válaszokat!
Üdv! András -
válasz volvoguy #25252 üzenetére
Régebben a Pulse-t használtam. Már egy ideje nem próbáltam ilyesmit. Viszont a Blinkfeed-hez hasonló cuccot szerintem hamarosan találni fogunk a Play-en.
-
volvoguy
addikt
Udv! Tudnatok olyan hirolvaso appot, aminek gorditheto widgetje van...hasonlo mint a HTC Blinkfeed...es az altalam kedvelt oldalakat tudom beilleszteni (mobilarena, mobilport, androlib, androidportal, sg.hu, stb...)
Koszi udv!
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Bulitt
addikt
válasz batai15 #25248 üzenetére
de, legalábbis szerintem. És ha megnézted a videót amit linkeltem, láthattad, hogy a blinkfeed mint fő képernyőt arrébb mozgatva - lapozva - ott a rendes androidos képernyő, widgetekkel meg minden. Tehát nem szűnik meg a témázhatóság, ahogy te írtad
Én abba reménykedek, hogy ez a blikfeed úgy viselkedik majd mint egy widget, vagy mint egy külön ablak, és akkor hamar ki lehet kapcsolni
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
most a blink nem egy egyszerű rss , wp stílusba ?
-
g0n21
senior tag
Amióta az evernote szervereit feltörték, és jelszót kellett változtatnom, minden reggel kapok egy notificationt, hogy jelentkezzek be, és minden reggel újra be kell jelentkezzek. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Tatu-1981
tag
Viszont a sima FAT-nál, ahol a 4 gigás file-méret korlátozás van, elméletileg a megformázható tárhely sem lehet 32 gigánál nagyobb.
Jól gondolom ez alapján, hogy a HTC One (a 64 gigás belső tárhely miatt) exFAT lesz, és ott már nem kell szívni a 4 giga feletti file-okkal?
-
válasz batai15 #25244 üzenetére
Szerintem Blinkfeed lesz. Az csak egy szoftveres funkció, csak az a kérdéses, hogy a magyar oldalak mennyire fogják támogatni.
(#25243) Tatu-1981: alapvetően szerintem eleve marhaság 4GB-nál nagyobb fájlokat mozgatni telefonra és ezt nem a HTC védelmében írom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tatu-1981
tag
Ugye azt jól tudom, hogy az android FAT file-rendszert használ, és emiatt csak 4 gigánál kisebb file-okat tud kezelni?
Várható ebben változás szerintetek?
Windows mobilnál is van ilyen korlát? -
kerlas
tag
HTC_001-es CID-el feldobta már valakinek a frissítés lehetőségét 3.18-ra?
-
LouiS22
veterán
Egyébként életre kelt a webes beállítócucc, ami eddig üres volt. Ott lehet könnyen bedobálni a blinkfeed hírforrásait, értelemszerűen csak angol screenshotokat láttam, plusz csak a HOX+-t dobja fel egyéb telefonra. Ha valakinek van kedve próbálkozni, akkor rajta.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Wieder12
tag
HTC One szép és minőségi és egyedi úgy lesz jó, ahogy van ! Én tök hiányoltam a stereo hangszorókat régen egy nokia N95-be tudtak rakni és megkell hagyni szebben csörgött! SIV-et már a neve is elfogja adni, szerintem még mindig az SII a legszebb samuba, de izlések és pofonok! SIII után SIV formáján biztos sokat gondolkodtak
-
MerLinh
senior tag
válasz Bulitt #25235 üzenetére
én a külső zajcsapolokra annyira nem is, bár érthető most mért maradt ki a dokkolhatóság amit nem bánok mert tuti drága lett volna.... mondjuk tuneinnal rádióra is ébredhetnék =) remélem ezentúl akkor mindegyik top htcben sztereó lesz....vagy legalább ebből 1 =)
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
válasz stilo18 #25233 üzenetére
Mondom az utolsó bekezdés a lényeg Ott azért leírja, hogy nem így van, de ő nem áll annyira pozitívan hozzá mint a többiek. Amúgy a Techradar-t kifelejtettem
[ Szerkesztve ]
-
válasz stilo18 #25231 üzenetére
Mint írtam ez a szerkesztőtől is függ. Például Jaime Rivera-nak nem jött be annyira. [link] persze az utolsó bekezdés a lényeges, de azért ő nincs annyira elragadtatva.
[ Szerkesztve ]
-
válasz stilo18 #25229 üzenetére
Szerintem ez nem egyértelmű. Pocketnow-nál is megosztja a szerkesztőket. Kicsit attól is függ majd, hogy ki teszteli jobban. Na meg majd, ha egymás mellett próbálgatják a kettőt lesz igazán mérvadó.
-
kirkri
addikt
Ebben azért nem teljesen értünk egyet.
Ha anno nem szúrnak ki a beszállítókkal és nem mondják vissza a lefoglalt gyártói kapacitásokat, akkor azok most ész nélkül gyártanák nekik az alkatrészeket. Csak egyszer lehet eljátszani a becsületet..
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
batai15
félisten
válasz Hegasus #25224 üzenetére
az nekem is adja. remélem a htc, nem fuccsol be. tegnap néztem egy 30 perces one rewiev vidit, hát mit mondjak nagyon love it<3 telo. most már tetszik a sense 5 is, hoxon is jol mutatna.
one al kapcsolatba a frissitésen aggódom , nem egyszerünek tűnik a sense 5.
ill a blinkfeed remélem nem csak angol oldalakat tud meg jeleniteni, hanem tetszőleges feedekrt is.[ Szerkesztve ]
-
válasz Avicularia #25223 üzenetére
Arról nem tehetnek, hogy kib@szott velük a beszállító.
Amúgy összeszedtem a végleges teszteket a nagyobbaktól:
The Verge
Engadget
Gizmodo
PhoneArena
SlashgearGSMArena és Pocketnow a héten várható.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Bulitt #25221 üzenetére
Szerintem szembetűnő, hogy mennyivel jobb a kapcsolata a HTC-nek a Qualcommal, mint az nVidiával.
Egyelőre tetszenek a képei is, az összehasonlításokban, és a videó alapján a hangszórók is rendben lesznek, de azért várom a MA tesztet.Van arról hír, hogy a HTC mennyire gondolta komolyan hogy csak 1 csúcsteló/év és nem lesz "ráncfelvarrás", vagy számítani lehet szeptember környékén egy új jövevényre? (csak azért mert nekem csak nyár közepére/végére jönne össze...,és akkor már pénzzel a kezemben is tudok várni 1 hónapot.)
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Bulitt
addikt
[link] Hands-On videó HTC One-ról
-
addikt
válasz greenmeister #25217 üzenetére
Van egy blogom ahol erről írtam többek közt. Kattints a nevem alá.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
greenmeister
tag
válasz markyy18 #25215 üzenetére
Volt itt olyan hozzászólás egy pár héttel ezelőtt, hogy minden féle papír nélkül csak imei szám alapján garanciába javították a készülékét az illetőnek. Az ő segítségére lenne nekem igazából szükségem.
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
premete
veterán
válasz greenmeister #25213 üzenetére
Nem is szervizelte, csak eljuttatta a Flextronicshoz, amíg fel nem mondták a szerződést. Egyébként a legge**bb cég az összes között a telemax.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
greenmeister
tag
A telemax HTC-t szervizel vagy sem? Mert a hivatalos oldalon nincs kint.
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
-
LouiS22
veterán
Mert USA, UK és Kanada. És ha még patchelt Walletet tennél fel, az sem megoldás, mert nem tudsz hozzá magyar kártyát társítani. A neten vehetsz amerikai kártyaszámot, de ennyit nem ér az egész. Meg kell várni, amíg globálisan engedélyezik a Walletet. Én is nagyon szeretném már használni. Amúgy semmi extra nincs benne, nyáron teszteltem, amikor volt "ajándék" Google 10 dollár. Ugyanúgy működik, mint a PayPass kártya, csak hülyébben néznek rád fizetésnél
[ Szerkesztve ]
-
Tatu-1981
tag
válasz Tatu-1981 #25207 üzenetére
Amit gugliban találtam erről az alapján Magyarországon nem érhető el a szolgáltatás, igaz, az már 2012. közepéről származó forrás volt.
Gondolom emiatt van, de a Google Playben rákeresve jelenleg sincs erre vonatkozó alkalmazás. Paypass locator van, ami megmondja, hol vannak paypass elfogadóhelyek, de olyan alkalmazás, amelynek segítségével a telefonnal tudnék fizetni, nincs. -
szrobi66
aktív tag
Sziasztok! Hamarosan én is kihozok a vodától egy one x-et, két évig használtam hero-t, jelenleg 2 éve desire s-em van, szóval megszállott htc-s lettem, és nem tudnak rámbeszélni más márkát
Kérdésem az lenne, hogy ezt érdemes rootolni? Megmondom őszintén, hogy 4év alatt marhára ráuntam a rom cserélgetésekre, jelenleg 2-3 olyan appot használok, amihez szükséges a root. Ram gondjai nincsenek? Elég gyors alapból? Mert ha igen, akkor nem fogok ragaszkodni a rootoláshoz. -
Agony
aktív tag
Most láttam, hogy a MasterCard támogatja a HTC One X-en az NFC-s PayPass fizetést.
Használja ezt a funkciót valaki, esetleg tapasztalatok?
Köszi!
Start with a whisper, end with a scream!
-
la_cc
addikt
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest