- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokufuu1986
tag
válasz
HUTCHDB #9227 üzenetére
Még csak fél napja használom, úgyhogy nem nagyon volt időm kitapasztalni...
De gyors így is
ElementelX-et javasolták sokan, de pár emberrel együtt nekem is laggolni kezdett valamiért, eleinte csak lock screen-nél, aztán menüben is, úgyhogy visszaálltam stock-ra. Aztán most gondoltam kipróbálom ezt is. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9221 üzenetére
ez így van,sok mindenben sokkal jobb mint az i5,kijelző,hang,nfc,alapból 32gb és olcsóbban,infra a tv-hez,erősebb hardver,ami jól boldogul a full hd filmekkel,több formátumot játszik le,illetve támogat és jobban tesztreszabható,amit eddig észrevettem.
én nem mókolok a telefonnal,általában gyári minden rajta,nem jb-eltem az i5-öt sem mert ez a része nem érdekel,vagyis én nem keresem a kalandokat,csak használni szeretném.
ugye hogy nálad is megrezzen?
(#9222) Halboy78:nem vagyok elfogult,ha az lennék,nem lenne droidos telefonom.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9185 üzenetére
most ez mindezt hogyan magyarázzuk,nem a htc-t tartom gyengének,hanem a droidot kellene még reszelni,hogy tényleg minden villámgyorsan hasítson.
ezt az ios-ben jól megcsinálták 2 maggal is.
most már kezd tetszeni a készülék,az akksi idő is jobb,de ma is sikerült délig lemerítenem 20%-ra. -
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #9095 üzenetére
Na majd kivancsisagbol kiprobalom par napig, bar mondom, nekem most se lassu es sehol egy akadas, de lehet, hogy lehet ezt meg fokozni..
Meg legalabb meglatom, mennyi különbseg van akkuidöben energiatakarekos moddal es anelkül.. Meregette mar valaki esetleg?Backuprol jut eszembe, azon is meglepödtem, hogy data wipe nelkül frissitettem az arhd romot es ennek ellenere sem volt semmi problema, nem szaggat semmi, mintha uj lenne. Egyedül a dropbox szart be frissites utan, nem indult el, kapasbol fc-zett, de letöröltem es ujra föltettem, azota jo..
-
mtibusz
tag
válasz
HUTCHDB #8957 üzenetére
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha berakok egy bármilyen háttérképet, ami sima álló, nem mozgó / élő stb.
Az valamilyen módon megoldható hogy mozogjon ?
Értem ez alatt, ha lapozom a főmenüt (paneleket) balra, ill, jobbra akkor mozgassa a hátteret is , mint pl. a Samsungoknál ki van ez találva ?Nem buherált, gyári 4.2.2-es a gépezet.
Mivel rengeteg hsz. van a témában, így ilyen sokat nem bírtam visszaolvasni, hogy ilyen jellegű kérdés szerepelt-e már.
köszi az infót előre is.
-
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8945 üzenetére
Félreértettelek.
Na szóval. nem tudom működik e, de ha megnyitod jobb lent a 3 kis pöttyöt, akkor beállítások, majd lefelé görgetsz, egészen a "statisztika megtekintés ettől" menüpontig. Ott van "egyéni ref. ponttól"...Próbáld ki, szerintem ez pont erre van.
(#8946) dani3l
Play leírást nem olvastam, amikor feltettem, nem olvastam a bevezetőt. Azt hittem valahol írja a menüben, mert nálam sehol se látszik. De akkor így a normális.
(#8947) Land
Annyira nem bonyolult ám. Csak nem ártana átfutni a beállításokat, mielőtt kérdezel.
Beállítások-TrickDroid- Buttons-Vol wake up. -
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8940 üzenetére
Megnyitod, és alul a 2. fül, ahol a grafikon van. De lehet ez csak a fizetősben van, és én azért látom. itt mutatja grafikonon az aksi hőmérsékletet, merülési/töltési görbét, és felette írja, "akku előzmény" néven zárójelben mióta megy.
A ROM kérdésre visszatérve, én kifejezetten örülök hogy nem fossák a romokat, mint S2, Note2, S4 estében.
Legyen inkább stabil és használható minden ROM, mint hogy hetente, naponta egy új verzió.
Egyébként is, aki megtalálja azt, amit úgy dönt, be fog lakni, jó ideig úgysem fogja cserélni. Hiába lenne 20 új rom, én akkor is ezt használnám ami most van, akkor meg minek? Kint vannak a 4.2.2 főzelékek, viszonylag frissebb buildekkel, és ha nem frissül 1-1 ROM az nagyon nagy pozitívum, mert akkor nincs benne felhasználók által tapasztalt hiba. -
Kokufuu1986
tag
válasz
HUTCHDB #8934 üzenetére
Gyárilag nem tudom sajnos, de nekem fent van a TricksterMOD, az írja.
-
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #8699 üzenetére
Nekem teljesen megfelel a gyári ROM, nincs semmi most már ami miatt többre vágynék. Még üzemidőre is csak pislogok néha a 4.2-vel. Ha kimaradt volna a menüsáv éltüntetése akkor már lehet gondolkodnék rajta.
Én csak azt mondom, ha a gyári ROM fagyna illetve okozna anomáliákat akkor a felhasználó jogosan mondja, hogy a telefon sz@r mert annak a működését garantálja a gyártó, de amint kicseréljük onnantól kezdve az már nem a gyártó felelőssége.
Elfogadom, hogy más szeret mókolni. Egyik legjobb barátom is az elsők között tolta az S-OFFot. Nem is mondom, hogy ne csinálják. De mivel egyre több a panasz, tényleg jó lenne ha ezeket szét választanánk mert ha egy laikus betéved csak azt látja, hogy ez nem jó meg az nem jó.
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #8699 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Én is S-OFF-oltam. Kicsit csalódtam így visszaállítottam a teljes gyári állapotot és használom minden hiba nélkül.Én meg kb. a 2 "tábor" közé helyezném magam. Szeretek mókolni de utálom a hibákat.
Az S-OFF-ot is azért próbáltam ki mert HTC-t még nem mókoltam csak Sony/SE-t így elmondhatom h ezt is megcsináltam, működött de gyárilag nekem most jobb. -
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #8456 üzenetére
Yet Another Auto Brightness(YAAB). Ingyenes, Telepíted, elindítod és beállítod. Sokkal finomabban tudja állítani a fényerőt és meg lehet benne adni mi legyen a min és a max fényerő amik között állítgat valamint a viszonyítási pontot is lehet állítani.
(#8457) Land: 4.1-el olyan 4-5óra közötti értékeket értem el, nekem is nagyon fura ez a javulás. Igaz a 4.2-es javításai miatt a Webkites Opera Mobile helyett a Classic-ot használhatom végre. Az Opera Classic az az Opera saját fejlesztésű Presto elnevezésű motorját használja, majdnem egy idős az Android-os Mini-vel. Idén jelent meg a Webkites Opera Mobile ami az új és a Classic-ot váltotta ezen a néven, de a felhasználók kiharcolták, hogy a régi Presto motoros verzió is elérhető legyen ezért abból lett a Classic. Ez tud mindent amit az asztali verzió. Van benne ugyanúgy adat tömörítés(Turbo) funkció.
-
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8453 üzenetére
160...De az T-s, és gondolom függő.
S4 ára viszont brutáliat zuhant. 1 hónapja kedvezményesen 159k-ért vettem. Akkor 163k volt magyar garival. Most 147k környéke magyar garival és 142k boltival. 1 hónap alatt -15k.
(#8454) Xaels
Ennek a Pro verziója megvan.
Akkor én is ezt fogom használni a gyári grafikon helyett, mert az használhatatlan.
-
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8446 üzenetére
Szerintem nem. Még mindig 155 környéke bolti garival, magyar 2 évessel meg +5-10k.
Valamiért kell neki a lé gyorsan, vagy valami gond van vele. Az is lehet, hogy fantom telefon, és sosem veszi meg senki, mert nem is létezik.Újonc hirdeti, bármi lehet.
Felette van egy T-s előfizus 127k-ért. Az kb reális. S4 és a One új ára között kb 15k van, persze a One a drágábbik. Ez a 15k különbség kb használt piacon is tartja magát.
-
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8395 üzenetére
Esetleg olyan megoldást tudok, hogy felteszed a Widget Locker-t, és külön rárakod a HTC-s időjárás widgetet.
A legjobb lockscreen progi, ajánlom mindenkinek. Régóta használom, Note2, S4-en is ez volt.
-
penell1234
tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8295 üzenetére
kifutottam az idobol...
viper rom. -
TheProb
veterán
válasz
HUTCHDB #8232 üzenetére
Erre én is gondoltam még. Viszont így se jó...
Ugyan úgy belép a belép a recovery-be (cwmd-nél legalább megpróbálta futtatni az .img-t,itt nem) és semmi, ha recovery-ből manuálisan próbálnám flashelni akkor jön a következő furcsaság, hogy semmilyen mappát nem látok az "sd kártyán" csak 1 clockwork és 1 twrp mappát, ezen kívül semmit se (így ugye nem is tudok/tudnál flashelni semmit). Valamint nemtudom ez normális-e, de mikor system alól indítom az update-et, újra indul a telefon és belép a recovery-be, mint írtam, viszont elötte htc logós kép és alul írja, hogy development edition, stb. (persze ezt lehet írja amúgy is ha recovery-be lépek, csak még sose figyeltem) -
robit74
tag
válasz
HUTCHDB #8200 üzenetére
A daydream, magyarul álmodozás, csak és kizárólag dokkoláskor vagy/és töltéskor (beállítástól függ) működik, amennyiben hagyod, hogy a telefonon magától alvó módba menjen át, bekapcsol és nem engedi a telefont "képernyőzár" módra váltani (sötét képernyő). Ha nem akarod hogy menjen, annak ellenére, hogy aktiválva van a menüben, egyszerűen meg kell nyomni a bekapcsolódó gombot.
Ahoz hogy óra legyen, le kell tölteni a play-ről és telepiteni, ahogy azt xsales írta, majd a menüben kiválasztani a "szinek" helyett. -
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #7923 üzenetére
Jogos.
Igazad van jobb ha nekiállok én is a kevés angol tudásommal lesz ami lesz alapon.
Bár sajnálom h az a része nem magyar a romnak szerencse h elrontani nem lehet semmit.
Mr.Chow: az érkező 4.2.2 gyári frissítésben lesz rá megoldás szóval emiatt megveheted nyugodtan.
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #7903 üzenetére
Ezt tegnap én is elrontottam így kapásból újratelepíthettem újra a romot.
De tegnap este óta hibátlanul működik az említett Elemental kernellel szóval én is csak ajánlani tudom.
Olyan finomságok vannak benne pluszba ami többé jobbá teszi a telefont pl HTC logó menügombként működik, alsó gombokon jobbról balra elhúzva az ujjad bekapcsolja, balról jobbra húzva lezárja a képernyőt ami nekem nagyon tetszik.
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #7907 üzenetére
Ha ikon pakkot cserélsz , változnak az ikonok a beállítások menübe is, ezt nem lehet külön választani!
Az alap piros szín nem fog megváltozni, csak ha a Venom Tweaks Colors részébe megváltoztatod azokat!Alap HTC témát a telepítéskor lehetett volna kiválasztani, amikor a Viper témát választottad!
Mentésnél nézd meg a data/média mappát is Pl. Root Explorerrel, nekem először oda mentett TWRP mappába!
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #7863 üzenetére
Az XDA-n lévő romok közül bármelyiket felteheted!
Gondolom valamelyik eus.CID számod van!PFC-n enteeb (aki írta az útmutatást) mindig leteszteli a saját készülékén a leírtakat, mielőtt közzé teszi!
Kipróbálta a vissza állítást is, működik!
TWRP majd a custom rom!
Ha Sense alapú romot teszel fel, Aroma telepítőt kapsz, ebbe ki lehet választani hogy miket szeretnél feltenni!Luser2000
Nincs ilyen, csak a főzöttekbe!
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #7859 üzenetére
Nem kell root a custom rom telepítéséhez, de a recovery telepítéskor fel fogja ajánlani a telepítést!
Ha szeretnél mentést készíteni a gyári romodon futtatott alkalmazásokról és azok adatairól, akkor jól jöhet a root! (Titanium Backup...)
A főzött romok mind rootoltak!Gyári álapot vissza állításához zárni kell a Bootloader, majd vissza kell állítani S-ON-ra a készüléket!
Menete a PFC-s leírás "További lehetőségek:" alatt találod!
Ha ezek megvannak futtatni kell az eredeti Cid számodnak megfelelő gyári telepítőt ROM Update Utility (RUU-t) a pcén, miközben a készülék rá van csatlakoztatva! Ez felteszi a teljes gyári rendszert, mindenestül, rom, recovery..!
Gyári romok beszerzési hely pl. itt!
Neked konkrétan ez a gyári telepítő kell:
RUU_M7_UL_JB_50_HTC_Europe_1.28.401.7_Radio_4A.13.3231.27_10.31.1131.05_release_310878_signed.exeEzekhez a Cid számokhoz jó ez a RUU!
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__E11
cidnum: HTC__203
cidnum: HTC__102
cidnum: HTC__405
cidnum: HTC__Y13
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__304
cidnum: HTC__M27
cidnum: HTC__032
cidnum: HTC__016 -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #7857 üzenetére
csak sikerrel jartam....
nem tudom, hogy hogyan es miert, de kb. 20. alkalomra vegre normalisan vegigment, igy most mar s-off allapotban vagyok!lehet hulye kerdes lesz, de csak felteszem:
kell root custom rom telepitesehez?
vagy elegendo egy cwm (vagy a twrp) recovery -t feltenni, onnan fel a fozott romot es az ugy is root-ol majd?a kovetkezo kerdesem az, hogy hogyan lehet gyari allapotba visszaallitani majd a rendszert?
samsungnal gyari (szolgaltatos) rom telepites (gyari kernellel) es product kod (gondolom ez itt a cid-nek felel meg) visszaallitasa utan gyari recovery (3e) es teljes gyari allapot fogadott.
itt hogyan lesz ismet gyari a recovery?
gyari szolgaltatos romok (kernelek) honnan szerezhetoek be, es azok feltetele hogyan mukodik?
igazabol, mielott belefogok ilyen dolgokba, elobb jobb tisztaba lenni azzal, hogy az eredeti allapot hogyan allithato vissza.
s-off-ot is azert mertem megcsinalni, mert lattam, hogy a visszazaras is mukodik.
szoval esz nelkul nem akarok elore rohanni, inkabb kerdezek... -
NandorHUN
addikt
válasz
HUTCHDB #7857 üzenetére
Amúgy elúször nekem is ezt csinálta, de kül. verzókkal is végigcsináltam, igazábol a végén már nem is voltam benne biztos, hogy sikerült, de recovery modban kiirta , hogy S-off és hogy unlocked
Amúgy i milyen kép beállitásokat ajánlanátok: nappali portréhoz, nappali tájképhez, éjszakai képekhez? Elég laikus vagyok a témában ezekhez az ISO meg egyéb állítgatásokhoz nem értek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged