- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #7857 üzenetére
csak sikerrel jartam....
nem tudom, hogy hogyan es miert, de kb. 20. alkalomra vegre normalisan vegigment, igy most mar s-off allapotban vagyok!lehet hulye kerdes lesz, de csak felteszem:
kell root custom rom telepitesehez?
vagy elegendo egy cwm (vagy a twrp) recovery -t feltenni, onnan fel a fozott romot es az ugy is root-ol majd?a kovetkezo kerdesem az, hogy hogyan lehet gyari allapotba visszaallitani majd a rendszert?
samsungnal gyari (szolgaltatos) rom telepites (gyari kernellel) es product kod (gondolom ez itt a cid-nek felel meg) visszaallitasa utan gyari recovery (3e) es teljes gyari allapot fogadott.
itt hogyan lesz ismet gyari a recovery?
gyari szolgaltatos romok (kernelek) honnan szerezhetoek be, es azok feltetele hogyan mukodik?
igazabol, mielott belefogok ilyen dolgokba, elobb jobb tisztaba lenni azzal, hogy az eredeti allapot hogyan allithato vissza.
s-off-ot is azert mertem megcsinalni, mert lattam, hogy a visszazaras is mukodik.
szoval esz nelkul nem akarok elore rohanni, inkabb kerdezek...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest