- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
enginev3.0 #35520 üzenetére
Köszi a részletes összehasonlitást
Hát igen, az akksi napi 2-3-szor mindig töltve van nálam is, abban nagyon jó lenne egy kis előrelépés. Hiába van külsö akkum hozzá, akkor is sokáig tart amig feltölti, melegszik közben stb.
Androidos készülékek közül nekem is csak HTC jöhet szóba, de félek az M9-nél sem lenne megoldott a több másodperces belassulás, amitől falra tudok mászniVan hogy nem birok felvenni vagy lerakni hivásokat miatt stb. Tényleg összedobok már erről egy videót, csak ezek persze véletlen sem akkor jönnek sűrűn elő, mikor fel tudnám venni
Titkosítás nélkül valszeg tényleg nem "fagyna" egyáltalán a teló, csak 4.3 környékén még azzal is tök jó gyors volt, utána nagyon sűrűvé váltak.
Na meg nemsokára lejár a garanciám, és félek megint pár hónap után bedöglik a hangszóró ahogy eddig már 3x, és húzós lesz a javítása. Mindenesetre messze ez a telefon a legjobb amit használtam, tényleg bugmentes, ahogy az előző Desire S-em is volt. -
madgie
titán
válasz
Tudod, mert már beszéltük, de a többiek talán nem: én i6 után nem sokkal jöttem One M7-re és ez az egyetlen droidos telefon, amit az iPhone mellé állíthatok úgy, hogy majd' negyedannyibe került, mégis szerethető, használható, gyors, stabil. Ilyen Oneplus One meg hasonlóktól idegbajt kaptam, szvsz bughenger mind
-
no more
veterán
válasz
+1, nekem a Nova a kedvenc custom launcherem, bármi amit próbáltam nevetséges volt hozzá képest. Vagy lagolt, vagy szeretett megakadni, de amióta HTC-m van, néha felrakom a Novát, hogy megnézzem az újdonságokat és ennyi. A Sense a legjobb.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Update:
Hogy megérte-e a csere? Igen meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Windows 10
- Direct One (műholdas és online TV)
- Automobilista 2
- iPhone topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kedvenc zene a mai napra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest