- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
válasz
hallerlaller #8375 üzenetére
Nálam az ugyan nem megy, de most megy 2 napja úgy hogy valami 80% töltöttséggel indult ez a rom a telefonon, és még zenéltem is rajta nem is keveset.
-
Toobee
veterán
válasz
hallerlaller #8276 üzenetére
Azt pontosan nem tudom, hogy ott honnan van, csak tudom, hogy onnan hozták nekem. Szerintem ez egyszeri alkalom volt, valamilyen kedvezményt kihasználva. Cirka 1 hónapja.
-
Toobee
veterán
válasz
hallerlaller #8268 üzenetére
Én 51 ezerért vettem a vadi új Nexus S-t
-
ktgida
csendes tag
válasz
hallerlaller #8201 üzenetére
FCC szabványnak könnyebb megfelelni mint az Európában használatos rádiósugárzási szabványnak. FCC sokkal megengedőbb interferencia terén...
-
bandigyerek
senior tag
válasz
hallerlaller #8028 üzenetére
30e /db
-
bandigyerek
senior tag
válasz
hallerlaller #7913 üzenetére
Csakhogy én egy iciri-piciri városban lakok, ahol csak maszek boltban szervizelnek. A legközelebbi Samu szerviz 40km. És hát miért várjak 1 hetet (+3000ft.- utazás), ha meg tudom csinálni magam is az alap dolgokat. Semmi baja a gépnek, tiszta új. (Jacknél akartam fóliát rendelni, de nincs neki) Szóval annyira új, hogy még fólia sincs rajta. Nem pesszimista vagyok, csak előkészülök. (látom a 3 hülyét a síneken)... Dorgáljatok meg, ha nem értetek egyet. Ez csak pár fájl lenne a gépen. Nem foglal helyet, nem kerül pénzbe. De ha kell, kéznél van, és nem akkor kell zizegni, mikor beüt a crach.
-
Slukkica
őstag
válasz
hallerlaller #7873 üzenetére
Félig meddig meg lehetne csinálni. Gondolok itt arra hogy a modaco által közzétett Galaxy Nexus-ból a 4-és gapps-öt kivenni, majd beletólni egy miuiba. Ekkor féligazsagot kaphatnánk.
Más Nov 17.-en fogja a Google elérhetővé tenni a android 4 forrás kódot. A legujjabb szóbeszéd szerint.
Viper26:
Működő Sense ROM van. De olyan ami mindennapi használatra alkalmas lenne olyan nincs. -
premete
veterán
válasz
hallerlaller #7875 üzenetére
Olyan, hogy pontos, és 100%-os akkujelzés nem létezik: vagy 100%-ot mutat, vagy pontos értéket.
-
premete
veterán
válasz
hallerlaller #7873 üzenetére
Szerintem semmiben.
Az "about"-ba ha kell, beleírom, hogy blueray dvdrw és 66 amperórás akku.
Másik tuti kínai cucc: [link] -
premete
veterán
válasz
hallerlaller #7871 üzenetére
Én a linkeden sem látom, hogy android 4.01 alapú lenne.
-
premete
veterán
válasz
hallerlaller #7867 üzenetére
Ezt kizártnak tartom, a miui csak a CM-ből lenyúlt dolgokra tesz ájfon kinézetet, kernelhez és egyebekhez lövésük sincs. Amíg nem lesz CM9, addig ics-alapú miui sem.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
hallerlaller #7735 üzenetére
Köszi a választ. A'sszem várok. Amire kell, arra jó az alap launcher is. Kíváncsi leszek a 4.0-re. A videókból nem sok minden derül ki, meg aztán a reklám az reklám. Majd kiderül a vallatásnál.
Thx még 1x -
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #7730 üzenetére
"Hivatalos odex-es ROM. Telepíthető ClockworkMod Recovery-ből.
Eltávolítva:
KA3 Bootloader
Stock Recovery helyreállítóHozzáadva:
Superuser.apk
su, busybox
magyar GPS conf. file" -
Slukkica
őstag
válasz
hallerlaller #7698 üzenetére
Azt megoldottam. A mobilnetet nem tudtam beüzemelni rajta. Amúgy elég gördülékennyé tettem. Csak így sajna hasztalan számomra!
Más: Hamarosan érkezik!
Stock-TSM, QQblan-TSM
-
DemonDani
addikt
válasz
hallerlaller #7263 üzenetére
az nVidia optimalizálással megy a többi ellen, nyers erőben a PowerVR SGX540 szintjén áll, egy SIMD van benne ami 8 MAD-ra képes 1 órajel alatt, pont mint az SGX540...
A Mali-400 MP4 4+1 SIMD tömbbel szerelték ezek 4 és 2 MAD képesek, vagyis 18 MAD a maximum 1 órajel alatt a +1 nélkül 16, ez kétszerese a Tegra képességének, és hasonló mint az SGX543, az Apple csipben ebből van kettő, szóval ott 32 MAD áll rendelkezésre.Persze nem azonos órajelen futnak, de nincs meg a duplázás... a Tegra2 felépítése eléggé eltér a többitől, de ez annyira elég hogy néha jó, néha nem. Amennyiben elérik hogy erre legyen optimalizálva, akkor a redikálisan eltérő megoldás miatt kijöhet, hogy a Tegra2 a legjobb, de az SGX543 MP2 ellen már ez is kevés, viszont az már egy elég böszme grafikus mag, így az ellen nincs is értelme nézni, egyes információk szerint a Tegra3 már versenyre kel vele.
nem fogok linkelni eredményeket, de az Ananadtechen szét lehet nézni, vannak tesztek erre, van amiben jó az Nvidia, de inkább a Malit mondanám rossznak, mert a Malinak is másként dolgozik, és főleg a PowerVR és a Adreno kapta az optimalizálást a legtöbb esetben, persze ez mostanában megváltozik, de nehéz az helyzete a fejlesztőknek.1 szó mint 100 skynetnek nincs igaza
-
DemonDani
addikt
válasz
hallerlaller #7257 üzenetére
pedig nem
az Exynosban helyt kapó Mali400 és az Apple A5 SGX543MP2 is übereli -
szkorhetz
őstag
válasz
hallerlaller #6966 üzenetére
Isten vagy, köszönöm
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
hallerlaller #6895 üzenetére
ezt védd le! póló
Teamviwer egyszerűen zseniális!!!!!
(remote desktop progi)
A telómról irányítottam hugom laptopját, amiről irányítottam a saját netbookom!!! -
DonMedve
addikt
válasz
hallerlaller #6850 üzenetére
Jó az aláírásod!
-
lord.lakli
őstag
válasz
hallerlaller #6247 üzenetére
Tedd mellé a Nexus S méreteit. Szerintem annyival nem nagyobb. Ahogy néztem kb. 1 cm-el hosszabb és 0.5cm-el szélesebb, de most pontos adatokra nem emlékszem.
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #6032 üzenetére
Sose használtam performance módot. Azt írtam hogyha PROHARDVER! fórumot olvasok akkor az pörgeti maxon a procit, és ettől melegszik.
Egyébként én inkább húznám minthogy lejjebbvegyem
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #6024 üzenetére
Ilyen nincs is
Egyébként pontosítok, ha ezt a fórumot olvasom, akkor maxon pörög a proci folyamatosan, és egy idő után elkezd melegedni. De ez engem különösebben nem zavar, úgyis jön a hideg idő
Slukkica: Hogy teszteled? Csak felhúztad 1.46GHz-re és úgy használod a telót? Nekem álladndóan megfagy, max pár percet bír ki, vagy még annyit se
Scalingnak mit állítottál be?
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #5962 üzenetére
Mondani nem mondtad, de gondoltad, nem?
-
ewuk
csendes tag
válasz
hallerlaller #5855 üzenetére
á köszi, ezt nem tudtam, nekem slcd-s desire-em volt. De mindig amoledest szerettem volna
Néha amúgy tényleg zavaróan éles a galaxy, de amúgy meg szép nagyon. Főleg a fekete szín.
-
Slukkica
őstag
válasz
hallerlaller #5827 üzenetére
Szerintem felesleges visszazárni.
Nem is azt volt nehéz megoldani hogy elinduljon a wallet program, hanem hogy a Google hitelesítési rendszere beengedjen.
Ugyanis a MIUI 2.3.5 alapú na meg valjuk be nem egy Stock ROM, és 2.3.7-et kellet csinálni belőle
Persze mondanom sem kell hogy nem volt elég egy build.prop-ban a verziót átírni.Az egész miui-t 2.3.7-es alapokra kellett helyezni!
Még eddig nem találkoztam az XDA-n olyan belyegyzéssel ahol a MIUI-n ment volna a wallet.Ha van akkor szóljatok légyszives én nem találtam.
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #5762 üzenetére
Mióta megvan a teló csak cm7et használtam, na meg egy picit a gyárit amíg nem tudtam hogy mennek itt a dolgok(1-2 nap
)
És tényleg nem volt bajom a cm7-el
-
FőDudu
veterán
válasz
hallerlaller #5726 üzenetére
Probaltam, szakadozik vele a wifi...
-
Slukkica
őstag
válasz
hallerlaller #5625 üzenetére
A MIUI is AOSP és az sem fog gyárira frissülni.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
hallerlaller #5621 üzenetére
Használni még nem használtam, de a héten remélem lesz időm kipróbálni.
Itt tudod megnézni, mely üzletekben fogadják el. -
Slukkica
őstag
válasz
hallerlaller #5621 üzenetére
Nem fog magától frissülni.
Olyan helyeken tudsz vele fizetni ahol kinn van a PayPass matrica.
UI.: Egy probléma van hátra ha azt sikerülne áthidalnom akkor kész vagyok a Oxygen-2.3-TSM végleges változatával!
-
feka007
veterán
válasz
hallerlaller #5450 üzenetére
Háttérként. De nem megy
De mért nem??
-
Slukkica
őstag
válasz
hallerlaller #5412 üzenetére
Ha esetleg majd érdekel most teszek össze egy ROM-ot:
- 2.3.7-es GWK74 build
- Oxygen rom
- tweak pakk
- bootanimáció
+kérésSzerintem nagyon gyors
Ha valakit érdekel jelezze, ha nem akkor jól el voltam ma
-
slice14
veterán
válasz
Igen, az csak a kijelző. De már a méretéből kiderül hogy valószinú hogy szélesebb lesz.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Szerintem is csak a kijelző lesz nagyobb, a perem kissebb lesz, meg gombok helyett is kijelző…
-
slice14
veterán
válasz
hallerlaller #5408 üzenetére
eddig 4,6 vollrúl szóltak a hírek.
-
knyitogato
őstag
válasz
hallerlaller #5388 üzenetére
De hol van erre lehetőség?
Prime: nekem ez már túl nagynak és túl hajlítottnak tűnik.
-
slice14
veterán
válasz
hallerlaller #5406 üzenetére
Engen valahogy nem hoz lázba a Prime. Jó szépen hangzik az 1080p HD videó felvétel. Tabletnek kicsi, telónak + nagy.
-
szucsi
őstag
válasz
hallerlaller #5324 üzenetére
hát ennél azért árnyaltabbnak gondoltam a dolgot, ha naponta jön ki frissítés egy szoftverhez, azt gondolná az ember, hogy az a telefon alapfunkcióját (telefonálás) tekintve legalábbis használható. Van egy rakás dolog, ami a gyári romban nincs benne, csak akkor rakom vissza, ha nagyon muszáj. Hátha valaki szoppant még ilyen hibával.
van valakinek hasonló, telefonáláshoz köthető fagyás problémája akár CM akár gyári szoftverrel? + reboot, random pinkód ablak figyel még valakinél?
-
marlboromen
aktív tag
válasz
hallerlaller #5290 üzenetére
Bakker, ez gyönyörű!! Csak hatalmas
. Nekem ez a méret már kényelmetlen mindennapi használatra. Nyáron hova a jóistenbe tegyem? De lehet hogy téli használatra veszek egyet
.
-
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #5278 üzenetére
HTC tulaj akkor elsőként jelzem, a diamon kalap szar! 4 évig küzdöttem vele. Soha többet HTC, ez tuti..wildfire van ismerősnek, naponta hív, hogy "nem talál a gps jelet", én meg csak mosolygok..
-
BoB
veterán
válasz
hallerlaller #5295 üzenetére
Tudom, már régóta kering ez, de 1280 az csak a gombok (a szotfveresek) nélkül 1184. Nem úgy ahogy itt írják, állapotjelző nélkül.
-
MichaelSD
őstag
válasz
Megvárom még lemegy az ára, mert egyenlőre semmi olyat nem tud amiért azonnal kellene.
-
BoB
veterán
válasz
Igen, elég bejövős
Viszont az XML fájlban amit oda betettek 800x-480 van írva... Na majd jövőhéten meglátjuk. -
gilfoyle
őstag
válasz
hallerlaller #5253 üzenetére
2 orankent frissit, ez sztem nem tul suru.
Dzsuri89
nem launcherekre gondolok, hanem az FW-hez idojaras es ora temakra. Most ezeket letoroltem.
Iyen fagyas ma du volt, nem tudtam scrollozni, de telefonalni siman lehetett. -
Slukkica
őstag
válasz
hallerlaller #5167 üzenetére
Csatlakozom, a telefonnak az ég világon hardveresen semmi baja!! Ezt lehet cáfolni meg mellette voksolni. Általában amikre panaszkodnak az emberek: mobilnet, wifi, GPS, telefonálás.
Az én tapasztalataim: wifi tökéletes, semmivel sem rosszabb mint más eszközeim.(NFC-s hátlappal).Eldugott sarokban van a gépes sarkam. Itt a samsung R580-as laptopom és a siemens Li 2727 is hamarabb veszti el a jelet. Hozzáteszem a HTC Desire nem szokta, ritka amikor igen.
Szoktam a wifi modult cserélgetni, mert szinte minden általam készített tweak pakkban más modul van. El kell mondjam modul kérdése a wifi viselkedése. Tudom mert tapasztaltam már olyat hogy ez istennek sem szakadt meg hiába akartam, itt lakáson belűl. De volt olyan is hogy megáltam a rooter melett és folyamatosan elgorta a kapcsolatot.
A GPS szoktam próba képpen használni és próbálgatni a navi-t is. Amivel összehasonlítom az egy MIO. Tegnap pl. diavetítés volt a navigálás helyett a matr1x kernellel a nexus, míg más kernellel teljesen jó volt. Ezt is ki kell talapsztalni. Melyik szoftveres környezettel a legjobb. Most nem szakadt a jel olyankor sem amikor gsm hálózat sem volt a hegyekben. Emlékszem volt olyan amikor többet nem volt jel, mint igen. Azt nem nevezhetném navigálásnak, bár már nem emlékszem akkor milyen volt a soft-os környezet!
Ergo ilyen vételáron közel sincs ilyen jó készülék. Ami meg jobb ennel az jóval drágább kategória. Most meg az jön hogy 135 volt még em olyan régen a teló. Ez igaz nem is vették meg az emberek, mert annyit nem ért
doddencs:Ha már ezt ki írta neked akkor már feltetted! Olyan kernel-t kell feltenni hozzá ami támogatja a BLN-t! Én utánna jó lesz.
MIUI 1.9.30-ban cserélték a kernel-t, igaz hogy mőködik a BLN, mostmár,de nem lehet testreszabni. Csak ki vagy bekapcsolni. Gondolok itt hogy meddig és hogyan világítson vagy villogjon.
nexusking:Tök mindegy hogy jó-e vagy sem, ha beviszed és azt mondod rossz akkor is elküldik javításba. Én a pixel hiba miatt bevinném, és azt is mondanám!
Nos kora reggel hirtelen ennyi
Lehet kicsit morcosan ébredtem
-
BoB
veterán
válasz
"azért a gps is erös kissé. mitis várunk el? garmin navim se talált épületen belül jelet csak szabad ég alatt,vonat is eléggé árnyékol, haver iphonja autoban se."
A GPS-től semmi extrát nem várok el, csupán azt, hogy amikor autóval elmegyek hegyes környékre, ahol fák vannak meg sziklák érted
ott is navigáljon az úton, ugyanúgy ahogy a Nexus One-om tette. De ez nem teszi. Ez elveszti a műholdakat amint beérek fás helyekre. A másik miért tudta??? Ennek általában miért 10m a pontossága amannak meg 3-4m ??
-
doddencs
senior tag
válasz
más is válaszolhat.
Lényeg, h hogy tudom ezt a BLN Controlt felrakni? Mert azt írja, nem BLN kernelem van.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
hallerlaller #5164 üzenetére
Te tényleg egy fanatikus tag vagy
-
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #5155 üzenetére
Igy van. Ha marketbol akarsz leszedni vmit, elobb a letolteskezelot engedelyezni kell. Hogy en mire erre rajottem.. :-) (en is letiltottam az adatforgalom generalas miatt)
-
slice14
veterán
válasz
hallerlaller #5127 üzenetére
Hogy tudnak rácsatlakozni, ha ki van kapcsolva? Jó nem tudhatom hogy másnak mi van beállítva.
-
xnace
őstag
válasz
hallerlaller #4992 üzenetére
Megtennéd, ha gépnél leszel, akkor belinkeled.
nem találom.
-
xnace
őstag
válasz
hallerlaller #4990 üzenetére
A hatterkep gorgetesenek a kikapcsolasat merre talalom?
-
Slukkica
őstag
válasz
hallerlaller #4864 üzenetére
Egész pontosan 2 naposak
Alapnak tökéletes... -
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #4846 üzenetére
Pont most teszteltem le, és ugyanerre a megállapításra jutottam. Wifin a sima, mobilnetre meg mini. Köszi mindenkinek:-)
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #4820 üzenetére
Rászántam magam hogy megvegyem, de nem elég jó neki a bankkártyám… mást meg tudnék venni, de azt nem
A modik úgysem járnak erre, csak akkor ha egy jóakaróm megy és szól nekik… -
slice14
veterán
válasz
hallerlaller #4679 üzenetére
Köszi, és a csengőhang beállítás? Mert azt tudom hogy a mappás dolog nem megy(ringtones, alarms...).Vagy én voltam béna?
-
lord.lakli
őstag
válasz
hallerlaller #4535 üzenetére
Jaja arra gondoltam. Tudom, hogy az a launcher csak, csak kíváncsi volta, hogy én nem találom, vagy tényleg nincs.
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #4437 üzenetére
Nekem eddig is úgy volt beállítva hogy a wifi ne kapcsolódjon ki ha töltőn van, de sose ment fel, csak max 96ig...
-
Lara1
csendes tag
válasz
hallerlaller #4434 üzenetére
Aksi kijelzés gondra a megoldá a Nexus S Charger nevü program (Market).
-
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #4419 üzenetére
Igazából a teszten kívül máshol nem észleltem, de megnézem a hsz-t, köszi!
Szerk.: Ahh, rootolni kell, még mindig nem estem neki. Sok minden van a tellón, le kéne mentenem -
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #4410 üzenetére
Nekem már az is fura, hogy az egész teszt alatt kilóg a képernyő alján a mérősáv.
Ezzel együtt textúra hiba is jelentkezik, de megcsinálom amit írtál kíváncsiságból.Megcsináltam és valóban felugrik 60 FPS fölé.
Köszi a tippet!
-
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #4404 üzenetére
9-11 közt van, és van text hiba.
-
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #4404 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy mennyi pontot kap gyári ROM-mal.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
hallerlaller #4266 üzenetére
Ezt majd kipróbálom!
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
hallerlaller #4262 üzenetére
az oké
de nekem úgy rémlik, mintha folyamatosan csökkenne a hangerő....nem egyből mute...
filmezés közben, a film hangerejét.ezt csak azért írtam le, mert ebből következik, hogy a gomb műxik.
bár akkor meg biztos ez a normális működés, csak nem tűnt fel...
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
hallerlaller #4260 üzenetére
Ja, gyorsan fogalmaztam, lehet kicsit érthetetlen.
Szóval:
1. Ha hívnak, és hozzáérek a hangerő gombhoz, lenémítja a telót.
2. Ha monnyuk filmet nézek, vagy egyéb hanghatásokkal járó folyamatokat indítok el, és megnyomkodom a hangerő gombot, akkor szépen csökkenti a hangerőt.Azt nem értem, hogy bejövő hívásnál mért némít le azonnal.
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #4250 üzenetére
A procit nem húzom mert fagy tőle a rendszer :/ De ha te tudsz valami tuti, jól bevált kernelt amit már próbáltál és szerinted a legjobb, akkor oszd meg
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #4236 üzenetére
Ha találsz valami jó kernelt akkor oszd meg velünk
Slice14: Nekem a gsm része is elég gyenge…
-
ricsi0307
senior tag
válasz
hallerlaller #4231 üzenetére
Hogy kell rajta kernelt cserélni?Én most Super OSR romot használok ezen is lehet?Hol lehet letölteni őket.Bocs de ehez nem értek csak a komplet Romok felrakásához.
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #4203 üzenetére
Hát igaz nem olvastam el, de ez nagyobb hülyeségnek hangzik mint amit én linkeltem
-
knyitogato
őstag
válasz
hallerlaller #4196 üzenetére
Ezért nem téptem ki, hanem rendeltem nfc nélküli hátlapot háromezerért
tartalék nem jön rosszul amúgy sem belőle.
Deetzh: jó döntés. És egy a lényeg, ha megjön, ne a hibákat keresd, hanem lakd be, élvezd ki. Pl. annak ellenére, h nem HD, szerintem eszméletlen szép videókat csinál - nappal teszteltem - , talán SGS2-nél láttam ilyet még. Nem is értem.
-
Deethz
csendes tag
válasz
hallerlaller #4183 üzenetére
irony much
-
knyitogato
őstag
válasz
hallerlaller #4159 üzenetére
Pont ezek miatt ragaszkodom én is a Nexusomhoz. Nincs tökéletes telefon, ennek viszont számos jó tulajdonsága van a gyengék mellett.
-
bosa
tag
válasz
hallerlaller #4159 üzenetére
Nem tudom amig a t nem kezdte el addig xda-n se volt ilyen probléma pedig kint eléggé elterjedt volt a telefon... a többi telefon meg nem érdekel.... a wifi modul lehet tipusazonos de attól még lehet hibás széria belöle
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
hallerlaller #4114 üzenetére
egyszer már leírtam, hogy tök mindegy hogy be van-e kapcsolva, vagy sem...teszteltem bekapcsolt és kikapcsolt NFC chip mellett is, nincs különbség, csak az számít, hogy le van-e véve a hátlap vagy sem... de ugye ennek így is kell lennie, ez alap fizika
Tök mindegy hogy az NFC chip aktív-e éppen vagy sem, annyi számít csak árnyékolás szempontjából, hogy ott van-e az elektromosan vezető anyag a hátlapban...
nekem is gyengus a wifi, és pedig nem speedshop-ból rendeltem...
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Igen.
-
knyitogato
őstag
válasz
Nálam be sem volt soha kapcsolva.
-
BoB
veterán
válasz
hallerlaller #4001 üzenetére
"teljesen átlagos a wifi"
Közismerten gyenge a wifi. A 20 rongyos vodafone 858 smart 10 db-el jobban fogja a jelet, most teszteltem.
-
feka007
veterán
válasz
hallerlaller #3947 üzenetére
És meddig veszõdnek egy ilyen wifi cserével, ha az ember visszaviszi? Visszaküldik Koreába?
-
feka007
veterán
válasz
hallerlaller #3935 üzenetére
Mi az, hogy nem gyenge, mikor itt írják elõttem is tizen? Vagy most te mit akarsz ezzel? Neked jó a wifi, tudomásul vettük. És vitte már vissza valaki úgy, hogy jó is lett? Mert akkor kajra visszaviszem én is.
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #3923 üzenetére
Valószínűleg jövőhét kedden beviszem és megmondom hogy csak akkor küldjék vissza ha letesztelték és tökéletes... Ha csere után is fennáll a hiba, akkor megmondom hogy keressenek más megoldást a hibára, mert nekem erre a funkcióra SZÜKSÉGEM VAN!
(ez most olyan mintha megvesz valaki egy robogót és miután megveszi, kiderül hogy csak 20-al bír menni...)Én mindenkinek csak azt tudom ajánlani hogy aki nincs vele megelégedve, az menjen vissza és reklamáljon, ne tűrjétek el! Ha észreveszi a Samu hogy "hé, az emberek nincsennek megelégedve a termékkel és visszadobálják", akkor csak észheztérnek hogy "helló, nem kéne kibaszni a néppel, mert a nép tart el..."
Ha visszaviszitek és a hiba ugyan úgy fennáll mint amikor leadtátok, akkor nem vagytok kötelesek átvenni a készüléket! Én Dzsuri helyében nem vettem volna át. Reklamálni kell, rámenősnek kell lenni hogy ne nézzék hülyének az embert! (És igen, tapasztalatból beszélek én addig reklamálok amíg meg nem oldják a problémámat
Anno a nokiában is hülyének néztek, én meg mondtam hogy a-a... )
-
knyitogato
őstag
válasz
hallerlaller #3902 üzenetére
akkor megnyugodtam :-)
-
feka007
veterán
válasz
hallerlaller #3893 üzenetére
De az nem jelent megoldást a bootolás utáni lelockolódásra. De amúgy jó program, mert így fel lehet oldani egy gombnyomással, nem kell slide-olni is
-
xnace
őstag
válasz
hallerlaller #3642 üzenetére
Persze, ezt tudom, de az ember gondolatmenetet nem ertem.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #3470 üzenetére
Mikor vetted a készüléket?
-
slice14
veterán
válasz
hallerlaller #3318 üzenetére
Ez azt jelenti hogy csere készülék is ilyen lesz?
-
bosa
tag
válasz
hallerlaller #3271 üzenetére
A fórum a szabad vélemény nyílvánítás helye ha nem tévedek... de innentöl akkor csak olvasok sorry... egyébként a coronitat szeretem, csak hogy tudd mit kell venned.
-
slice14
veterán
válasz
hallerlaller #3271 üzenetére
Na ebből mi lesz?
-
bosa
tag
válasz
hallerlaller #3268 üzenetére
A 3264 az nem neked szólt... de látom figyelsz ki kinek válaszol.Nekem eddig 1-2 napon belül megjött ota-n de mint mondtam nekem 9020 van, 9023-ról nem tudok nyilatkozni.
-
bosa
tag
válasz
hallerlaller #3261 üzenetére
2.3.4 és mielött jössz azzal hogy miu 2.3.5 elmesélem neked hogy az nexus s 4g-n jelent meg és eddig hivatalosan csak is arra van.... mert ugye eu-ban még nincs lte így ez a funkció (2.3.5) felesleges.9 hónapja van meg a 9020 és mindíg ezen debütált elsönek az újjab android...
-
bosa
tag
válasz
hallerlaller #3259 üzenetére
Te egy kicsit más világban élhetsz, szerinted a miu csinálja az androidot úgy látom.... ez lesz az elsö készülék amelyikre OTA-n érkezik a sorban pedig a második a prime után. Tehát felteszem neked a kérdést a nagy MIU csapatnak honnan lesz meg az ics? Mert erös a gyanum hogy a nexus s-röl.... ezért vette szinte mindenki meg....
-
bbalika81
aktív tag
válasz
hallerlaller #3237 üzenetére
ja ja tudom, de azt nem látom
))
-
Viper26
nagyúr
válasz
hallerlaller #3222 üzenetére
ÁÁáá, az a screen lock mennyire jó.
Mondjuk ahogy láttam rengeteg téma, és lockscreen van ezekhez a ROM-okhoz. -
ciceroo
tag
válasz
hallerlaller #3179 üzenetére
nálam a házba már vannak olyan részek, ahol a routert a Nokia 5800 még látta, ez nem :S
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hallerlaller #3089 üzenetére
Ismerősömnek a hátlap 4.900 forint volt (Gyári, nem kókány kínai).
-
slice14
veterán
válasz
hallerlaller #3089 üzenetére
Pl samsung szerviz....
-
robertel
senior tag
válasz
hallerlaller #3049 üzenetére
Kiváncsi leszek azért hogy az iphone az új vezetéssel merre indul el.
Azért ne felejtsük el, hogy mindig akkro ment a szekér náluk ha Stevie ott volt.
De az tény, hogy túlárazott az iphone, amit főleg a jó marketingnek köszönhet, és igy is veszik. Kis túlzással mikor a t-nél akcióban volt a nexus s, akkor egy iphone 4 áráért kapott az ember 3 nexus s-t, ami azért több mint nevetséges, mivel ezis csúcsgép, akadás nicns rajta (max appok miatt) és ez is tudja mindazt amit iphone. -
jackbacsi87
senior tag
válasz
hallerlaller #3049 üzenetére
tudom, tudom, nehezemre is esett leírni a nevét...de hát ez azért jó hír!!!Rohad az alma!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest